Side 4

Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Side 4 (af 4)

Nu har vi sundet os ovenpå alle de dejlige oplevelser vi har haft på Island så smukt. Vi vil gerne takke for hele den dejlige behandling vi har fået hele vejen rundt og vi vil til en hver tid anbefale jer til andre – og ikke mindst for jeres måde at takle et problem fantastisk dejligt.

Og biludlejning var også fantastisk. Da stikket til GPS i bilen holdt op med at virke, fik vi bare en ny bil. Sikke dog en skøn behandling.

Mange hilsner Glen Bork og Hanne Bork Plank
[Fotos: Bork©]

Vi vil sige så mange tak for en meget fint tilrettelagt tur og for rigtig god hjælp under hele forløbet. Vi har haft alle tiders tur, og vi er meget tilfredse med det hele. Vi anbefaler derfor Islandsrejser til dem vi fortæller om turen; vi har virkelig følt os godt behandlet og vejledt/hjulpet.

Så tusind tak for det; for os er det mange penge, så derfor er vigtigt de er givet godt ud 🙂

Venlige hilsner Ralf Dyrkjær og Mette Walentini
[Foto: Islandsrejser©]

”Fantastisk! Tusind tak og tusind tak for fremragende service!
Jer har vi jo absolut ingen kvaler ved at anbefale til andre 🙂

Vi havde en FANTASTISK tur til Landmanalaugar! 😀 Det var en vanvittig oplevelse og vores guide var alt for cool og DYGTIG til sit job!”

Venlig hilsen
Lars Kristensen & Lisbeth Svenstrup, Aalborg

[Fotos: Lars & Lisbeth©]

Hej Islandsrejser,

Vi vil gerne sige ISLANDSREJSER en stor tak for 2 velplanlagte og skønne ture til det herlige Island. Både før, under og efter har det altid været en fornøjelse at have kontakt med jer.

Et par små bump på vejen forsvandt hurtigt som dug for solen efter henvendelse til jer. 1000 tak for det.
Vi vil helt klart anbefale hertil enhver Islandsfarende.”

Jette & Jan Hermann, Rødekro
[Foto: Jette Hermann©]

Hej Islandsrejser,

”Så er vi vendt hjem fra Island
(Kør-selv-ferien Naturens kræfter).
Vi fulgte jeres rejsevejledning, alt ting var bare i orden. Fine hoteller.
Vi er en stor oplevelse rigere og måske skal vi af sted igen på et tidspunkt.
Så tak for et godt rejse program.”

Gitte og Bent Nielsen, Hørning
[Fotos: Gitte og Bent Nielsen©]

”Vi var en gruppe på 11 kvinder fra Kvindelige Eventyreres Klub i Danmark, der brugte ISLANDSREJSER som teknisk arrangør i forbindelse med vores jubilæumstur til Vestfjordene i Island. Vi lagde selv ruten for vores tur og stod selv for andre arrangementer, men fly, billeje, færge og hotel var arrangeret af ISLANDSREJSER. Vi må sige, at alt simpelthen klappede og var i orden. Kommunikationen med rejsearrangør har gennem hele forløbet været venlig og kompetent, og der har hele tiden været god plads til den fleksibilitet, som vores ønsker krævede.

Vi kan varmt anbefale ISLANDSREJSER til andre kommende islandsfarere.”

Lene Topp, Formand for kvindelige Eventyreres klub
[Foto: Kvindelige Eventyreres Klub©]

”Islandsrejser arrangerede ti dages kør-selv rejse på Island for os – tre voksne og to mindre børn. De havde mange relevante forslag til ruter og aktiviteter og vendte løbende tilbage med status og meldinger i planlægningsfasen.

Vi har de seneste 10-12 år rejst meget i Europa og USA med større bureauer, men aldrig fået service og rådgivning i nær samme grad som her. Det var en fornøjelse, og vi havde en virkelig dejlig tur.”

Michael Svendsen, Greve
[Foto: Islandsrejser©]

Skulle du stadig være i tvivl, kommer vores råd hér: tag til Island!
Det er et fantastisk rejsemål med en storslået natur, hvor en masse oplevelser venter.

Islandsrejser arrangerede vores tur helt perfekt.
Det er et seriøst bureau, som tager sine kunder alvorligt og indgår i en konstruktiv dialog om ønsker og forventninger, og som kommer med nyttige idéer og forslag til rejseplanerne.
Vi anbefaler Islandsrejser på det varmeste.

Torben Bagge Hansen, Hellerup
[Foto: Torben Bagge Hansen©]

”Tak til ISLANDSREJSER, for en super godt arrangeret tur på 7dage/6 nætter. En kør-selv ferie, hvor vi var 4 familier afsted i én bil – du bestemmer alt selv 🙂

Island er et fantastisk land at holde ferie i, hvilket også var nemt, da alt det basale med flyrejse, overnatning, leje af bil var ordnet, så vi bare skulle køre ud fra sted til sted. Vi takker for supporten op til turen, hvor der kom et par udfordringer, som også blev klaret. Vi kan kun anbefale ISLANDSREJSER de tager opgaver/spørgsmål seriøst og gør alt for at hjælpe. Vi vender helt sikkert tilbage når vi er klar til den nordlige del af øen.”

Britta og Jørn Thomsen, Vejle
[Foto: Islandsrejser©]

”Jeg vil blot fortælle, at min søn og jeg havde en pragtfuld rejse til Island. Sikke dog en oplevelse. Og alting fungerede perfekt. Tak for jeres gode hjælp og vejledning. Alting var helt i orden. Alle ture var skønne, og transporten til of fra hotel mv. var let og ligetil.

Vi havde nogle fantastiske dage i Island, og især de lange ture nød vi rigtig meget. Den bedste oplevelse var turen til Thorsmørk, vejret var skønt og guiden var helt i særklasse. Den tur kan I godt anbefale til alle og enhver.

Hotellet var super hyggeligt. Vi følte os godt hjemme, og selv om det lå lidt udenfor Reykjavik, betød det ikke en pind. Værelserne var nye og gode, og betjeningen helt i top. Det samme var maden i restauranten. Vi nød godt af hotellets gratis buskort. Det kan I godt reklamere lidt mere med.

Tak for en god rejse. Jeg glæder mig allerede til min næste Islandsrejse, for jeg skal helt sikkert tilbage og se lidt mere af øen”

Mie Andersen, Næstved
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette,

Vi fik en oplevelse for livet på grupperejsen Island rundt. Vi fik set landet med is og kogende vand, stort og barskt og hørt historier fra fortiden og fremtidsperspektiver fra en meget vidende guide. Vi kom hjem fyldt af indtryk.

Det glæder mig at du har haft en god rideferie på Island og jeg kommer til at tænke på den hjertegribende oplevelse, vi havde på hestestutteriet, hvor mand, kone og datter samt en ridevant dame fra gruppen stillede sig op og sang den islandske ridesang, hvor man kan mærke på rytmen, hvilken gangart man nu er i. Jeg var tæt på at tude.

Venlig hilsen
Jan og Birgitte Langebæk
[Foto: Islandsrejser©]

Hej med jer,

Vi vil bare sige, at vi har haft en helt fantastisk ferie!!
Og stor ros til jer for ALT klappede. Selv flyene afgik til tiden.
Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre hvis de spørger.

Her er  et par billeder fra os, der ikke helt er landet efter så mange dejlige oplevelser.

Mange hilsner
Anja og Svend-Erik Hansen
[Foto: Anja og Svend-Erik Hansen©]

Hej Mette og Islandsrejser,

Vi har haft en meget vellykket 14 dages ferie i det storslåede Island. Alt er gået som planlagt: Fly til tiden, en god bil at køre i, hoteller og guesthouses helt tilfredsstillende, en god rute øen rundt med masser af mulighed for selvvalgte mål. Vi kørte knap 3.400 km eller gennemsnitlig 250 km pr dag for at se og opleve alt det, vi havde ønsket, men det var tiden og pengene værd at komme så langt omkring.

I får et 12 tal for tilrettelæggelsen af rejsen.

Vi var så heldige at komme meget tæt på et par søpapegøjer, som holdt til øverst på en skrænt ved Látrabjarg.

Med venlig hilsen
Jørgen Langhorn
[Foto: Jørgen Langhorn©]

Hej Mette Viberg og ISLANDSREJSER,

Jeg ville bare lige sige at vores tur var perfekt fra start til slut.

Genialt, at vores hotel lå lige ved siden af den største kirke, som man altid kunne finde.

Særlig ville jeg nævne aftalen med Arctic Adventures. Det er jo nok dem, der udvælger guiden og her må du gerne overbringe min største tak til vores guide ved navn Thorsten. Han er tysk fotograf og arbejder kun der ind imellem. Men dagen med ham var en stor fornøjelse, hans viden om Island og engagement i at give os den bedste oplevelse.

Island gik under huden, og vi kommer snart igen!

Venlig hilsen
Irmgard Borum, Præstø

[Fotos: Irmgard Borum©]

”Tak til Islandsrejser for en super dejlig kør-selv-ferie, hvor alt bare klappede. Vi boede skønt, vejret var i top og vi fik set en hel masse af den smukke natur.

Vores største oplevelse var den ridetur, som I havde arrangeret for os ved Uthlid. Vi har selv en flok islandske heste hjemme og rider dagligt, men at ride i Island er bare helt. Og at vi så fik både sang og sjove historier af vores guider, gjorde det bare endnu bedre. Hestene tøltede også bare derudaf på steder, hvor vi ikke troede det var muligt. Virkelig en stor oplevelse.

Vi skal heldigvis snart af sted igen – og det bliver helt sikkert med Islandsrejser :-)”

Lene Jønsson & Sven Jørn Laursen, Feldballe
[Foto: Lene Jønsson©]