Hotelophold

Smuk udsigt fra et hotel i Akureyri

Hotelophold i Island – eller…?

Reykjavik er en populær og selvfølgelig naturlig som base når det gælder kortere ophold i Island. Herfra kan man nyde den spændende og hyggelige hovedstad og tage på forskellige dagture og aktiviteter med afhentning/aflevering tæt ved hotellet.

Den korte distance (knap 3 timer med fly) gør Island til det ideelle mål for fx en forlænget weekend. På få dage kan I nå at opleve noget af det bedste Island har at tilbyde – den fantastiske og storslåede natur, kulturoplevelser, shopping i spændende butikker, natteliv i verdensklasse, fantastisk mad, nordlys i sæsonen (fra september til april) og de helt lyse nætter om sommeren.

Vi tager os gerne af hele pakken:

…men hvorfor nøjes med base i Reykjavik?

Mange overser fuldstændig muligheden for opleve Island tættere på og med langt større frihed. Selv med et kortere ophold fra 3 nætter og op kan vi anbefale at overveje en lille kør-selv ferie med overnatning både i Reykjavik og ude i landet.

Nyd den frihed bilen giver jer til at komme rundt til de seværdigheder der ligger inden for rækkevide af en rute der passer til jeres ophold i Island. Det er ikke nødvendigvis dyrere, alt afhængig af de dagture og type af hotel I har i tankerne – og så bestemmer I selv hvornår I er klar til at løsrive jer fra de seværdigheder I besøger.

Lad jer inspirere af vores spændende program af af kør-selv-ferie-ruter – der er med garanti noget der passer til jeres ophold i Island, også selv om det er en forlænget weekend eller en stop-over på 3-4 dage og op.

Kontakt os hvis du har spørgsmål


Det er oftest Mette der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk