Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Vi har et slogan der siger dit eventyr er vores passion. Derfor bliver vi glade når vores kunder efterfølgende – uopfordret og frivilligt, selvfølgelig – deler deres oplevelser med os. Så herunder kan I få et lille indblik i deres eventyr og rejser til Island og Færøerne med ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER.

Kære Mette

Sidste år lige da det blev muligt at rejse til Island tog vi 4 kvinder sammmen på en uges eventyrlig rundrejse i Island.

Vi fik en fantastisk ferie, hvor alt fungerede optimalt og vi kom berigede og taknemlige hjem.. Dengang talte vi om at skrive TAK til jer, men det fik vi aldrig gjort. Vi oplevede i forbindelse med bestilling og afvikling af rejsen stor viden, omhyggelighed, service og venlighed fra jeres side. Vi rejste trygge derop med test i DK og I Island. Alle overnatninger var gode og turbeskrivelserne med seværdigheder fine. Vi nåede ikke alle foreslåede highligts, men dem vi nåede var virkelig rejsen værd. Overnatning på Wilderness Center var en særlig god oplevelse.

Vi vil give jer den bedste anbefaling og rejser gerne med jer igen.

De bedste hilsener fra
Inger Kjeldgaard
Kirsten Kjeldgaard
Ulla Colding
Kirsten Vindeløv
[Fotos: Vindeløv©]

Kære Mette og Co

Vi har haft en fantastisk tur! Familierejsen til Island har virkelig været vellykket og rig på oplevelser.

Tak fordi I støttede os i at holde fast i rejseaftalen, især da usikkerheden var størst på grund af COVID-19. Jeg er taknemlig for, vi lykkedes med at gennemføre rejsen som planlagt og helt svarende til vores forventninger.

Vi har haft stjernestunder, som vi altid vil huske. Naturoplevelserne har været flest. Islands natur er storslået og har budt på mange variationer:
Gullfoss, Strokkur, Thingvallir Nationalpark, fuglefjelde og sorte strande, gletsjervandring, hvalsafari, termiske bade i det fri, vandreture, snorkling, ridning, etc. Og vi oplevede det meste i solskin 🙂

Vi har haft glæde af jeres informationer om dagsture og ruter. Opgradering af biler gav os flere hestekræfter på vejene og de ekstra lejligheder gav os rum og god plads. Vores ønske om fælles måltider lod sig fint gennemføre. Overalt blev vi godt modtaget, der blev hurtigt dækket op til 19, og vi fik god mad. For eksempel åbnede The Laundromat Café dørene for os en time før sædvanlig åbningstid til fælles morgenmad på afrejsedagen. Netop den dag fejrede vi fælles fødselsdag for min svigerdatter og Valdemar (15).

Rundvisningen med guide på Harpa var vellykket og kan anbefales – også til børn og unge. Vi blev modtaget af en veloplagt guide, der udtrykte sin glæde over at vise os rundt – alt havde været stillet i bero på grund af COVID-19 – så vi var det første hold i denne sæson. Den lysende og transparente bygning så tæt på havet imponerede os alle. Da vi nåede den store symfoniske sal – den glødende røde Eldborg – forklarede vores guide, at hun var professionel sanger og ville synge for os, så vi kunne få et indtryk af salens akustik. Flot fremført og med stort bifald fra os!

Det er blot et eksempel på den opmærksomhed, vi blev mødt med på vores vej. Dette også i Heradsskolinn Hostel i Laugarvatn. Efter en god modtagelse på ankomstdagen med bekræftelse af morgenmad, tid og sted, var det en overraskelse den følgende morgen at møde en låst hoveddør og der var ikke et øje. At der var en syvsover på spil, tænkte vi ikke på. Beklager vi nåede at ulejlige jer. Vi led ingen nød, i solskin gik vi rundt på den grønne tun og nød udsigten over søen til Hekla fjernt i horisonten. Alt var forberedt og hurtigt blev vi præsenteret for et lækkert morgenmåltid.

Jeg har stof til en dagbog og vi har delt et væld af billeder. Tak fordi vi kunne øse af jeres viden om Island og lade os inspirere af de smukke fotos og perfekte beskrivelser på jeres weebsite og i årsmagasiner. Jeg er ret sikker på I hører fra os igen.

Med ønske om held og lykke og vækst for Islandsrejser siger jeg 1000 tak for denne gang.

De bedste hilsner fra
Inger Lise Rasmussen + min dejlige familie
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Her kommmer der en uopfordret udtalelse om en rejse med ISLANDSREJSER…

Kære Mette

Så er vi tilbage igen efter en helt fantastisk tur. Hovederne er fyldt af gode minder og kameraet af vildt imponerende billeder.

Jeres forarbejde var helt perfekt. Det kørte som smurt med både fly, bil og hoteller, og vi havde stor glæde af den foreslåede dagsplan. (Vi havde ikke fået forberedt os helt så godt hjemmefra, som vi plejer, men vi læste lidt op på sagen undervejs. Det er i sagens natur en særdeles subjektiv vurdering, men der var ikke et eneste sted på ruten, hvor vi følte, at I havde sprunget noget vigtigt over i forhold til, hvad vi kunne finde i vores elskede Lonely Planet-guide, på nettet og hvor vi nu ellers kiggede. Virkelig imponerende.) Et mikroskopisk forbedringsforslag til jeres fine “Nyttige informationer”- dokument kunne måske være at tilføje et afsnit om mobiltelefoni, som fortæller, at dækningen generelt er fortræffelig samt at man sandsynligvis kan anvende sit eksisterende abonnement til både tale, sms og data uden merpris (vi var lidt i tvivl, fordi Island ikke er med i EU).

Vi brugte overliggerdagen i Akureyi til rafting. Jeg ved ikke, hvilket firma, I normalt henviser til, men vi kan meget varmt anbefale Viking Rafting i Varmahlíð (https://vikingrafting.is/). Super udstyr og topprofessionelt afviklet. Deres “action”-tur er efter min bedste vurdering ren verdensklasse. Vi endte selvfølgelig også med en ridetur hos Skorrahestar (skulle hilse Mette mange gange) og hvaltur fra Húsavík (jeg er ikke specielt søstærk, og vejret var ikke det bedste, men timingen passede med en RIB boat, som lå fantastisk på vandet – helt klart ekstraprisen værd).

Så igen: Tak for et virkelig professionelt stykke arbejde. Vi vil helt sikkert benytte os af jer igen, næste gang vi skal på de kanter, og vil i mellemtiden reklamere for både jer og Island til alle, der gider høre på os.

Mange venlige hilsner,
Jacob, Gitte, Rasmus og Jonas
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Island er mageløs. Denne tur, som var min 5. tur til Island var episk.

Min tur i år bragte mig op på nordsiden af Island, som om muligt byder på endnu mere brutal og se-værdigt landskab. Slugter, fjelde, vider, vandfald, termiske bade, hav og hvaler. Vi havde magiske solnedgange, vindstille sekvenser, men også regn i stænger og en vind der gerne ville regere i stunder. Det er ikke sidste gang Island skal besøges, og det er sikkert at en rejse senere end midsommer skal planlægges således at nordlyset kan opleves.

Tak til alle i Islandsrejser, hvor min kontakt med alle medarbejdere afslørede stor viden samt en trang til at skabe en unik oplevelse for mig som rejsende.

Leif Lundgaard
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette

Vi er tilbage igen fra den meste fantastiske tur til Island, som vi da slet ikke er færdige med endnu 😉

ALT fungerede perfekt. Vi mærkede ikke noget til situationen om COVID-19. Alle var super påpasselige, men heller ikke hysteriske.

Turen med Greyline var super. Vi var ca. 10-15 personer med og vi fik set så meget spændende naturfænomener, og guid og chauffør var venlige og der var styr på det, og så skinnede solen fra en skyfrihimmel hele dagen.

Turen 5A med Eldhestar tirsdag til bjergene og hot springs fik vi helt for os selv med privat guide. Vejret den dag var med regn og tåge men det slog os da slet ikke ud, men hold op vi var udfordret på højder på den tur og at overlade kontrollen over hestene om at de kunne gå og passere på de meget stejle, smalle og våde passager. Vi var Max. Udfordret på det mentale plan, men synes vi fik rykket vores comfortzone en helt del på den gode måde, nu hvor alt jo gik godt ha ha .

Onsdag havde vi den mest forrygende tur 6 a the Beach ride, som vi meget gerne tager igen. Der var vi ialt 10 personer afsted, og vejret bød igen på fuld sol og blå himmel, som i øvrigt fortsatte med at være sådan resten af turen. Vi så de mest fantastisk enge og vandområder og fik masser af tølt, og skøn galop på stranden som prikken over i’et 🐎🐎

Fredag rundede vi af med ridetur på 3 timer , hvor gruppen deltes op til sidst for hvor hurtigt man ville ride. Og hold op vi fik mærket hurtig galop på en god strækning, så sikke en afslutning. Vi giver Eldhestar Max. stjerner pga. søde og smilende guider, god match mellem hest og rytterne og man mærkede at der var orden og styr på tingene, og de osede af overskud og tålmodighed. Hotel Eldhestar var super lækkert, roligt og meget rent, og de serverede super lækker mad.

Over middag om fredagen tog vi med Elding på hvalsafari, og der blev forinden udleveret søsygetablet pga. lidt sø og vind, så igen styr på tingene 😉
Vi fik set mange hvaler og fik taget en flot video med det store dyr helt tæt på.

Vores ophold på Freja Guesthouse var rigtig fint. Perfekt beliggenhed i forhold til byen, kirken og til pickup bussted. Ejer var meget flink og det var smukke moderne værelser og rent og lækkert. Der vil vi gerne bo igen. Det eneste som var lidt forvirrende det var i forhold til morgenmad de dage vi skulle tidligt afsted, det var der ikke lige taget højde for, så ejeren hentede lidt til køleskabet. Men det bestod af en lille juice og en masse søde myslibarer, som ikke var helt nok når vi skulle på en dagstur, så havde vi vidst det, havde vi nok selv sørget for noget. Men det jo gik alligevel.

Hjemrejsen gik fuldstændig efter planen.

Stor tak til dig Mette for dit engagement og indlevelse i vores tur også i den svære situation alle rammes af pt. Vi rejser gerne med jer igen og vil til enhver tid anbefale jer til andre som vil besøge dette pragtfulde sted.

Med venlig hilsen
Irene Haaning Woltmeijer & Alice Haaning Kristensen
[Foto: Alice/Irene©]

Her kommmer der en uopfordret udtalelse om en rejse med ISLANDSREJSER…

Hejsa

Vi var på Færøerne i uge 33 og havde en FANTASTISK tur!

Ikke mindst på grund af vores ophold på Brim B&B i to nætter ❤️. Det er et helt fantastisk sted med en helt fantastisk værtinde. Hold fast i det!
Der var meget coronalukket da vi kom til Suderoy, men Mia tilbød da bare at lave aftensmad til min mand og jeg – der var de eneste gæster fordi alle andre havde corona-annulleret deres bookinger. Vi fik en superb behandling fra ankomst til afrejse og har KUN roser tilovers for denne perle.
Tak for oplevelsen 🙂

Kh Anne Aarup Mikkelsen & Thomas Gade
[Fotos: Mikkelsen/Gade©]

Kære Mette og Islandsrejser team,

Tusinde tak for en fantastisk tur til Island, vi ikke glemmer lige foreløbig på mange måder. På trods af udfordringerne pga Corona inden afrejsen, så har det være et perfekt rejsetidspunkt: vi var nærmest alene på hele Island og vi havde FANTASTISK vejr.

Vi har badet hver eneste dag, set et hav af vandfald, vandret i bjerge og bare hygget max i vores lille bil, som har været vores skønne base under ferien.

Vi fik os en fantastisk ridetur på Skorrahestar. Vi skulle i øvrigt hilse Danmarks anden Dronning Mette fra Doddi, hermed gjort.

 

Kæmpe tak til for jer
Stefanie, Johan, Alma, Frida og Malte
[Foto: postkort fra Island 🙂]

Hej Mette

Jeg syntes det var en rigtig god tur (Vidunderlige Island, grupperejse), med masser af flot og barsk natur.

For mig at se var det en fordel, at der var færre turister, da det alt andet lige gav meget kort ventetid ved seværdigheder og at det var muligt at få gode skud med kameraet.

Jeg vil forslå, at der er lidt længere tid ved badet i Myvatn. Jeg tror de fleste af os nemt kunne have brugt ½ time mere.

Elin er en god fortæller og gav os masser er info om Island.

Endnu en gang tak for en god tur.

Hilsen fra
Jørgen Thomsen
[Foto: Jørgen Thomsen©]

Kære  Mette,

Jeg vil lige give dig en tilbagemelding på min tur til Island med Sofie på 16 år.

Det har været en fantastisk tur for os begge to, og Sofie fik taget rigtig mange flotte billeder på turen – så der er lagt mange smukke fotos på Instagram 😊

Alt fungerede optimalt – men desværre måtte vi vente på bussen i 3 kvarter da vi skulle køres til lufthavnen på hjemrejsen – så her blev jeg lidt bekymret, men de var meget hjælpsomme i receptionen og ringede til busselskabet.

Hotellet var rigtig godt, og restauranten var også god – vi spiste der faktisk to gange til aften og begge gange rigtig god mad og absolut ikke dyrt.
Sofie måtte godt have benyttet spa-afdelingen, men vi valgte så ikke at betale ekstra for det (25 euro pr. person).

Den Blå Lagune var også en meget fin oplevelse – jeg var glad for, at vi havde fået Premium billet. Vi spiste i restauranten og fik en super betjening og gourmet frokost til kun 344 danske kr. (oksemørbard og dagens fisk som var stenbider). Dog lidt underligt at sidde i badekåbe og spise i flot restaurant.

Jeg undrer mig over, at alle siger, at der er så dyrt på Island – det har jeg ikke oplevet.

Nu er jeg tilbage på arbejde igen, og har allerede anbefalet Island og jer til flere kolleger 😊

Mange hilsner og fortsat god sommer 😊
Hanne Bengtson
[Fotos: Bengtsson©]

Kære Mette

Det var en rigtig godt planlagt og velgennemført tur (Vidunderlige Island grupperejse).
Jeg vil især nævne, at sejlturen mellem isbjerge var en fantastisk oplevelse.

Elin er en meget sød og behagelig person med en charmerende humor og en enorm viden, som hun gavmildt delte ud af.
Hun var hele tiden et skridt foran, så hun havde styr på om attraktioner, restauranter mv. havde åbent og om vi havde mulighed for at købe frokost, bruge toilet osv.
Ligesom hun dagligt orienterede os om forventede vejr, så vi kunne tage højde for påklædning.

Jeg har rejst rigtig meget og har vist aldrig oplevet en rundrejse, hvor der ikke har været lidt justeringer undervejs. Det var hverken mere eller mindre på denne rejse til trods for Corona-situationen.

Hoteller og mad var fra rigtig god til halvkedelig, som man kan forvente på en rundrejse.

Men alt i alt en rigtig god rejse, som jeg anbefaler videre.

Mange hilsner
Jytte Kongebro Guldager
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Tak for en rigtig dejlig og vel tilrettelagt tur.

Vi har haft en fantastisk rundtur (Vidunderlige Island, grupperejse) og oplevet så meget. Corona har ændret en del i vores plan, men i disse underlige tider er det jo med at tage ja-hatten på.

Det er rigtig at vi ikke fik sagt rigtig farvel til Elin, det er vi kede af, så send hende mange hilsner fra os. Hun var fantastisk til at fortælle om natur og alt mulig andet i Island.

Så mange tak fra os.

Hilsen fra
Anna og Henning
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette og Lars

Så er vi landet i København efter en fantastisk uge i Island.
Sol ☀️ søndag til onsdag. Gråvejr og køligt i Reykjavik i går og i dag. Men ikke regn.
Fantastiske naturoplevelser har vi fået. Alt har fungeret så fint. Hyggelige guesthouses med flinke værter.
God bil. Fedt med iPad’en. Vi er fyldt op og tænker at vi da næsten må tilbage engang 😉
Nu med tog til Aarhus.

Mange hilsener fra
Tina og Steen Kruse

[Foto: ISLANDSREJSER©]

Til Islandsrejser

Vi var begge meget glade for turen (Vidunderlige Island – grupperejse), og som tiden går, fremstår Island, som et af vore fineste rejsemål.
Landet er fantastisk – meget stort – meget smukt og meget dramatisk.
Forunderligt at “gå på en levende jordskorpe”, at sejle med isbjerge og se kogende vand komme ud af et rør.
Men bedst af alt var luften, som vi indåndede, og som var helt forskellig fra luften her.
Et enkelt lille ønske var, at der måske havde kunnet være en ekstra overnatning i Reykjavik, således at der var mulighed for at se sagaerne.

Vi plejer at rejse sydpå i Europa mhp kunst, kulturhistorie, arkitektur og religionshistorie ( rigtig mange kirkebesøg ).
I modsætning hertil blev Island en SANSELIG rejse, med oplevelser af den vældige natur, storm og regn, naturkræfternes indvirken på landskabet, og ikke mindst en lydmæssig oplevelse, med de store stille vidder og den voldsomme larm ved vandfaldene.
Sidst, men ikke mindst oplevelsen af den af vanddamp mættede luft og det grønne, grønne græs netop ved vandfaldene.
Tak for en fantastisk oplevelse, med en rigtig god rejseleder.

Mange venlige hilsner
Niels og Tove Johansen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette og ISLANDSREJSER

Vi vil bare igen sige Tak for turen og give en lille tilbagemelding som nogen af de første turister efter Covid lockdown.
Vi var solgt til Island og især det nordlige og nordøstlige. Vi elskede rundturen, og talte om at vi havde fortrudt at vi ikke tog fjorten dage.
Der var bare så meget at se og opleve. Vi taler allerede igen om at tage tilbage til næste år.
På den første dag tog vi forholdsvis tidligt til Gulfoss, der var fem mennesker på udsigts punktet og de gik da vi ankom, i ti minutter havde vi det helt alene!!! Sådan var det på hele turen. Vi havde hele udsigts platform på Dettifoss alene også. Masser af plads og luft alle steder. Hot pools i naturen alene !

Jeg elsker at fotografier og tog masser af billeder. Så vi besøgte stort set alle hovedattraktioner på vej rundt og opdagede flere små spændende steder også – og måtte lave en hårdt prioritering – der var så meget.
Vi blev opgraderet 4 gange gratis til er bedre værelser med bad og toilet alle steder, og vi var næsten alene på alle overnatnings steder. På Hvammur kunne vi selv vælge værelse. Vi betalt selv en opgradering på Bakkaflot til en fin hytte. På Grai Hundurinn fik vi et luksusværelser på hotellet med udsigt. På Narfastadir var vi alene og fik en godt værelse. Vi elskede Ensku Husin og fik ny værelse med bad, vi var to par der… Så vi fik meget ud af jeres hårde arbejde med at rearrangerer turen osv.

Vi synes at vi fik en super service og info fra jer og vil anbefale jer til venner som også vil derop.
Så… Tusind tak og god sommer til jer.

Mange hilsner

Robert og Irene Yates
[Fotos: Robert Yates©]

Hej Mette m.fl.

Vi havde en meget fin tur og vejret var for det meste med os. Vi så nok de fleste ”must see” steder, men noget måtte vi naturligvis springe over.

Vi støttede os meget til ”Jeres rute” uden at følge den slavisk og tog en del af de afstikkere, som var nævnt deri. Bl.a. Krysuvik, Dyrhólaey med de flotte klippeøer, Reynisfjara, og den pragtfulde Fjadrárgljúfur.

Vi så naturligvis også imponerende Dettifoss, men derimod lykkedes det os ikke at komme til Ásbyrgi-kløften. I stedet kørte vi så syd om til Húsavik, hvor vi fandt en restaurant ved havnen. Her havde vi udsigt til de mange fiskerbåde og i baggrunden nogle flotte sneklædte bjergtoppe. Vi oplevede temperaturer mellem 6 og 21 grader, og det var varmest mod nord.

Samme dag afsluttede vi så i Mývatn Nature Bath. En fantastisk oplevelse i badet og sikken udsigt til de omkringliggende bjerge. Vi tog også afstikkeren Dalvik, Olafsfjördur og Sigloffjördur, da vi havde været i Akureyri. En fantastik flot tur.

Mod Reykjavik var vi oppe at se de gamle vulkankratere. Ellers gjorde vi ikke mange stop på denne tur, men nød udsigten fra bilen. I Reykjavik kom regnen så. Det begrænsede os naturligvis lidt, men vi fik da shoppet lidt og gået rundt i den gamle bydel. Resten må vi have til gode, for vi har i hvert fald fået lyst til at komme tilbage.

I øvrigt viste det sig, at omvejen via Kastrup i stedet for Billund var godt givet ud. Pga. af den tidligere ankomst følte vi, at vi havde fået en ekstra dag foræret, da vi allerede på ankomstdagen nåede at se en masse. Bl.a. fik vi en pragtfuld krabbesuppe på en lille restaurant ved havnen i Grindavik.

Rigtig mange tak for jeres hjælp.

Mange hilsner
Danuta og Keld Ladefoged
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette

Vi er nu tilbage i Danmark og vil gerne takke mange gange for en fuldstændig fantastisk tur.
Alt klappede bare og vi var super tilfredse med det hele.

Jeg fik næsten taget livet af alle de unge mennesker med alle de aktiviteter 😀

Mange hilsner
Marianne Thrane
[Fotos: Christian Thrane©]

Kære Mette & Co.

Af hjertet tak for alt jeres hjælp, I har været helt igennem fantastiske og ikke kun pga. de mange gode og smukke oplevelser vi har fået med i baggagen, men i sær pga. den ekstraordinære indsats ifm. mit frieri til Sascha 🙂

Mange mails er gået frem og tilbage med overvejelser og planlægning. I har både været tålmodige men også kunne få tingene til at lade sig gøre, så både rosenblade, bobler, hygge og massage på hotellet blev til en helt igennem fantastisk tid og afslutningen med en vanvittig udsigt over Reykjavik har bragt os nogle fantastiske billeder og minder, som vi fremover vil se tilbage på med enorm glæde.

De varmeste anbefalinger herfra Nødebo. Det er ikke sidste gang vi skal til Island med jer.

Knus fra de nu forlovede
Stefan & Sascha
[Fotos: Stefan & Sascha©]

Hej Mette
 
Vil bare give en tilbagemelding efter vores tur til Island. 
Tusind tak fordi du knoklede så hårdt for at det lykkedes – det blev en super tur. Alt klappede. Godt planlagte udflugter og rute, rigtig gode overnatningssteder, tip-top med bil og udlejning. Flinke folk, fantastisk natur og lækker mad. Ridestedet var alletiders. God tur, selvom vi kom i bjergene. Mads var også begejstret. Reykjavik synes vi dog var lidt “en nedtur” efter al den smukke natur… men selvfølgelig skulle vi se hovedstaden 🙂 
Vi var heldige med vejret – kun regn en dags tid. 
Eneste “minus” var at km-angivelsen på iPad’en ikke passede med virkeligheden, så 1-2 af dagene var lidt hektiske (især “Den gyldne Cirkel” hvor vi gerne ville se både dette og nogle af ekstra-forslagene).
Vi vil klart anbefale jer til andre!
 
De bedste hilsner
Anette og Mads Hedelin
[Fotos: Hedelin©]

Kære Mette,

Vi havde en meget skøn tur, alt klappede med fly og bil, og hotellet var også hyggeligt og lå fint. Vi kunne sagtens parkere i gaden hver dag, og fredag havde vi så en tur ud i landskabet, som vi nød. De unge var helt  vilde med de landskaber, det var jeg helt overvældet af. Lørdag aften spiste vi på Grillið, og det var super. Jeg konstaterede, at kunsthåndværkerforretningen “Kirsebærtræet” stadig eksisterede og lå herligt nær vores hotel. Så vi indledte vores bytur der..

Der var noget, vi undrede os over: Da vi skulle leje bilen, så var der tror jeg tre andre udlejningsselskaber, men der var ikke et menneske hos de tre andre, alle stimlede sammen om Hertz. Vi var super glade for bilen, den var rigtig hyggelig at køre familietur i, Og vi havde ingen problemer ved afleveringen.

Så tak for al hjælpen, vi nød det i fulde drag.

Mange hilsener fra Lis Bresson
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Her lige en tilbagemelding  på vores 7 helt fantastiske dage på Island i uge 38. Bortset fra flyet, der var flere timer forsinket, så vi desværre først ankom til vores overnatningssted sent om aftenen, så fungerede alt andet HELT perfekt på hele turen.

Du Mette havde lavet den mest perfekte kør selv ferie for os, med masser af helt fantastiske oplevelser og samtidig rig mulighed for spontane ture og afslapning i diverse varme udendørsbade. VI SKAL SIMPELTHEN TILBAGE IGEN , og forhåbentlig allerede til sommer. Vi mangler stadig at se og opleve en masse af dejlige Island, og så skal vi også tilbage til vores charmerende overnatningssted Hotel Frost og Funi i byen Hverageról og til gården Skàlakot for endnu en ridetur på gårdens dejlige heste.

Turen til Vestmannaøerne og hvalsafari har vi også fortsat til gode indtil sommer, hvor vejret til disse sejlture forhåbentlig vil være knapt så voldsomt i sommerperioden!

I Reykjavik fandt vi et fuldstændig fantastisk spisested lige over for vores hotel – Restaurant Reykjavik Kitchen. Både mad og betjening var i særklasse her og prisen væsentlig lavere end forventet i forhold til kvaliteten.

Du Mette har været os en uvurderlig hjælp hele vejen igennem lige fra planlægning af turen, hjælp ifm. flyforsinkelse , og din research undervejs mht  vejrudsigten og mulige/og  aflyste sejlture.

Vi vil KLART anbefale venner, familie og andre, der ønsker at rejse til Island, at bestille deres tur gennem Jer, og håber du endnu en gang vil være planlægger på vores tur sommer 2020 :o)

Hilsen Anette.
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette,

Nu har vi været hjemme i en uge og er i fuld gang med at fordøje alle oplevelserne. Så nu er det også på tide at sige dig tak for en særdeles vel tilrettelagt tur, hvor alt klappede. Dagene var besat med oplevelser, men uden stress og jag, ja selv vejret havde du styr på. De første to dage stormede det med sne af og til, men på dagen for rideturen var der vindstille og sol fra en skyfri himmel. Fredag aften havde vi svagt nordlys, men lørdag aften var der skyfrit med et betagende nordlys, som dækkede det meste af himlen i både røde og grønne farver, mens Strokkur regelmæssigt pustede en vandsøjle i vejret, det var et fantastisk sceneri. Alle var begejstrede for turen, som vi varmt kan anbefale til andre.

De bedste hilsner
Lis og Flemming
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Tak til Islandsrejser for super service.

I forbindelse med sommerens tur til USA, havde vi 4 dages stop på Island. For at få så meget som muligt ud af disse dage, kontaktede vi Islandsrejser for at få dem til at arrangere udflugter for os på Island.

Under en kort snak med Mette fra Islandsrejser, på Ferie for alle messen, kom Mette hurtigt med forslag til udflugter, som passede rigtig godt til vores planer og ønsker. Islandsrejser hjalp ligeledes med transfer til og fra lufthavnen, samt til lufthavnen med stop i den blå lagune.

Under vores ophold på Island, klappede alle planlagte udflugter og transfer stor tak til og ros til Islandsrejer og deres samarbejdspartnere på Island. Alt levede op til vores forventninger og sikke en fantastisk natur der er på Island, det er bestemt et besøg værd.

Det er ikke sidste gang vi har være på Island og heller ikke sidste gang vi har brugt Islandsrejser, vi er allerede i gang med at planlægge næste tur.

Hilsen Brian, Mette og Mathilde
Fredericia
[Fotos: Bertelsen©]

Til Mette Viberg
 
Vi vil bare gerne takke dig for en perfekt tilrettelagt tur – vi er så glade for at alt var planlagt for os, da vi ellers ville være faret vild i det væld af tilbud og seværdigheder der var – og vi ville givetvis have spildt vigtig tid ved selv at skulle vælge.
 
Vi var helt overvældede af den storslåede natur og de naturkræfter der har været på spil – og selv om det kun var en brøkdel af øen vi fik set, så er vi dybt taknemmelige for denne helt perfekte familietur.
 
Mange venlige hilsner og tak
Lise-Lotte Larsen
[Foto: Larsen©]

Kære Mette og Co.

Mange tak for en god tilrettelagt rejse og perfekt information. Vi var i Island sidst i august og først i september 2019.

Vi havde en rigtig god ferie, og alt forløb fint og planmæssigt fra Islandsrejsers side. Det var flyveturen fra Kastrup til Island, som Icelandair havde ansvaret for, som var problemet. Vi skulle flyve ca. kl. 14.00 med Icelandair, men lettede først kl. 23.30 – i et andet selskabs fly.

Da vi endelig landede i Island, fik vi den forudbestilte bil, og kørte, i buldrende mørke, til vores første hotel. Herfra forløb turen planmæssigt og uden problemer. Vi var meget tilfredse med overnatningerne, men vil især nævne hytterne, som giver en anden frihed end hotelværelser.

Vi anbefaler Islandsrejser til andre, som påtænker en tur til Island.

De venligste hilsner og glædelig jul

Kjeld og Kirsten
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette
 
Vil lige melde tilbage, at vi havde en dejlig tur til Island 13. juli – 24. juli. Selvom vejret drillede lidt de første dage, var det alligevel en stor oplevelse at opleve Island, også når vejret er barskt.
 
Vi var meget tilfredse med tilrettelæggelsen af ruten. Det var gode, afvekslende overnatningssteder, og de var godt fordelt over hele turen, og vi var glade for den medfølgende info om seværdigheder på ruten
 
Med venlig hilsen
Peter Schmidt
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette og Lars

Vi vil gerne takke for en fantastisk god grupperejse. Vi synes, at turen var rigtig godt planlagt – vi fik ALLE Islands højdepunkter (tror vi).

Med godt planlagt tænker vi også, at der var fin fordeling mellem at overnatte i byer – større og mindre – og midt i natur langt uden for byer. Der var også fin variation mellem nye og ældre hoteller. Vi nød de dejlige treretters middage, alle lækre og flot anrettet.

Vores guide Elin var virkelig god, god tidsfordeling til det, vi skulle se. Var der fint og klart vejr og tid, fik vi lige en lille ekstra seværdighed. Vi fik en guided rundtur i Reykjavik, da der var ekstra tid, inden vi kunne komme ind på hotellet. Og så fortalte hun i bussen om Islands historie, kultur, vejr, om islandske sagaer, vi kunne virkelig mærke, at hun er en erfaren guide og kan lide sit job.

Ikke engang vejret kunne vi klage over. En del regn da vi kørte i Østfjordene, og dermed lidt dårlig sigtbarhed. En del dis, tåge, lavtliggende skyer et par gange, hvor vi var oppe i højderne, men næsten ingen blæst og regn, når vi var ude i naturen. 16-18 gr fredag eftermiddag og aften i Reykjavik, klart vejr og skøn udsigt fra Hallgrimskirken. Også lidt sol og fint vejr i Akureyri, hvor vi næsten oplevere midnatssol.

Vi kan varmt anbefale ferie i Island og endnu varmere når den er arrangeret af ISLANDSREJSER. 

Tak for en fantastisk oplevelse.

Mange hilsner og god sommer
Annie og Bjarne Rasmussen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette
 
Vi har haft en ikke mindre end en fantastisk og uforglemmelig tur! Jørgen havde været i Island med en gymnasieklasse for nogle år siden, men kun i  Reykjavik og i Den Gyldne Cirkel-området. Det var mit første besøg.
 
Turen har til fulde levet op til vores forventninger. Det har været rigtig fint at komme hele vejen rundt. Hvis vi skulle af sted igen, ville vi nok springe Reykjavik og syd-kysten over og i stedet prioritere øst- og nordkysten. Hotellerne var fine  – næste gang skal vi prøve noget mindre. Og så kunne vi tænke os, at være flere dage samme sted, så man kan nå et komme mere ud i området og ikke køre så meget. Vi havde ikke booket hesteridning hjemmefra, da vi tænkte, at det afhang af vejr og vind, men vi var super heldige med vejret. Efter de første to dage med regn og snusk, har vi haft masser af sol og helt ok temperaturer.
 
Vi havde ikke læst jeres rejsedokumenter ordentligt, så det vat lidt et tilfælde – hotellets anbefaling – at vi kørte til Doddi for at ride. Et rigtig heldigt valg! For det blev et af højdepunkterne på turen. God og rolig instruktion til et par helt uerfarne som os og en masse gode historier om området.
 
Jørgen som har undervist i geografi, interviewede ham på hele turen om landbrug og natur 🙂 Så måske en ride-ferie næste gang???
Og så har vi oplevet foråret komme til Island!  Da vi ankom 18/5 , var alt gråt og brunt – græs og blade var kun lige begyndt at springe ud. Men for hver dag – næsten time for time – kunne vi se græsset grønnes, bladene vokse og et væld af blomster, der tittede frem i sprækkerne. Det har været meget, meget smukt!
 
Tak for god planlægning!
 
Jørgen og AnneGrete Lorentzen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette

Tusind tak for jeres arbejde i forbindelse med vor tur til Island.

Alt forløb ”SUPER”, og vi var heldige med vejret. Hver gang vi enten skulle være aktive på hesteryg, eller vandre på is, var det tørvejr og solskin. Det samme gjaldt under vore besøg, af de af jer foreslåede seværdigheder. Island er fantastisk og smukt. Kun under transport i bilen regnede det ind i mellem.

Hoteller og mad på samme var udmærket, og folk er meget imødekommende, positive og flinke. Vi mødte ikke en sur mine eller bemærkning noget steds.

Den afsluttende middag på Restaurant Fisk Markadurinn var i særklasse. Vi tog den store smage menu og smagte for første gang hvalkød. Det var en oplevelse, kombineret med den tilhørende vinmenu. Den lokale tjener var meget gavmild, så det var rigtig fint, at vort selskab rummede en afholdsmand.

Min opgradering af bil til Land Rover Defender, frem for Skoda, har vi grint meget af. Det var som at køre lastbil med manuelt gear, og vi måtte råbe til hinanden ved 80 km/t. Aircondition eller andet komfortudstyr var en by i Rusland. Men når vi først var klatret ca. 1 m op på sædet, var udsigten og udsynet helt perfekt. Næste gang vil jeg nok gå efter en Toyota Land Cruiser (he he).

På de knap 5 dage fik vi mange fine indtryk og spændende oplevelser. Familien fik tilsvarende en ny gangart efter 2½ time på hesteryg (Western look) – men en stor oplevelse på fjeldet og gennem floder.

Vi kommer nok alle tilbage til Island. Merete og jeg er virkelig tændte på den store tur rundt øen. Gæstfriheden og naturen kombineret med et meget rimeligt prisniveau på god mad og drikke, lokker stærkt.

Med venlig hilsen
Claus Bo Jørgensen (nu 60 år)
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,

Vi er nu tilbage fra vores tur til Færøerne. Alt gik som det skulle. Vi havde ingen problemer undervejs.

Det var en helt igennem vellykket tur. Vi fik set meget af øerne, og afslutningen i Thorshavn med de nationale festdage var rigtig fin.
 
Materialet, som du sendte til os, var meget nyttigt. Vi brugte det nærmest hele tiden.
 
Vi siger tak for hjælpen med at organisere rejsen.
 
Med venlig hilsen
Søren Kissmeyer
Foto: FÆRØERNEREJSER©]

Hej Mette,

Vil lige sende en tak-hilsen for en super god ferie du havde smedet sammen til mig. Jeg havde en fantastisk tur på Island selvom vi havde regn, hagl, sne og sol. Fantastisk smuk natur.
Grønland var simpelhen så fantastisk smukt skøn natur og grønlænderne er bare så søde. Alle guiderne der hentede os i lufthavnen og på turene var søde unge danskere og grønlændere.
En uforglemmelig fantastisk ferie og vil til Grønland en vinter for at se nordlyset og opleve 2-3 dage på en hundeslæde tur som jeg allerede har fået en masse informationer om.

God ferie til dig.
Mange Hilsner Pia B. Neergaard
[Fotos: Pia B. Neergaard©]

Hej Mette

Jeg vil sige tak for et godt oplæg til vores rejse til Island. Rejsen levede fuldt op til vores forventninger.

Det er super at få udleveret en tablet med alt relevant info.

Vi har haft en fantastisk tur og fik set alt det vi ønskede.

God sommer.

Mange hilsner
Jannie Merete Andersen
[Foto: Familien Andersen©]

Kære Mette,

Så er vi tilbage efter en helt fantastisk oplevelse og rejse rundt i Island – tusind tak for, at alt bare var så fint arrangeret, gode hoteller og herligt besøg hos Thea og Doddi – venlige mennesker og gode samtaler. Håber at møde dem igen.

Vores eneste ”fortrydelse” er, at vi kunne have brugt én dag mere i Reykjavik – sol og 20 gr i går – alle de kopper kaffe vi kunne have nået at drikke …..men så må vi jo blot afsted igen 🙂

Vi besøgte i øvrigt et godt hestested Gauksmyri nær Hvammstangi – helt tilfældigt – trængte blot til lidt at spise og så et skilt ved  vejen – men her var staldbesøg og fremvisning af gangarter på bane og en god frokost – der kunne vi faktisk godt finde på at tage et par dage næste gang.

Men tak igen for en dejlig tur – skal nok anbefale jer vidt omkring – ses nok lige pludseligt.

BH Nina, Mette & Lone
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette Viberg

Vi havde en meget fin tur i enhver henseende. Virkelig godt program, gode hoteller, meget fin forplejning i de middagsmåltider, der var inkluderet, dygtig og meget hjælpsom rejseleder, som også fortjener stor ros for en tilføjelse til programmet på dag 6, hvor vi fik mulighed for at se ned i et vulkankrater ved Grabrokargigar (hed det vist).

Forlængelsen af opholdet i Reykvavik viste sig at være ekstra bonus, derved at vi også fik mulighed for en byrundtur til fods med City Walks, Reykjavik. Det tager et par timer og KAN VARMT ANBEFALES, hvis man har mulighed for det”.

Mvh Vibeke Overlund og Per Klitt Jensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,
 

Har lige læst dine mails. Vi havde en fantastisk tur med mange gode naturoplevelser og et fantastisk vejr også.

Servicen var i top på alle hoteller og receptionisten hjalp os med koder på det sidste hotel. Alt i alt en fantastisk ferie.

 
Mange sommerhilsner her fra
Familien Rasmussen
[Fotos: Familien Rasmussen©]

Hej Mette

Så er vi landet igen efter en helt fantastisk tur. Vil bare lige fortælle dig, at alt klappede som det skulle – og selv vejret var fint – selvom vi ifølge vejrudsigterne kunne have forventet regn hele ugen. Så tak for fin planlægning, som gjorde, at vi fik max ud af vores 8 dage 😊

Vi ankom lidt sent, men det var det en flot tur i midnatssol hen til hotellet (VISA-kort fungerede fint ved biludlejningen).
Super tur til Hengill i det flotteste solskinsvejr – med lokal guide, som vidste alt om området – og gav os en god kickstart på turen.
Gletchervandringen på Solheimajökull var også helt i top – også med en super guide.
Både Gullfoss og Strokkur var imponerende – og vi fik også gået en tur i Thingvellir Nationalpark, set kirken etc. Meget storslået.
Snæfellsnæs-halvøen – her kunne man jo næsten bruge en hel ferie. Vi droppede rideturen og tog i stedet turen op til Glymur-vandfaldet. Hold da op, hvor en flot og spændende tur.
Lang travetur fra hotellet og ind langs havnefronten i Reykjavik. Videre ud langs havnen, hvor der var fine små kaffesteder og vi fandt også Reykjaviks svar på ”Street food” i Århus – med masser af dejlig fisk og sager.

Sidste dag inden flyet gik, var vi på ’Reykjanes ude og se ”Bridge Between Continents” og  de meget varme kilder, Gunnuhver, i nærheden. Fin afslutning på turen.

Bedste hilsner fra Helene Røberg og Jan Frandsen
[Foto: Røberg©]

Hej Mette

Ville lige give feed back på vores fantastiske tur til Færøerne.

Det var en god tilrettelagt tur (tak for det) og vi fik tid til at se flere steder – og godt med bilen 🙂 Vandrestøvlerne blev også brugt.

De første to dage havde vi lidt regn og bådturen var også en våd fornøjelse, men sikke en oplevelse alligevel.

De resterende dage var sommervejr, som Færingerne beskrev det.

Det var dejligt varmt på vores vandretur på Mykines – og sikke en naturoplevelse.

Alt i alt var det bare så flot og fantastisk en tur. Vi fik oplevet landet med gråvejr og da vi kom derop, gik de stadig i vinterjakker. Og som en lokal sagde, da varmen kom, havde de haft koldt vejr indtil nu. 

Nogen har spurgt os, hvad der var bedst Island eller Færøerne? Dette kan vi ikke give svar på, da det er to vidt forskellige lande og giver hver deres oplevelse af natur og kultur.

Så vi tak for denne gang og må se, hvor turen går hen næste sommer 🙂

Vi har nydt Islandsrejser/Færøernerejser de sidste to somre og kan kun fortælle godt om jer  🙂 

Fortsat god sommer 🙂

Sommerhilsner
Gitte og Bjarne Høgh
[Foto: Høgh©]

Kære Mette,

 
Vi havde en SÅ skøn tur! Island er et mekka af oplevelser og vi er slet ikke mætte. Og så har vi jo også en hvalsafari til gode;-), så der er både det og en masse andet at komme tilbage efter.
 
Men ja – vejret var ligeså uforudsigeligt som naturen og vi måtte hurtigt sande, at deroppe må man fralægge sig sit planlægningsgen og følge vejrets vilje. 
 
Det var dejligt at have dig ved hånden på turen – både med et super program og på mailen 😉
 
Vi har allerede anbefalet jer vidt og bredt.
 
Hilsen Ane Havkrog
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Til alle hos ISLANDSREJSER, 

Tusind tak for at have planlagt vores kør-selv ferie i Island. Det var fantastisk!

Hvis vi tager til Island igen vil vi helt sikkert bruge jer! 

Tak for turen,

Carol Suzdak
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette
 
Jeg er ked af at jeg først skriver til dig nu, for at takke for en helt fantastisk planlagt tur for os.
Vi nød virkeligt vores ophold på Island og har fået en oplevelse for livet.
 
Vi følte hele vejen igennem at alt bare var så godt taget hånd om, alle overnatningsstederne var rigtig hyggelige.
 
Endnu engang tak for en fantastisk tur.
 
Knus fra Jane Wollesen
[Fotos: Wollesen©]

Kære Islandsrejser,

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur.
Hvor er Island et flot land.

Her er et par billeder af ganske lidt af det vi oplevede.

Mange hilsner
Lisbeth Stolberg
[Fotos: Stolberg©]

Til Mette.

Så er vi hjemme efter turen, Skjulte Kræfter og Nordlysjagt.

Til start var jeg lidt spændt på 5 dage i bus med folk vi ikke kendte, forskellige nationaliteter (kun 5 danskere) min mand der går dårligt – men det var overhovedet ikke noget problem.    

Guiden der talte engelsk, islandsk og ret meget dansk, var rigtig god – fortalte stolt om sit land.  Bus og chauffør var den samme på hele turen – dejligt roligt og trygt. Ud over det der stod i programmet opfyldte chaufføren og guiden de ønsker der kom fra folk – nogle ville klappe heste – andre købe striktrøjer…

Hotellerne vi sov på var gode – dejlig både morgen og aftensmad.

Der var nordlys den 9. okt. Desværre så vi det ikke – men på Northern Lights Centret så vi de mest fantastiske optagelser af det. Ligesom vi på The Volcano-besøgscenteret så vulkanudbrud, mærkede hvordan jordskælv er og så film af hvordan de forberedte sig på udbrud fra vulkaner og jordskælv.   

Katla holdt – og alt var perfekt. Selv vejret var med os.

Tak for alt.

Mvh. Ingelise Sørensen
[Fotos: Sørensen©]

Hej Mette,

Så er vi godt hjemme igen.

Vil blot takke for en fantastisk godt arrangeret ferie for os. Vi har fået de mest fantastiske oplevelser sammen. Af flere omgange har vi forsøgt at lave en top 5 over oplevelserne, det er helt umuligt for os. Indtrykkene er så store og fantastiske, vi er overvældende over hvor meget smuk og afvekslende natur vi mødte. Gletchervandringen og snorkelturen er mine favoritter, sammen med gletcherlagunen, gejseren, den blå lagune, vandfaldene, slugten og og og…

Desværre så vi ikke nordlys, det havde selvfølgelig været fantastisk, men vi glemte helt at vi manglede det i alle andre oplevelser 🙂

Vi fulgte i stor udstrækning dine anbefalinger for ruten, så igen, tusind tak for anbefalingerne. Alt klappede.

Mvh Heidi Elbæk og ungerne.
[Fotos: Elbæk©]

Hej Mette,

Så har vi været afsted og havde en fuldstændig fantastisk tur! Ja, vi har faktisk allerede booket lejligheden til en ny og længere tur i juli.
Jeg tænkte jeg lige ville give dig en tilbagemelding på Super Jeep folkene, idet du skrev det var en ny samarbejdspartner. Meget, meget behagelig og kompetent chauffør der kom til tiden, vidste en masse og endda ville køre forbi en lokal is-producent da vi jo havde en seksårig med – han var så faldet i søvn sidst på dagen, så det sprang vi over – men super fint tilbud.

På vej ned fra gletcheren kørte vi noget mere roligt end off road turen dertil – jeg tænkte det var af hensyn til det ældre britiske par vi have selskab af på Golden Circle turen, men efter frokost kom vi tilbage til en ny jeep da der var opstået et problem med det ene dæk. Det formåede de lige at få klaret, byttet jeep og kørt afsted med den anden på trailer, på de 45 min vi spiste frokost. Jeg er ikke bleg for at danne mig en mening, og bliver meget hurtigt, meget træt ved inkompetence – til gengæld bliver jeg også virkelig begejstret når jeg oplever en så professionel tilgang til tingene som her, så kæmpe anbefaling herfra!

Når vi kommer tilbage i juli vil vi gerne se søpapegøjer, på hvalsafari, riverrafting, samme tur hos Eldhestar, og ny tur med Super Jeep. Vi plejer at være ved at være klar til at komme hjem igen når vi når slutningen af en ferie, men denne gang var vi slet, slet ikke færdige med at opleve. De islandske vidder kan altså noget helt særligt.

Tak for hjælpen! Og tak for at arrangere og sammensætte en så velfungerende tur!

Vh Christina, Nicolai og Natasha Lie
[Fotos: Lie©]

Kære Mette Viberg!

Det var en fantastisk skøn oplevelse – rent faktisk den bedste rejse nogensinde, og der er et stort sammenlignings grundlag. Vi håber på at opleve Island mange flere gange.

Niels (guide) er eminent, og må være en guldgrube for firmaet. Han var en stor del af den unikke oplevelse, som vi havde.
Her er nogle af de flotte fotografier, som vi har taget.
.
Venlig hilsen
Leif Andersen og Ann-Dorthe Hegedahl
[Foto: Andersen – Hegedahl©]
Hej Islandsrejser,
Vi har evalueret vor fantastiske rejse til Island.
Det har været en meget stor oplevelse, vi har næsten set alt i forhold til  den planlagte tur og lidt mere til.
Vi nåede desværre ikke helt til Landmannalaugur, da vi havde 2 punkteringer inden for 24 timer og vi ikke turde køre på reservehjulet de sidste 25 km dertil, men vendte op til Vik og fik et nyt dæk.
Vi fik trods alt en tur på vej 570 ved Olafsvik og kom op på bræen. Senere efter Olafsvik  var vi på den udslukte vulkan Saxhòll med megt fine trapper til toppen – kan anbefales. Se billede.
Generelt var det  fine indkvarteringer, bortset fra Ensku Husin Guesthouse. Værelserne udmærkede med morgenmad meget spartansk samt vi spiste kun en aften med en fiskeret, som kun undertegnede spiste. Til gengæld var det en af de dyreste middage og det stod slet ikke mål til de øvrige steder –  kan ikke anbefales.
Vi fik badet en 3 gange og besøgte bla. Krauma tæt på Reykholt – et fint sted til en rimelig pris. Det har været en meget stor oplevelse og vejret har selvfølgelig skiftet,  kun haft regnstøj på en enkelt gang.
I Reykjavik fik vi endda Marathonløbet at se, utrolig flot vejr og i tusindvis af folk i gaderne.
Da både Stinne og Ulla er strikkeguruer har vi besøgt rigtig mange garnforretninger. Bla. i Borgarnes samt vi kan anbefale Handknitting assoation butikken på Borgartun i Reykjavik, en ualmindelig god betjening (taler norsk).
Tak for en veltilrettelagt tur til Island, som fortjener et gensyn.
Jeg skal nu i gang med at lave et foredrag med billeder, så vi kan få flere danskere til Island.
Med venlig hilsen
Ulla, Stinne, Søren og Kent
[Fotos: Kent Jensen©]

Hej Mette,
Så er Anna og jeg vendt tilbage fra den mest fantastiske oplevelse på Island.

Vi har kun kæmpe roser tilovers for Islandsrejser i almindelighed, men dig Mette i særdeleshed 🙂 Alt klappede bare fra første færd. Vi var godt forberedte og havde printet de dokumenter du havde sendt os. Vi fik bil og Ipad udleveret uden problemer og fandt rundt uden problemer. Det var fint at have Ipad’en når vi kom ud på steder, hvor vi ikke var helt enige med GPS’en, men den største hjælp var den printede version af din rutebeskrivelse. Du var derfor med os hele vejen rundt og vi sendte mange positive tanker i din retning 🙂

Rideturen var i en klasse for sig. Fordi du havde booket den lange for ”experienced” riders, var vi kun 4 ryttere med på turen – alle de andre kunne vi se var 12-14 stykker, så en lille intim flok, der begav sig op af bjerget til den varme flod. Et par raske galopper blev det også til, så vi kunne godt mærke vi var levende dagen efter.

Vi fik set en masse og alle overnatningerne var lige til UG, så der kommer helt sikkert en næste gang på Island og vi vil helt sikkert bruge jer igen.

Endnu engang tusind tak 🙂

Mange hilsner
Anna og Kirsten Johansen
[Fotos: Johansen©]

Kære Mette ,

Tusind tak for en fantastisk godt planlagt tur til Island – det har været en kæmpe oplevelse for os alle 3. Sikke nogle vilde naturoplevelser, vi fik og i smukt vejr en del af tiden ☀️ Henrik fik sin biloplevelse 😃 men det gjorde vi andre også – jeg ville næsten ikke afleverer den igen 😂 Jeg håber, at du også har haft en rigtig skøn tur og, at du fik redet på nogle dejlige heste. Jesus – hvor er der mange, og hvor ER de smukke at se på. Det er et smukt og råt land. Vi er virkelig imponerede. Og vi mødte så mange imødekommende og hjælpsomme mennesker. Fedt hotel – det fungerede så godt.

Kh. Marie Jaconsen, Henrik Brix og Lise Jacobsen
[Foto: Jacobsen©]

Hej til Jer…

Vi er nu tilbage efter en helt fantastisk tur til Island 🙂

Alt er  gået efter en snor ingen problemer af nogen art, det har været 5 helt  fantastisk dage.

…tak for chokoladen i forbindelse med vores sølvbryllup 🙂

Det er bestemt ikke sidste gang vi har været på Island, og vi  var alle 4 var enige om, at det  var en ferie man ikke ville hjem fra 🙂

Mange hilsner
Steffen, Line, Lasse og Karin Loft Pedersen
[Fotos: Loft Pedersen©]

Hej Mette,

Vil bare fortælle, at vi havde en fantastisk rejse i Island.
Tak for hjælpen med at arrangere turen – det kunne vi ikke have klaret selv 🙂

Venlig hilsen Susanne Thomsen
[Foto: Thomsen©]

Hej Mette og øvrige,

Vi er kommet hjem for en uge siden, efter en fantastisk tur i 11 dage Island rundt.
I havde forstået hvad vi gerne ville, og havde fået lavet en tur, med en masse info til hvad der var at se i området.

Turen rundt, diverse overnatningssteder var bare perfekte, efter hvad vi gerne ville have. Kan ikke fremhæve nogen for andre, men alligevel – Brekka Guesthouse og Hunkubakkar var bare super steder. Alle steder lækker morgenmad, og utrolig gæstfrihed vi mødte. Alle de steder vi fik anvist var det muligt at købe aftensmad, og det var dejligt.

Vi kunne slet ikke nå at se alt det vi gerne ville, og nogle steder ”sprang” vi let over for at komme videre.
Vi var vilde med naturen 🙂

Tror ikke flere dage ville have gjort at vi fik alt at se – det er svært at rumme i hovedet. En tur senere ville være utrolig oplagt 😉 når denne har sat sig.

Tusinde tak til jer alle på kontoret.

Hilsen Jens Peder og Grethe Larsen

[Foto: Grethe Larsen©]

Hej Mette,

Peder og jeg vil sige mange tak for en fin tur til Island. Det er et fantastisk flot land, meget flottere end jeg havde forestillet mig. Storslået, varieret, masser af får, heste, frisk luft og ikke mange mennesker.

Vi har haft en super god tur, og det er gået godt det hele. Vi har fulgt Jeres rejseplan og har brugt tabletten flittig. GPS’en ikke nogen hjælp, og den gik død efter knap en uge.
Vi havde dog svært ved at finde nogle af guesthouses, men det kan vi tage en snak om en dag.
Vejret var godt, fuld sol de dage vi var i Rejykjavik.
Tak for Jeres indsats med at få os sendt øen rundt, uden Jer havde vi ikke fået set og oplevet så meget, som blev tilfældet.
Mange hilsner
Kirsten Boelt
[Fotos: Boelt©]

Hej Mette,

Tusind tak for en fantastisk ferie. Åh hvor var jeg ikke færdig med at opleve Island da vi skulle hjem i går. Jeg kunne sagtens have blevet der en uge mere – også selvom vejrudsigten kun var regn, overskyet og en 10-11 grader.

Vores ture, guider og overnatningssteder fungerede bare så godt – det hele var i skønneste orden. Faktisk fik vi mere for pengene den ene dag, da vores bookede 4 timers super jeep tur til Eyjafjallajökul endte med at blive en 7 timers tur da vi også rundede Thorsmörk. Det var en helt igennem fantastisk dag med store oplevelser.
Vi kommer helt sikkert tilbage!  😃

Igen, tak for hjælpen Mette – det var en super tur!!

Mange hilsner
Maja Meisner
[Foto: Meisner©]

Kære ISLANDSREJSER,

Tusind tak for en dejlig ferie!

Som 1. gangs-Islands-rejsende besluttede vi os hurtigt for at ISLANDSREJSER skulle stå for planlægningen, og efter en spændende informationsaften i Aarhus i foråret var vi alle 4 sikre på, at vi havde valgt den for os helt rigtige 12-dages rundtur.

Vi har været meget tilfredse med forløbet og med samarbejdet med ISLANDSREJSER. Alt ”klappede” – selv vejret viste sig fra den bedre side.

Overnatningsstederne var meget forskelligartede;  et enkelt sted troede vi faktisk at hotellet var nedlagt… det grinede vi noget af… men her fik vi til gengæld rigtig dejlig aftensmad. Alle steder var der rent og pænt, og flere gange havde vi den mest fantastiske udsigt.

På forhånd havde vi ikke rigtig planlagt noget, så mens mændene sad foran i bilen og skiftedes til at køre, planlagde de 2 kusiner dagens rute og de seværdigheder og stop vi kunne tage undervejs. Vi havde god anvendelse af den fremendte dagstursbeskrivelse, suppleret med den udleverede ”tablet” og Google Maps. Det blev til mange flotte udsigtssteder, imponerende vandfald, øde landskaber, sorte sandstande, fjorde, søpapegøjer, gå-ture, sandstorm, varme kilder, hvalmuseum, tørvehytter, julebutik, cafeer, bytur i Reykjavik og meget mere.

Vi kørte mange kilometer og lange stræk, så det var rigtig fint, at vi havde valgt en ekstra dag omkring Husavik/Akureyi. Vi havde en fantastisk tur og har mange gode oplevelser fra det kontrastfyldte land med hjem.

ISLANDSREJSER får vores varmeste anbefaling.

Mvh. Karin Birgitte Hiis, Silkeborg
[Foto: Hiis©]

Kære Mette,

Vi har haft en rigtig pragtfuld tur.

Før Akureyri skar vi besøget ved Godafoss ned – for at vi kunne nå at blive indlogeret – finde og sted og spise. Os der skulle på hvalsafari, skulle være ved samlingsstedet kl. 20:00. Vi var tilbage kl. ca. 00:30 efter en pragtfuld tur med mange hvaler og et par delfiner. Men byen nåede vi ikke meget af.  Det rådede Solveig (rejseleder) så bod på dagen efter – ved at lave en sightseeing og vi have mulighed for at se den botaniske have – dejligt; – men dagen blev også  lidt længere end planlagt.

Men som skrevet. En rigtig god tur, der måske skulle forlænges med 3 dage. En dag mellem Reykjavik og Akureyri, en dag i Akureyri  og en dag i Reykjavik.

Det var en fantastisk chauffør med en meget rolig kørsel og han havde et godt samarbejde med Solveig, som var meget vidende og god til at formidle.

Mange hilsner
Jens og Bente Christensen
[Foto: Jens og Bente©]

Kære Mette,

Vi er hjemme igen efter en helt fantastisk tur på Island.
Vi har oplevet så meget at det først nu er ved at bundfælde sig, det er umuligt for os at fremhæve noget frem for andre, dog var Hoffel Guesthouse helt speciel. Vi mødt af usædvanlig flot betjening samt spiste et lækkert aftensmåltid i deres restaurant, virkelig et besøg værd i skønne natur områder.
Vi vil gerne rose dig en meget vel tilrettelagt tur med gode overnatninger, alt har været suverænt, og vi har ingen uheld haft.
Det eneste sted vi blev mødt af personale der ikke havde styr på var på hotel Edda Laugar, her var der intet klar, heller ikke vores bordbestilling til fødselsdagsfejring. Til alt held var vi der i god tid og kunne selv booke plads i restauranten.

Endnu engang tak for en fin tur.

Mange hilsner Jette Jensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej 🙂

Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske ferie nogensinde, vi er meget tilfredse – alt har været super godt og lige til.

Tusind tak for alt 🙂
God sommer til jer.
.
KH Jette Sohrt
[Foto: Sohrt©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage, efter en fantastisk uge på Island.

Alt gik efter planen, virkeligt godt arrangeret af jer!
Det er nok ikke sidste gang jeg skal derop!
Mvh. Finn Manford
[Foto: Manford©]

Hej Mette,

Islandsrejser havde planlagt en perfekt tur til os, og vi fik på den måde rigtig mange oplevelser, som vi nok ikke havde fået, hvis vi selv skulle arrangere sådan en tur. Vi boede billige steder, men det var udmærkede steder – vi skulle jo trods alt kun overnatte der.

Islandsrejser får vores varmeste anbefalinger for jer, der gerne vil have hjælp til en fantastisk tur.

Mange hilsner
Lene Luther og Jan Bjørkum-Jensen
[Foto: Jan Bjørkum-Jensen©]

Hej Mette,
Tusind tak for planlægning af vores tur til Island.
Vi havde en super dejlig oplevelsesrig tur hvor alt klappede som det skulle. Dejlig bolig med hjælpsomt personale midt i centrum. Udflugterne var en stor oplevelse. Vi så desværre kun én hval på vores hvaltur, årsagen var megen søgang og blæst men solskin og flot udsigt. Desværre en lang tur for de ikke søstærke. Vi blev tilbudt en anden tur, men tiden tillod det ikke.

Der måtte 2 ture til for at se Nordlys men det lykkedes flot på den sidste. Den gyldne cirkel med den hemmelige lagune var en flot tur med godt vejr og dejligt badevand. Vi besøgte også det store svømmestadion Laugardalslaug hvor vi kunne vælge Hot Tubs op til 45 grader – super. Perlan var også spændende besøg + de øvrige museer vi nåede at se. Reykjavik er en hyggelig by og man også spiser til rimelige priser selv om det er store is-krone beløb man betaler.
Søndag eftermiddag var vi til en sang koncert på Harpa -Söngbók Tómasar R -spændene selv om vi ikke forstod meget af sproget. En fantastisk flot bygning.

På vores tur til Sydkysten og Jökulsarlon fik vi oplevet det Islandske vejr som det også kan være, regn og voldsom blæst. Iklædt varm tøj og regntøj fik vi oplevet turen som beskrevet, flot var det. Bådturen blev aflyst da det sikkert ville have været en barsk fornøjelse. Se i øvrigt medsendte billede af brudeparret, og dem som tog billeder. Det blæste så meget at man næsten ikke kunne stå fast og temperaturen var 3 – 4 grader.

Endnu engang tak for jeres hjælp til en super rejse.

Med venlig hilsen
Villi og Jørn Hansen
[Fotos: Hansen©]

Hej Mette!

Vi vil bare lige sige TAK for en fantastisk arrangeret tur til Island, hvor vi bare er “høje” endnu af oplevelser af enhvert art; natur, mad, mennesker og atmosfæren på Island.
Alt klappede bare og Freya´s Guesthouse var rigtig godt og de ture, som du havde anbefalet var også rigtig gode, så alt i alt er vi bare rigtig godt tilfreds med hele turen, og det var jo herligt at høre fra Anne hvilken skøn oplevelse rideturen havde været.

Endnu engang TAK for en super service og fed tur til Island.

Mvh
Jørgen og Marianne
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette/Islandsrejser,

Så er vi kommet hjem fra en fantastisk rundtur på Island.

Vil bare give en tilbagemelding om at alt har fungeret perfekt, dejlige overnatningssteder, hvor alt var rent og pænt, meget venligt og hjælpsomt personale. Vi har oplevet så meget smuk natur og med kun 3 timers regn og derefter sol og varme, har vi set Island på smukkeste vis.

Vi fulgte i høj grad jeres forslag til dagsture, og det har vi ikke fortrudt. Det eneste vi kunne have ønsket bedre, var en opdateret GPS. Den prøvede af og til at lokke os ud på gamle veje. Og desværre fik vi aldrig gang i den udleverede tablet. Men vi har haft den skønneste ferie og fået så mange indtryk og naturoplevelser, som vi kan have med os i lang tid.

Mange venlige hilsner
Elisabeth og Claus Søndergaard
[Fotos:Søndergaard©]

Hej Islandsrejser/Mette!

Ville såmænd bare give dig en tilbagemelding på vores Islandstur.

Den var fantastisk – alt klappede og vi var derudover super heldige med vejret. Det vi bedst kunne lide var hesteturen (Skálakot kan varmt anbefales!!!!), og gletcherturen. Fik anbefalet ture til ufattelig smuk og imponerende natur – f.eks ved Fjadrágljúfur, Reynisfjara og Svartifoss. Hotellet i Reykjavik var virkelig godt! Derudover tog vi – på eget initiativ – til Glymyr. Også fantastisk. Og så var vi heldige at se nordlys to gange.

Vi skal afsted igen og vil igen bruge Islandsrejser!

Venlig hilsen
Mette Blauenfeldt, Ølstykke
[Foto: Blauenfeldt©]

Hej Mette,

Vi har haft en alle tiders tur, Island rundt, dels på grund af Islands vidunderlige natur, og dels- men ikke mindst på grund af vores guide, Niels, som beredvilligt øste af sin viden om Islands geografi, geologi , historie og sociale forhold, krydret med hans humor. Det fungerede fint med at køre fra hotel til hotel og man var hver aften mæt af indtryk og oplevelser.

Her er billeder af et par af vores indtryk.

Venlig hilsen
Lisbet Ring-Hansen
Helge Scholz
[Fotos: Lisbeth/Helge©]

”Efter kontakt med flere forskellige rejseselskaber fik vi kontakt til ISLANDSREJSER i Aarhus, som hurtigt forstod vores idé med turen til Island. Vi valgte at forlænge den traditionelle tur med 2 dage for at have tid til at komme hele vejen rundt.
Vi kørte syd/øst rundt af hovedvej 1 og sluttede med turen over højlandet. Alle aktiviteter og overnatninger var booket på forhånd, så vi skulle bare følge det program, som ISLANDSREJSER havde lavet for os.
Vi prøvede stort set alt….hvalsafari, geometriske bade, tur på hesteryg, gletscher vandring, besøg på Poopet island (søpapegøjer), ATV kørsel, sejllads på gletcher sø… ja jeg kan blive ved.

Vi havde en fantastisk tur med skønne barske oplevelser. Vi kom tæt på en rå uspoleret natur… et land som ikke er et ”nanny-care-land”….Naturen får lov at være sig selv, turister skal indpasse sig herefter.

Vi var meget glade for samarbejdet med ISLANDSREJSER, og alt fungerede bare helt perfekt på turen. Det er tydeligt, at Lar og Mette forstod vores ønsler, og programmet og de planlagte tider passede helt perfekt.
Det kan helt klart anbefales at få denne oplevede… den vil vi helt sikkert i mange år frem”.

Steen Møller, Kolding
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette / ISLANDSREJSER,

Endnu en gang vil jeg takke for din store service i forbindelse med vores forsinkelse, vi havde en fantastisk tur til Island og havde fuldstændig ro i maven, da vi følte du havde fuldstændigt styr på tingene, vi vil til enhver tid anbefale jer til andre, dette var en fødselsdags gave til min kone, 50 år, derfor betyder det rigtigt meget for mig at det i sidste ende klappede til et stort 12 tal. 😊

Med venlig hilsen
Lars & Pia Beuchert
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,

VI vi gerne takke jer for hjælpen med at planlægge vores tur til Island. Vi havde en fantastisk tur, vejret var med os næsten hele vejen, så vi kan ikke klage der overhovedet 🙂 Det var en rigtigt god beskrivelse I havde lavet og vi benyttede den hele turen. især blev vi meget positivt overrasket da vi skulle bo i de små røde hytter(Hunkubakker guesthouse) Det var virkelig et lækkert sted.

Vi vil rigtigt gerne til Island igen, og vi vil helt sikkert bruge Islandsrejser igen og har også varmt anbefalet jer til andre 🙂

Venlig hilsen
Ida Klose og Morten Nyholm Jensen
[Fotos: Ida og Morten©]

Hej Mette,

Jeg vil bare give dig en kort tilbagemelding på vores rejse.

Det var en helt fantastisk tur. Alt fungerede med overnatningerne og de ture, som du havde booket for os, klappede bare. Og også vejret var med os. Rigtig godt!

Vi håber selvfølgelig at komme afsted selv igen på et tidspunkt. Indtil da vil vi nøjes med at anbefale andre at tage afsted med dig som arrangør.

Tusind tak for denne gang.

Mvh Dorte
[Fotos: Dorte©]

Hej Mette,

Nu hvor vi er kommet hjem efter en vellykket tur, og de mange fotos er reduceret til de få seværdige, har vi endnu en gang genopfrisket turen ved at se på billeder.
Det var en velplanlagt tur med med fokus på den vilde natur, helt som vi havde ønsket. Vejret var også som forventet, dvs. meget skiftende.

Vi var heldige at se søpapegøjer på Vestmannaøerne, men kun fordi vi valgte en guided tur rundt på Heimaey. Uden den gode guide var vi ikke kommet helt tæt på dem. Vi fik mange gode fotos af fuglene. Det var også i sidste øjeblik, fordi de fleste steder var fuglene allerede fløjet til havs. Mao. bør sådan en tur ikke begyndes senere end begyndelsen/midten af august hvis man skal se søpapegøjer.

Leje af bil hos Hertz var problemfrit. Den udleverede tablet, hvor turen med seværdigheder allerede var lagt ind, fungerede rigtig godt.
Vi havde stor glæde af de varme bade ved Myvatn, Den Blå Lagune (dyr) og de mange naturlige varme bade langs vejene.
De tilsendte rejsedokumenter med vouchere og beskrivelser fungerede fint.

Med venlig hilsen og tak for en god tur.

Else og Jørgen Fjelsing
[Fotos
: Jørgen Fjelsing©]

 

Kære Mette!

Tak for fødselsdagshilsnen – den blev jeg meget glad for!
Vi havde en pragtfuld tur, hvor vi så både vandfald, lavasletter og søer, og en dag sejlede vi på søen Jökulsarlön ved Vatnajökull mellem isbjerge – betagende. Under vores ophold i Akureyri, Nordislands hovedstad, fik vi dels en dejlig 4-rettersmenu, dels så vi byens botaniske have som er forbavsende frodig og blomsterrig. Vores guide Ólafur fortalte os at Nord- og Østisland faktisk er varmere end Syd og Vest fordi Golfstrømmen går øst og nord om øen. På en af dagene i øst & nord havde vi op til 27 grader …

Den sidste aften fejrede vi  min fødselsdag i Reykjavik med en anden firerettersmeny med navnet ”Around Iceland” på en dejlig restaurant ved navn Fiskfelagið/ Fish Company.

Vores guide, Ólafur, havde en stor viden om Islands historie og kultur. Og vi havde gode samtaler med ham, især om planter som var en fælles interesse. Vi så bl.a. en rigtig stor mængde kvan, som vi selv har nogle stykker af i haven.
Og billederne af os er faktisk fra vores egen have, da rododendronen blomstrede. Men vi var også vildt imponerede over den botaniske have i Akureyri.

Endnu en gang tak for en vidunderlig tur til et smukt land ! Vi vil gerne tage derop igen ved lejlighed – og gerne med jer igen.

Kærlig hilsen Kris & Ole
[Fotos: Kris & Ole©]

Hej Mette,

Nu er der gået godt 3 uger siden Mona og jeg kom hjem efter vor rejse til Island og vi er rigtig glade for, at vi valgte ISLANDSREJSER til at arrangere vor kør-selv-tur på Island. Mange tak for gaven, som vi modtog på Örk Hotel. Vi har ikke smagt saltet endnu, men kortet har vi brugt meget.

Det har været en super-god oplevelse for os. Vi har set masse storslået natur, som næsten ikke kan beskrives – det skal ses. Mødt mange venlige og hjælpsomme islændinge på vor vej. Set og oplevet den islandske kultur. På vor vej fra Nupar til Höfn, hvor vi kørte i Skaftafell nationalpark, oplevede vi, hvor hurtigt vejret kan skifte på Island.

Først fint og roligt og så pludselig vindstød af stormstyrke og kraftige regnbyger inde fra Vatnajökull. Efter et kvarters kørsel igen fint vejr. Vi gjorde holdt på en P-plads ved Skeidararjökull og gik ind til isbræen. En gåtur på i alt ca. 12 km, der varmt kan anbefales. Vej nr. 864 op til Dettifoss er i meget dårlig stand. Vi fandt ud af, at der er etableret en helt ny vej nr. 862 som også fører til Dettifoss. Den er at foretrække.

Turen har været en stor oplevelse for Mona og mig. Alt forløb efter din rejseplan. TAK for en veltilrettelagt rejse.

Mange hilsner fra
Mona og Ib Frandsen, Skagen
[Fotos: Mona og Ib©]

Kære Mette/Islandsrejser

Mens vores ferie stadig er i frisk erindring, vil jeg lige sige tak til dig/jer for en fantastisk veltilrettelagt tur, og for super-god service hele vejen igennem. Vi har virkelig været meget tilfredse med det hele.

Alt fungerede perfekt på vores tur, og alt klappede med bil, færge mv. (Selv vejret var godt, men det kan jeg vel trods alt ikke give jer æren for – med mindre I har nogle forbindelse, jeg ikke kender til 🙂 ).

Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi vil til Island igen.

Med venlig hilsen

Vibeke og Thomas Nielsen, Aarhus
[Fotos: Vibeke og Thomas©]

Kære Islandsrejser,

“Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Island. Islandsrejser stod for booking af fly, bil samt overnatninger og alt fungerede fint og var uden problemer. Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Island er et fantastisk land at rejse i og har meget at byde på for naturelskere. Vi har set vulkaner, lava-landskaber, sorte sandstrande, vandfald, gletschere, flydende isbjerge, gejsere, kogende mudder og har badet i termiske bade. Vi har set søpapegøjer og mange andre fugle, sæler, heste, får og springende laks. En ridetur på islandske heste på Snæfellsnæs-halvøens strande var specielt og en god familie-oplevelse.”

Thea, Peter & Hanne,
Odder
[Fotos: Thea, Peter & Hanne©]

Kære Mette,

Så er vi hjemme fra en fantastisk tur. Den havde du arrangeret godt.
Vi fik et utroligt helstøbt og godt indtryk af Island, dets voldsomme natur og ældgamle fællesnordiske historie.

Lavacentret LAVA på vej mod Vik er et MUST for enhver, der vil forstå, hvad Island egentlig er for noget. Det gav os en helt anden forståelse af geologien, og befolkningen, der lever på dens vilkår.

Vejret var vådt og tåget i starten, men i det store hele ok.

Efter Akureiri var vejret fint, så vi tog den store tur, du anbefalede, og det var godt, for det var en stor oplevelse. Naturen var fantastisk.
Byen Olafjordur var forfalden, død og skuffende, men til gengæld var Siglofjordur lige det modsatte. En meget spændende by, som i sin tid blev rig på et uhørt sildeeventyr.

Vi takker for en fin tur.

Claus, Pia og Marianne Hancke
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette,

Det var en meget vellykket tur, en rigdom af meget forskelligartede landskaber, behagelig bus, gode rejsefæller og først og fremmest var Niels fuld af viden og han og Jens havde også sans for og kendskab til spændende sider ud over de kendte. Jeg vil foreslå, at man indlægger mulighed for en koncert og rundvisning i Harpa, det er jo et mesterværk.

Tusind tak for tilrettelæggelsen, det er bestemt ikke sidste gang jeg tager til Island.

Venlig hilsen
Helle Høyrup
[Foto: Islandsrejser©]

Tusind tak for gruppeturen Juni 2017. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, og det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg tager til Island.

Rigtigt spændende og varieret program og stor ros til Niels og chauffør Jens, som ikke var blege for at tage afstikkere væk fra hovedvejen og give os et par ekstra oplevelser hvor det var muligt.

Som I nok kan gætte elsker jeg at tage billeder, og havde alt for lidt tid stort set alle steder, men sådan er forholdene jo når man rejser i bus – så hvis I skulle finde på at putte fototure med tid til fordybelse og mindre hold, på jeres program engang (gerne Vík og Vestfjordene) så er jeg helt klart frisk.

Mvh.
Birthe Falk
[Fotos: Birthe Falk©]

Kære Mette Viberg!

Hjemkommen fra rejsen til Island ønsker vi lige at sige tak for en rigtig velarrangeret rejse. Alt var i orden. Og vi nød hele opholdet i fulde drag.
Vidste du, at vi fra hotellet i Akureyri kunne se en næsten perfekt midnatssol?  Vejret var i øvrigt godt, faktisk bedre end det vi rejste fra. I Husavik havde vi en aften med 20-22 grader.

Det lykkedes ikke at finde en klassisk koncert – men vi kunne se, at der havde været nogle i dagene før og efter vort ophold i Akureyri. Men der var så meget andet at opleve i stedet.  Særligt vil vi anbefale den botaniske have i – haven har naturligvis et rigt udvalg af alle mulige polarplanter og fjeldplanter, og desuden har den masser af planter, som hører hjemme på langt sydligere himmelstrøg.

Venlig hilsen
Tine og Esper Dalgaard
[Fotos: Tine og Esper Dalgaard©]

Hej Mette,

Det har været en super tur til Island. Alt har fungeret fint og planlægning og tur forslag har været perfekt. Sikke en natur. Det er storslået og voldsomt.

Du har ydet en fantastisk service hele vejen igennem og jeg fortæller gerne om Islandsrejser og hvor godt tilfredse vi har været med at jeres hjælp til at vi kunne få en god tur til Island.

Ingen problemer i Blue Lagoon selvom vi var en time forsinket. Tablet’en var fin med vores overnatningssteder indtastet, så det var nemt at finde. Der var også seværdigheder mv som vi kunne læse om undervejs. Den var rigtig fin. Og til stor nytte undervejs. Bil og gps var også ok og fin behandling hos Hertz.

Din hjælp med selv at tage lidt mad med virkede også efter planen + at finde billigere spisesteder var også godt. Jo det har været rigtigt godt og ja man bliver lille og ydmyg i den overvældende natur. Så er Danmark jo en blomster have ved siden af.

Jeg vil også lige sige, at det var til jeres infoaften, at vi blev overbevist om det skulle være jer, som arrangerede rejsen. Det var ikke en ansat rejsekonsulent, som bare skulle holde et foredrag – det var helt tydeligt.

Der var ingen tvivl om jeres passion for Island og ønsket om at dele det med andre.  Vi havde så god en fornemmelse, da vi kørte hjem, og der gik da heller ikke længe, inden vi var i gang med planlægning af rejsen.

Venlig hilsen
Susanne og Tage, Silkeborg
[Fotos: Susanne og Tage©]

Hej Mette,

Kommet hjem efter denne fantastiske rejse til vidunderlige Island kan vi kun give mange roser til jeres bureau for dette arrangement. Alt klappede og fint team med Niels og Jens (guide/chauffør).

Gode hoteller og bus med god plads da vi var 25, et godt antal af flinke folk.

Vi anbefaler til alle vi kender.
Selv efter hjemkomsten kan vi stadig ikke glemme den smukke rejse – måske skulle man 
flytte til Island.

Hilsen fra
Alice og Keld, København/Roskilde
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Islandsrejser,

Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk tur til Island. Alt det I havde tilrettelagt fungerede fint og overnatningsstederne var gode. Vi mødte alle steder imødekomne mennesker. Vi oplevede også vejrets skiftende luner, fra storm og regn de første dage til super sol og op til 20 grader midt på ugen.

De oplevelser vi fik på Island vil vi huske tilbage på med glæde.
Tak for en god planlagt tur med masser og oplevelser.

Med venlig hilsen
Dorthe Kristensen og familie, Højbjerg
[Fotos: Dorthe og Kai Kristensen©]

Hej Mette og Lars,

Jeg vil bare lige kvittere for en rigtig god rejse til Island. Vi havde en rigtig fin tur med godt vejr og så nordlys, hvaler og red på islandske heste og badede i de varme bassiner. Det var en god ide at kombinere hoteller og guesthouses. Vi var altid spændte på hvad næste sted ville bringe. Det var godt at vi fik en firehjulstrækker da der var et par enkelte steder, hvor vi skulle passere bjerge med snedriver og is.

Vi så nordlys på Hotel Laxa, hvor vi havde 2 overnatninger. De havde en ordning, hvor man kunne skrive sig på en liste, så man blev ringet op om natten, hvis der var nordlys. Og det var der så 🙂 Ikke så stort som man nogle gange ser på fotos, men alligevel rigtigt flot – jeg havde ikke set det før.

Vores ridetur var ved Myvatn. Det var også Laxa der arrangerede for os. Det var et sted lige ved siden af hotellet. Jeg kan ikke huske hvad det hed. Vi var 2 der var ude og ride (en var helt nybegynder) og vi fik begge prøvet at tølte. Vores guide gav også en masse gode informationer om området ved Myvatn, både om geografien og om befolkningen.

Mange hilsner
Kjeld Andersson og venner
[Foto: Islandsrejser©]

Vi var første gang i Island august 2016. Det havde længe været et ønske, og da vi mødte Mette på rejsemessen var vi ”solgt”.
Island om sommeren er vidunderlig, lange dage, vi havde fantastisk vejr. Turen var vel tilrettelagt og alting klappede – Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Vi var så begejstret for turen og Island, at vi lod Islandsrejser arrangere en vinter-tur, januar 2017, vi kommer helt sikkert igen, og kan varmt anbefale Islandsrejser.

Mange hilsner
Brittamaya & Bo, København
[Fotos: Brittamaya & Bo©]

Hej Mette!

Så er vi kommet hjem fra Island. Det har været en helt igennem fantastisk tur.

En rigtig god rute vi havde fået sammensat til os. Nordlys fik vi desværre ikke at se, så det må vi have til gode til en anden gang 🙂

Ridning var helt vildt sjovt og lå et rigtigt fint lille hyggeligt sted. Vi kunne sagtens have brugt flere timer på hest.

Det er ikke sidste gang vi har besøgt Island! Og vi vil helt klart anbefale jeres rejsebureau til andre 🙂

Med venlig hilsen
Nanna & Pernille
[Fotos: Nanna & Pernille©]

Hej Mette,

Mange tak fordi du havde arrangeret en fantastisk tur for os. Vi badede i Blue Lagoon mens solen tittede frem, og med en enkelt undtagelse så stoppede regnen hver gang vi hoppede ud af bilen – fornem planlægning 🙂

Det var nogle rigtigt gode steder I havde anbefalet. En bonus ved at rejse i efteråret er helt sikkert at der ikke er ret mange turister. Når vi ankom til de kæmpe store (næsten tomme) p-pladser ved seværdighederne så fornemmede man klart at der om sommeren er fyldt med mennesker.

De kanon flotte og åbenbart meget berømte steder hvor ”Game of Thrones” (en eller anden Netflix-film-serie😊) er filmet, havde vi et par formiddagstimer helt for os selv. En lokal Game of Thrones skuespiller/statist, der til dagligt passer tankstationen i en lille by, fortalte at der udenfor turistsæsonen ”kun” kommer 5 busser om eftermiddagen.

Fredag aften kørte vi lidt tilbage sydpå og besøgte www.icelandichorsepark.com  hvor vi spiste ok mad i deres restaurant og så deres show efterfølgende. Kan anbefales – også for folk uden hesteinteresse. Igen perfekt med antallet af turister.. vi var i alt 6 turister og 10 islandske hestepiger dvs. rundturen i stalden blev meget hyggelig.

Niecen og jeg skal helt sikkert til Island igen – næste gang tager vi resten af familien med.

Mvh.
Karoline og Dorthe Lorenzen
[Fotos: Karoline & Dorthe©]

Hej Mette!

Vi vil gerne kvittere for en vel tilrettelagt Islandstur med mange store oplevelser.

Alle overnatningssteder var i orden med god service, og de småproblemer vi stødte på undervejs har vi påtalt på stedet. Alle steder kan anbefales. Billeje fungerede også OK. Da vi kørte af sted viste det sig at bilen rystede kraftigt, så efter et par km vendte vi om. Problemet var indtørret mudder i hjulene – det blev afhjulpet på under en halv time og vi kunne fortsætte på en i øvrigt problemfri tur øen rundt.
Rejsevejledningen fungerede godt, og suppleret med vores egen noter fra rejseguides, fik vi set alt det vi havde planlagt. Kortet mm. Vi fik udleveret ved første overnatning var godt, der er mange detaljer anført, og man kan tydeligt se kvaliteten af vejene. Det er vigtigt, fandt vi snart ud af… Alt i alt en vellykket tur. Tak for det!

Bedste hilsen fra Margrethe, Keld og Camilla, Viby J.
[Fotos: Margrethe, Keld og Camilla©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage fra en rigtig fin rejse til Island.
Det hele var godt planlagt fra din side, og hotellernes placering på ruten passede godt. Det var dejligt at have så god tid til turen, og der er rigtig mange muligheder for oplevelser på en tur rundt om Island.
Vi var overrasket over hvor gode de fleste veje er deroppe, og til trods for de mange turister, er der normalt kun få biler på vejene.

Venlig hilsen og held og lykke med jeres ISLANDSREJSER,
Hanne og Hans
[Fotos: Hanne og Hans©]

I slutningen af juli 2016 rejste vi med vores voksne børn og et par kærester afsted til Island. Vi havde hos Islandsrejser valgt turen ”Aktiv Island”, som skulle vise sig at være det helt rigtige valg for os.

Igennem hele planlægningsfasen var Mette Viberg fantastisk til at sørge for alt fra flybilletter, billeje, gode hoteller samt booking af diverse aktiviteter. Ruten for turen var fastlagt af Islandsrejser, og vi skulle så fylde den ud med oplevelser. Med egen research og stor hjælp af Mette blev det til en uge fyldt med snorkling, rafting, whale watching, badning i varme kilder og ridetur på islandske heste. Ind imellem dette oplevede vi den helt igennem fantastiske islandske natur, som havde besluttet sig for at vise sig fra sin allerbedste side med masser af solskin og blå himmel. At der så tæt på vores lille Danmark findes et land med så vekslende-øde-malerisk-bjergtagende natur, det overgik alles forventninger. Så hvis Island står på ønskelisten for fremtidige rejsemål – så er det bare at komme afsted!!

Mange hilsner
Susanne Vahlgren
[Fotos: Susanne Vahlgren©]

Kære Islandsrejser,

Det var en meget fin og veltilrettelagt tur vi har haft med jer Island rundt, og Niels var en sympatisk og god guide, som med sin fortællelyst øste af sin store viden om både den fantastiske natur og samfundsforholdene. Udover de mange flotte og imponerende seværdigheder undervejs, var de udvalgte stop og pauser undervejs, ofte med indlagte gåture, gode afbrydelser i den ellers lange tur. Også hotellerne var gode både mht. værelse og måltiderne.

Venlig hilsen
Thomas, Virum
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette og Lars,

Det var en stor oplevelse at køre hele vejen og opleve Island!!!

Og, ja guiden Fanny var skøn. Hun var en fantastisk historiefortæller om stort og småt, om trolde, landskaber, historie, krige, konger, geologi, heste, familier, osv. En fornøjelse at lytte til, man blev helt opslugt af det. Og krydret med små anekdoter fra hendes eget familieliv.

Og chaufføren Magnus var norsk, nem at tale med, en lun og rar fyr med humor.

Og ja, en god og behagelig gruppe som fungerede godt sammen på kryds og tværs. Og da Annika og jeg nemt bliver køresyge, overlod de søde medrejsende os forsædet alle dagene. Flot ik’? Vi er hvert fald meget taknemmelige….:-)

Og hotellerne var fint valgt, og med de skønneste udsigter – 1000 tak for det.

Vi kan kun anbefale turen med jer. Og håber at vi en anden gang får mulighed for at udforske Island igen – måske på egen hånd. Vi har oplevet ufatteligt meget på meget kort tid, og det kunne være rart at fordybe sig en anden gang, nu hvor vi har fået det store overblik.

Kh Helle og Annika Nielsen, Allerød
[Fotos: Helle & Annika©]

Kære ISLANDSREJSER,

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres store hjælp med at arrangere en tur til Island. I har været rigtig hurtige til at svare på vores spørgsmål, hvilket har været en stor hjælp. Tak for hjælpen med at få booket en bus og for de mange gode informationer vi fik fra jer af. Vi havde en fantastisk tur og det er muligvis ikke sidste gang at vi har set Island.

De kærligste hilsner og tak fra
Sine Østerby og Susanne Svinth
[Foto: Sine/Susanne©]

Kære Mette,

Tusind tak for hjælpen med planlægningen af vores tur til Island. Vi havde en rigtig dejlig tur. Alle bookinger var helt på plads, vi havde alle mange gode oplevelser.

Begge-hestesteder levede fuldt op til forventningerne. River rafting var også en stor oplevelse for både Rasmus og Pia.

Lejlighederne var godt indrettet og der var det vi havde brug for. (Dog lå de ude i et industrikvarter, som var lidt kedeligt).

Vi fik en rigtig god bil med plads til al bagagen.

Det var en god oplevelse at være i Reykjavik under fodboldkampen mod Frankrig. Der var fest i gaderne.

Vi var utroligt heldige med vejret, solen skinnede hver eneste dag og vi havde en 15-16 grader. Det var første, men bestemt ikke sidste gang vi besøger Island.

De bedste hilsner og endnu engang tak for hjælpen.
Lisbeth Madsen, Ølstykke
[Fotos: Lisbeth Madsen©]

Blot en lille kærlig kvittering for en meget vellykket og SÆRDELES VELTILLAGT Islandsfærd !

Selv vejret havde I godt ”tjek” på. Vi nåede dog ikke Vestmannaøerne p.g.a. regnvejr og lidt for megen vind til de ikke så søstærke. Så har vi noget til næste besøg.

Hotellerne er fine, restauranten i Vik absolut i top. Harpa fantastisk, koncert med Islandssymfonikerne og en russisk dirigent på FEMOGFIRS. Ham har jeg ”optrådt” med i DR-Radiokoret for mange år siden. Still going strong !!!! Restauranten på fjerde sal FIRST CLASS.

Naturen….jammmen den har I fået banket pænt på plads !!!!

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt anbefalet at booke ”Blå Lagune”, DET havde vi så ikke nået, men vi kom indenfor og beså herlighederne og kunne naturligvis SLET ikke forstå, at de ikke havde plads til os før om aftenen på afrejsedagen. Så sparede vi de penge 🙂 Vi husker at booke næste gang.

Vi har næsten glemt, at Hertz var utrolig LÆÆÆNGE (det føltes som TIMER) om at udlevere bilen, når du nu HAVDE booket; og vi havde betalt.

Vi vælger…om muligt absolut jer igen og TØVER IKKE med at anbefale ISLANDSREJSER !!!!

Mange hilsner fra
Annelise og Jürgen, Vivi og Niels, Birgit og Poul

[Foto: Schoop©]

Vi vil gerne takke for god planlægning af vores kør-selv ferie, ”Tilpasset Sydkystens Highlights”.

Vores tur gik, bortset fra vejret, som I havde planlagt. Vejret skal man nok klage over andetsteds? Det var dejligt, at du kunne tilrette turen præcis efter vores ønsker. Passende dagture. Hertz leverede en næsten ny Toyota Auris Diesel, der kørte rigtigt behageligt på vores 1012 km.

Vi fik rigtig meget, taget over 600 fotos og blev imponerede af den afvekslende natur. Smukt, grimt, flot, storslået!

Med venlig hilsen
Helga og Flemming Weise

[Fotos: Helga og Flemmeing Weise©]

Hej Mette,

Så er vi hjemvendt efter en fantastisk tur til Island.

Alt gik over forventninger. Vejret var fantastisk og turene ubeskrivelige.

Hvaler, Nordlys, Gletcher, Isgrotter, Golden Cirkel…. Ja alt klappede bare.

Tusind tak for en fantastisk tur.

Hilsen Rikke Ibsen
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette

Så er vi tilbage fra en super ferie på Island. Vi fulgte programmet og blev rigt belønnet med vandfald, rå natur, geysir og selv nordlyset var vi heldige at se 🙂

Jeg vil lige spørge om vi skylder noget ang. Hotellet i Vik? Vi fik jo ét bedre værelse end beregnet. Du må endelig sige til.

Tak for alt.

Venlig hilsen
Lone Bjørn
[Foto: Islandsrejser©]

En søgning på pakkerejser til Island og jeg blev ført hen til Islandsrejser.dk’s hjemmeside..
Min veninde og jeg havde besluttet os for en tur til det smukke Island, men anede ikke hvad der var et must, andet end at vi vidste at vi ville ride. Så jeg ringede til firmaet og fik fat i Mette som var så sød at strikke en 4 dages tur sammen til os med hotel, fly og oplevelser i et. Og det må siges at hun gjorde til punkt og prikke! Vi havde en helt igennem fantastisk tur, takket være Mette!

Servicen igennem hele forløbet med mail frem og tilbage har været helt i top, vi følte os i virkelig gode hænder hele vejen igennem.. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg gerne vil til Island igen og jeg er slet heller ikke i tvivl om at det bliver Islandsrejser.dk der bliver brugt igen!

Tusind tak for turen Mette!

Vi brugte Islandsrejser til en tur for 5 – og vi var i alderen 13 – 75. Hele vejen igennem er vi blevet mødt med professionel, kompetent og erfaren vejledning.
Der har været rigtig fin information – og en strøm af mails. Især har de en god forståelse for hvad det er man leder efter, i det enorme spændingsfelt der er mellem adventure og komfort. Men alle vores reservationer sad lige i skabet.

Jeg kan varmt anbefale Islandsrejser (Mette) til andre. Hun kan kun gøre turen derop bedre.

Mette Frobenius
[Anmeldelse på TrustPilot]

Hej Mette og Lars 🙂

Så er vi kommet hjem fra en helt igennem fantastisk islandstur. Det har bare været en kæmpe stor oplevelse for os alle fire.
I bogen ”rejsen går til Island” havde vi sat mange krydser med ting vi gerne ville se, og jeg tror næsten vi kom igennem det hele. Og med jeres hjælp var turen også rigtig godt planlagt. Så en stor tak skal I have. Vi har fået et stort minde for livet.

Med venlig hilsen
Kirsten Bech Larsen, Torben Larsen, Jette Larsen og Henning Larsen
[Fotos: Larsen©]

Vi havde en fantastisk og uforglemmelig tur. Det var super godt planlagt fra jeres side, ikke mindst det gode vejr i havde bestilt. Ikke noget at klage på. Vi fulgte ikke helt den forslået rute, der var et par ting vi sprang over, og det var godt prioriteret.

Alle vi har snakket med og kommer til at snakke med ang. Denne tur, der kunne have interesse at besøge Island, anbefaler vi helt klart at bruge jer som arrangører.

Tak for det.

Venlig hilsen
Ole Olsen, Kirsten Sørensen, Ole Axel Olsen og Karen Olsen
[Foto: Ole Olsen©]

Vi siger tusind tak til Islandsrejser – og især til Mette – for en helt fantastisk og veltilrettelagt tur med focus på naturen 6 nætter/7 dage forudgået af en 4 dages tur til Færøerne fra den 1/8 – 10/8 2015.

Vi var 4 voksne, der rejste sammen. Alt klappede bare og fungerede helt perfekt med fly, billeje x 2 samt hoteller af en fin standard.

Vi fik set og oplevet en masse. Vejret var perfekt og vi kørte næsten 2000 km i de to biler vi havde lejet.

De bedste oplevelser var nok i den sydlige del af Island med gejsere, fosser, smukke heste, smukke isbjerge og varme kilder – en natur vi slet ikke kender fra Danmark.

Eneste uheld var at vores kamerataske forsvandt, men Mette gik straks i aktion og forespurgte alle vegne. Vi mødte stor imødekommenhed alle steder og en befolkning, der ikke var trætte af turister.

Vi rejser gerne igen med Islandsrejser, og vil til enhver tid anbefale det lille rejsebureau fra Århus til alle, der ønsker at tage denne oplevelsestur til disse spændende øriger.

Dejligt at kunne sige: alt klappede som det skulle og sikke en tur 😊
STOR tak til Mette og Islandsrejser.

Mange hilsner
Hanne og Niels Stensdal
Marianne og Svend Stensdal

[Foto: Stensdal©]

Da vi havde ventet i spænding i et halvt års tid på at besøge Island efter vi havde bestilt vores rejse, skulle man tro det næsten kun ville kunne skuffe. Men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. Landet er helt fantastisk smukt og der er så mange oplevelser i vente, at man har lyst til at tage afsted igen, når man er kommet hjem.

Turen var arrangeret helt igennem glimrende af Islandsrejser, der også har udvist en ualmindelig stor tålmodighed med alle vores dumme spørgsmål, som er blevet besvaret hurtigt, professionelt og en herlig uformel tone, hvad enten det var via mail eller telefon.

Vi valgte en rejse, der ikke var en af de typiske pakkerejser, men Islandsrejser havde ingen problemer med at tage højde for dette, og de har som sagt været fantastiske at støtte sig op ad fra dag 1.

Venlig hilsen
Simone Hansen og Michael Vaarning
[Fotos: Simone & Michael©]

Her en lille uge efter vores hjemkomst fra en helt fantastisk kør-selv ferie på Island, stadig helt oppe at køre over alle de oplevelser vi havde, skal I lige have et par ord.

Vi havde sat forventningerne højt, men de blev til fulde indfriet, også hvad angår de ting Islandsrejser havde arrangeret for os.

Så mange tak for at alt klappede fuldstændigt perfekt (fly, bil, hoteller). Og fine info-materialer og kort.

Turen rundt var passende og hotellerne var generelt meget fine og hyggelige.

Vi fik virkelig oplevet en masse spændende ting, inkl. Hvaler, søpapegøjer, Naturtermisk bad ved solnedgang, Langjökull-gletsjeren, inside the volcano (dyrt, men magisk), Hengifoss (wauw) og alle de andre naturfænomener.

Super, super rejse, som gør os sikker på, at vi skal derop igen en gang.

Med venlig hilsen
Anita Larsen og Claus Hansen

[Fotos: Anita & Claus©]

”Det har været en fantastisk tur med mange spændende oplevelser og turen levede helt op til vores forventninger. Vi elsker natur, og bruger meget tid på den, dagene er om sommeren lange i Island, perfekte forhold til gode oplevelser. Islands natur er mangeartet, men kendetegnet er store vidder, nogle steder goldt, andre steder frodigt. Islændingene er hyggelige og snakkesalige, flere gav os endda ekstraordinær god behandling, fordi vi havde ”hersket” over dem i århundreder.
Vi kørte den helt store cirkel omkring Island inkl. Snæfellsnes halvøen. Vestfjordene og højlandet har vi til gode til en anden gang. Overnatningsstederne var forskelligartede, men overalt blev vi taget godt imod, og alle steder var der rent og pænt og en del steder med egen hot pool. Vores største oplevelser på turen var helt klart søpapegøjerne på øen Papey og hvalsafari med North Sailing i Husavik, men vandfaldene og geyseren Strokkur var afgjort også imponerende.

Vores kontakt med Islandsrejser var primært via telefon, hvor vi blev mødt af en god forståelse fra vores behov og ønsker til rejsen. Helt perfekt var det også at møde Mette og Lars på ”Ferie for alle” i Herning. Vi sidder tilbage med en oplevelse af at vores rejse var ”håndlavet” og godt tilpasset vores ønsker og krav, blandt andet lå der et lille indstik med oversigt over mulige garnbutikker. Islandsrejsers oplæg til ”spændende seværdigheder” på turen var godt sammenstykket, en rigtig fin appetitvækker som vi både anvendte til forberedelse hjemmefra samt som huskeliste på turen. Alle jeres arrangementer, flyrejse, billeje samt overnatninger fungerede perfekt. 🙂 Vi har absolut lyst til at handle hos Islandsrejser igen.

Merete Hørup og Bent Sander, Viborg
[Fotos: Merete Hørup og Bent Sander©]

Vi er nu hjemme igen efter en meget vellykket tur til Island. Tak for, at i ville booke dags ture for os selvom vi havde fået flybilletter og hotel forærende.

Vi var på 3 heldags ture og blev kørt rundt i busser af vidt forskellige udformninger og størrelser – alt efter terrænets beskaffenhed. Vi så blandt andet gejsere i alle størrelser.
Alt fungerede bare perfekt og turene var en stor oplevelse. Nogle gode, gemytlige og hyggelige guider sørgede for at det virkelig blev en oplevelse. De gik ikke af vejen for at tage afstikkere uden for planen til en ekstra oplevelse. Der var lige noget i nærheden, som de syntes vi skulle se, når vi nu var i området. På den måde fik vi ekstra oplevelser oven i hatten. Så alt i alt, blev det virkelig en vellykket oplevelse.

Vi var for øvrigt imponeret over, hvor godt det fungerede med at blive afhentet og kørt tilbage til hotellet igen – både i forbindelse med dagsudflugterne og hjemrejsen.
Endnu engang tak, og vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi igen får mulighed for en Islands tur. Lysten mangler i hvert fald ikke.

Rita og Peder Mikkelsen
[Fotos: Rita og Peder Mikkelsen©]

Nu har vi sundet os ovenpå alle de dejlige oplevelser vi har haft på Island så smukt. Vi vil gerne takke for hele den dejlige behandling vi har fået hele vejen rundt og vi vil til en hver tid anbefale jer til andre – og ikke mindst for jeres måde at takle et problem fantastisk dejligt.

Og biludlejning var også fantastisk. Da stikket til GPS i bilen holdt op med at virke, fik vi bare en ny bil. Sikke dog en skøn behandling.

Mange hilsner Glen Bork og Hanne Bork Plank
[Fotos: Bork©]

Vi vil sige så mange tak for en meget fint tilrettelagt tur og for rigtig god hjælp under hele forløbet. Vi har haft alle tiders tur, og vi er meget tilfredse med det hele. Vi anbefaler derfor Islandsrejser til dem vi fortæller om turen; vi har virkelig følt os godt behandlet og vejledt/hjulpet.

Så tusind tak for det; for os er det mange penge, så derfor er vigtigt de er givet godt ud 🙂

Venlige hilsner Ralf Dyrkjær og Mette Walentini
[Foto: Islandsrejser©]

”Fantastisk! Tusind tak og tusind tak for fremragende service!
Jer har vi jo absolut ingen kvaler ved at anbefale til andre 🙂

Vi havde en FANTASTISK tur til Landmanalaugar! 😀 Det var en vanvittig oplevelse og vores guide var alt for cool og DYGTIG til sit job!”

Venlig hilsen
Lars Kristensen & Lisbeth Svenstrup, Aalborg

[Fotos: Lars & Lisbeth©]

Hej Islandsrejser,

Vi vil gerne sige ISLANDSREJSER en stor tak for 2 velplanlagte og skønne ture til det herlige Island. Både før, under og efter har det altid været en fornøjelse at have kontakt med jer.

Et par små bump på vejen forsvandt hurtigt som dug for solen efter henvendelse til jer. 1000 tak for det.
Vi vil helt klart anbefale hertil enhver Islandsfarende.”

Jette & Jan Hermann, Rødekro
[Foto: Jette Hermann©]

Hej Islandsrejser,

”Så er vi vendt hjem fra Island
(Kør-selv-ferien Naturens kræfter).
Vi fulgte jeres rejsevejledning, alt ting var bare i orden. Fine hoteller.
Vi er en stor oplevelse rigere og måske skal vi af sted igen på et tidspunkt.
Så tak for et godt rejse program.”

Gitte og Bent Nielsen, Hørning
[Fotos: Gitte og Bent Nielsen©]

”Vi var en gruppe på 11 kvinder fra Kvindelige Eventyreres Klub i Danmark, der brugte ISLANDSREJSER som teknisk arrangør i forbindelse med vores jubilæumstur til Vestfjordene i Island. Vi lagde selv ruten for vores tur og stod selv for andre arrangementer, men fly, billeje, færge og hotel var arrangeret af ISLANDSREJSER. Vi må sige, at alt simpelthen klappede og var i orden. Kommunikationen med rejsearrangør har gennem hele forløbet været venlig og kompetent, og der har hele tiden været god plads til den fleksibilitet, som vores ønsker krævede.

Vi kan varmt anbefale ISLANDSREJSER til andre kommende islandsfarere.”

Lene Topp, Formand for kvindelige Eventyreres klub
[Foto: Kvindelige Eventyreres Klub©]

”Islandsrejser arrangerede ti dages kør-selv rejse på Island for os – tre voksne og to mindre børn. De havde mange relevante forslag til ruter og aktiviteter og vendte løbende tilbage med status og meldinger i planlægningsfasen.

Vi har de seneste 10-12 år rejst meget i Europa og USA med større bureauer, men aldrig fået service og rådgivning i nær samme grad som her. Det var en fornøjelse, og vi havde en virkelig dejlig tur.”

Michael Svendsen, Greve
[Foto: Islandsrejser©]

Skulle du stadig være i tvivl, kommer vores råd hér: tag til Island!
Det er et fantastisk rejsemål med en storslået natur, hvor en masse oplevelser venter.

Islandsrejser arrangerede vores tur helt perfekt.
Det er et seriøst bureau, som tager sine kunder alvorligt og indgår i en konstruktiv dialog om ønsker og forventninger, og som kommer med nyttige idéer og forslag til rejseplanerne.
Vi anbefaler Islandsrejser på det varmeste.

Torben Bagge Hansen, Hellerup
[Foto: Torben Bagge Hansen©]

”Tak til ISLANDSREJSER, for en super godt arrangeret tur på 7dage/6 nætter. En kør-selv ferie, hvor vi var 4 familier afsted i én bil – du bestemmer alt selv 🙂

Island er et fantastisk land at holde ferie i, hvilket også var nemt, da alt det basale med flyrejse, overnatning, leje af bil var ordnet, så vi bare skulle køre ud fra sted til sted. Vi takker for supporten op til turen, hvor der kom et par udfordringer, som også blev klaret. Vi kan kun anbefale ISLANDSREJSER de tager opgaver/spørgsmål seriøst og gør alt for at hjælpe. Vi vender helt sikkert tilbage når vi er klar til den nordlige del af øen.”

Britta og Jørn Thomsen, Vejle
[Foto: Islandsrejser©]

”Jeg vil blot fortælle, at min søn og jeg havde en pragtfuld rejse til Island. Sikke dog en oplevelse. Og alting fungerede perfekt. Tak for jeres gode hjælp og vejledning. Alting var helt i orden. Alle ture var skønne, og transporten til of fra hotel mv. var let og ligetil.

Vi havde nogle fantastiske dage i Island, og især de lange ture nød vi rigtig meget. Den bedste oplevelse var turen til Thorsmørk, vejret var skønt og guiden var helt i særklasse. Den tur kan I godt anbefale til alle og enhver.

Hotellet var super hyggeligt. Vi følte os godt hjemme, og selv om det lå lidt udenfor Reykjavik, betød det ikke en pind. Værelserne var nye og gode, og betjeningen helt i top. Det samme var maden i restauranten. Vi nød godt af hotellets gratis buskort. Det kan I godt reklamere lidt mere med.

Tak for en god rejse. Jeg glæder mig allerede til min næste Islandsrejse, for jeg skal helt sikkert tilbage og se lidt mere af øen”

Mie Andersen, Næstved
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette,

Vi fik en oplevelse for livet på grupperejsen Island rundt. Vi fik set landet med is og kogende vand, stort og barskt og hørt historier fra fortiden og fremtidsperspektiver fra en meget vidende guide. Vi kom hjem fyldt af indtryk.

Det glæder mig at du har haft en god rideferie på Island og jeg kommer til at tænke på den hjertegribende oplevelse, vi havde på hestestutteriet, hvor mand, kone og datter samt en ridevant dame fra gruppen stillede sig op og sang den islandske ridesang, hvor man kan mærke på rytmen, hvilken gangart man nu er i. Jeg var tæt på at tude.

Venlig hilsen
Jan og Birgitte Langebæk
[Foto: Islandsrejser©]

Hej med jer,

Vi vil bare sige, at vi har haft en helt fantastisk ferie!!
Og stor ros til jer for ALT klappede. Selv flyene afgik til tiden.
Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre hvis de spørger.

Her er  et par billeder fra os, der ikke helt er landet efter så mange dejlige oplevelser.

Mange hilsner
Anja og Svend-Erik Hansen
[Foto: Anja og Svend-Erik Hansen©]

Hej Mette og Islandsrejser,

Vi har haft en meget vellykket 14 dages ferie i det storslåede Island. Alt er gået som planlagt: Fly til tiden, en god bil at køre i, hoteller og guesthouses helt tilfredsstillende, en god rute øen rundt med masser af mulighed for selvvalgte mål. Vi kørte knap 3.400 km eller gennemsnitlig 250 km pr dag for at se og opleve alt det, vi havde ønsket, men det var tiden og pengene værd at komme så langt omkring.

I får et 12 tal for tilrettelæggelsen af rejsen.

Vi var så heldige at komme meget tæt på et par søpapegøjer, som holdt til øverst på en skrænt ved Látrabjarg.

Med venlig hilsen
Jørgen Langhorn
[Foto: Jørgen Langhorn©]

Hej Mette Viberg og ISLANDSREJSER,

Jeg ville bare lige sige at vores tur var perfekt fra start til slut.

Genialt, at vores hotel lå lige ved siden af den største kirke, som man altid kunne finde.

Særlig ville jeg nævne aftalen med Arctic Adventures. Det er jo nok dem, der udvælger guiden og her må du gerne overbringe min største tak til vores guide ved navn Thorsten. Han er tysk fotograf og arbejder kun der ind imellem. Men dagen med ham var en stor fornøjelse, hans viden om Island og engagement i at give os den bedste oplevelse.

Island gik under huden, og vi kommer snart igen!

Venlig hilsen
Irmgard Borum, Præstø

[Fotos: Irmgard Borum©]

”Tak til Islandsrejser for en super dejlig kør-selv-ferie, hvor alt bare klappede. Vi boede skønt, vejret var i top og vi fik set en hel masse af den smukke natur.

Vores største oplevelse var den ridetur, som I havde arrangeret for os ved Uthlid. Vi har selv en flok islandske heste hjemme og rider dagligt, men at ride i Island er bare helt. Og at vi så fik både sang og sjove historier af vores guider, gjorde det bare endnu bedre. Hestene tøltede også bare derudaf på steder, hvor vi ikke troede det var muligt. Virkelig en stor oplevelse.

Vi skal heldigvis snart af sted igen – og det bliver helt sikkert med Islandsrejser :-)”

Lene Jønsson & Sven Jørn Laursen, Feldballe
[Foto: Lene Jønsson©]