ISLANDSREJSER

Mette Viberg, på toppen af vulkanen ELdfell, Vestmannaøerne - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER – om os

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSER“Dit eventyr er vores passion” – det er vores slogan, og det står vi ved. Din rejse til Island skal selvfølgelig være i gode hænder! 

ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed, passion, erfaring og kendskab til Island. ISLANDSREJSER er i dag det største danskejede specialbureau med rejser til Island. 

Island er ganske enkelt vores store passion. Selv om vi har været i Island utallige gange, glæder vi os hver gang til at gense den storslåede og smukke natur – vi kan ganske enkelt ikke få nok – så vores egen sparsomme ferie går hver gang til… ja, en rejse til Island 😉 

Vi er glade og stolte over at vi i år kan fejre 10 ÅRS JUBILÆUM med rejser til Island (og Færøerne). Nu tager vi fat på de næste 10 år med samme dedikation, passion og tilfredse kunder som de første 10 år.

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERVi er til stadighed opsøgende… 

…og dedikerede for at lave de bedst mulige aftaler med vores samarbejdspartnere i Island, og for os har personlig betjening og høj kundeservice største prioritet når vi hos ISLANDSREJSER arrangerer en rejse til Island for vores kunder.
Island (og vi) holder åbent hele året – og vi er dækket ind på alle pladser, når det gælder oplevelser i Island. Vi tager os af det hele – booking, fly, overnatning, billeje og alle aftaler. 

Tag en tur rundt på hjemmesiden og se de mange muligheder. Vores specialer er de mange spændende kør-selv pakker, vores egne grupperejser og de mange aktiviteter og dagture. 

Vi holder af at møde vores kunder, så du eller I er altid velkommen til en snak og en kop kaffe på vores kontor (I Café Søpapegøjen) 🙂 på en af rejsemesserne eller vores populære foredrag/infomøder, vedr. jeres næste tur til skønne Island. 

Til daglig er vi 3 personer på kontoret lidt nord for Aarhus – og samtidig omgivet af et stort og stærkt netværk af samarbejdspartnere som vi har samarbejdet med i mange år – både her og i Island, så vi samlet er dækket ind på alle tænkelige områder!

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Vi kan i 2021 fejre 10 års jubilæum, både med rejser til Island og rejser til Færøerne. Disse smukke og egenartede steder oppe i Nordatlanten er kærlighed ved første blik – og den varer ved. Vi har mange kunder der på samme rejse kombinere både Færøerne og Island, da der er rutefly fra Færøerne direkte til Island og den anden vej.
Se vores rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER en del af ISLANDSREJSER.

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSER

DET MORALSKE KOMPAS

Hvad får os til at bringe dette emne på banen netop her? Vi har, ligesom andre brancher, kollegaer – og det er vi rigtig glade for, for det er godt og sundt. Og i den tid vi lever i, vil vi alle gerne være synlige på internettet og via Google-søgninger. Det er ganske enkelt det vigtigste sted at markedsføre sig i dag. Markedsføringsloven stikker således nogle rammer ud, man skal holde sig indenfor. Mindst lige så højt vægter dansk markedsførings-kultur, etik og moral – vi opfører os ordentligt efter uskrevne etiske og moralske regelsæt.

Det er desværre ikke alle…

…der følger disse spilleregler. Hvis man eksempelvis laver søgning omkring “rejser til Island”, ser man således tydeligt at ét bestemt rejsebureau bevidst vælger at vildlede brugerne med vores varemærke ISLANDSREJSER. Ved en Google-søgning står der i deres Google-overskrift således “Islandsrejser med “Deres firmanavn” – rejser til Island…”. Man vildledes som bruger til at tro, at det er et link til vores hjemmeside. At det er en bevist vildledende og lukrerende handling afsløres ved, at man to gang i samme sætning fortæller, at man sælger rejser til Island – den første gang “tilfældigvis” med vores varemærke. De lukrerer også på denne måde på vores placering på Google. Det er uhørt aggressivt.

HOS ISLANDSREJSER…

…vægter vi det højt at markedsføre os på redelig og ærlig vis, når vi sælger rejser til Island. Vi er stolte af vores varemærke og brand ISLANDSREJSER, som vi har opbygget over mange år. Drivkraften hos os er vores passion for Island (og Færøerne). Vi har gennem mange år gjort en masse for at udbrede kendskabet til Island – dette også til gavn for rejselystne danskere – men ikke mindst til gavn for hele den del af branchen der sælger Island. Udover indholdet her på hjemmesiden, uddeler vi flittigt vores gratis årsmagasiner. Ligeledes holder vi rigtig mange gratis foredrag om Island rundt i landet.

Vores varemærke…

…“Islandsrejser” er generisk sammensat. Dette gør at vi således ikke har patent på navnet. Men det giver ikke andre ret til at vildlede med det varemærke, vi gennem mange år har etableret ifm. netop rejser til Island. Her kommer forretningsetik og kultur, uskrevne regler og moral i spil. Men tydeligvis har ikke alle indstillet dette kompas etisk og moralsk korrekt.

Det er egentlig kedelig og beklageligt at vi er nødsaget til at komme med sådan et statement her – og vi har sandelig også været meget i tvivl om vi skal gøre det. Men denne uhørt aggressive adfærd er yderst generende for os – og vi synes at det er ok at nævne det.

Vi vil slutte dette af med, at vi er stolte af det vi står for og egenhændigt har bygget op – og det er altså os der er de rigtige ISLANDSREJSER.

Mette Viberg - ISLANDSREJSERMette Viberg

“Da jeg første gang prøvede at ride islandske heste i deres naturlige omgivelser, Island, var jeg helt solgt! Jeg har stor kærlighed til disse skønne dyr og er ivrig rytter siden jeg var barn. Den interesse har givet mig masser af dejlige oplevelser i Island (jeg har ligeledes arbejdet i sekretariatet ved Dansk Islandshesteforening).
Det er ikke kun hestene, der betager mig ved Island. Den storslåede og uberørte natur, det rige dyreliv, det spændende kulturliv i Reykjavik, det kæmpe udbud af aktiviteter – og ikke mindst befolkningen, som altid er imødekommende og hjælpsomme. Jeg føler mig altid særdeles velkommen – og glæder mig hver gang jeg besøger smukke Island.”

Lars Viberg fra ISLANDSREJSER med flot laksLars Viberg

Oprindeligt startede interessen for Island gennem min store passion for fluefiskeri som, indrømmet, er temmelig nørdet – og den passion er ikke blevet mindre efter det fantastiske lakse- og ørredfiskeri jeg har oplevet der!
Man skal være nærmest blind for ikke at forelske sig i den islandske natur, så fyldt med kontraster – ikke mindst derude ved de smukke elve og søer hvor jeg har opholdt mig meget.
Det er sidenhen blevet til utallige rejser og oplevelser rundt i hele Island – og altid med kameraet som følgesvend, som I vil se rundt på hjemmesiden, vores messestande og vores årsmagasin. Det er ligeledes gennem årene blevet til masser af spændende møder med de gæstfrie islændinge – og det er som at komme hjem hver gang jeg igen lander på “månelandskabet” ved Keflavík på Reykjanes-halvøen.”

Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSERJannie Hedegaard

 Jannie har et særdeles indgående kendskab til Island, hvor hun har boet i næsten 4 år og taler derfor sproget. I Island arbejdede hun både med islandske heste (Jannie er en meget erfaren rytter) og i turistbranchen hos en af vores gode samarbejdspartnere – så derfor kendte vi hende i forvejen, og vi var ikke i tvivl da vi fik mulighed for at ansætte hende. I kan møde Jannie rundt på diverse messer hvor vi deltager – og selvfølgelig i det daglige på vores kontor lidt nord for Aarhus. 

 

Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSERIda Lund

Ida er vores nyeste medarbejder her hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER – og vi er meget glade for at byde hende velkommen her hos os. Ida har masser erfaring med sig fra servicebranchen her i Danmark og vil for hver dag der går, bygge på sin viden om både Island og Færøerne. 

 

Rejser til Island - kør-selv ferie og bilferie og grupperejser med ISLANDSREJSER

ISLANDSREJSER ApS
CVR: 35232710 

ISLANDSREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
ISLANDSREJSER er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779


Rejser til Færøerne med FÆRØERNEREJSER - kør-selv ferie eksperterne

Vi er også FÆRØERNEREJSER – en del af ISLANDSREJSER.
De samme mennesker, den samme adresse og de samme værdier 🙂
Besøg FÆRØERNEREJSER’s egen hjemmeside.

FÆRØERNEREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463
FÆRØERNEREJSER er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. 10779

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk