AutoCamper Van

Ferie i Island med frihed!
Starten af Vestfjordene - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

 AutoCamper Van – frihed i Island!

Oplev den dejlige frihed en camper van i Island giver jer, uden at I behøver at bekymre jer om booking af et hotel for natten.
En autocamper van er ikke en almindelig auto camper, men derimod en tilpasset kasse-/varevogn med alt hvad man behøver, praktisk og komfortabelt – og til en væsentlig billigere pris end en traditionel auto camper.

Bilen har selvfølgelig også mulighed for opvarmning om natten med det kendte Webasto-opvarmning med sikkerheden i top. Den er ligeledes udstyret med alt hvad man har brug for til turen, så som gasapparat, vask med rindende vand, køleskab / køler, gardiner så der kan mørklægges, to store ekstra batterier, tykke dyner, puder og sengetøj, gryder, pander og kogegrej, tallerkner, skåle, kopper og bestik, radio, CD, Bluetooth, USB opladestation i kabinen.

Der er fri kilometer og basisforsikring inkluderet i prisen – og vi har gennem efterhånden mange års samarbejde med denne samarbejdspartner i Island udelukkende gode erfaringer med disse biler.

Tryghed frem for alt!

Vi har i mange år brugt den samme, og i vores øjne klart den bedste samarbejdspartner i Island på dette område. Højt serviceniveau og biler der bare er i orden! Det er jo vores kunders ferie det gælder, så tryghed er for os (og selvfølgelig for jer) altafgørende.

Hvor må man campe?

Der kan campes på en af de mange gode og billige campingpladser over hele landet. Visse steder kan man også overnatte i naturen. Det informerer vi nærmere om. Hvis det er en privatgrund kan I spørge ejeren – der efter egen erfaring oftest giver lov. 

I får gratis FlyBus fra Keflavik lufthavn til BSI stationen (central busstation) i Reykjavik. Herfra får I en taxa-voucher ud til udleveringsstedet. Når camperen afleveres i Reykjavik igen, får I en gratis taxa-voucher til et valgfrit sted i Reykjavik-området – fx. BSI stationen, hvorfra I kan tage en FlyBus til lufthavnen.

Island passer perfekt til en autocamper van, og er et godt valg for naturelskere af alle slags.
.

Camper van kør-selv ferie i Island
.

Camper Van - hvad er der i den?

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

+52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk