klima

VI PLANTER TRÆER

Vi har valgt at plante 2 træer hver gang vi formidler en flybillet – ét træ for hver flyvning tur/retur.
Her samarbejder vi med den danske organisation Growing Trees Network Foundation – der også samarbejder med “Danmark Planter Træer på TV2” og Danmarks Naturfrednings Forening. Vi støtter denne seriøse organisation med plantning af træer i de danske folkeskove.
Klik på nedenstående banner for at læse mere og deres arbejde.
Vores bidrag lægges IKKE oven i flybillettens pris!

Vi planter træer - rejser til Island

3%

Det vil nok overraske mange at flytrafik kun står for ca. 3% af det samlede CO2 udslip i det totale klimaregnskab på verdensplan. Selv om dette tal er væsentligt lavere end den opfattelse langt de fleste har fået, fritager det på ingen måde os der flyver, fra at tage vores del af ansvaret.
Når vi sender folk til Island, er det med rutefly. Vi kunne vælge at mene, at “de flyver jo alligevel” – men vi er stadig med til at bidrage til at ruterne er rentable og kan eksistere. Derfor kan vi blot appellere til den enkelte om at tage stilling og til at bidrage med en frivillig klima-kompensation. Vi bilder ikke os selv ind at der således neutraliseres 100%, men det vil til hver en tid være langt bedre, end ikke at gøre noget.
.

Din og vores frivillige klimakompensation

ISLANDSREJSER støtter som nævnt med at plante træer. Når vi selv rejser, kompenserer vi ligeledes personligt.
Growing Trees Network Foundation kan støttes via dette LINK.
.

Atmosfair – klimakompensation

Vi kan ligeledes anbefale en non-profit organisation der hedder Atmosfair, hvor man nemt kan beregne det CO2-aftryk, de vurderer at man sætter på sin transport. Her kan man så efterfølgende vælge at betale til organisationen, der omsætter det til klimakompenserende projekter.

En lille introduktions-video – så nemt er det:

Vi planter træer - rejser til Island

.
Du kan (frivilligt) beregne/afregne dit CO2-aftryk via nedenstående link:
.