Firmarejser til Island

Snescooter på Langjökull-gjetsjeren

Firmarejser til Island – den perfekte destination!

Firmarejser til Island – den perfekte destination for firma- eller foreningsture, konferencer, teambuildingarrangementer, kick-off-møder – eller andet firma- eller foreningsrelateret. Hotellerne, både i Reykjavik og flere steder rundt i landet, byder på førsteklasses konferencefaciliteter og skønne restauranter på hotellet. I Reykjavik samarbejder vi med nogle af de bedste restauranter, hvor vi også har specielle rabataftaler – her booker vi ligeledes gerne for jer så der er sørget for det hele.

Ingen firmarejser til Island uden aktiviteter eller dagture

Firmarejser til Island er ikke uden grund populært, da landet byder på et væld af aktivitetsmuligheder for et hvert temperament. Nogle af de mest populære firmaaktiviteter er hvalsafari, Super Jeeps, snescooter, river rafting, ATV-Quad Car eller en ridetur på de skønne og fortrolige islandske heste. Der er også mulighed for at komme op på gletsjerne og evt. ned i en stor underjordisk is-grotte, kombineret med kørsel i Monster Truck hen over den store gletsjer. Eller hvad med at komme ind i en udslukt vulkan hvor man hejses 120 meter ned i vulkanen. Der er også masser af mulighed for guidede dagture – fx til Den Gyldne Cirkel hvor der er spændende seværdigheder med store vandfald, vulkaner, gletsjere, søpapegøjer og geotermisk aktivitet med gejsere og hot pots. Både omkring aktiviteterne og dagturene har vi et mangeårigt samarbejde med de bedste udbydere i Island! Kontakt os hvis vi skal hjælpe jer med at sammensætte en spændende og inspirerende firma- eller foreningstur til Island! Få inspiration og idéer til alle aktiviteter og dagture HER. Disse ture kan selvfølgelig også bookes som private ture hvis I ønsker det.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside og meget andet.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk