GRUPPEREJSER

Kvalitet - passion - tryghed!
Godafoss-vandfaldet - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Grupperejse til Island – ISLANDSREJSER’s helt egen!

Med dansktalende guide, selvfølgelig.

.
Vores egen grupperejse til Island skal være en ferieoplevelse for livet – så KVALITET er for os vigtigere end KVANTITET.

Oplev skønne Island i de bedst tænkelige hænder på vores helt egne, VIDUNDERLIGE ISLAND, med afgang midt i juli måned.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på gode hoteller hele vejen rundt, med en fin blanding af mellemklasse- og komfort-hoteller. Efter en dag med skønne oplevelser kan I sætte jer til bords på hotellet og nyde serveringen af den dejlige mad vi har bestil til jer.

Islands natur er betagende i sin mangfoldighed med mægtige gletsjere, store vandfald, enorme vulkaner, isbjerge og de mange varme kilder – og I kan komme på en skøn guidet grupperejse og opleve det hele helt tæt på! Læn jer tilbage, nyd det smukke land i hænderne på en af vores dygtige og vidende dansktalende guide.

Pakkerejse til Island med rejseleder

Skal det være rejser til Island med rejseleder – eller rejser til Island på egen hånd. Det er et spørgsmål du eller I måske stiller jer selv før drømmerejsen. Begge dele er meget populært. Grupperejse og pakkerejse til Island med rejseleder er det naturlige valg, hvis man vil læne sig trygt tilbage og lade sig guide af en kyndig og vidende rejseleder. Der er således sørget for det hele, og man kan nyde at lade sig transportere trygt rundt i det smukke islandske landskab på en forudbestemt rute. Samværet med gruppen på rejsen tiltaler også mange som en del af rejseoplevelsen.

Grupperejse og rundrejse til Island med dansktalende guide

VIDUNDERLIGE ISLAND - 2022

Periode: 2. – 9. juli 2022
Vores helt egen meget populære guidede rundrejse med dansktalende guide. Den klassiske rundtur med masser af seværdigheder, skønne hoteller og dejlig mad. Vi flyver med Icelandair.
Grupperejser til Island - rundrejse med dansktalende guide

VIDUNDERLIGE ISLAND - 2022

Periode: 16. – 23. juli 2022
Vores helt egen meget populære guidede rundrejse med dansktalende guide. Den klassiske rundtur med masser af seværdigheder, skønne hoteller og dejlig mad. Vi flyver med Icelandair.

Grupperejser til Island med en god samarbejdspartner:

.
Vi tilbyder også nedenstående prisvenlige grupperejser, lavet med en mangeårig god samarbejdspartner i Island. Her er der er mange afgange i løbet af en sæson.

SKJULTE KRÆFTER OG NORDLYSJAGT

Periode: MANGE AFGANGE
Guidet grupperejse med isbjerge, varme kilder og vulkaner i nordlyssæsonen…

REYKJAVIK OG NATUREN

Periode: MANGE AFGANGE
Anderledes grupperejse og hotelophold. Her har base i hovedstaden, Reykjavik…

FRA VEST MOD ØST

Periode: MANGE AFGANGE
Guidet grupperejse med nogle af de mest spændende seværdigheder fra vest mod syd og øst…