Hotelophold

Smuk udsigt fra et hotel i Akureyri

Hotelophold i Island – eller…?

Hotelophold med base i Reykjavik er populært når det gælder kortere ophold i Island. Herfra kan man nyde den spændende og hyggelige hovedstad og tage på forskellige dagture og aktiviteter med afhentning/aflevering tæt ved hotellet.

Den korte distance (knap 3 timer med fly) gør Island til det ideelle mål for fx en forlænget weekend. På få dage kan I nå at opleve noget af det bedste Island har at tilbyde. Den fantastiske og storslåede natur, kulturoplevelser, shopping i spændende butikker. Natteliv i verdensklasse, fantastisk mad, nordlys i sæsonen (fra september til april) og de helt lyse nætter om sommeren.

Vi tager os gerne af hele pakken:

Hotelophold i Island og Reykjavik er populært, nu hvor man kan få billige flybilletter til landet.

…men hvorfor nøjes med base i Reykjavik?

Mange overser fuldstændig muligheden for opleve Island tættere på og med langt større frihed. Selv med et kortere ophold fra 3 nætter og op kan vi anbefale at overveje en lille kør-selv ferie med overnatning både i Reykjavik og ude i landet.

Nyd den frihed bilen giver jer til at komme rundt til de seværdigheder der ligger inden for rækkevide af en rute der passer til jeres ophold i Island. Det er ikke nødvendigvis dyrere, alt afhængig af de dagture og type af hotel I har i tankerne – og så bestemmer I selv hvornår I er klar til at løsrive jer fra de seværdigheder I besøger.

Lad jer inspirere af vores spændende program af af kør-selv-ferie-ruter – der er med garanti noget der passer til jeres ophold i Island, også selv om det er en forlænget weekend eller en stop-over på 3-4 dage og op.

Hotelophold i Island og Reykjavik er populært nu hvor man kan få billige flybilletter til landet. Kør-selv ferie i Island frister også mange.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

+52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk