Vælg en side

Rejseforsikring

Gouda rejseforsikring og rejser til IslandVI SAMARBEJDER MED GOUDA REJSEFORSIKRING

Vi hjælper jer med at hente pris på en relevant rejseforsikring i forhold til jeres behov.
Vi er ikke et fordyrende mellemled, men ønsker også at servicere på dette felt.

I kan også gå direkte til Gouda Rejseforsikrings hjemmeside og bestille rejseforsikring HER.

Tjek gerne om I allerede er dækket for en rejseforsikring og med afbestillingsdækning – fx via jeres indboforsikring eller via jeres bank. Har I en rejseforsikring men ingen afbestillingsdækning på denne, så vil det ofte være billigst for jer at tilkøbe afbestillingsdækning til den rejseforsikring I har i forvejen – frem for at købe en særskilt afbestillingsforsikring.

ISLANDSREJSER modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.

Rejseforsikring og rejser til IslandAFBESTILLINGSFORSIKRING

Med en afbestillingsforsikring har man mulighed for at få pengene for sin rejse tilbagebetalt, hvis man bliver nødsaget til at aflyse rejsen. En afbestillingsforsikring skal være bestilt på samme tid som selve turen, eller senest ved betaling af depositum. Der er flere forhold, der skal være gældende, før man kan aflyse sin bestilte tur.
Læs mere HER.

Rejseforsikring og rejser til IslandREJSEFORSIKRING

Med en rejseforsikring er man dækket ind på selve rejsen. Det er især vigtigt i forhold til de nye regler pr. 1. august 2014, hvor det gule sygesikringskort ikke længere dækker i udlandet og for evt. hjemtransport fra udlandet. Med en Gouda Rejseforsikring er man sikret, hvis man får brug for lægebehandling, medicin, hospitalsophold eller hjemtransport. Forsikringen dækker tilkaldelse og sygeledsagelse. Bliver man syg, og ønsker at ens rejseledsager bliver hos én, eller at en pårørende hjemmefra bliver tilkaldt, er man dækket med en Gouda Rejseforsikring. Bliver én af ens nærmeste pårørende derhjemme akut alvorlig syg, er man også dækket for hjemkaldelse til Danmark.
Læs mere om rejseforsikring HER.

Rejseforsikring og rejser til IslandSENIOR-REJSEFORSIKRING (70 år og opefter)

Denne forsikring kan man tegne, hvis man er fyldt 70 år inden afrejsetidspunktet. Seniorrejseforsikringen dækker også tilkaldelse og sygeledsagelse. Hvis man fx har børn eller børnebørn derhjemme, der bliver alvorligt syge, mens man er af sted, kan man komme hurtigt hjem til Danmark. Bliver man selv syg eller kommer til skade på rejsen, kan ens pårørende komme ud på destinationen. Der er nogle krav, der skal være opfyldt, før man kan tegne en seniorforsikring.
Læs mere HER.
Normalt skal man have godkendt en helbredserklæring i forbindelse med en seniorrejseforsikring. Men da Island er under den Nordiske Konvention, er man fritaget for dette ved rejser til Island.

Rejseforsikring og rejser til IslandÅRSREJSEFORSIKRING

Hvis man rejser flere gange om året, er en årsrejseforsikring en rigtig god ide. Her kan man tilkøbe afbestillingsdækning, så man både er sikret før afrejse og på selve rejsen. Gouda Årsrejseforsikring giver adgang til alarmcentral døgnet rundt. Her er speciallæger tilknyttet inden for en række områder. Hjemtransport er en meget vigtig del af rejseforsikringen, da det kan blive rigtig dyrt at skulle flyves hjem med ambulancefly.

Er man ude at rejse både forældre og børn, er det også rart at kunne følges ad, hvis uheldet er ude. Her er man dækket for hjemtransport med en ubegrænset dækningssum. Det betyder, at man kan blive fløjet hjem, ligegyldigt hvor i verden man befinder sig (hvis man har tegnet en forsikring, der dækker hele verden). Island er med under EU/EØS, så her behøver man ikke tegne forsikring for hele verden, med mindre man har brug for det på andre rejser.
Læs mere om årsrejseforsikring HER.

Rejseforsikring og rejser til IslandDET BLÅ EU-SYGESIKRINGSKORT

Man bør aldrig rejse uden en rejseforsikring. Det gule sygesikringskort blev afskaffet pr. 1. august, 2014. Den offentlige rejsesygeforsikrings exit, er ikke uden konsekvenser for danskerne, som hidtil har haft bedre forhold end de fleste andre EU-borgere. Som bekendt sidestiller det blå EU-sygesikringskort danskerne med borgere i det pågældende land (indenfor EU).

  • Med det Blå EU-Sygesikringskort kan man forvente:
  • Længere transport til behandlingssteder.
  • Anden standard og serviceniveau på offentlige sygehuse i forhold til danske forhold. Fx ift. fortæring og afhentning af medicin.
  • Evt. egenbetaling.
  • Ingen mulighed for at benytte dansk alarmcentral døgnet rundt med dansk lægehjælp. Man skal altid sørge for at have Det Blå Sygesikringskort med sig – og det er gratisat få – læs mere om kortet her: www.huskdetblaa.dk

Islandsrejser anbefaler at man tegner en rejseforsikring. Gouda dækker bl.a. sygdomsbehandling, hjemtransport, alarmcentral hele døgnet med lægevagt samt mange andre forhold, som er med til at gøre din rejse tryg.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk