AutoCamper Van

Ferie i Island med frihed!
Starten af Vestfjordene - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

AutoCamper Van – frihed i Island!

Camper Van og autocamper kør-selv ferie og bilferie i Island med ISLANDSREJSEROplev den dejlige frihed en AutoCamper van i Island giver jer, uden at I behøver at bekymre jer om booking af et hotel for natten. En AutoCamper van er ikke en almindelig autocamper, men derimod en tilpasset kasse-/varevogn med alt hvad man behøver, praktisk og komfortabelt – og til en væsentlig billigere pris end en traditionel autocamper.

Bilen har selvfølgelig også mulighed for opvarmning om natten med det kendte Webasto-opvarmning med sikkerheden i top. Den er ligeledes udstyret med alt hvad man har brug for til turen, så som gasapparat, vask med rindende vand, køleskab / køler, gardiner så der kan mørklægges, to store ekstra batterier, tykke dyner, puder og sengetøj, gryder, pander og kogegrej, tallerkner, skåle, kopper og bestik, radio, CD, Bluetooth, USB opladestation i kabinen.

Der er fri kilometer og basisforsikring inkluderet i prisen – og vi har gennem efterhånden mange års samarbejde med denne samarbejdspartner i Island udelukkende gode erfaringer med disse biler.

Tryghed frem for alt!

Vi har i mange mange år brugt den samme, og i vores øjne klart den bedste samarbejdspartner i Island på dette område. Højt serviceniveau og biler der bare er i orden! Det er jo vores kunders ferie det gælder, så tryghed er for os (og selvfølgelig for jer) altafgørende. En AutoCamper van med ISLANDSREJSER er en pakkerejse når man samtidig køber flybilletter gennem os – med den tryghed dette også giver jer.

Hvor må man campe?

Camper Van og autocamper kør-selv ferie og bilferie i Island med ISLANDSREJSERDer kan campes på en af de mange gode og billige campingpladser over hele landet. Det er ikke længere tilladt at campere frit i naturen. Evt. kan man spørge om lov til at overnatte på en privat grund. Vi vejleder jer selvfølgelig med at finde frem til de mange campingpladser der er findes rundt i Island.

Camper Van og autocamper kør-selv ferie og bilferie i Island med ISLANDSREJSERI får gratis shuttle-bus fra Keflavik lufthavn til udleveringsstedet for jeres AutoCamper van. Og det samme gælder retur til lufthavnen, når I har afleveret camperen igen.

Island passer ganske enkelt perfekt til en AutoCamper van, og er et godt valg for naturelskere af alle slags.
.

..

Bestil rejsen til Island i god tidVÆR I GOD TID – DET BETALER SIG!
Det betaler sig at være i god tid med rejsen.
Bliv klogere på hvorfor. LÆS MERE

Rejsevejledninger til IslandCOVID-19 OG REJSER
Indrejseregler/rejsevejledninger Island.
Vi holder dig opdateret. LÆS MERE

Ofte stille spørgsmål og rejser til IslandOFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
Få svar på alle tænkelige spørgsmål inden rejsen.
Vær godt forberedt. LÆS MERE

Anmeldelser og udtalelser for rejser til Island med ISLANDSREJSER

Ofte stillede spørgsmål om kør-selv ferie i Island

DISSE ER UNDER UDARBEJDELSE - klik på pilen

Der kommer en lang række af disse “ofte stillede spørgsmål” vedr. Camper Van ferie i Island med os.
Man klikker, som du lige har gjort, på pilen i bjælken med et “ofte stillede spørgsmål”… så ses varet på spørgsmålet her.

Spørgsmål/svar-afsnittet her på siden er snart klar til brug… smile

SPØRGSMÅL

Svaret kommer her…

SPØRGSMÅL

Svaret kommer her…

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside og meget andet.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk