Vælg en side

Rideture OG RIDEFERIE

på islandske heste

Rideferie på Island – vi er eksperter på området!

Rideture og rideferie på islandske heste - aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERIslandske heste og rideture og rideferie har en stor plads her hos ISLANDSREJSER, når det gælder aktiviteter i Island – det er ganske enkelt en af vores specialer. Både Mette og Jannie her hos os er særdeles rutinerede ryttere og har tilbragt rigtig mange timer på hesteryg i Island. Vi har gennem årene knyttet kontakter og fået nærgående kendskab (og venskaber) til nogle af de mest spændende og bedste steder i Island – og både Mette og Jannie har i høj grad prøvet dem af på hesteryg.
Derfor har vi i dag masser af spændende og dygtige samarbejdspartnere i Island, når det gælder islandske heste og rideture i den skønne natur. Har du eller I spørgsmål om rideture i andre områder end dem, vi viser herunder, så kontakt os. Vi har et stort netværk at trække på – og sandsynligvis har vi selv kendskab til det konkrete område.

Du eller I er også velkommen til at komme forbi vores kontor lidt nord for Aarhus og tage en snak om mulighederne for rideture i Island på islandske heste. Måske i en kombination med en kør-selv-ferie eller i en Camper Van, hvor vi laver rideaftaler for jer rundt på turen.

Herunder har vi delt vores ture op i korte ture/dagsture og decideret rideferie på flere dage.
Når du klikker videre derfra, finder du på de kortere ture noget, der passer til nybegyndere og også ture, der udfordrer selv de mest rutinerede ryttere.
Under vores rideferier på flere dage, som er for de erfarne, finder du nogle vel-testede ture, de fleste islandsheste-elskere drømmer om at opleve – det hele i den islandske hests naturlige element – Island!

Ofte stille spørgsmål og rejser til IslandOFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
Få svar på alle tænkelige spørgsmål inden rejsen.
Vær godt forberedt. LÆS MERE

Flybilletter til Island med IcelandairFLYBILLETTER GENNEM OS…
Vi kan fx fastfryse den dagsaktuelle pris
– helt uforpligtende LÆS MERE

KORTE TURE/DAGSTURE

Periode: Hele året
Vi har gode samarbejdspartnere over hele Island, når det gælder rideture. Her finder I masser af muligheder for rideture af forskellig længde og i varieret natur. Kør-selv-ferie eller et ophold i Reykjavik… alt kan lade sig gøre – og vi bruger kun de bedste.

RIDEFERIE - flere dage

Periode: Mange muligheder – se under de enkelte ture
Mange drømmer om en rigtig rideferie på islandske heste over flere dage i disse skønne dyrs rette element – Island! Mette og Jannie her hos os er hestepiger med stort H! Tag en snak med dem, og lad os hjælpe med at finde drømmeturen, der passer lige til jer!