AutoCamper Van

Ferie i Island med total frihed!
Starten af Vestfjordene - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

AutoCamper Van – frihed over alt i Island!

Oplev den totale frihed til at besøge lige de steder I har lyst til i Island, uden at I behøver at bekymre jer om booking af et hotel for natten.
En autocamper van er ikke en almindelig auto camper, men derimod en tilpasset kasse-/varevogn med alt hvad man behøver, praktisk og komfortabelt – og til en væsentlig billigere pris end en traditionel auto camper.

Bilen har selvfølgelig også mulighed for opvarmning om natten med det kendte Webasto-opvarmning med sikkerheden i top. Den er ligeledes udstyret med alt hvad man har brug for til turen, så som gasapparat, vask med rindende vand, køleskab / køler, gardiner så der kan mørklægges, to store ekstra batterier, tykke dyner, puder og sengetøj, gryder, pander og kogegrej, tallerkner, skåle, kopper og bestik, radio, CD, Bluetooth, USB opladestation i kabinen.

Der er fri kilometer og basisforsikring inkluderet i prisen – og vi har gennem efterhånden mange års samarbejde med denne samarbejdspartner i Island udelukkende gode erfaringer med disse biler.

Tryghed frem for alt!

Vi har i mange år brugt den samme, og i vores øjne klart den bedste samarbejdspartner i Island på dette område. Højt serviceniveau og biler der bare er i orden! Det er jo vores kunders ferie det gælder, så tryghed er for os (og selvfølgelig for jer) altafgørende. 

Hvor må man campe?

I kan campe frit i naturen langt de fleste steder (allemandsret). Hvis det er en privatgrund kan I spørge ejeren – denne giver ofte lov. Der kan også campes på en af de gode og billige campingpladser over hele landet.
I Reykjavik-området er der regel om at man skal overnatte på en campingplads eller en plads specielt til campere.

I får gratis FlyBus fra Keflavik lufthavn til BSI stationen (central busstation) i Reykjavik. Herfra får I en taxa-voucher ud til udleveringsstedet. Når camperen afleveres i Reykjavik igen, får I en gratis taxa-voucher til et valgfrit sted i Reykjavik-området – fx. BSI stationen, hvorfra I kan tage en FlyBus til lufthavnen.

Island passer perfekt til en autocamper van, og er et godt valg for naturelskere af alle slags.
.

Camper van kør-selv ferie i Island
.

Camper Van - hvad er der i den?

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Rejser til Island - tag en snak med Mette fra ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk