banner-velmente-raad-kor-selv

Hvornår er det bedst at bestille/booke?

Et godt og velment råd, hvis I ønsker at besøge Island i højsæsonen – og her drejer det sig specielt om JULI TIL MIDT AUGUST – er, at booke i god tid, da I her kan spare mange penge på flybilletterne. Ruteflyene til Island er prisbestemt af udbud/efterspørgsel, hvilket betyder at de først bookede flysæder de billigste.

Vi hjælper jer gerne med booking af fly og vi har her den fordel, at vi oftest kan fastfryse den dagsaktuelle pris ved en reservation – det er helt og aldeles uforpligtende. Efterfølgende, hvis I ønsker at benytter jer af reservationen, kan vi sammen sammensætte netop den rute I ønsker på jeres kør-selv ferie i Island – og flybilletten har i mellemtiden holdt sin oprindelige pris.

Island er unikt og på alle måder en perle…

…isoleret langt oppe i Nordatlanten. Det er et lille samfund på blot 325.000 mennesker på meget plads (2½ x større end Danmark).

Ikke mange steder i verden er der en så uberørt og storslået natur med så mange facetter som her, og det er værd at beskytte. Derfor er landet ikke plastret til med turisthoteller rundt i hele landet der skæmmer den smukke og uberørte natur.

Her vil en tidlig booking ligeledes være en fordel, når vi skal sammensætte ruten og booke overnatningsstederne – selvom vores muligheder også er gode ved en senere booking.

 

Se vores store udvalg af kør-selv ruteforslag HER.

 

.