Vælg en side

ISLANDSREJSER

Mette Viberg, på toppen af vulkanen ELdfell, Vestmannaøerne - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER – om os

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSER“Dit eventyr er vores passion” – det er vores slogan, og det står vi ved. Din rejse til Island skal selvfølgelig være i gode hænder! 

ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed, passion, erfaring og kendskab til Island. ISLANDSREJSER er i dag det største danskejede specialbureau med rejser til Island. 

Island er ganske enkelt vores store passion. Selv om vi har været i Island utallige gange, glæder vi os hver gang til at gense den storslåede og smukke natur – vi kan ganske enkelt ikke få nok – så vores egen sparsomme ferie går hver gang til… ja, en rejse til Island 😉 

Vi har nu eksisteret i 12 ÅR med rejser til Island (og Færøerne). Nu tager vi fat på fremtiden med samme dedikation, passion og tilfredse kunder som de første 12 år.

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERVi er til stadighed opsøgende… 

…og dedikerede for at lave de bedst mulige aftaler med vores samarbejdspartnere i Island, og for os har personlig betjening og høj kundeservice største prioritet når vi hos ISLANDSREJSER arrangerer en rejse til Island for vores kunder.
Island (og vi) holder åbent hele året – og vi er dækket ind på alle pladser, når det gælder oplevelser i Island. Vi tager os af det hele – booking, fly, overnatning, billeje og alle aftaler. 

Tag en tur rundt på hjemmesiden og se de mange muligheder. Vores specialer er de mange spændende kør-selv pakker, vores egne grupperejser og de mange aktiviteter og dagture. 

Vi holder af at møde vores kunder, så du eller I er altid velkommen til en snak og en kop kaffe på vores kontor (I Café Søpapegøjen) 🙂  eller ved vores populære rejseoredrag vedr. jeres næste tur til skønne Island. 

Til daglig er vi 3 personer på kontoret lidt nord for Aarhus – og samtidig omgivet af et stort og stærkt netværk af samarbejdspartnere som vi har samarbejdet med i mange år – både her og i Island, så vi samlet er dækket ind på alle tænkelige områder!

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Vi kan i 2023 fejre 12 års jubilæum, både med rejser til Island og rejser til Færøerne. Disse smukke og egenartede steder oppe i Nordatlanten er kærlighed ved første blik – og den varer ved. Vi har mange kunder der på samme rejse kombinere både Færøerne og Island, da der er rutefly fra Færøerne direkte til Island og den anden vej.
Se vores rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER en del af ISLANDSREJSER.

Mette Viberg - ISLANDSREJSERMETTE VIBERG
Rejsekonsulent og medejer

“Da jeg første gang prøvede at ride islandske heste i deres naturlige omgivelser, Island, var jeg helt solgt! Jeg har stor kærlighed til disse skønne dyr og er ivrig rytter siden jeg var barn. Den interesse har givet mig masser af dejlige oplevelser i Island (jeg har ligeledes arbejdet i sekretariatet ved Dansk Islandshesteforening).
Det er ikke kun hestene, der betager mig ved Island. Den storslåede og uberørte natur, det rige dyreliv, det spændende kulturliv i Reykjavik, det kæmpe udbud af aktiviteter – og ikke mindst befolkningen, som altid er imødekommende og hjælpsomme. Jeg føler mig altid særdeles velkommen – og glæder mig hver gang jeg besøger smukke Island.”

Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSERLOTTE FISKER
Rejsekonsulent

Jeg er en eventyrlysten og passioneret person med en naturlig nysgerrighed og en åben tilgang til verden. Jeg har altid haft en urokkelig drøm om at arbejde i rejsebranchen og glæder mig til at servicere kunderne her hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER. Jeg brænder især for naturen og har en dyb kærlighed til de vilde og uberørte landskaber og ser frem til at udforske Island og Færøerne endnu mere.
Som en person, der nyder at skabe forbindelse og dele mine oplevelser, ser jeg frem til at arbejde tæt med kunderne i rejsebureauet. Mit mål er at opfylde jeres ønsker og drømme om at opleve Island og Færøerne på en unik og mindeværdig måde.
Ud over at være en ivrig rejsende er jeg også en dedikeret vinterbader, løber og skiløber. Jeg finder glæde i at udfordre mig selv og udforske nye grænser. Når jeg ikke er på eventyr, kan jeg ofte findes i køkkenet, hvor jeg skaber lækre retter – ofte inspireret af mine rejser og oplevelser.
.

Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSERPIA JØRGENSEN
Administrativ medarbejder

Pia er vores administrative medarbejder her hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER. Hun spiller en afgørende rolle i vores daglige drift og sikrer, at alle administrative opgaver bliver udført som ønsket.
Pia spiller en vigtig rolle i vores daglige drift ved at tage sig af vores nødvendige administrative opgaver, så vi kan leve op til vores varemærke, nemlig fremragende kundeservice. Når man ringer til os, vil man ofte først tale med Pia, der også fungerer som vores “telefonsluse”.

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi er særdeles glade for at have Pia i vores lille team her hos ISLANDSREJSER.

Lars Viberg fra ISLANDSREJSER med flot laksLARS VIBERG
Ejer – hjemmeside, grafisk, fotos

Oprindeligt startede interessen for Island gennem min store passion for fluefiskeri som, indrømmet, er temmelig nørdet – og den passion er ikke blevet mindre efter det fantastiske lakse- og ørredfiskeri jeg har oplevet der!
Man skal være nærmest blind for ikke at forelske sig i den islandske natur, så fyldt med kontraster – ikke mindst derude ved de smukke elve og søer hvor jeg har opholdt mig meget.
Det er sidenhen blevet til utallige rejser og oplevelser rundt i hele Island – og altid med kameraet som følgesvend, som I vil se rundt på hjemmesiden, vores messestande og vores årsmagasin. Det er ligeledes gennem årene blevet til masser af spændende møder med de gæstfrie islændinge – og det er som at komme hjem hver gang jeg igen lander på “månelandskabet” ved Keflavík på Reykjanes-halvøen.”

Rejser til Island - kør-selv ferie og bilferie og grupperejser med ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER ApS
CVR: 35232710 

ISLANDSREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
ISLANDSREJSER er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779


Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - kør-selv ferie eksperterne

Vi er også FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER.
De samme mennesker, den samme adresse og de samme værdier 🙂
Besøg FÆRØERNEREJSER’s egen hjemmeside.

FÆRØERNEREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
FÆRØERNEREJSER er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk