Det er godt at være forberedt inden turen - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Som special-rejsebureau til Island…

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSER…vil vi gerne bidrage med masser af inspiration og viden så I har mulighed for at forberede jer inden jeres rejse til Island. Som rejsebureau til Island i efterhånden mange år, ved vi at det er praktisk og bekvemt at finde masser af god information samlet centralt ét sted. Forbered via denne side jeres kør-selv ferie, grupperejse eller anden ferieform med masser af nyttig information eller hvis I gerne vil inspireres inden jeres rejse til Island.
Her finder I alt fra vejrudsigter, vulkan-nyt, turisme i Island, om Søpapegøjer…til mere praktiske ting som rejseforsikring, online check-in og flybilletter…. og meget mere. Her hos ISLANDSREJSER holder vi fingeren på pulsen og opdaterer løbende med ny nyttig viden om skønne Island.

Hvis I gerne vil vide lidt mere om hvad ISLANDSREJSER er for nogle størrelser, kan I kigge forbi siden “Om os” – og hvis I vil vide hvad vores kunder synes om os kan I kigge forbi siden “Kunderne siger“. 
Og har I spørgsmål, så ring eller skriv endelig!

Hold jer også opdateret med nyt fra ISLANDSREJSER ved at modtage vores nyhedsbrev.

Tag en rundtur og kig nærmere på de mange menuer herunder:

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside og meget andet.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk