Privatlivspolitik

...det tager vi alvorligt

Privatlivspolitik skal tages alvorligt…

…og den korte udgave er, at vi aldrig kunne drømme om at bruge din eller jeres personlige data hos os, til andet and at servicere jer med den ydelse du eller I har anmodet os om.

Den længere og mere formelle udgave af vores persondatapolitik (GDPR) følger herunder:


ISLANDSREJSER tager selvfølgelig hensyn til dig og dine personlige oplysninger og følger den nye lovgivning om Persondataforordningen pr. 25. maj 2018 (GDPR).

I korte træk behandler vi (ISLANDSREJSER) som dataansvarlig dine persondata på følgende måde:

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så kan du forinden læse vores Samtykkeerklæring og hvordan vi håndterer dine data i forbindelse med vores nyhedsbreve. Det vil til hver en tid være muligt at framelde sig igen (og hermed slettes data) – og ligeledes få oplyst hvad vi har registreret omkring dig.

Udfylder du vores formular omkring ”Forespørg/Bestil” eller ”Bestil aktiviteter og dagture”, så har vi også her et link til vores Samtykkeerklæring, hvor vi skriver at vi tager hånd om dine data på forsvarlig vis – og så længe det har relevans i forhold til det forespurgte. Bestiller du efterfølgende en rejse, opbevarer vi selvfølgelig de relevante data, vi har brug for i forhold rejsens gennemførelse. Vi gemmer data i et passende stykke tid efter rejsens gennemførsel. Fysiske papirer med persondata makuleres, så snart vi sender rejsedokumenter pr. mail. Data opbevares og behandles altid fortroligt og kun på vores interne drev – og gives ikke videre til tredje part – ud over de partnere, der skal bruge data i forhold til rejsen – fx Billetkontoret (til flybilletter) og til vores islandske eller færøske samarbejdspartnere i forbindelse med booking af hotelværelse, billeje mv.

Tilmelder du dig til vores infomøde/foredrag, gemmer vi dine oplysninger til infomødet er gennemført – og i en kort periode derefter. Disse oplysninger bliver ikke brugt til andet end at håndtere, hvem der deltager i vores infomøder. Og dine data vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Bestiller du et gavekort via vores hjemmeside – bruger vi dine data til afsendelse af faktura – og herefter har vi blot noteret navnet på hvem der er modtager af gavekortet, værdien af gavekortet + dato for udstedelse. Disse informationer opbevares selvfølgelig kun internt og på forsvarlig vis.

Udfylder du vores ”Kontakt-formular” gælder samme regler som ovenfor. Vi bruger dine data i forhold til det, der er udfyldt og for at kunne opfylde din henvendelse. Og har dine data ikke længere relevans for os, vil de blive slettet igen – og ikke gemt noget sted.

Kontakter du ISLANDSREJSER pr. telefon eller e-mail, vil vi kun gemme data på dig, hvis det er relevant i forhold til at kunne imødekomme din forespørgsel eller en bestilt rejse. Herefter gemmes dine data i en passende periode, hvorefter de slettes/makuleres. Hvis der bestilles en tur enten via telefon/e-mail, videregiver vi kun data til tredje part ifm med det nødvendige i forhold til rejsen – fx Billetkontoret (til flybilletter) og til vores islandske/færøske samarbejdspartnere i forbindelse med booking af hotelværelse, billeje mv.

Eksempel på data ISLANDSREJSER håndterer:
Flybilletter: Efternavn/Fornavn(e) iht. pas (+ evt. fødselsdato ved børnerabat – eller cpr.nr. til flybilletter til USA)
Billeje: Navn på føreren
Hotelophold: Navn(e)
Aktiviteter: Navn(e) + mobilnr.
Rejseforsikring: Navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr. + e-mail
Fakturering: Navn + tlf.nr. + e-mail (disse gemmes iht. Bogføringsloven)

Vi har databehandleraftaler med alle relevante partnere, der selvsagt håndterer vores data med stor fortrolighed og uden at videregive til tredje part.

De fleste af de data, vi gemmer i forbindelse med at vi kan arrangere din rejse til Island eller Færøerne, vil være almindelige persondata som navn, telefonnummer og e-mail. I enkelte tilfælde kan vi have brug for at få yderligere oplysninger fra dig som fx højde og vægt (hvis du bestiller fx helikoptertur eller anden aktivitet der kræver denne information). Det kan også være at du har givet os information om fødevareallergi/vegetar/veganer i forbindelse med en rejse, hvor der er inkluderet forplejning. Eller måske du har brug for assistance i lufthavnen (kørestol el. lign.) som vi har brug for at vide, for at kunne opfylde dine krav til rejsens gennemførsel. Disse data er personfølsomme data, og vil selvfølgelig blive behandlet med fortrolighed og ikke videregivet til andre end relevante samarbejdspartnere, som har brug for denne information.

Du har til en hver tid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger ISLANDSREJSER har om dig, og også ret til få rettet eller slettet data, vi måtte opbevare. Har du givet samtykke til at vi har fået dine data, kan du også til hver en tid tilbagekalde dette samtykke igen.

Ligeledes har du ret til at klage til Datatilsynet iht. den gældende Databeskyttelseslovgivning.

Med venlig hilsen
ISLANDSREJSER

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Rejser til Island - tag en snak med Mette fra ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk