Vælg en side

Anmeldelser

- side 4
Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Side 4 (af 5)

Til alle hos ISLANDSREJSER, 

Tusind tak for at have planlagt vores kør-selv ferie i Island. Det var fantastisk!

Hvis vi tager til Island igen vil vi helt sikkert bruge jer! 

Tak for turen,

Carol Suzdak
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette
 
Jeg er ked af at jeg først skriver til dig nu, for at takke for en helt fantastisk planlagt tur for os.
Vi nød virkeligt vores ophold på Island og har fået en oplevelse for livet.
 
Vi følte hele vejen igennem at alt bare var så godt taget hånd om, alle overnatningsstederne var rigtig hyggelige.
 
Endnu engang tak for en fantastisk tur.
 
Knus fra Jane Wollesen
[Fotos: Wollesen©]

Kære Islandsrejser,

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur.
Hvor er Island et flot land.

Her er et par billeder af ganske lidt af det vi oplevede.

Mange hilsner
Lisbeth Stolberg
[Fotos: Stolberg©]

Til Mette.

Så er vi hjemme efter turen, Skjulte Kræfter og Nordlysjagt.

Til start var jeg lidt spændt på 5 dage i bus med folk vi ikke kendte, forskellige nationaliteter (kun 5 danskere) min mand der går dårligt – men det var overhovedet ikke noget problem.    

Guiden der talte engelsk, islandsk og ret meget dansk, var rigtig god – fortalte stolt om sit land.  Bus og chauffør var den samme på hele turen – dejligt roligt og trygt. Ud over det der stod i programmet opfyldte chaufføren og guiden de ønsker der kom fra folk – nogle ville klappe heste – andre købe striktrøjer…

Hotellerne vi sov på var gode – dejlig både morgen og aftensmad.

Der var nordlys den 9. okt. Desværre så vi det ikke – men på Northern Lights Centret så vi de mest fantastiske optagelser af det. Ligesom vi på The Volcano-besøgscenteret så vulkanudbrud, mærkede hvordan jordskælv er og så film af hvordan de forberedte sig på udbrud fra vulkaner og jordskælv.   

Katla holdt – og alt var perfekt. Selv vejret var med os.

Tak for alt.

Mvh. Ingelise Sørensen
[Fotos: Sørensen©]

Hej Mette,

Så er vi godt hjemme igen.

Vil blot takke for en fantastisk godt arrangeret ferie for os. Vi har fået de mest fantastiske oplevelser sammen. Af flere omgange har vi forsøgt at lave en top 5 over oplevelserne, det er helt umuligt for os. Indtrykkene er så store og fantastiske, vi er overvældende over hvor meget smuk og afvekslende natur vi mødte. Gletchervandringen og snorkelturen er mine favoritter, sammen med gletcherlagunen, gejseren, den blå lagune, vandfaldene, slugten og og og…

Desværre så vi ikke nordlys, det havde selvfølgelig været fantastisk, men vi glemte helt at vi manglede det i alle andre oplevelser 🙂

Vi fulgte i stor udstrækning dine anbefalinger for ruten, så igen, tusind tak for anbefalingerne. Alt klappede.

Mvh Heidi Elbæk og ungerne.
[Fotos: Elbæk©]

Hej Mette,

Så har vi været afsted og havde en fuldstændig fantastisk tur! Ja, vi har faktisk allerede booket lejligheden til en ny og længere tur i juli.
Jeg tænkte jeg lige ville give dig en tilbagemelding på Super Jeep folkene, idet du skrev det var en ny samarbejdspartner. Meget, meget behagelig og kompetent chauffør der kom til tiden, vidste en masse og endda ville køre forbi en lokal is-producent da vi jo havde en seksårig med – han var så faldet i søvn sidst på dagen, så det sprang vi over – men super fint tilbud.

På vej ned fra gletcheren kørte vi noget mere roligt end off road turen dertil – jeg tænkte det var af hensyn til det ældre britiske par vi have selskab af på Golden Circle turen, men efter frokost kom vi tilbage til en ny jeep da der var opstået et problem med det ene dæk. Det formåede de lige at få klaret, byttet jeep og kørt afsted med den anden på trailer, på de 45 min vi spiste frokost. Jeg er ikke bleg for at danne mig en mening, og bliver meget hurtigt, meget træt ved inkompetence – til gengæld bliver jeg også virkelig begejstret når jeg oplever en så professionel tilgang til tingene som her, så kæmpe anbefaling herfra!

Når vi kommer tilbage i juli vil vi gerne se søpapegøjer, på hvalsafari, riverrafting, samme tur hos Eldhestar, og ny tur med Super Jeep. Vi plejer at være ved at være klar til at komme hjem igen når vi når slutningen af en ferie, men denne gang var vi slet, slet ikke færdige med at opleve. De islandske vidder kan altså noget helt særligt.

Tak for hjælpen! Og tak for at arrangere og sammensætte en så velfungerende tur!

Vh Christina, Nicolai og Natasha Lie
[Fotos: Lie©]

Kære Mette Viberg!

Det var en fantastisk skøn oplevelse – rent faktisk den bedste rejse nogensinde, og der er et stort sammenlignings grundlag. Vi håber på at opleve Island mange flere gange.

Niels (guide) er eminent, og må være en guldgrube for firmaet. Han var en stor del af den unikke oplevelse, som vi havde.
Her er nogle af de flotte fotografier, som vi har taget.
.
Venlig hilsen
Leif Andersen og Ann-Dorthe Hegedahl
[Foto: Andersen – Hegedahl©]
Hej Islandsrejser,
Vi har evalueret vor fantastiske rejse til Island.
Det har været en meget stor oplevelse, vi har næsten set alt i forhold til  den planlagte tur og lidt mere til.
Vi nåede desværre ikke helt til Landmannalaugur, da vi havde 2 punkteringer inden for 24 timer og vi ikke turde køre på reservehjulet de sidste 25 km dertil, men vendte op til Vik og fik et nyt dæk.
Vi fik trods alt en tur på vej 570 ved Olafsvik og kom op på bræen. Senere efter Olafsvik  var vi på den udslukte vulkan Saxhòll med megt fine trapper til toppen – kan anbefales. Se billede.
Generelt var det  fine indkvarteringer, bortset fra Ensku Husin Guesthouse. Værelserne udmærkede med morgenmad meget spartansk samt vi spiste kun en aften med en fiskeret, som kun undertegnede spiste. Til gengæld var det en af de dyreste middage og det stod slet ikke mål til de øvrige steder –  kan ikke anbefales.
Vi fik badet en 3 gange og besøgte bla. Krauma tæt på Reykholt – et fint sted til en rimelig pris. Det har været en meget stor oplevelse og vejret har selvfølgelig skiftet,  kun haft regnstøj på en enkelt gang.
I Reykjavik fik vi endda Marathonløbet at se, utrolig flot vejr og i tusindvis af folk i gaderne.
Da både Stinne og Ulla er strikkeguruer har vi besøgt rigtig mange garnforretninger. Bla. i Borgarnes samt vi kan anbefale Handknitting assoation butikken på Borgartun i Reykjavik, en ualmindelig god betjening (taler norsk).
Tak for en veltilrettelagt tur til Island, som fortjener et gensyn.
Jeg skal nu i gang med at lave et foredrag med billeder, så vi kan få flere danskere til Island.
Med venlig hilsen
Ulla, Stinne, Søren og Kent
[Fotos: Kent Jensen©]

Hej Mette,
Så er Anna og jeg vendt tilbage fra den mest fantastiske oplevelse på Island.

Vi har kun kæmpe roser tilovers for Islandsrejser i almindelighed, men dig Mette i særdeleshed 🙂 Alt klappede bare fra første færd. Vi var godt forberedte og havde printet de dokumenter du havde sendt os. Vi fik bil og Ipad udleveret uden problemer og fandt rundt uden problemer. Det var fint at have Ipad’en når vi kom ud på steder, hvor vi ikke var helt enige med GPS’en, men den største hjælp var den printede version af din rutebeskrivelse. Du var derfor med os hele vejen rundt og vi sendte mange positive tanker i din retning 🙂

Rideturen var i en klasse for sig. Fordi du havde booket den lange for ”experienced” riders, var vi kun 4 ryttere med på turen – alle de andre kunne vi se var 12-14 stykker, så en lille intim flok, der begav sig op af bjerget til den varme flod. Et par raske galopper blev det også til, så vi kunne godt mærke vi var levende dagen efter.

Vi fik set en masse og alle overnatningerne var lige til UG, så der kommer helt sikkert en næste gang på Island og vi vil helt sikkert bruge jer igen.

Endnu engang tusind tak 🙂

Mange hilsner
Anna og Kirsten Johansen
[Fotos: Johansen©]

Kære Mette ,

Tusind tak for en fantastisk godt planlagt tur til Island – det har været en kæmpe oplevelse for os alle 3. Sikke nogle vilde naturoplevelser, vi fik og i smukt vejr en del af tiden ☀️ Henrik fik sin biloplevelse 😃 men det gjorde vi andre også – jeg ville næsten ikke afleverer den igen 😂 Jeg håber, at du også har haft en rigtig skøn tur og, at du fik redet på nogle dejlige heste. Jesus – hvor er der mange, og hvor ER de smukke at se på. Det er et smukt og råt land. Vi er virkelig imponerede. Og vi mødte så mange imødekommende og hjælpsomme mennesker. Fedt hotel – det fungerede så godt.

Kh. Marie Jaconsen, Henrik Brix og Lise Jacobsen
[Foto: Jacobsen©]

Hej til Jer…

Vi er nu tilbage efter en helt fantastisk tur til Island 🙂

Alt er  gået efter en snor ingen problemer af nogen art, det har været 5 helt  fantastisk dage.

…tak for chokoladen i forbindelse med vores sølvbryllup 🙂

Det er bestemt ikke sidste gang vi har været på Island, og vi  var alle 4 var enige om, at det  var en ferie man ikke ville hjem fra 🙂

Mange hilsner
Steffen, Line, Lasse og Karin Loft Pedersen
[Fotos: Loft Pedersen©]

Hej Mette,

Vil bare fortælle, at vi havde en fantastisk rejse i Island.
Tak for hjælpen med at arrangere turen – det kunne vi ikke have klaret selv 🙂

Venlig hilsen Susanne Thomsen
[Foto: Thomsen©]

Hej Mette og øvrige,

Vi er kommet hjem for en uge siden, efter en fantastisk tur i 11 dage Island rundt.
I havde forstået hvad vi gerne ville, og havde fået lavet en tur, med en masse info til hvad der var at se i området.

Turen rundt, diverse overnatningssteder var bare perfekte, efter hvad vi gerne ville have. Kan ikke fremhæve nogen for andre, men alligevel – Brekka Guesthouse og Hunkubakkar var bare super steder. Alle steder lækker morgenmad, og utrolig gæstfrihed vi mødte. Alle de steder vi fik anvist var det muligt at købe aftensmad, og det var dejligt.

Vi kunne slet ikke nå at se alt det vi gerne ville, og nogle steder ”sprang” vi let over for at komme videre.
Vi var vilde med naturen 🙂

Tror ikke flere dage ville have gjort at vi fik alt at se – det er svært at rumme i hovedet. En tur senere ville være utrolig oplagt 😉 når denne har sat sig.

Tusinde tak til jer alle på kontoret.

Hilsen Jens Peder og Grethe Larsen

[Foto: Grethe Larsen©]

Hej Mette,

Peder og jeg vil sige mange tak for en fin tur til Island. Det er et fantastisk flot land, meget flottere end jeg havde forestillet mig. Storslået, varieret, masser af får, heste, frisk luft og ikke mange mennesker.

Vi har haft en super god tur, og det er gået godt det hele. Vi har fulgt Jeres rejseplan og har brugt tabletten flittig. GPS’en ikke nogen hjælp, og den gik død efter knap en uge.
Vi havde dog svært ved at finde nogle af guesthouses, men det kan vi tage en snak om en dag.
Vejret var godt, fuld sol de dage vi var i Rejykjavik.
Tak for Jeres indsats med at få os sendt øen rundt, uden Jer havde vi ikke fået set og oplevet så meget, som blev tilfældet.
Mange hilsner
Kirsten Boelt
[Fotos: Boelt©]

Hej Mette,

Tusind tak for en fantastisk ferie. Åh hvor var jeg ikke færdig med at opleve Island da vi skulle hjem i går. Jeg kunne sagtens have blevet der en uge mere – også selvom vejrudsigten kun var regn, overskyet og en 10-11 grader.

Vores ture, guider og overnatningssteder fungerede bare så godt – det hele var i skønneste orden. Faktisk fik vi mere for pengene den ene dag, da vores bookede 4 timers super jeep tur til Eyjafjallajökul endte med at blive en 7 timers tur da vi også rundede Thorsmörk. Det var en helt igennem fantastisk dag med store oplevelser.
Vi kommer helt sikkert tilbage!  😃

Igen, tak for hjælpen Mette – det var en super tur!!

Mange hilsner
Maja Meisner
[Foto: Meisner©]

Kære ISLANDSREJSER,

Tusind tak for en dejlig ferie!

Som 1. gangs-Islands-rejsende besluttede vi os hurtigt for at ISLANDSREJSER skulle stå for planlægningen, og efter en spændende informationsaften i Aarhus i foråret var vi alle 4 sikre på, at vi havde valgt den for os helt rigtige 12-dages rundtur.

Vi har været meget tilfredse med forløbet og med samarbejdet med ISLANDSREJSER. Alt ”klappede” – selv vejret viste sig fra den bedre side.

Overnatningsstederne var meget forskelligartede;  et enkelt sted troede vi faktisk at hotellet var nedlagt… det grinede vi noget af… men her fik vi til gengæld rigtig dejlig aftensmad. Alle steder var der rent og pænt, og flere gange havde vi den mest fantastiske udsigt.

På forhånd havde vi ikke rigtig planlagt noget, så mens mændene sad foran i bilen og skiftedes til at køre, planlagde de 2 kusiner dagens rute og de seværdigheder og stop vi kunne tage undervejs. Vi havde god anvendelse af den fremendte dagstursbeskrivelse, suppleret med den udleverede ”tablet” og Google Maps. Det blev til mange flotte udsigtssteder, imponerende vandfald, øde landskaber, sorte sandstande, fjorde, søpapegøjer, gå-ture, sandstorm, varme kilder, hvalmuseum, tørvehytter, julebutik, cafeer, bytur i Reykjavik og meget mere.

Vi kørte mange kilometer og lange stræk, så det var rigtig fint, at vi havde valgt en ekstra dag omkring Husavik/Akureyi. Vi havde en fantastisk tur og har mange gode oplevelser fra det kontrastfyldte land med hjem.

ISLANDSREJSER får vores varmeste anbefaling.

Mvh. Karin Birgitte Hiis, Silkeborg
[Foto: Hiis©]

Kære Mette,

Vi har haft en rigtig pragtfuld tur.

Før Akureyri skar vi besøget ved Godafoss ned – for at vi kunne nå at blive indlogeret – finde og sted og spise. Os der skulle på hvalsafari, skulle være ved samlingsstedet kl. 20:00. Vi var tilbage kl. ca. 00:30 efter en pragtfuld tur med mange hvaler og et par delfiner. Men byen nåede vi ikke meget af.  Det rådede Solveig (rejseleder) så bod på dagen efter – ved at lave en sightseeing og vi have mulighed for at se den botaniske have – dejligt; – men dagen blev også  lidt længere end planlagt.

Men som skrevet. En rigtig god tur, der måske skulle forlænges med 3 dage. En dag mellem Reykjavik og Akureyri, en dag i Akureyri  og en dag i Reykjavik.

Det var en fantastisk chauffør med en meget rolig kørsel og han havde et godt samarbejde med Solveig, som var meget vidende og god til at formidle.

Mange hilsner
Jens og Bente Christensen
[Foto: Jens og Bente©]

Kære Mette,

Vi er hjemme igen efter en helt fantastisk tur på Island.
Vi har oplevet så meget at det først nu er ved at bundfælde sig, det er umuligt for os at fremhæve noget frem for andre, dog var Hoffel Guesthouse helt speciel. Vi mødt af usædvanlig flot betjening samt spiste et lækkert aftensmåltid i deres restaurant, virkelig et besøg værd i skønne natur områder.
Vi vil gerne rose dig en meget vel tilrettelagt tur med gode overnatninger, alt har været suverænt, og vi har ingen uheld haft.
Det eneste sted vi blev mødt af personale der ikke havde styr på var på hotel Edda Laugar, her var der intet klar, heller ikke vores bordbestilling til fødselsdagsfejring. Til alt held var vi der i god tid og kunne selv booke plads i restauranten.

Endnu engang tak for en fin tur.

Mange hilsner Jette Jensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej 🙂

Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske ferie nogensinde, vi er meget tilfredse – alt har været super godt og lige til.

Tusind tak for alt 🙂
God sommer til jer.
.
KH Jette Sohrt
[Foto: Sohrt©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage, efter en fantastisk uge på Island.

Alt gik efter planen, virkeligt godt arrangeret af jer!
Det er nok ikke sidste gang jeg skal derop!
Mvh. Finn Manford
[Foto: Manford©]

Hej Mette,

Islandsrejser havde planlagt en perfekt tur til os, og vi fik på den måde rigtig mange oplevelser, som vi nok ikke havde fået, hvis vi selv skulle arrangere sådan en tur. Vi boede billige steder, men det var udmærkede steder – vi skulle jo trods alt kun overnatte der.

Islandsrejser får vores varmeste anbefalinger for jer, der gerne vil have hjælp til en fantastisk tur.

Mange hilsner
Lene Luther og Jan Bjørkum-Jensen
[Foto: Jan Bjørkum-Jensen©]

Hej Mette,
Tusind tak for planlægning af vores tur til Island.
Vi havde en super dejlig oplevelsesrig tur hvor alt klappede som det skulle. Dejlig bolig med hjælpsomt personale midt i centrum. Udflugterne var en stor oplevelse. Vi så desværre kun én hval på vores hvaltur, årsagen var megen søgang og blæst men solskin og flot udsigt. Desværre en lang tur for de ikke søstærke. Vi blev tilbudt en anden tur, men tiden tillod det ikke.

Der måtte 2 ture til for at se Nordlys men det lykkedes flot på den sidste. Den gyldne cirkel med den hemmelige lagune var en flot tur med godt vejr og dejligt badevand. Vi besøgte også det store svømmestadion Laugardalslaug hvor vi kunne vælge Hot Tubs op til 45 grader – super. Perlan var også spændende besøg + de øvrige museer vi nåede at se. Reykjavik er en hyggelig by og man også spiser til rimelige priser selv om det er store is-krone beløb man betaler.
Søndag eftermiddag var vi til en sang koncert på Harpa -Söngbók Tómasar R -spændene selv om vi ikke forstod meget af sproget. En fantastisk flot bygning.

På vores tur til Sydkysten og Jökulsarlon fik vi oplevet det Islandske vejr som det også kan være, regn og voldsom blæst. Iklædt varm tøj og regntøj fik vi oplevet turen som beskrevet, flot var det. Bådturen blev aflyst da det sikkert ville have været en barsk fornøjelse. Se i øvrigt medsendte billede af brudeparret, og dem som tog billeder. Det blæste så meget at man næsten ikke kunne stå fast og temperaturen var 3 – 4 grader.

Endnu engang tak for jeres hjælp til en super rejse.

Med venlig hilsen
Villi og Jørn Hansen
[Fotos: Hansen©]

Hej Mette!

Vi vil bare lige sige TAK for en fantastisk arrangeret tur til Island, hvor vi bare er “høje” endnu af oplevelser af enhvert art; natur, mad, mennesker og atmosfæren på Island.
Alt klappede bare og Freya´s Guesthouse var rigtig godt og de ture, som du havde anbefalet var også rigtig gode, så alt i alt er vi bare rigtig godt tilfreds med hele turen, og det var jo herligt at høre fra Anne hvilken skøn oplevelse rideturen havde været.

Endnu engang TAK for en super service og fed tur til Island.

Mvh
Jørgen og Marianne
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette/Islandsrejser,

Så er vi kommet hjem fra en fantastisk rundtur på Island.

Vil bare give en tilbagemelding om at alt har fungeret perfekt, dejlige overnatningssteder, hvor alt var rent og pænt, meget venligt og hjælpsomt personale. Vi har oplevet så meget smuk natur og med kun 3 timers regn og derefter sol og varme, har vi set Island på smukkeste vis.

Vi fulgte i høj grad jeres forslag til dagsture, og det har vi ikke fortrudt. Det eneste vi kunne have ønsket bedre, var en opdateret GPS. Den prøvede af og til at lokke os ud på gamle veje. Og desværre fik vi aldrig gang i den udleverede tablet. Men vi har haft den skønneste ferie og fået så mange indtryk og naturoplevelser, som vi kan have med os i lang tid.

Mange venlige hilsner
Elisabeth og Claus Søndergaard
[Fotos:Søndergaard©]

Hej Islandsrejser/Mette!

Ville såmænd bare give dig en tilbagemelding på vores Islandstur.

Den var fantastisk – alt klappede og vi var derudover super heldige med vejret. Det vi bedst kunne lide var hesteturen (Skálakot kan varmt anbefales!!!!), og gletcherturen. Fik anbefalet ture til ufattelig smuk og imponerende natur – f.eks ved Fjadrágljúfur, Reynisfjara og Svartifoss. Hotellet i Reykjavik var virkelig godt! Derudover tog vi – på eget initiativ – til Glymyr. Også fantastisk. Og så var vi heldige at se nordlys to gange.

Vi skal afsted igen og vil igen bruge Islandsrejser!

Venlig hilsen
Mette Blauenfeldt, Ølstykke
[Foto: Blauenfeldt©]

Hej Mette,

Vi har haft en alle tiders tur, Island rundt, dels på grund af Islands vidunderlige natur, og dels- men ikke mindst på grund af vores guide, Niels, som beredvilligt øste af sin viden om Islands geografi, geologi , historie og sociale forhold, krydret med hans humor. Det fungerede fint med at køre fra hotel til hotel og man var hver aften mæt af indtryk og oplevelser.

Her er billeder af et par af vores indtryk.

Venlig hilsen
Lisbet Ring-Hansen
Helge Scholz
[Fotos: Lisbeth/Helge©]

”Efter kontakt med flere forskellige rejseselskaber fik vi kontakt til ISLANDSREJSER i Aarhus, som hurtigt forstod vores idé med turen til Island. Vi valgte at forlænge den traditionelle tur med 2 dage for at have tid til at komme hele vejen rundt.
Vi kørte syd/øst rundt af hovedvej 1 og sluttede med turen over højlandet. Alle aktiviteter og overnatninger var booket på forhånd, så vi skulle bare følge det program, som ISLANDSREJSER havde lavet for os.
Vi prøvede stort set alt….hvalsafari, geometriske bade, tur på hesteryg, gletscher vandring, besøg på Poopet island (søpapegøjer), ATV kørsel, sejllads på gletcher sø… ja jeg kan blive ved.

Vi havde en fantastisk tur med skønne barske oplevelser. Vi kom tæt på en rå uspoleret natur… et land som ikke er et ”nanny-care-land”….Naturen får lov at være sig selv, turister skal indpasse sig herefter.

Vi var meget glade for samarbejdet med ISLANDSREJSER, og alt fungerede bare helt perfekt på turen. Det er tydeligt, at Lar og Mette forstod vores ønsler, og programmet og de planlagte tider passede helt perfekt.
Det kan helt klart anbefales at få denne oplevede… den vil vi helt sikkert i mange år frem”.

Steen Møller, Kolding
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette / ISLANDSREJSER,

Endnu en gang vil jeg takke for din store service i forbindelse med vores forsinkelse, vi havde en fantastisk tur til Island og havde fuldstændig ro i maven, da vi følte du havde fuldstændigt styr på tingene, vi vil til enhver tid anbefale jer til andre, dette var en fødselsdags gave til min kone, 50 år, derfor betyder det rigtigt meget for mig at det i sidste ende klappede til et stort 12 tal. 😊

Med venlig hilsen
Lars & Pia Beuchert
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,

VI vi gerne takke jer for hjælpen med at planlægge vores tur til Island. Vi havde en fantastisk tur, vejret var med os næsten hele vejen, så vi kan ikke klage der overhovedet 🙂 Det var en rigtigt god beskrivelse I havde lavet og vi benyttede den hele turen. især blev vi meget positivt overrasket da vi skulle bo i de små røde hytter(Hunkubakker guesthouse) Det var virkelig et lækkert sted.

Vi vil rigtigt gerne til Island igen, og vi vil helt sikkert bruge Islandsrejser igen og har også varmt anbefalet jer til andre 🙂

Venlig hilsen
Ida Klose og Morten Nyholm Jensen
[Fotos: Ida og Morten©]

Hej Mette,

Jeg vil bare give dig en kort tilbagemelding på vores rejse.

Det var en helt fantastisk tur. Alt fungerede med overnatningerne og de ture, som du havde booket for os, klappede bare. Og også vejret var med os. Rigtig godt!

Vi håber selvfølgelig at komme afsted selv igen på et tidspunkt. Indtil da vil vi nøjes med at anbefale andre at tage afsted med dig som arrangør.

Tusind tak for denne gang.

Mvh Dorte
[Fotos: Dorte©]

Hej Mette,

Nu hvor vi er kommet hjem efter en vellykket tur, og de mange fotos er reduceret til de få seværdige, har vi endnu en gang genopfrisket turen ved at se på billeder.
Det var en velplanlagt tur med med fokus på den vilde natur, helt som vi havde ønsket. Vejret var også som forventet, dvs. meget skiftende.

Vi var heldige at se søpapegøjer på Vestmannaøerne, men kun fordi vi valgte en guided tur rundt på Heimaey. Uden den gode guide var vi ikke kommet helt tæt på dem. Vi fik mange gode fotos af fuglene. Det var også i sidste øjeblik, fordi de fleste steder var fuglene allerede fløjet til havs. Mao. bør sådan en tur ikke begyndes senere end begyndelsen/midten af august hvis man skal se søpapegøjer.

Leje af bil hos Hertz var problemfrit. Den udleverede tablet, hvor turen med seværdigheder allerede var lagt ind, fungerede rigtig godt.
Vi havde stor glæde af de varme bade ved Myvatn, Den Blå Lagune (dyr) og de mange naturlige varme bade langs vejene.
De tilsendte rejsedokumenter med vouchere og beskrivelser fungerede fint.

Med venlig hilsen og tak for en god tur.

Else og Jørgen Fjelsing
[Fotos
: Jørgen Fjelsing©]

 

Kære Mette!

Tak for fødselsdagshilsnen – den blev jeg meget glad for!
Vi havde en pragtfuld tur, hvor vi så både vandfald, lavasletter og søer, og en dag sejlede vi på søen Jökulsarlön ved Vatnajökull mellem isbjerge – betagende. Under vores ophold i Akureyri, Nordislands hovedstad, fik vi dels en dejlig 4-rettersmenu, dels så vi byens botaniske have som er forbavsende frodig og blomsterrig. Vores guide Ólafur fortalte os at Nord- og Østisland faktisk er varmere end Syd og Vest fordi Golfstrømmen går øst og nord om øen. På en af dagene i øst & nord havde vi op til 27 grader …

Den sidste aften fejrede vi  min fødselsdag i Reykjavik med en anden firerettersmeny med navnet ”Around Iceland” på en dejlig restaurant ved navn Fiskfelagið/ Fish Company.

Vores guide, Ólafur, havde en stor viden om Islands historie og kultur. Og vi havde gode samtaler med ham, især om planter som var en fælles interesse. Vi så bl.a. en rigtig stor mængde kvan, som vi selv har nogle stykker af i haven.
Og billederne af os er faktisk fra vores egen have, da rododendronen blomstrede. Men vi var også vildt imponerede over den botaniske have i Akureyri.

Endnu en gang tak for en vidunderlig tur til et smukt land ! Vi vil gerne tage derop igen ved lejlighed – og gerne med jer igen.

Kærlig hilsen Kris & Ole
[Fotos: Kris & Ole©]

Hej Mette,

Nu er der gået godt 3 uger siden Mona og jeg kom hjem efter vor rejse til Island og vi er rigtig glade for, at vi valgte ISLANDSREJSER til at arrangere vor kør-selv-tur på Island. Mange tak for gaven, som vi modtog på Örk Hotel. Vi har ikke smagt saltet endnu, men kortet har vi brugt meget.

Det har været en super-god oplevelse for os. Vi har set masse storslået natur, som næsten ikke kan beskrives – det skal ses. Mødt mange venlige og hjælpsomme islændinge på vor vej. Set og oplevet den islandske kultur. På vor vej fra Nupar til Höfn, hvor vi kørte i Skaftafell nationalpark, oplevede vi, hvor hurtigt vejret kan skifte på Island.

Først fint og roligt og så pludselig vindstød af stormstyrke og kraftige regnbyger inde fra Vatnajökull. Efter et kvarters kørsel igen fint vejr. Vi gjorde holdt på en P-plads ved Skeidararjökull og gik ind til isbræen. En gåtur på i alt ca. 12 km, der varmt kan anbefales. Vej nr. 864 op til Dettifoss er i meget dårlig stand. Vi fandt ud af, at der er etableret en helt ny vej nr. 862 som også fører til Dettifoss. Den er at foretrække.

Turen har været en stor oplevelse for Mona og mig. Alt forløb efter din rejseplan. TAK for en veltilrettelagt rejse.

Mange hilsner fra
Mona og Ib Frandsen, Skagen
[Fotos: Mona og Ib©]

Kære Mette/Islandsrejser

Mens vores ferie stadig er i frisk erindring, vil jeg lige sige tak til dig/jer for en fantastisk veltilrettelagt tur, og for super-god service hele vejen igennem. Vi har virkelig været meget tilfredse med det hele.

Alt fungerede perfekt på vores tur, og alt klappede med bil, færge mv. (Selv vejret var godt, men det kan jeg vel trods alt ikke give jer æren for – med mindre I har nogle forbindelse, jeg ikke kender til 🙂 ).

Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi vil til Island igen.

Med venlig hilsen

Vibeke og Thomas Nielsen, Aarhus
[Fotos: Vibeke og Thomas©]

Kære Islandsrejser,

“Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Island. Islandsrejser stod for booking af fly, bil samt overnatninger og alt fungerede fint og var uden problemer. Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Island er et fantastisk land at rejse i og har meget at byde på for naturelskere. Vi har set vulkaner, lava-landskaber, sorte sandstrande, vandfald, gletschere, flydende isbjerge, gejsere, kogende mudder og har badet i termiske bade. Vi har set søpapegøjer og mange andre fugle, sæler, heste, får og springende laks. En ridetur på islandske heste på Snæfellsnæs-halvøens strande var specielt og en god familie-oplevelse.”

Thea, Peter & Hanne,
Odder
[Fotos: Thea, Peter & Hanne©]

Kære Mette,

Så er vi hjemme fra en fantastisk tur. Den havde du arrangeret godt.
Vi fik et utroligt helstøbt og godt indtryk af Island, dets voldsomme natur og ældgamle fællesnordiske historie.

Lavacentret LAVA på vej mod Vik er et MUST for enhver, der vil forstå, hvad Island egentlig er for noget. Det gav os en helt anden forståelse af geologien, og befolkningen, der lever på dens vilkår.

Vejret var vådt og tåget i starten, men i det store hele ok.

Efter Akureiri var vejret fint, så vi tog den store tur, du anbefalede, og det var godt, for det var en stor oplevelse. Naturen var fantastisk.
Byen Olafjordur var forfalden, død og skuffende, men til gengæld var Siglofjordur lige det modsatte. En meget spændende by, som i sin tid blev rig på et uhørt sildeeventyr.

Vi takker for en fin tur.

Claus, Pia og Marianne Hancke
[Foto: Islandsrejser©]

    Kør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSERKør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSERKør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSER