Rabataftaler

Geotermisk aktivitet ved Hveragerdi i baggrunden - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Rabat og priser Island

Inden rejsen til Island er der mange der gerne vil have opdateret lidt på deres outdoor-udstyr. Nye vandrestøvler, vind- og vandtæt jakke, en ny rygsæk eller andet.
Vi har af samme grund lavet en rabataftale med Eventyrsport der giver vores kunder 10% rabat i deres butikker rundt i landet. Ligeledes har vi en rabataftale med Friliv.dk – en online-butik der med vores rabatkode giver 20% rabat når I handler hos dem.
Sammen med jeres rejsedokumenter får I således udleveret henholdsvis et købsbevis og rabatkode til evt. brug i disse butikker.

I Reykjavik har vi også kunde-rabat-aftaler med forskellige gode restauranter og spisesteder – vi har selvfølgelig selv “testet” dem 😉
.

Rejser til Island - rabataftaler med ISLANDSREJSER

Ligeledes har vi kunde-rabat-aftaler til forskellige museer rundt i landet – fx det spændende Whales of Iceland i Reykjavik hvor man kan se modeller af hvaler i 1:1 størrelse – inkl. blåhval – det største dyr på kloden!

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside og meget andet.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk