Vælg en side

Anmeldelser

- side 5
Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Side 5 (af 5)

Kære Mette,

Det var en meget vellykket tur, en rigdom af meget forskelligartede landskaber, behagelig bus, gode rejsefæller og først og fremmest var Niels fuld af viden og han og Jens havde også sans for og kendskab til spændende sider ud over de kendte. Jeg vil foreslå, at man indlægger mulighed for en koncert og rundvisning i Harpa, det er jo et mesterværk.

Tusind tak for tilrettelæggelsen, det er bestemt ikke sidste gang jeg tager til Island.

Venlig hilsen
Helle Høyrup
[Foto: Islandsrejser©]

Tusind tak for gruppeturen Juni 2017. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, og det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg tager til Island.

Rigtigt spændende og varieret program og stor ros til Niels og chauffør Jens, som ikke var blege for at tage afstikkere væk fra hovedvejen og give os et par ekstra oplevelser hvor det var muligt.

Som I nok kan gætte elsker jeg at tage billeder, og havde alt for lidt tid stort set alle steder, men sådan er forholdene jo når man rejser i bus – så hvis I skulle finde på at putte fototure med tid til fordybelse og mindre hold, på jeres program engang (gerne Vík og Vestfjordene) så er jeg helt klart frisk.

Mvh.
Birthe Falk
[Fotos: Birthe Falk©]

Kære Mette Viberg!

Hjemkommen fra rejsen til Island ønsker vi lige at sige tak for en rigtig velarrangeret rejse. Alt var i orden. Og vi nød hele opholdet i fulde drag.
Vidste du, at vi fra hotellet i Akureyri kunne se en næsten perfekt midnatssol?  Vejret var i øvrigt godt, faktisk bedre end det vi rejste fra. I Husavik havde vi en aften med 20-22 grader.

Det lykkedes ikke at finde en klassisk koncert – men vi kunne se, at der havde været nogle i dagene før og efter vort ophold i Akureyri. Men der var så meget andet at opleve i stedet.  Særligt vil vi anbefale den botaniske have i – haven har naturligvis et rigt udvalg af alle mulige polarplanter og fjeldplanter, og desuden har den masser af planter, som hører hjemme på langt sydligere himmelstrøg.

Venlig hilsen
Tine og Esper Dalgaard
[Fotos: Tine og Esper Dalgaard©]

Hej Mette,

Det har været en super tur til Island. Alt har fungeret fint og planlægning og tur forslag har været perfekt. Sikke en natur. Det er storslået og voldsomt.

Du har ydet en fantastisk service hele vejen igennem og jeg fortæller gerne om Islandsrejser og hvor godt tilfredse vi har været med at jeres hjælp til at vi kunne få en god tur til Island.

Ingen problemer i Blue Lagoon selvom vi var en time forsinket. Tablet’en var fin med vores overnatningssteder indtastet, så det var nemt at finde. Der var også seværdigheder mv som vi kunne læse om undervejs. Den var rigtig fin. Og til stor nytte undervejs. Bil og gps var også ok og fin behandling hos Hertz.

Din hjælp med selv at tage lidt mad med virkede også efter planen + at finde billigere spisesteder var også godt. Jo det har været rigtigt godt og ja man bliver lille og ydmyg i den overvældende natur. Så er Danmark jo en blomster have ved siden af.

Jeg vil også lige sige, at det var til jeres infoaften, at vi blev overbevist om det skulle være jer, som arrangerede rejsen. Det var ikke en ansat rejsekonsulent, som bare skulle holde et foredrag – det var helt tydeligt.

Der var ingen tvivl om jeres passion for Island og ønsket om at dele det med andre.  Vi havde så god en fornemmelse, da vi kørte hjem, og der gik da heller ikke længe, inden vi var i gang med planlægning af rejsen.

Venlig hilsen
Susanne og Tage, Silkeborg
[Fotos: Susanne og Tage©]

Hej Mette,

Kommet hjem efter denne fantastiske rejse til vidunderlige Island kan vi kun give mange roser til jeres bureau for dette arrangement. Alt klappede og fint team med Niels og Jens (guide/chauffør).

Gode hoteller og bus med god plads da vi var 25, et godt antal af flinke folk.

Vi anbefaler til alle vi kender.
Selv efter hjemkomsten kan vi stadig ikke glemme den smukke rejse – måske skulle man 
flytte til Island.

Hilsen fra
Alice og Keld, København/Roskilde
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Islandsrejser,

Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk tur til Island. Alt det I havde tilrettelagt fungerede fint og overnatningsstederne var gode. Vi mødte alle steder imødekomne mennesker. Vi oplevede også vejrets skiftende luner, fra storm og regn de første dage til super sol og op til 20 grader midt på ugen.

De oplevelser vi fik på Island vil vi huske tilbage på med glæde.
Tak for en god planlagt tur med masser og oplevelser.

Med venlig hilsen
Dorthe Kristensen og familie, Højbjerg
[Fotos: Dorthe og Kai Kristensen©]

Hej Mette og Lars,

Jeg vil bare lige kvittere for en rigtig god rejse til Island. Vi havde en rigtig fin tur med godt vejr og så nordlys, hvaler og red på islandske heste og badede i de varme bassiner. Det var en god ide at kombinere hoteller og guesthouses. Vi var altid spændte på hvad næste sted ville bringe. Det var godt at vi fik en firehjulstrækker da der var et par enkelte steder, hvor vi skulle passere bjerge med snedriver og is.

Vi så nordlys på Hotel Laxa, hvor vi havde 2 overnatninger. De havde en ordning, hvor man kunne skrive sig på en liste, så man blev ringet op om natten, hvis der var nordlys. Og det var der så 🙂 Ikke så stort som man nogle gange ser på fotos, men alligevel rigtigt flot – jeg havde ikke set det før.

Vores ridetur var ved Myvatn. Det var også Laxa der arrangerede for os. Det var et sted lige ved siden af hotellet. Jeg kan ikke huske hvad det hed. Vi var 2 der var ude og ride (en var helt nybegynder) og vi fik begge prøvet at tølte. Vores guide gav også en masse gode informationer om området ved Myvatn, både om geografien og om befolkningen.

Mange hilsner
Kjeld Andersson og venner
[Foto: Islandsrejser©]

Vi var første gang i Island august 2016. Det havde længe været et ønske, og da vi mødte Mette på rejsemessen var vi ”solgt”.
Island om sommeren er vidunderlig, lange dage, vi havde fantastisk vejr. Turen var vel tilrettelagt og alting klappede – Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Vi var så begejstret for turen og Island, at vi lod Islandsrejser arrangere en vinter-tur, januar 2017, vi kommer helt sikkert igen, og kan varmt anbefale Islandsrejser.

Mange hilsner
Brittamaya & Bo, København
[Fotos: Brittamaya & Bo©]

Hej Mette!

Så er vi kommet hjem fra Island. Det har været en helt igennem fantastisk tur.

En rigtig god rute vi havde fået sammensat til os. Nordlys fik vi desværre ikke at se, så det må vi have til gode til en anden gang 🙂

Ridning var helt vildt sjovt og lå et rigtigt fint lille hyggeligt sted. Vi kunne sagtens have brugt flere timer på hest.

Det er ikke sidste gang vi har besøgt Island! Og vi vil helt klart anbefale jeres rejsebureau til andre 🙂

Med venlig hilsen
Nanna & Pernille
[Fotos: Nanna & Pernille©]

Hej Mette,

Mange tak fordi du havde arrangeret en fantastisk tur for os. Vi badede i Blue Lagoon mens solen tittede frem, og med en enkelt undtagelse så stoppede regnen hver gang vi hoppede ud af bilen – fornem planlægning 🙂

Det var nogle rigtigt gode steder I havde anbefalet. En bonus ved at rejse i efteråret er helt sikkert at der ikke er ret mange turister. Når vi ankom til de kæmpe store (næsten tomme) p-pladser ved seværdighederne så fornemmede man klart at der om sommeren er fyldt med mennesker.

De kanon flotte og åbenbart meget berømte steder hvor ”Game of Thrones” (en eller anden Netflix-film-serie😊) er filmet, havde vi et par formiddagstimer helt for os selv. En lokal Game of Thrones skuespiller/statist, der til dagligt passer tankstationen i en lille by, fortalte at der udenfor turistsæsonen ”kun” kommer 5 busser om eftermiddagen.

Fredag aften kørte vi lidt tilbage sydpå og besøgte www.icelandichorsepark.com  hvor vi spiste ok mad i deres restaurant og så deres show efterfølgende. Kan anbefales – også for folk uden hesteinteresse. Igen perfekt med antallet af turister.. vi var i alt 6 turister og 10 islandske hestepiger dvs. rundturen i stalden blev meget hyggelig.

Niecen og jeg skal helt sikkert til Island igen – næste gang tager vi resten af familien med.

Mvh.
Karoline og Dorthe Lorenzen
[Fotos: Karoline & Dorthe©]

Hej Mette!

Vi vil gerne kvittere for en vel tilrettelagt Islandstur med mange store oplevelser.

Alle overnatningssteder var i orden med god service, og de småproblemer vi stødte på undervejs har vi påtalt på stedet. Alle steder kan anbefales. Billeje fungerede også OK. Da vi kørte af sted viste det sig at bilen rystede kraftigt, så efter et par km vendte vi om. Problemet var indtørret mudder i hjulene – det blev afhjulpet på under en halv time og vi kunne fortsætte på en i øvrigt problemfri tur øen rundt.
Rejsevejledningen fungerede godt, og suppleret med vores egen noter fra rejseguides, fik vi set alt det vi havde planlagt. Kortet mm. Vi fik udleveret ved første overnatning var godt, der er mange detaljer anført, og man kan tydeligt se kvaliteten af vejene. Det er vigtigt, fandt vi snart ud af… Alt i alt en vellykket tur. Tak for det!

Bedste hilsen fra Margrethe, Keld og Camilla, Viby J.
[Fotos: Margrethe, Keld og Camilla©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage fra en rigtig fin rejse til Island.
Det hele var godt planlagt fra din side, og hotellernes placering på ruten passede godt. Det var dejligt at have så god tid til turen, og der er rigtig mange muligheder for oplevelser på en tur rundt om Island.
Vi var overrasket over hvor gode de fleste veje er deroppe, og til trods for de mange turister, er der normalt kun få biler på vejene.

Venlig hilsen og held og lykke med jeres ISLANDSREJSER,
Hanne og Hans
[Fotos: Hanne og Hans©]

I slutningen af juli 2016 rejste vi med vores voksne børn og et par kærester afsted til Island. Vi havde hos Islandsrejser valgt turen ”Aktiv Island”, som skulle vise sig at være det helt rigtige valg for os.

Igennem hele planlægningsfasen var Mette Viberg fantastisk til at sørge for alt fra flybilletter, billeje, gode hoteller samt booking af diverse aktiviteter. Ruten for turen var fastlagt af Islandsrejser, og vi skulle så fylde den ud med oplevelser. Med egen research og stor hjælp af Mette blev det til en uge fyldt med snorkling, rafting, whale watching, badning i varme kilder og ridetur på islandske heste. Ind imellem dette oplevede vi den helt igennem fantastiske islandske natur, som havde besluttet sig for at vise sig fra sin allerbedste side med masser af solskin og blå himmel. At der så tæt på vores lille Danmark findes et land med så vekslende-øde-malerisk-bjergtagende natur, det overgik alles forventninger. Så hvis Island står på ønskelisten for fremtidige rejsemål – så er det bare at komme afsted!!

Mange hilsner
Susanne Vahlgren
[Fotos: Susanne Vahlgren©]

Kære Islandsrejser,

Det var en meget fin og veltilrettelagt tur vi har haft med jer Island rundt, og Niels var en sympatisk og god guide, som med sin fortællelyst øste af sin store viden om både den fantastiske natur og samfundsforholdene. Udover de mange flotte og imponerende seværdigheder undervejs, var de udvalgte stop og pauser undervejs, ofte med indlagte gåture, gode afbrydelser i den ellers lange tur. Også hotellerne var gode både mht. værelse og måltiderne.

Venlig hilsen
Thomas, Virum
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette og Lars,

Det var en stor oplevelse at køre hele vejen og opleve Island!!!

Og, ja guiden Fanny var skøn. Hun var en fantastisk historiefortæller om stort og småt, om trolde, landskaber, historie, krige, konger, geologi, heste, familier, osv. En fornøjelse at lytte til, man blev helt opslugt af det. Og krydret med små anekdoter fra hendes eget familieliv.

Og chaufføren Magnus var norsk, nem at tale med, en lun og rar fyr med humor.

Og ja, en god og behagelig gruppe som fungerede godt sammen på kryds og tværs. Og da Annika og jeg nemt bliver køresyge, overlod de søde medrejsende os forsædet alle dagene. Flot ik’? Vi er hvert fald meget taknemmelige….:-)

Og hotellerne var fint valgt, og med de skønneste udsigter – 1000 tak for det.

Vi kan kun anbefale turen med jer. Og håber at vi en anden gang får mulighed for at udforske Island igen – måske på egen hånd. Vi har oplevet ufatteligt meget på meget kort tid, og det kunne være rart at fordybe sig en anden gang, nu hvor vi har fået det store overblik.

Kh Helle og Annika Nielsen, Allerød
[Fotos: Helle & Annika©]

Kære ISLANDSREJSER,

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres store hjælp med at arrangere en tur til Island. I har været rigtig hurtige til at svare på vores spørgsmål, hvilket har været en stor hjælp. Tak for hjælpen med at få booket en bus og for de mange gode informationer vi fik fra jer af. Vi havde en fantastisk tur og det er muligvis ikke sidste gang at vi har set Island.

De kærligste hilsner og tak fra
Sine Østerby og Susanne Svinth
[Foto: Sine/Susanne©]

Kære Mette,

Tusind tak for hjælpen med planlægningen af vores tur til Island. Vi havde en rigtig dejlig tur. Alle bookinger var helt på plads, vi havde alle mange gode oplevelser.

Begge-hestesteder levede fuldt op til forventningerne. River rafting var også en stor oplevelse for både Rasmus og Pia.

Lejlighederne var godt indrettet og der var det vi havde brug for. (Dog lå de ude i et industrikvarter, som var lidt kedeligt).

Vi fik en rigtig god bil med plads til al bagagen.

Det var en god oplevelse at være i Reykjavik under fodboldkampen mod Frankrig. Der var fest i gaderne.

Vi var utroligt heldige med vejret, solen skinnede hver eneste dag og vi havde en 15-16 grader. Det var første, men bestemt ikke sidste gang vi besøger Island.

De bedste hilsner og endnu engang tak for hjælpen.
Lisbeth Madsen, Ølstykke
[Fotos: Lisbeth Madsen©]

Blot en lille kærlig kvittering for en meget vellykket og SÆRDELES VELTILLAGT Islandsfærd !

Selv vejret havde I godt ”tjek” på. Vi nåede dog ikke Vestmannaøerne p.g.a. regnvejr og lidt for megen vind til de ikke så søstærke. Så har vi noget til næste besøg.

Hotellerne er fine, restauranten i Vik absolut i top. Harpa fantastisk, koncert med Islandssymfonikerne og en russisk dirigent på FEMOGFIRS. Ham har jeg ”optrådt” med i DR-Radiokoret for mange år siden. Still going strong !!!! Restauranten på fjerde sal FIRST CLASS.

Naturen….jammmen den har I fået banket pænt på plads !!!!

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt anbefalet at booke ”Blå Lagune”, DET havde vi så ikke nået, men vi kom indenfor og beså herlighederne og kunne naturligvis SLET ikke forstå, at de ikke havde plads til os før om aftenen på afrejsedagen. Så sparede vi de penge 🙂 Vi husker at booke næste gang.

Vi har næsten glemt, at Hertz var utrolig LÆÆÆNGE (det føltes som TIMER) om at udlevere bilen, når du nu HAVDE booket; og vi havde betalt.

Vi vælger…om muligt absolut jer igen og TØVER IKKE med at anbefale ISLANDSREJSER !!!!

Mange hilsner fra
Annelise og Jürgen, Vivi og Niels, Birgit og Poul

[Foto: Schoop©]

Vi vil gerne takke for god planlægning af vores kør-selv ferie, ”Tilpasset Sydkystens Highlights”.

Vores tur gik, bortset fra vejret, som I havde planlagt. Vejret skal man nok klage over andetsteds? Det var dejligt, at du kunne tilrette turen præcis efter vores ønsker. Passende dagture. Hertz leverede en næsten ny Toyota Auris Diesel, der kørte rigtigt behageligt på vores 1012 km.

Vi fik rigtig meget, taget over 600 fotos og blev imponerede af den afvekslende natur. Smukt, grimt, flot, storslået!

Med venlig hilsen
Helga og Flemming Weise

[Fotos: Helga og Flemmeing Weise©]

Hej Mette,

Så er vi hjemvendt efter en fantastisk tur til Island.

Alt gik over forventninger. Vejret var fantastisk og turene ubeskrivelige.

Hvaler, Nordlys, Gletcher, Isgrotter, Golden Cirkel…. Ja alt klappede bare.

Tusind tak for en fantastisk tur.

Hilsen Rikke Ibsen
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette

Så er vi tilbage fra en super ferie på Island. Vi fulgte programmet og blev rigt belønnet med vandfald, rå natur, geysir og selv nordlyset var vi heldige at se 🙂

Jeg vil lige spørge om vi skylder noget ang. Hotellet i Vik? Vi fik jo ét bedre værelse end beregnet. Du må endelig sige til.

Tak for alt.

Venlig hilsen
Lone Bjørn
[Foto: Islandsrejser©]

En søgning på pakkerejser til Island og jeg blev ført hen til Islandsrejser.dk’s hjemmeside..
Min veninde og jeg havde besluttet os for en tur til det smukke Island, men anede ikke hvad der var et must, andet end at vi vidste at vi ville ride. Så jeg ringede til firmaet og fik fat i Mette som var så sød at strikke en 4 dages tur sammen til os med hotel, fly og oplevelser i et. Og det må siges at hun gjorde til punkt og prikke! Vi havde en helt igennem fantastisk tur, takket være Mette!

Servicen igennem hele forløbet med mail frem og tilbage har været helt i top, vi følte os i virkelig gode hænder hele vejen igennem.. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg gerne vil til Island igen og jeg er slet heller ikke i tvivl om at det bliver Islandsrejser.dk der bliver brugt igen!

Tusind tak for turen Mette!

Vi brugte Islandsrejser til en tur for 5 – og vi var i alderen 13 – 75. Hele vejen igennem er vi blevet mødt med professionel, kompetent og erfaren vejledning.
Der har været rigtig fin information – og en strøm af mails. Især har de en god forståelse for hvad det er man leder efter, i det enorme spændingsfelt der er mellem adventure og komfort. Men alle vores reservationer sad lige i skabet.

Jeg kan varmt anbefale Islandsrejser (Mette) til andre. Hun kan kun gøre turen derop bedre.

Mette Frobenius
[Anmeldelse på TrustPilot]

Hej Mette og Lars 🙂

Så er vi kommet hjem fra en helt igennem fantastisk islandstur. Det har bare været en kæmpe stor oplevelse for os alle fire.
I bogen ”rejsen går til Island” havde vi sat mange krydser med ting vi gerne ville se, og jeg tror næsten vi kom igennem det hele. Og med jeres hjælp var turen også rigtig godt planlagt. Så en stor tak skal I have. Vi har fået et stort minde for livet.

Med venlig hilsen
Kirsten Bech Larsen, Torben Larsen, Jette Larsen og Henning Larsen
[Fotos: Larsen©]

Vi havde en fantastisk og uforglemmelig tur. Det var super godt planlagt fra jeres side, ikke mindst det gode vejr i havde bestilt. Ikke noget at klage på. Vi fulgte ikke helt den forslået rute, der var et par ting vi sprang over, og det var godt prioriteret.

Alle vi har snakket med og kommer til at snakke med ang. Denne tur, der kunne have interesse at besøge Island, anbefaler vi helt klart at bruge jer som arrangører.

Tak for det.

Venlig hilsen
Ole Olsen, Kirsten Sørensen, Ole Axel Olsen og Karen Olsen
[Foto: Ole Olsen©]

Vi siger tusind tak til Islandsrejser – og især til Mette – for en helt fantastisk og veltilrettelagt tur med focus på naturen 6 nætter/7 dage forudgået af en 4 dages tur til Færøerne fra den 1/8 – 10/8 2015.

Vi var 4 voksne, der rejste sammen. Alt klappede bare og fungerede helt perfekt med fly, billeje x 2 samt hoteller af en fin standard.

Vi fik set og oplevet en masse. Vejret var perfekt og vi kørte næsten 2000 km i de to biler vi havde lejet.

De bedste oplevelser var nok i den sydlige del af Island med gejsere, fosser, smukke heste, smukke isbjerge og varme kilder – en natur vi slet ikke kender fra Danmark.

Eneste uheld var at vores kamerataske forsvandt, men Mette gik straks i aktion og forespurgte alle vegne. Vi mødte stor imødekommenhed alle steder og en befolkning, der ikke var trætte af turister.

Vi rejser gerne igen med Islandsrejser, og vil til enhver tid anbefale det lille rejsebureau fra Århus til alle, der ønsker at tage denne oplevelsestur til disse spændende øriger.

Dejligt at kunne sige: alt klappede som det skulle og sikke en tur 😊
STOR tak til Mette og Islandsrejser.

Mange hilsner
Hanne og Niels Stensdal
Marianne og Svend Stensdal

[Foto: Stensdal©]

Da vi havde ventet i spænding i et halvt års tid på at besøge Island efter vi havde bestilt vores rejse, skulle man tro det næsten kun ville kunne skuffe. Men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. Landet er helt fantastisk smukt og der er så mange oplevelser i vente, at man har lyst til at tage afsted igen, når man er kommet hjem.

Turen var arrangeret helt igennem glimrende af Islandsrejser, der også har udvist en ualmindelig stor tålmodighed med alle vores dumme spørgsmål, som er blevet besvaret hurtigt, professionelt og en herlig uformel tone, hvad enten det var via mail eller telefon.

Vi valgte en rejse, der ikke var en af de typiske pakkerejser, men Islandsrejser havde ingen problemer med at tage højde for dette, og de har som sagt været fantastiske at støtte sig op ad fra dag 1.

Venlig hilsen
Simone Hansen og Michael Vaarning
[Fotos: Simone & Michael©]

Her en lille uge efter vores hjemkomst fra en helt fantastisk kør-selv ferie på Island, stadig helt oppe at køre over alle de oplevelser vi havde, skal I lige have et par ord.

Vi havde sat forventningerne højt, men de blev til fulde indfriet, også hvad angår de ting Islandsrejser havde arrangeret for os.

Så mange tak for at alt klappede fuldstændigt perfekt (fly, bil, hoteller). Og fine info-materialer og kort.

Turen rundt var passende og hotellerne var generelt meget fine og hyggelige.

Vi fik virkelig oplevet en masse spændende ting, inkl. Hvaler, søpapegøjer, Naturtermisk bad ved solnedgang, Langjökull-gletsjeren, inside the volcano (dyrt, men magisk), Hengifoss (wauw) og alle de andre naturfænomener.

Super, super rejse, som gør os sikker på, at vi skal derop igen en gang.

Med venlig hilsen
Anita Larsen og Claus Hansen

[Fotos: Anita & Claus©]

”Det har været en fantastisk tur med mange spændende oplevelser og turen levede helt op til vores forventninger. Vi elsker natur, og bruger meget tid på den, dagene er om sommeren lange i Island, perfekte forhold til gode oplevelser. Islands natur er mangeartet, men kendetegnet er store vidder, nogle steder goldt, andre steder frodigt. Islændingene er hyggelige og snakkesalige, flere gav os endda ekstraordinær god behandling, fordi vi havde ”hersket” over dem i århundreder.
Vi kørte den helt store cirkel omkring Island inkl. Snæfellsnes halvøen. Vestfjordene og højlandet har vi til gode til en anden gang. Overnatningsstederne var forskelligartede, men overalt blev vi taget godt imod, og alle steder var der rent og pænt og en del steder med egen hot pool. Vores største oplevelser på turen var helt klart søpapegøjerne på øen Papey og hvalsafari med North Sailing i Husavik, men vandfaldene og geyseren Strokkur var afgjort også imponerende.

Vores kontakt med Islandsrejser var primært via telefon, hvor vi blev mødt af en god forståelse fra vores behov og ønsker til rejsen. Helt perfekt var det også at møde Mette og Lars på ”Ferie for alle” i Herning. Vi sidder tilbage med en oplevelse af at vores rejse var ”håndlavet” og godt tilpasset vores ønsker og krav, blandt andet lå der et lille indstik med oversigt over mulige garnbutikker. Islandsrejsers oplæg til ”spændende seværdigheder” på turen var godt sammenstykket, en rigtig fin appetitvækker som vi både anvendte til forberedelse hjemmefra samt som huskeliste på turen. Alle jeres arrangementer, flyrejse, billeje samt overnatninger fungerede perfekt. 🙂 Vi har absolut lyst til at handle hos Islandsrejser igen.

Merete Hørup og Bent Sander, Viborg
[Fotos: Merete Hørup og Bent Sander©]

Vi er nu hjemme igen efter en meget vellykket tur til Island. Tak for, at i ville booke dags ture for os selvom vi havde fået flybilletter og hotel forærende.

Vi var på 3 heldags ture og blev kørt rundt i busser af vidt forskellige udformninger og størrelser – alt efter terrænets beskaffenhed. Vi så blandt andet gejsere i alle størrelser.
Alt fungerede bare perfekt og turene var en stor oplevelse. Nogle gode, gemytlige og hyggelige guider sørgede for at det virkelig blev en oplevelse. De gik ikke af vejen for at tage afstikkere uden for planen til en ekstra oplevelse. Der var lige noget i nærheden, som de syntes vi skulle se, når vi nu var i området. På den måde fik vi ekstra oplevelser oven i hatten. Så alt i alt, blev det virkelig en vellykket oplevelse.

Vi var for øvrigt imponeret over, hvor godt det fungerede med at blive afhentet og kørt tilbage til hotellet igen – både i forbindelse med dagsudflugterne og hjemrejsen.
Endnu engang tak, og vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi igen får mulighed for en Islands tur. Lysten mangler i hvert fald ikke.

Rita og Peder Mikkelsen
[Fotos: Rita og Peder Mikkelsen©]

Nu har vi sundet os ovenpå alle de dejlige oplevelser vi har haft på Island så smukt. Vi vil gerne takke for hele den dejlige behandling vi har fået hele vejen rundt og vi vil til en hver tid anbefale jer til andre – og ikke mindst for jeres måde at takle et problem fantastisk dejligt.

Og biludlejning var også fantastisk. Da stikket til GPS i bilen holdt op med at virke, fik vi bare en ny bil. Sikke dog en skøn behandling.

Mange hilsner Glen Bork og Hanne Bork Plank
[Fotos: Bork©]

Vi vil sige så mange tak for en meget fint tilrettelagt tur og for rigtig god hjælp under hele forløbet. Vi har haft alle tiders tur, og vi er meget tilfredse med det hele. Vi anbefaler derfor Islandsrejser til dem vi fortæller om turen; vi har virkelig følt os godt behandlet og vejledt/hjulpet.

Så tusind tak for det; for os er det mange penge, så derfor er vigtigt de er givet godt ud 🙂

Venlige hilsner Ralf Dyrkjær og Mette Walentini
[Foto: Islandsrejser©]

”Fantastisk! Tusind tak og tusind tak for fremragende service!
Jer har vi jo absolut ingen kvaler ved at anbefale til andre 🙂

Vi havde en FANTASTISK tur til Landmanalaugar! 😀 Det var en vanvittig oplevelse og vores guide var alt for cool og DYGTIG til sit job!”

Venlig hilsen
Lars Kristensen & Lisbeth Svenstrup, Aalborg

[Fotos: Lars & Lisbeth©]

Hej Islandsrejser,

Vi vil gerne sige ISLANDSREJSER en stor tak for 2 velplanlagte og skønne ture til det herlige Island. Både før, under og efter har det altid været en fornøjelse at have kontakt med jer.

Et par små bump på vejen forsvandt hurtigt som dug for solen efter henvendelse til jer. 1000 tak for det.
Vi vil helt klart anbefale hertil enhver Islandsfarende.”

Jette & Jan Hermann, Rødekro
[Foto: Jette Hermann©]

Hej Islandsrejser,

”Så er vi vendt hjem fra Island
(Kør-selv-ferien Naturens kræfter).
Vi fulgte jeres rejsevejledning, alt ting var bare i orden. Fine hoteller.
Vi er en stor oplevelse rigere og måske skal vi af sted igen på et tidspunkt.
Så tak for et godt rejse program.”

Gitte og Bent Nielsen, Hørning
[Fotos: Gitte og Bent Nielsen©]

”Vi var en gruppe på 11 kvinder fra Kvindelige Eventyreres Klub i Danmark, der brugte ISLANDSREJSER som teknisk arrangør i forbindelse med vores jubilæumstur til Vestfjordene i Island. Vi lagde selv ruten for vores tur og stod selv for andre arrangementer, men fly, billeje, færge og hotel var arrangeret af ISLANDSREJSER. Vi må sige, at alt simpelthen klappede og var i orden. Kommunikationen med rejsearrangør har gennem hele forløbet været venlig og kompetent, og der har hele tiden været god plads til den fleksibilitet, som vores ønsker krævede.

Vi kan varmt anbefale ISLANDSREJSER til andre kommende islandsfarere.”

Lene Topp, Formand for kvindelige Eventyreres klub
[Foto: Kvindelige Eventyreres Klub©]

”Islandsrejser arrangerede ti dages kør-selv rejse på Island for os – tre voksne og to mindre børn. De havde mange relevante forslag til ruter og aktiviteter og vendte løbende tilbage med status og meldinger i planlægningsfasen.

Vi har de seneste 10-12 år rejst meget i Europa og USA med større bureauer, men aldrig fået service og rådgivning i nær samme grad som her. Det var en fornøjelse, og vi havde en virkelig dejlig tur.”

Michael Svendsen, Greve
[Foto: Islandsrejser©]

Skulle du stadig være i tvivl, kommer vores råd hér: tag til Island!
Det er et fantastisk rejsemål med en storslået natur, hvor en masse oplevelser venter.

Islandsrejser arrangerede vores tur helt perfekt.
Det er et seriøst bureau, som tager sine kunder alvorligt og indgår i en konstruktiv dialog om ønsker og forventninger, og som kommer med nyttige idéer og forslag til rejseplanerne.
Vi anbefaler Islandsrejser på det varmeste.

Torben Bagge Hansen, Hellerup
[Foto: Torben Bagge Hansen©]

”Tak til ISLANDSREJSER, for en super godt arrangeret tur på 7dage/6 nætter. En kør-selv ferie, hvor vi var 4 familier afsted i én bil – du bestemmer alt selv 🙂

Island er et fantastisk land at holde ferie i, hvilket også var nemt, da alt det basale med flyrejse, overnatning, leje af bil var ordnet, så vi bare skulle køre ud fra sted til sted. Vi takker for supporten op til turen, hvor der kom et par udfordringer, som også blev klaret. Vi kan kun anbefale ISLANDSREJSER de tager opgaver/spørgsmål seriøst og gør alt for at hjælpe. Vi vender helt sikkert tilbage når vi er klar til den nordlige del af øen.”

Britta og Jørn Thomsen, Vejle
[Foto: Islandsrejser©]

”Jeg vil blot fortælle, at min søn og jeg havde en pragtfuld rejse til Island. Sikke dog en oplevelse. Og alting fungerede perfekt. Tak for jeres gode hjælp og vejledning. Alting var helt i orden. Alle ture var skønne, og transporten til of fra hotel mv. var let og ligetil.

Vi havde nogle fantastiske dage i Island, og især de lange ture nød vi rigtig meget. Den bedste oplevelse var turen til Thorsmørk, vejret var skønt og guiden var helt i særklasse. Den tur kan I godt anbefale til alle og enhver.

Hotellet var super hyggeligt. Vi følte os godt hjemme, og selv om det lå lidt udenfor Reykjavik, betød det ikke en pind. Værelserne var nye og gode, og betjeningen helt i top. Det samme var maden i restauranten. Vi nød godt af hotellets gratis buskort. Det kan I godt reklamere lidt mere med.

Tak for en god rejse. Jeg glæder mig allerede til min næste Islandsrejse, for jeg skal helt sikkert tilbage og se lidt mere af øen”

Mie Andersen, Næstved
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette,

Vi fik en oplevelse for livet på grupperejsen Island rundt. Vi fik set landet med is og kogende vand, stort og barskt og hørt historier fra fortiden og fremtidsperspektiver fra en meget vidende guide. Vi kom hjem fyldt af indtryk.

Det glæder mig at du har haft en god rideferie på Island og jeg kommer til at tænke på den hjertegribende oplevelse, vi havde på hestestutteriet, hvor mand, kone og datter samt en ridevant dame fra gruppen stillede sig op og sang den islandske ridesang, hvor man kan mærke på rytmen, hvilken gangart man nu er i. Jeg var tæt på at tude.

Venlig hilsen
Jan og Birgitte Langebæk
[Foto: Islandsrejser©]

Hej med jer,

Vi vil bare sige, at vi har haft en helt fantastisk ferie!!
Og stor ros til jer for ALT klappede. Selv flyene afgik til tiden.
Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre hvis de spørger.

Her er  et par billeder fra os, der ikke helt er landet efter så mange dejlige oplevelser.

Mange hilsner
Anja og Svend-Erik Hansen
[Foto: Anja og Svend-Erik Hansen©]

Hej Mette og Islandsrejser,

Vi har haft en meget vellykket 14 dages ferie i det storslåede Island. Alt er gået som planlagt: Fly til tiden, en god bil at køre i, hoteller og guesthouses helt tilfredsstillende, en god rute øen rundt med masser af mulighed for selvvalgte mål. Vi kørte knap 3.400 km eller gennemsnitlig 250 km pr dag for at se og opleve alt det, vi havde ønsket, men det var tiden og pengene værd at komme så langt omkring.

I får et 12 tal for tilrettelæggelsen af rejsen.

Vi var så heldige at komme meget tæt på et par søpapegøjer, som holdt til øverst på en skrænt ved Látrabjarg.

Med venlig hilsen
Jørgen Langhorn
[Foto: Jørgen Langhorn©]

Hej Mette Viberg og ISLANDSREJSER,

Jeg ville bare lige sige at vores tur var perfekt fra start til slut.

Genialt, at vores hotel lå lige ved siden af den største kirke, som man altid kunne finde.

Særlig ville jeg nævne aftalen med Arctic Adventures. Det er jo nok dem, der udvælger guiden og her må du gerne overbringe min største tak til vores guide ved navn Thorsten. Han er tysk fotograf og arbejder kun der ind imellem. Men dagen med ham var en stor fornøjelse, hans viden om Island og engagement i at give os den bedste oplevelse.

Island gik under huden, og vi kommer snart igen!

Venlig hilsen
Irmgard Borum, Præstø

[Fotos: Irmgard Borum©]

”Tak til Islandsrejser for en super dejlig kør-selv-ferie, hvor alt bare klappede. Vi boede skønt, vejret var i top og vi fik set en hel masse af den smukke natur.

Vores største oplevelse var den ridetur, som I havde arrangeret for os ved Uthlid. Vi har selv en flok islandske heste hjemme og rider dagligt, men at ride i Island er bare helt. Og at vi så fik både sang og sjove historier af vores guider, gjorde det bare endnu bedre. Hestene tøltede også bare derudaf på steder, hvor vi ikke troede det var muligt. Virkelig en stor oplevelse.

Vi skal heldigvis snart af sted igen – og det bliver helt sikkert med Islandsrejser :-)”

Lene Jønsson & Sven Jørn Laursen, Feldballe
[Foto: Lene Jønsson©]

    Kør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSER