Side 3

Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Side 3 (af 4)

Hej Mette,

Nu hvor vi er kommet hjem efter en vellykket tur, og de mange fotos er reduceret til de få seværdige, har vi endnu en gang genopfrisket turen ved at se på billeder.
Det var en velplanlagt tur med med fokus på den vilde natur, helt som vi havde ønsket. Vejret var også som forventet, dvs. meget skiftende.

Vi var heldige at se søpapegøjer på Vestmannaøerne, men kun fordi vi valgte en guided tur rundt på Heimaey. Uden den gode guide var vi ikke kommet helt tæt på dem. Vi fik mange gode fotos af fuglene. Det var også i sidste øjeblik, fordi de fleste steder var fuglene allerede fløjet til havs. Mao. bør sådan en tur ikke begyndes senere end begyndelsen/midten af august hvis man skal se søpapegøjer.

Leje af bil hos Hertz var problemfrit. Den udleverede tablet, hvor turen med seværdigheder allerede var lagt ind, fungerede rigtig godt.
Vi havde stor glæde af de varme bade ved Myvatn, Den Blå Lagune (dyr) og de mange naturlige varme bade langs vejene.
De tilsendte rejsedokumenter med vouchere og beskrivelser fungerede fint.

Med venlig hilsen og tak for en god tur.

Else og Jørgen Fjelsing
[Fotos
: Jørgen Fjelsing©]

 

Kære Mette!

Tak for fødselsdagshilsnen – den blev jeg meget glad for!
Vi havde en pragtfuld tur, hvor vi så både vandfald, lavasletter og søer, og en dag sejlede vi på søen Jökulsarlön ved Vatnajökull mellem isbjerge – betagende. Under vores ophold i Akureyri, Nordislands hovedstad, fik vi dels en dejlig 4-rettersmenu, dels så vi byens botaniske have som er forbavsende frodig og blomsterrig. Vores guide Ólafur fortalte os at Nord- og Østisland faktisk er varmere end Syd og Vest fordi Golfstrømmen går øst og nord om øen. På en af dagene i øst & nord havde vi op til 27 grader …

Den sidste aften fejrede vi  min fødselsdag i Reykjavik med en anden firerettersmeny med navnet ”Around Iceland” på en dejlig restaurant ved navn Fiskfelagið/ Fish Company.

Vores guide, Ólafur, havde en stor viden om Islands historie og kultur. Og vi havde gode samtaler med ham, især om planter som var en fælles interesse. Vi så bl.a. en rigtig stor mængde kvan, som vi selv har nogle stykker af i haven.
Og billederne af os er faktisk fra vores egen have, da rododendronen blomstrede. Men vi var også vildt imponerede over den botaniske have i Akureyri.

Endnu en gang tak for en vidunderlig tur til et smukt land ! Vi vil gerne tage derop igen ved lejlighed – og gerne med jer igen.

Kærlig hilsen Kris & Ole
[Fotos: Kris & Ole©]

Hej Mette,

Nu er der gået godt 3 uger siden Mona og jeg kom hjem efter vor rejse til Island og vi er rigtig glade for, at vi valgte ISLANDSREJSER til at arrangere vor kør-selv-tur på Island. Mange tak for gaven, som vi modtog på Örk Hotel. Vi har ikke smagt saltet endnu, men kortet har vi brugt meget.

Det har været en super-god oplevelse for os. Vi har set masse storslået natur, som næsten ikke kan beskrives – det skal ses. Mødt mange venlige og hjælpsomme islændinge på vor vej. Set og oplevet den islandske kultur. På vor vej fra Nupar til Höfn, hvor vi kørte i Skaftafell nationalpark, oplevede vi, hvor hurtigt vejret kan skifte på Island.

Først fint og roligt og så pludselig vindstød af stormstyrke og kraftige regnbyger inde fra Vatnajökull. Efter et kvarters kørsel igen fint vejr. Vi gjorde holdt på en P-plads ved Skeidararjökull og gik ind til isbræen. En gåtur på i alt ca. 12 km, der varmt kan anbefales. Vej nr. 864 op til Dettifoss er i meget dårlig stand. Vi fandt ud af, at der er etableret en helt ny vej nr. 862 som også fører til Dettifoss. Den er at foretrække.

Turen har været en stor oplevelse for Mona og mig. Alt forløb efter din rejseplan. TAK for en veltilrettelagt rejse.

Mange hilsner fra
Mona og Ib Frandsen, Skagen
[Fotos: Mona og Ib©]

Kære Mette/Islandsrejser

Mens vores ferie stadig er i frisk erindring, vil jeg lige sige tak til dig/jer for en fantastisk veltilrettelagt tur, og for super-god service hele vejen igennem. Vi har virkelig været meget tilfredse med det hele.

Alt fungerede perfekt på vores tur, og alt klappede med bil, færge mv. (Selv vejret var godt, men det kan jeg vel trods alt ikke give jer æren for – med mindre I har nogle forbindelse, jeg ikke kender til 🙂 ).

Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi vil til Island igen.

Med venlig hilsen

Vibeke og Thomas Nielsen, Aarhus
[Fotos: Vibeke og Thomas©]

Kære Islandsrejser,

“Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Island. Islandsrejser stod for booking af fly, bil samt overnatninger og alt fungerede fint og var uden problemer. Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Island er et fantastisk land at rejse i og har meget at byde på for naturelskere. Vi har set vulkaner, lava-landskaber, sorte sandstrande, vandfald, gletschere, flydende isbjerge, gejsere, kogende mudder og har badet i termiske bade. Vi har set søpapegøjer og mange andre fugle, sæler, heste, får og springende laks. En ridetur på islandske heste på Snæfellsnæs-halvøens strande var specielt og en god familie-oplevelse.”

Thea, Peter & Hanne,
Odder
[Fotos: Thea, Peter & Hanne©]

Kære Mette,

Så er vi hjemme fra en fantastisk tur. Den havde du arrangeret godt.
Vi fik et utroligt helstøbt og godt indtryk af Island, dets voldsomme natur og ældgamle fællesnordiske historie.

Lavacentret LAVA på vej mod Vik er et MUST for enhver, der vil forstå, hvad Island egentlig er for noget. Det gav os en helt anden forståelse af geologien, og befolkningen, der lever på dens vilkår.

Vejret var vådt og tåget i starten, men i det store hele ok.

Efter Akureiri var vejret fint, så vi tog den store tur, du anbefalede, og det var godt, for det var en stor oplevelse. Naturen var fantastisk.
Byen Olafjordur var forfalden, død og skuffende, men til gengæld var Siglofjordur lige det modsatte. En meget spændende by, som i sin tid blev rig på et uhørt sildeeventyr.

Vi takker for en fin tur.

Claus, Pia og Marianne Hancke
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette,

Det var en meget vellykket tur, en rigdom af meget forskelligartede landskaber, behagelig bus, gode rejsefæller og først og fremmest var Niels fuld af viden og han og Jens havde også sans for og kendskab til spændende sider ud over de kendte. Jeg vil foreslå, at man indlægger mulighed for en koncert og rundvisning i Harpa, det er jo et mesterværk.

Tusind tak for tilrettelæggelsen, det er bestemt ikke sidste gang jeg tager til Island.

Venlig hilsen
Helle Høyrup
[Foto: Islandsrejser©]

Tusind tak for gruppeturen Juni 2017. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, og det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg tager til Island.

Rigtigt spændende og varieret program og stor ros til Niels og chauffør Jens, som ikke var blege for at tage afstikkere væk fra hovedvejen og give os et par ekstra oplevelser hvor det var muligt.

Som I nok kan gætte elsker jeg at tage billeder, og havde alt for lidt tid stort set alle steder, men sådan er forholdene jo når man rejser i bus – så hvis I skulle finde på at putte fototure med tid til fordybelse og mindre hold, på jeres program engang (gerne Vík og Vestfjordene) så er jeg helt klart frisk.

Mvh.
Birthe Falk
[Fotos: Birthe Falk©]

Kære Mette Viberg!

Hjemkommen fra rejsen til Island ønsker vi lige at sige tak for en rigtig velarrangeret rejse. Alt var i orden. Og vi nød hele opholdet i fulde drag.
Vidste du, at vi fra hotellet i Akureyri kunne se en næsten perfekt midnatssol?  Vejret var i øvrigt godt, faktisk bedre end det vi rejste fra. I Husavik havde vi en aften med 20-22 grader.

Det lykkedes ikke at finde en klassisk koncert – men vi kunne se, at der havde været nogle i dagene før og efter vort ophold i Akureyri. Men der var så meget andet at opleve i stedet.  Særligt vil vi anbefale den botaniske have i – haven har naturligvis et rigt udvalg af alle mulige polarplanter og fjeldplanter, og desuden har den masser af planter, som hører hjemme på langt sydligere himmelstrøg.

Venlig hilsen
Tine og Esper Dalgaard
[Fotos: Tine og Esper Dalgaard©]

Hej Mette,

Det har været en super tur til Island. Alt har fungeret fint og planlægning og tur forslag har været perfekt. Sikke en natur. Det er storslået og voldsomt.

Du har ydet en fantastisk service hele vejen igennem og jeg fortæller gerne om Islandsrejser og hvor godt tilfredse vi har været med at jeres hjælp til at vi kunne få en god tur til Island.

Ingen problemer i Blue Lagoon selvom vi var en time forsinket. Tablet’en var fin med vores overnatningssteder indtastet, så det var nemt at finde. Der var også seværdigheder mv som vi kunne læse om undervejs. Den var rigtig fin. Og til stor nytte undervejs. Bil og gps var også ok og fin behandling hos Hertz.

Din hjælp med selv at tage lidt mad med virkede også efter planen + at finde billigere spisesteder var også godt. Jo det har været rigtigt godt og ja man bliver lille og ydmyg i den overvældende natur. Så er Danmark jo en blomster have ved siden af.

Jeg vil også lige sige, at det var til jeres infoaften, at vi blev overbevist om det skulle være jer, som arrangerede rejsen. Det var ikke en ansat rejsekonsulent, som bare skulle holde et foredrag – det var helt tydeligt.

Der var ingen tvivl om jeres passion for Island og ønsket om at dele det med andre.  Vi havde så god en fornemmelse, da vi kørte hjem, og der gik da heller ikke længe, inden vi var i gang med planlægning af rejsen.

Venlig hilsen
Susanne og Tage, Silkeborg
[Fotos: Susanne og Tage©]

Hej Mette,

Kommet hjem efter denne fantastiske rejse til vidunderlige Island kan vi kun give mange roser til jeres bureau for dette arrangement. Alt klappede og fint team med Niels og Jens (guide/chauffør).

Gode hoteller og bus med god plads da vi var 25, et godt antal af flinke folk.

Vi anbefaler til alle vi kender.
Selv efter hjemkomsten kan vi stadig ikke glemme den smukke rejse – måske skulle man 
flytte til Island.

Hilsen fra
Alice og Keld, København/Roskilde
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Islandsrejser,

Vi er nu hjemme igen efter en fantastisk tur til Island. Alt det I havde tilrettelagt fungerede fint og overnatningsstederne var gode. Vi mødte alle steder imødekomne mennesker. Vi oplevede også vejrets skiftende luner, fra storm og regn de første dage til super sol og op til 20 grader midt på ugen.

De oplevelser vi fik på Island vil vi huske tilbage på med glæde.
Tak for en god planlagt tur med masser og oplevelser.

Med venlig hilsen
Dorthe Kristensen og familie, Højbjerg
[Fotos: Dorthe og Kai Kristensen©]

Hej Mette og Lars,

Jeg vil bare lige kvittere for en rigtig god rejse til Island. Vi havde en rigtig fin tur med godt vejr og så nordlys, hvaler og red på islandske heste og badede i de varme bassiner. Det var en god ide at kombinere hoteller og guesthouses. Vi var altid spændte på hvad næste sted ville bringe. Det var godt at vi fik en firehjulstrækker da der var et par enkelte steder, hvor vi skulle passere bjerge med snedriver og is.

Vi så nordlys på Hotel Laxa, hvor vi havde 2 overnatninger. De havde en ordning, hvor man kunne skrive sig på en liste, så man blev ringet op om natten, hvis der var nordlys. Og det var der så 🙂 Ikke så stort som man nogle gange ser på fotos, men alligevel rigtigt flot – jeg havde ikke set det før.

Vores ridetur var ved Myvatn. Det var også Laxa der arrangerede for os. Det var et sted lige ved siden af hotellet. Jeg kan ikke huske hvad det hed. Vi var 2 der var ude og ride (en var helt nybegynder) og vi fik begge prøvet at tølte. Vores guide gav også en masse gode informationer om området ved Myvatn, både om geografien og om befolkningen.

Mange hilsner
Kjeld Andersson og venner
[Foto: Islandsrejser©]

Vi var første gang i Island august 2016. Det havde længe været et ønske, og da vi mødte Mette på rejsemessen var vi ”solgt”.
Island om sommeren er vidunderlig, lange dage, vi havde fantastisk vejr. Turen var vel tilrettelagt og alting klappede – Mette var god til at spotte vores ønsker og behov.

Vi var så begejstret for turen og Island, at vi lod Islandsrejser arrangere en vinter-tur, januar 2017, vi kommer helt sikkert igen, og kan varmt anbefale Islandsrejser.

Mange hilsner
Brittamaya & Bo, København
[Fotos: Brittamaya & Bo©]

Hej Mette!

Så er vi kommet hjem fra Island. Det har været en helt igennem fantastisk tur.

En rigtig god rute vi havde fået sammensat til os. Nordlys fik vi desværre ikke at se, så det må vi have til gode til en anden gang 🙂

Ridning var helt vildt sjovt og lå et rigtigt fint lille hyggeligt sted. Vi kunne sagtens have brugt flere timer på hest.

Det er ikke sidste gang vi har besøgt Island! Og vi vil helt klart anbefale jeres rejsebureau til andre 🙂

Med venlig hilsen
Nanna & Pernille
[Fotos: Nanna & Pernille©]

Hej Mette,

Mange tak fordi du havde arrangeret en fantastisk tur for os. Vi badede i Blue Lagoon mens solen tittede frem, og med en enkelt undtagelse så stoppede regnen hver gang vi hoppede ud af bilen – fornem planlægning 🙂

Det var nogle rigtigt gode steder I havde anbefalet. En bonus ved at rejse i efteråret er helt sikkert at der ikke er ret mange turister. Når vi ankom til de kæmpe store (næsten tomme) p-pladser ved seværdighederne så fornemmede man klart at der om sommeren er fyldt med mennesker.

De kanon flotte og åbenbart meget berømte steder hvor ”Game of Thrones” (en eller anden Netflix-film-serie😊) er filmet, havde vi et par formiddagstimer helt for os selv. En lokal Game of Thrones skuespiller/statist, der til dagligt passer tankstationen i en lille by, fortalte at der udenfor turistsæsonen ”kun” kommer 5 busser om eftermiddagen.

Fredag aften kørte vi lidt tilbage sydpå og besøgte www.icelandichorsepark.com  hvor vi spiste ok mad i deres restaurant og så deres show efterfølgende. Kan anbefales – også for folk uden hesteinteresse. Igen perfekt med antallet af turister.. vi var i alt 6 turister og 10 islandske hestepiger dvs. rundturen i stalden blev meget hyggelig.

Niecen og jeg skal helt sikkert til Island igen – næste gang tager vi resten af familien med.

Mvh.
Karoline og Dorthe Lorenzen
[Fotos: Karoline & Dorthe©]

Hej Mette!

Vi vil gerne kvittere for en vel tilrettelagt Islandstur med mange store oplevelser.

Alle overnatningssteder var i orden med god service, og de småproblemer vi stødte på undervejs har vi påtalt på stedet. Alle steder kan anbefales. Billeje fungerede også OK. Da vi kørte af sted viste det sig at bilen rystede kraftigt, så efter et par km vendte vi om. Problemet var indtørret mudder i hjulene – det blev afhjulpet på under en halv time og vi kunne fortsætte på en i øvrigt problemfri tur øen rundt.
Rejsevejledningen fungerede godt, og suppleret med vores egen noter fra rejseguides, fik vi set alt det vi havde planlagt. Kortet mm. Vi fik udleveret ved første overnatning var godt, der er mange detaljer anført, og man kan tydeligt se kvaliteten af vejene. Det er vigtigt, fandt vi snart ud af… Alt i alt en vellykket tur. Tak for det!

Bedste hilsen fra Margrethe, Keld og Camilla, Viby J.
[Fotos: Margrethe, Keld og Camilla©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage fra en rigtig fin rejse til Island.
Det hele var godt planlagt fra din side, og hotellernes placering på ruten passede godt. Det var dejligt at have så god tid til turen, og der er rigtig mange muligheder for oplevelser på en tur rundt om Island.
Vi var overrasket over hvor gode de fleste veje er deroppe, og til trods for de mange turister, er der normalt kun få biler på vejene.

Venlig hilsen og held og lykke med jeres ISLANDSREJSER,
Hanne og Hans
[Fotos: Hanne og Hans©]

I slutningen af juli 2016 rejste vi med vores voksne børn og et par kærester afsted til Island. Vi havde hos Islandsrejser valgt turen ”Aktiv Island”, som skulle vise sig at være det helt rigtige valg for os.

Igennem hele planlægningsfasen var Mette Viberg fantastisk til at sørge for alt fra flybilletter, billeje, gode hoteller samt booking af diverse aktiviteter. Ruten for turen var fastlagt af Islandsrejser, og vi skulle så fylde den ud med oplevelser. Med egen research og stor hjælp af Mette blev det til en uge fyldt med snorkling, rafting, whale watching, badning i varme kilder og ridetur på islandske heste. Ind imellem dette oplevede vi den helt igennem fantastiske islandske natur, som havde besluttet sig for at vise sig fra sin allerbedste side med masser af solskin og blå himmel. At der så tæt på vores lille Danmark findes et land med så vekslende-øde-malerisk-bjergtagende natur, det overgik alles forventninger. Så hvis Island står på ønskelisten for fremtidige rejsemål – så er det bare at komme afsted!!

Mange hilsner
Susanne Vahlgren
[Fotos: Susanne Vahlgren©]

Kære Islandsrejser,

Det var en meget fin og veltilrettelagt tur vi har haft med jer Island rundt, og Niels var en sympatisk og god guide, som med sin fortællelyst øste af sin store viden om både den fantastiske natur og samfundsforholdene. Udover de mange flotte og imponerende seværdigheder undervejs, var de udvalgte stop og pauser undervejs, ofte med indlagte gåture, gode afbrydelser i den ellers lange tur. Også hotellerne var gode både mht. værelse og måltiderne.

Venlig hilsen
Thomas, Virum
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette og Lars,

Det var en stor oplevelse at køre hele vejen og opleve Island!!!

Og, ja guiden Fanny var skøn. Hun var en fantastisk historiefortæller om stort og småt, om trolde, landskaber, historie, krige, konger, geologi, heste, familier, osv. En fornøjelse at lytte til, man blev helt opslugt af det. Og krydret med små anekdoter fra hendes eget familieliv.

Og chaufføren Magnus var norsk, nem at tale med, en lun og rar fyr med humor.

Og ja, en god og behagelig gruppe som fungerede godt sammen på kryds og tværs. Og da Annika og jeg nemt bliver køresyge, overlod de søde medrejsende os forsædet alle dagene. Flot ik’? Vi er hvert fald meget taknemmelige….:-)

Og hotellerne var fint valgt, og med de skønneste udsigter – 1000 tak for det.

Vi kan kun anbefale turen med jer. Og håber at vi en anden gang får mulighed for at udforske Island igen – måske på egen hånd. Vi har oplevet ufatteligt meget på meget kort tid, og det kunne være rart at fordybe sig en anden gang, nu hvor vi har fået det store overblik.

Kh Helle og Annika Nielsen, Allerød
[Fotos: Helle & Annika©]

Kære ISLANDSREJSER,

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres store hjælp med at arrangere en tur til Island. I har været rigtig hurtige til at svare på vores spørgsmål, hvilket har været en stor hjælp. Tak for hjælpen med at få booket en bus og for de mange gode informationer vi fik fra jer af. Vi havde en fantastisk tur og det er muligvis ikke sidste gang at vi har set Island.

De kærligste hilsner og tak fra
Sine Østerby og Susanne Svinth
[Foto: Sine/Susanne©]

Kære Mette,

Tusind tak for hjælpen med planlægningen af vores tur til Island. Vi havde en rigtig dejlig tur. Alle bookinger var helt på plads, vi havde alle mange gode oplevelser.

Begge-hestesteder levede fuldt op til forventningerne. River rafting var også en stor oplevelse for både Rasmus og Pia.

Lejlighederne var godt indrettet og der var det vi havde brug for. (Dog lå de ude i et industrikvarter, som var lidt kedeligt).

Vi fik en rigtig god bil med plads til al bagagen.

Det var en god oplevelse at være i Reykjavik under fodboldkampen mod Frankrig. Der var fest i gaderne.

Vi var utroligt heldige med vejret, solen skinnede hver eneste dag og vi havde en 15-16 grader. Det var første, men bestemt ikke sidste gang vi besøger Island.

De bedste hilsner og endnu engang tak for hjælpen.
Lisbeth Madsen, Ølstykke
[Fotos: Lisbeth Madsen©]

Blot en lille kærlig kvittering for en meget vellykket og SÆRDELES VELTILLAGT Islandsfærd !

Selv vejret havde I godt ”tjek” på. Vi nåede dog ikke Vestmannaøerne p.g.a. regnvejr og lidt for megen vind til de ikke så søstærke. Så har vi noget til næste besøg.

Hotellerne er fine, restauranten i Vik absolut i top. Harpa fantastisk, koncert med Islandssymfonikerne og en russisk dirigent på FEMOGFIRS. Ham har jeg ”optrådt” med i DR-Radiokoret for mange år siden. Still going strong !!!! Restauranten på fjerde sal FIRST CLASS.

Naturen….jammmen den har I fået banket pænt på plads !!!!

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt anbefalet at booke ”Blå Lagune”, DET havde vi så ikke nået, men vi kom indenfor og beså herlighederne og kunne naturligvis SLET ikke forstå, at de ikke havde plads til os før om aftenen på afrejsedagen. Så sparede vi de penge 🙂 Vi husker at booke næste gang.

Vi har næsten glemt, at Hertz var utrolig LÆÆÆNGE (det føltes som TIMER) om at udlevere bilen, når du nu HAVDE booket; og vi havde betalt.

Vi vælger…om muligt absolut jer igen og TØVER IKKE med at anbefale ISLANDSREJSER !!!!

Mange hilsner fra
Annelise og Jürgen, Vivi og Niels, Birgit og Poul

[Foto: Schoop©]

Vi vil gerne takke for god planlægning af vores kør-selv ferie, ”Tilpasset Sydkystens Highlights”.

Vores tur gik, bortset fra vejret, som I havde planlagt. Vejret skal man nok klage over andetsteds? Det var dejligt, at du kunne tilrette turen præcis efter vores ønsker. Passende dagture. Hertz leverede en næsten ny Toyota Auris Diesel, der kørte rigtigt behageligt på vores 1012 km.

Vi fik rigtig meget, taget over 600 fotos og blev imponerede af den afvekslende natur. Smukt, grimt, flot, storslået!

Med venlig hilsen
Helga og Flemming Weise

[Fotos: Helga og Flemmeing Weise©]

Hej Mette,

Så er vi hjemvendt efter en fantastisk tur til Island.

Alt gik over forventninger. Vejret var fantastisk og turene ubeskrivelige.

Hvaler, Nordlys, Gletcher, Isgrotter, Golden Cirkel…. Ja alt klappede bare.

Tusind tak for en fantastisk tur.

Hilsen Rikke Ibsen
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette

Så er vi tilbage fra en super ferie på Island. Vi fulgte programmet og blev rigt belønnet med vandfald, rå natur, geysir og selv nordlyset var vi heldige at se 🙂

Jeg vil lige spørge om vi skylder noget ang. Hotellet i Vik? Vi fik jo ét bedre værelse end beregnet. Du må endelig sige til.

Tak for alt.

Venlig hilsen
Lone Bjørn
[Foto: Islandsrejser©]

En søgning på pakkerejser til Island og jeg blev ført hen til Islandsrejser.dk’s hjemmeside..
Min veninde og jeg havde besluttet os for en tur til det smukke Island, men anede ikke hvad der var et must, andet end at vi vidste at vi ville ride. Så jeg ringede til firmaet og fik fat i Mette som var så sød at strikke en 4 dages tur sammen til os med hotel, fly og oplevelser i et. Og det må siges at hun gjorde til punkt og prikke! Vi havde en helt igennem fantastisk tur, takket være Mette!

Servicen igennem hele forløbet med mail frem og tilbage har været helt i top, vi følte os i virkelig gode hænder hele vejen igennem.. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg gerne vil til Island igen og jeg er slet heller ikke i tvivl om at det bliver Islandsrejser.dk der bliver brugt igen!

Tusind tak for turen Mette!

Vi brugte Islandsrejser til en tur for 5 – og vi var i alderen 13 – 75. Hele vejen igennem er vi blevet mødt med professionel, kompetent og erfaren vejledning.
Der har været rigtig fin information – og en strøm af mails. Især har de en god forståelse for hvad det er man leder efter, i det enorme spændingsfelt der er mellem adventure og komfort. Men alle vores reservationer sad lige i skabet.

Jeg kan varmt anbefale Islandsrejser (Mette) til andre. Hun kan kun gøre turen derop bedre.

Mette Frobenius
[Anmeldelse på TrustPilot]

Hej Mette og Lars 🙂

Så er vi kommet hjem fra en helt igennem fantastisk islandstur. Det har bare været en kæmpe stor oplevelse for os alle fire.
I bogen ”rejsen går til Island” havde vi sat mange krydser med ting vi gerne ville se, og jeg tror næsten vi kom igennem det hele. Og med jeres hjælp var turen også rigtig godt planlagt. Så en stor tak skal I have. Vi har fået et stort minde for livet.

Med venlig hilsen
Kirsten Bech Larsen, Torben Larsen, Jette Larsen og Henning Larsen
[Fotos: Larsen©]

Vi havde en fantastisk og uforglemmelig tur. Det var super godt planlagt fra jeres side, ikke mindst det gode vejr i havde bestilt. Ikke noget at klage på. Vi fulgte ikke helt den forslået rute, der var et par ting vi sprang over, og det var godt prioriteret.

Alle vi har snakket med og kommer til at snakke med ang. Denne tur, der kunne have interesse at besøge Island, anbefaler vi helt klart at bruge jer som arrangører.

Tak for det.

Venlig hilsen
Ole Olsen, Kirsten Sørensen, Ole Axel Olsen og Karen Olsen
[Foto: Ole Olsen©]

Vi siger tusind tak til Islandsrejser – og især til Mette – for en helt fantastisk og veltilrettelagt tur med focus på naturen 6 nætter/7 dage forudgået af en 4 dages tur til Færøerne fra den 1/8 – 10/8 2015.

Vi var 4 voksne, der rejste sammen. Alt klappede bare og fungerede helt perfekt med fly, billeje x 2 samt hoteller af en fin standard.

Vi fik set og oplevet en masse. Vejret var perfekt og vi kørte næsten 2000 km i de to biler vi havde lejet.

De bedste oplevelser var nok i den sydlige del af Island med gejsere, fosser, smukke heste, smukke isbjerge og varme kilder – en natur vi slet ikke kender fra Danmark.

Eneste uheld var at vores kamerataske forsvandt, men Mette gik straks i aktion og forespurgte alle vegne. Vi mødte stor imødekommenhed alle steder og en befolkning, der ikke var trætte af turister.

Vi rejser gerne igen med Islandsrejser, og vil til enhver tid anbefale det lille rejsebureau fra Århus til alle, der ønsker at tage denne oplevelsestur til disse spændende øriger.

Dejligt at kunne sige: alt klappede som det skulle og sikke en tur 😊
STOR tak til Mette og Islandsrejser.

Mange hilsner
Hanne og Niels Stensdal
Marianne og Svend Stensdal

[Foto: Stensdal©]

Da vi havde ventet i spænding i et halvt års tid på at besøge Island efter vi havde bestilt vores rejse, skulle man tro det næsten kun ville kunne skuffe. Men det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. Landet er helt fantastisk smukt og der er så mange oplevelser i vente, at man har lyst til at tage afsted igen, når man er kommet hjem.

Turen var arrangeret helt igennem glimrende af Islandsrejser, der også har udvist en ualmindelig stor tålmodighed med alle vores dumme spørgsmål, som er blevet besvaret hurtigt, professionelt og en herlig uformel tone, hvad enten det var via mail eller telefon.

Vi valgte en rejse, der ikke var en af de typiske pakkerejser, men Islandsrejser havde ingen problemer med at tage højde for dette, og de har som sagt været fantastiske at støtte sig op ad fra dag 1.

Venlig hilsen
Simone Hansen og Michael Vaarning
[Fotos: Simone & Michael©]

Her en lille uge efter vores hjemkomst fra en helt fantastisk kør-selv ferie på Island, stadig helt oppe at køre over alle de oplevelser vi havde, skal I lige have et par ord.

Vi havde sat forventningerne højt, men de blev til fulde indfriet, også hvad angår de ting Islandsrejser havde arrangeret for os.

Så mange tak for at alt klappede fuldstændigt perfekt (fly, bil, hoteller). Og fine info-materialer og kort.

Turen rundt var passende og hotellerne var generelt meget fine og hyggelige.

Vi fik virkelig oplevet en masse spændende ting, inkl. Hvaler, søpapegøjer, Naturtermisk bad ved solnedgang, Langjökull-gletsjeren, inside the volcano (dyrt, men magisk), Hengifoss (wauw) og alle de andre naturfænomener.

Super, super rejse, som gør os sikker på, at vi skal derop igen en gang.

Med venlig hilsen
Anita Larsen og Claus Hansen

[Fotos: Anita & Claus©]

”Det har været en fantastisk tur med mange spændende oplevelser og turen levede helt op til vores forventninger. Vi elsker natur, og bruger meget tid på den, dagene er om sommeren lange i Island, perfekte forhold til gode oplevelser. Islands natur er mangeartet, men kendetegnet er store vidder, nogle steder goldt, andre steder frodigt. Islændingene er hyggelige og snakkesalige, flere gav os endda ekstraordinær god behandling, fordi vi havde ”hersket” over dem i århundreder.
Vi kørte den helt store cirkel omkring Island inkl. Snæfellsnes halvøen. Vestfjordene og højlandet har vi til gode til en anden gang. Overnatningsstederne var forskelligartede, men overalt blev vi taget godt imod, og alle steder var der rent og pænt og en del steder med egen hot pool. Vores største oplevelser på turen var helt klart søpapegøjerne på øen Papey og hvalsafari med North Sailing i Husavik, men vandfaldene og geyseren Strokkur var afgjort også imponerende.

Vores kontakt med Islandsrejser var primært via telefon, hvor vi blev mødt af en god forståelse fra vores behov og ønsker til rejsen. Helt perfekt var det også at møde Mette og Lars på ”Ferie for alle” i Herning. Vi sidder tilbage med en oplevelse af at vores rejse var ”håndlavet” og godt tilpasset vores ønsker og krav, blandt andet lå der et lille indstik med oversigt over mulige garnbutikker. Islandsrejsers oplæg til ”spændende seværdigheder” på turen var godt sammenstykket, en rigtig fin appetitvækker som vi både anvendte til forberedelse hjemmefra samt som huskeliste på turen. Alle jeres arrangementer, flyrejse, billeje samt overnatninger fungerede perfekt. 🙂 Vi har absolut lyst til at handle hos Islandsrejser igen.

Merete Hørup og Bent Sander, Viborg
[Fotos: Merete Hørup og Bent Sander©]

Vi er nu hjemme igen efter en meget vellykket tur til Island. Tak for, at i ville booke dags ture for os selvom vi havde fået flybilletter og hotel forærende.

Vi var på 3 heldags ture og blev kørt rundt i busser af vidt forskellige udformninger og størrelser – alt efter terrænets beskaffenhed. Vi så blandt andet gejsere i alle størrelser.
Alt fungerede bare perfekt og turene var en stor oplevelse. Nogle gode, gemytlige og hyggelige guider sørgede for at det virkelig blev en oplevelse. De gik ikke af vejen for at tage afstikkere uden for planen til en ekstra oplevelse. Der var lige noget i nærheden, som de syntes vi skulle se, når vi nu var i området. På den måde fik vi ekstra oplevelser oven i hatten. Så alt i alt, blev det virkelig en vellykket oplevelse.

Vi var for øvrigt imponeret over, hvor godt det fungerede med at blive afhentet og kørt tilbage til hotellet igen – både i forbindelse med dagsudflugterne og hjemrejsen.
Endnu engang tak, og vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi igen får mulighed for en Islands tur. Lysten mangler i hvert fald ikke.

Rita og Peder Mikkelsen
[Fotos: Rita og Peder Mikkelsen©]