vinter og NORDLYS

4 dage / 3 nætter

Islandske heste på Island

Islandske heste på Island der omfatter god islandsk mad, historiefortælling kombineret med geotermisk bad i Secret Lagoon og nordlysjagt. Dette er hovedtrækkene på denne skønne tur med islandske heste på Island.

Rideture, sightseeing og afslapning i det geotermiske vand under den islandske vinterhimmel – og forhåbentlig med det dansende nordlys som en smuk bonus. Ridning om vinteren er en islandsk tradition og en fantastisk oplevelse. Den smukke islandske natur og god islandsk mad kombineret med besøg til det skønne spa, Secret Lagoon og jagten på nordlyset er de oplevelser, der kan forventes på denne kortere rideferie på islandske heste i Island. På vej tilbage til Reykjavik stopper I og besøger det mægtige vandfald, Gullfoss og Geysir geotermiske område med den meget aktive gejser, Strokkur, samt Thingvellir Nationalpark. 


Se fotos fra turen nederst på siden.

Inkluderet:

 • Bustransport fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur.
 • Under turen tilbydes helpension. Menuen består af en god stor omgang morgenmad og traditionelle islandske måltider (fisk eller lam). Vegetariske måltider er tilgængelige på anmodning. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenbordet.
 • Regntøj, vandflaske, saddeltaske, ridehjelm

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur. Vi hjælper jer gerne med at booke fly.
 • Transport til Reykjavik fra lufthavnen tur/retur. Vi hjælper gerne med at booke dette.
 • Alkoholiske drikke er ikke inkluderet i prisen på turen (og er vanskelige af skaffe i højlandet). Disse kan evt købes til en fornurtig (tax free) pris i Keflavik lufthavn ved ankomsten – eller medbringes hjemmefra.
 • Individuel rejseforsikring er ikke inkluderet i rejseprisen. Vi opfordrer dig/jer til at tegne en relevant rejseforsikring.
  Vi vejleder/hjælper gerne med en sådan da vi samarbejder med Gouda Rejseforskiring.

Dag 1: Reykjavik – Kálfhóll

Afhentning kl. 18:00 fra BSI busstation i Reykjavik. I køres herfra til Kálfhóll-gården, hvor I møder hestefarmerne til en islandsk traditionel middag. Udenfor hytterne er der en hottub, som I kan benytte jer af – og måske endda med nordlys-udsigt.

Dag 2: Ridning om morgenen – Thjórsárdalur – Nordlysjagt

Efter morgenmaden får I en kort og grundig instruktion inden I tager på en ridetur langs bredden af ​​den mægtige gletsjer-elv Thjórsá. Efter en magisk dag i naturen, besøger I det geotermiske spa, Secret Lagoon. Her kan I slappe af i det varme vand. På gården spiser I en middag med typisk islandsk buffet, og hvis vejret tillader det, går I efter middagen ud og spejder efter Aurora Borealis – nordlyset!

Dag 3: Ude i landet – Kálfhóll gård

Dagen startes med en kortere ridetur gennem vinterlandskabet, før der er frokost.  Efter frokost kommer I gennem et område, hvor I rider gennem lavasten dækket af mos – nyd udsigten. Efter en kort pause nær elven, rider I tilbage mod Kálfhóll.
Der er middag om aftenen og så er der ikke noget bedre end at slutte dagen i en hottub.

Dag 4: Den Gyldne Cirkel – Reykjavik

Efter morgenmaden skal I på den sidste ridetur langs Thorsá. Efter en let frokost er det tid til at sige farvel til heste og guider og  videre på sigthseeing. I skal besøge Geysir geotermiske område, Gullfoss vandfaldet og Thingvellir Nationalpark.
Ved Geysir-området kan I opleve den imponerende gejser Strokkur, der hvert 8.-10 minut spyr en høj vandsøjle op i luften. Ikke så langt derfra kommer I til det smukke Gullfoss vandfald, der kan nydes fra flere vinkler. Herfra går turen videre til Thingvellir Nationalpark, som er af stor historisk, kulturel og geologisk betydning for Island. Thingvellir Nationalpark er Islands ældste nationalpark, som tilmed er optaget på UNESCOs liste over fredede områder. Her vil I kunne se hvor de tektoniske plader mellem Europa og Nordamerika mødes/skilles. I er tilbage i Reykjavik omkring kl. 18:00.

Hytte

 • Værelser med plads til 2-4 personer
 • Bad og toilet på gangen
 • Vi anbefaler at være i god til med booking af turen – ikke mindst i forhold til prisen på flybilletter da der er meget at spare her ved en tidlig booking eller (uforpligtende) reservation af disse. En reservation fastfryser prisen til den dagsaktuelle pris.

Desinficering/rengøring af rideudstyr
Rideredskaber (ridebukser, jakker osv.) skal vaskes (ved 40 ° C) eller tørrenses. Genstande, som ikke kan vaskes eller tørrenses (ridestøvler, ridehjelm), skal rengøres og desinficeres mindst fem dage inden jers ankomst til Island. Den islandske veterinærmyndighed anbefaler at bruge Virkon S til desinfektion. Brugte ridehandsker, piske, sadler, hovedtøj, skaft og andet brugt læderudstyr må ikke medbringes til Island.

Disse forholdsregler er nødvendige, da der ikke er nogen smitsomme dyresygdomme i Island. Hestene er ikke vaccineret og er derfor modtagelige for smitsomme stoffer der bringes til landet.
For yderligere information se: www.mast.is/en

 

Rideferie på Island - rideture på islandske heste med ISLANDSREJSER
Ridetur i Island på islandske heste mod øst - periode
Tilbydes
: 2023
28. februar – 3. marts | 7. – 10. marts | 14. – 17. marts
21. – 24. marts | 28. – 31. marts | 10. – 13. oktober |
17. – 20. oktober | 24. – 27. oktober |
31. oktober – 3. november | 7. – 10. november
14. – 17. november | 21. – 24. november 
28. november – 1. december | 5. – 8. december
12. – 15. december 

Varighed: 4 dage/3 nætter (3 ridedage)
Rideture på islandske heste

 


Indkvartering
: Redte senge på værelser med plads til
2 – 4 personer med bad og toilet på gangen

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - transport
Afhentning: Fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur

 


Erfaring:
Let øvede til øvede ryttere

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - minimumsalder
Minimumsalder: 8 år

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - priser
Pr. voksen: Kr. 9.000,-
Pr. barn under 12 år: Kr. 6.750,-

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER 
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk