ISLANDSREJSER

Mette Viberg, på toppen af vulkanen ELdfell, Vestmannaøerne - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER – om os

“Dit eventyr er vores passion” – det er vores slogan, og det står vi ved. Din rejse til Island skal selvfølgelig være i gode hænder! 

ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus – drevet med stor kærlighed, passion, erfaring og kendskab til Island. ISLANDSREJSER er i dag det største danskejede specialbureau med rejser til Island. 

Island er ganske enkelt vores store passion. Selv om vi har været i Island utallige gange, glæder vi os hver gang til at gense den storslåede og smukke natur – vi kan ganske enkelt ikke få nok – så vores egen sparsomme ferie går hver gang til… ja, en rejse til Island 😉 

Vi er glade og stolte over at vi i år kan fejre 10 ÅRS JUBILÆUM med rejser til Island (og Færøerne). Nu tager vi fat på de næste 10 år med samme dedikation, passion og tilfredse kunder som de første 10 år.

Vi er til stadighed opsøgende… 

…og dedikerede for at lave de bedst mulige aftaler med vores samarbejdspartnere i Island, og for os har personlig betjening og høj kundeservice største prioritet når vi hos ISLANDSREJSER arrangerer en rejse til Island for vores kunder.
Island (og vi) holder åbent hele året – og vi er dækket ind på alle pladser, når det gælder oplevelser i Island. Vi tager os af det hele – booking, fly, overnatning, billeje og alle aftaler. 

Tag en tur rundt på hjemmesiden og se de mange muligheder. Vores specialer er de mange spændende kør-selv pakker, vores egne grupperejser og de mange aktiviteter og dagture. 

Vi holder af at møde vores kunder, så du eller I er altid velkommen til en snak og en kop kaffe på vores kontor (I Café Søpapegøjen) 🙂 på en af rejsemesserne eller vores populære foredrag/infomøder, vedr. jeres næste tur til skønne Island. 

Til daglig er vi 3 personer på kontoret lidt nord for Aarhus – og samtidig omgivet af et stort og stærkt netværk af samarbejdspartnere som vi har samarbejdet med i mange år – både her og i Island, så vi samlet er dækket ind på alle tænkelige områder!.

ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Vi kan i 2021 fejre 10 års jubilæum, både med rejser til Island og rejser til Færøerne. Disse smukke og egenartede steder oppe i Nordatlanten er kærlighed ved første blik – og den varer ved. Vi har mange kunder der på samme rejse kombinere både Færøerne og Island, da der er rutefly fra Færøerne direkte til Island og den anden vej.
Se vores rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER en del af ISLANDSREJSER.
.

Dit eventyr er vores passion!

Med venlig hilsen
Mette, Lars, Jannie og Mia
 

ISLANDSREJSER ApS
CVR: 35232710 

ISLANDSREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
ISLANDSREJSER er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779


Vi er også FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER.
De samme mennesker, den samme adresse og de samme værdier 🙂
Besøg hjemmesiden.

Islandsrejser arrangerer din rejse til Island. Her er Mette Viberg fra ISLANDSREJSER siddende på en islands hest i Island.
Mette Viberg

“Da jeg første gang prøvede at ride islandske heste i deres naturlige omgivelser, Island, var jeg helt solgt! Jeg har stor kærlighed til disse skønne dyr og er ivrig rytter siden jeg var barn. Den interesse har givet mig masser af dejlige oplevelser i Island (jeg har ligeledes arbejdet i sekretariatet ved Dansk Islandshesteforening).
Det er ikke kun hestene, der betager mig ved Island. Landskaberne, det rige dyreliv, det spændende kulturliv i Reykjavik, det kæmpe udbud af aktiviteter – og ikke mindst de skønne islændinge, som altid er så imødekommende og hjælpsomme. Jeg føler mig altid særdeles velkommen – og glæder mig hver gang!”

Lars Viberg fra ISLANDSREJSER - her på laksefiskeri i Island.
Lars Viberg

Oprindeligt startede interessen for Island gennem min store passion for fluefiskeri som, indrømmet, er temmelig nørdet – og den passion er ikke blevet mindre efter det fantastiske lakse- og ørredfiskeri jeg har oplevet der!
Man skal være nærmest blind for ikke at forelske sig i den islandske natur, så fyldt med kontraster – ikke mindst derude ved de smukke elve og søer hvor jeg har opholdt mig meget.
Det er sidenhen blevet til mange rejser og oplevelser rundt i hele Island – og altid med kameraet som følgesvend, som I vil se rundt på hjemmesiden, vores messestande eller vores årsmagasin. Det er ligeledes gennem årene blevet til masser af spændende møder med de venlige og gæstfrie islændinge – og det er som at komme hjem hver gang jeg igen lander på “månelandskabet” ved Keflavík på Reykjanes-halvøen.”

Mia Viberg fra Islandsrejser hjælper dig med at arrangere din rejse til Island.
Jannie Hedegaard

Jannie er vores nyeste medarbejder her hos ISLANDSREJSER – så vi er glade for at byde hende velkommen her i vores lille familie.
Jannie har et særdeles indgående kendskab til Island, hvor hun har boet i næsten 4 år og derfor taler sproget. I Island arbejdede hun både med islandske heste (hun er ivrig og meget erfaren rytter) og i turistbranchen hos en af vores gode samarbejdspartnere – så derfor kendte vi hende i forvejen, og var ikke i tvivl da vi fik mulighed for at ansætte hende. I kan møde Jannie rundt på diverse messer hvor vi deltager – og selvfølgelig i det daglige på vores kontor i Aarhus. 

Mia Viberg fra Islandsrejser hjælper dig med at arrangere din rejse til Island.
Mia Viberg

Vores datter Mia er i et studiejob hos os som e-handelskoordinator. Hun er uddannet serviceøkonom med speciale i turisme og er nu ved at tage en bachelor i E-handel. Mia er en stor hjælp for os når vi har travlt. Hun deltager ligeledes på vores infomøder og stande på diverse rejsemesser.
Mia har været på et månedlangt praktikophold i Reykjavik hos en af vores største samarbejdspartnere i Island og besøger landet så ofte det kan passes ind med studier og arbejde hos os.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

+52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk