GRUPPEREJSER

Kvalitet - passion - tryghed!
Godafoss-vandfaldet - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Grupperejse til Island – ISLANDSREJSER’s helt egen!

Med dansktalende guide, selvfølgelig.

.
grupperejser IslandVores egen grupperejse til Island skal være en ferieoplevelse for livet – så kvalitet er for os vigtigere end kvantitet.

Oplev skønne Island i de bedst tænkelige hænder på vores helt egne, VIDUNDERLIGE ISLAND, med afgang midt i juli måned.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på gode hoteller hele vejen rundt, med en fin blanding af mellemklasse- og komfort-hoteller. Efter en dag med skønne oplevelser kan I sætte jer til bords på hotellet og nyde serveringen af den dejlige mad vi har bestil til jer.

Islands natur er betagende i sin mangfoldighed med mægtige gletsjere, store vandfald, enorme vulkaner, isbjerge og de mange varme kilder – og I kan komme på en skøn guidet grupperejse og opleve det hele helt tæt på! Læn jer tilbage, nyd det smukke land i hænderne på en af vores dygtige og vidende dansktalende guide.

Pakkerejse til Island med rejseleder

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERSkal det være rejser til Island med rejseleder – eller rejser til Island på egen hånd. Det er et spørgsmål du eller I måske stiller jer selv før drømmerejsen. Begge dele er meget populært. Grupperejse og pakkerejse til Island med rejseleder er det naturlige valg, hvis man vil læne sig trygt tilbage og lade sig guide af en kyndig og vidende rejseleder. Der er således sørget for det hele, og man kan nyde at lade sig transportere trygt rundt i det smukke islandske landskab på en forudbestemt rute. Samværet med gruppen på rejsen tiltaler også mange som en del af rejseoplevelsen.

Grupperejse til Island med dnasktalende rejseleder - ISLANDSREJSER

VIDUNDERLIGE ISLAND - 2023

Periode: 15. – 22. juli 2023
Vores helt egen meget populære guidede rundrejse med dansktalende guide. Den klassiske rundtur med masser af seværdigheder, skønne hoteller og dejlig mad. Vi flyver med Icelandair.

Grupperejser til Island med en god samarbejdspartner:

.
Grupperejs til Island med rejseleder og ISLANDSREJSERHvis datoerne ikke passer jer med vores egne grupperejser til Island, tilbyder vi også nedenstående prisvenlige grupperejser, lavet med en mangeårig god samarbejdspartner i Island. Her er der mange afgange i løbet af en sæson og det vil typisk være med engelsktalende guide.

Grupperejse til Island i nordlyssæsonen med rejseleder

SKJULTE KRÆFTER OG NORDLYSJAGT

Periode: MANGE AFGANGE
Guidet grupperejse med isbjerge, varme kilder og vulkaner i nordlyssæsonen…
Grupperejser til Island med ISLANDSREJSER

NATURSKØNNE SYD-ISLAND

Periode: FLERE AFGANGE MAJ – AUGUST
Guidet grupperejse langs den smukke sydkyst i foråret og sommeren…

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER 
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk