Aktiviteter

og dagture
Lene Jønsson ved Østfjordene - foto: Mette Viberg - ISLANDSREJSER

Aktiviteter i Island

Aktiviteter i Island er noget der frister de fleste. Island er med sin egenartede natur et slaraffenland af spændende aktiviteter og dagture. Her nedenfor har vi udvalgt nogle af de bedste og mest populære aktiviteter i Island der er til rådighed ifm jeres kør-selv ferie eller med udgangspunkt fra Reykjavik og langt oftest med mulighed for afhentning/aflevering tæt ved jeres hotel eller base.

Selv om den storslåede og afvekslende islandske natur i sig selv efter vores mening er den absolut største attraktion i Island, er det en bonus på rejsen at krydre det hele med aktiviteter – dagture i Island som oftest er helt specielle for landet. Det hele er varetaget af vores meget erfarne, og kvalificerede samarbejdspartnere rundt i landet og i Reykjavik og omegn.

Vi bruger kun de bedste og mest erfarne samarbejdspartnere i Island. Lige som vi går op i at tilbyde tryghed, erfaring og kvalitet overfor vores kunder, søger vi selvsagt det samme hos de samarbejdspartnere vi vælger at bruge i Island. Lange de fleste har vi samarbejdet med i mange år, og når der kommer nye muligheder til, er vi grundige før vi laver en ny samarbejdsaftale.

Se vores store udvalg af spændende aktiviteter i Island hvor vi bl.a. kan byde på rideture på islandske heste (vi har mange kontakter rundt i landet her) – Den Gyldne Cirkel dagture – Hvalsafari mange steder rundt i Island – NordlystureGletsjervandringhikingRiver RaftingSnescooterATVSuper JeepDykning/diving og SnorklingLaksefiskeri (se vores egne ture HER) og Ørredfiskeri (sø-fiskeri) – Havfiskeri – Grotter og CavingBlue Lagoon og andre skønne spa-oplevelser .. og meget mere.

Gå på opdagelse i de mange ture herunder – og spørg os endelig hvis der er spørgsmål til de enkelte ture: