NORDLYS KOMFORT

3 dage / 2 nætter

Islandske heste på Island

Islandske heste på Island der omfatter god islandsk mad, lejrbål, historiefortælling kombineret med geotermisk bad i Secret Lagoon og nordlysjagt på hesteryg. Dette er hovedtrækkene på denne skønne tur med islandske heste på Island.

En rideferie for jer der ønsker lidt mere komfort, tilbyder vi en efterårs- og vintertur med 3-stjernet hotelophold under hele turen. Alle værelser er komfortværelser med eget bad og toilet og mere privatliv end under mere traditionelle rideferier. 

Rideture, vandreture og afslapning i det geotermiske vand under den islandske vinterhimmel – og forhåbentlig med det dansende nordlys som en smuk bonus. Lejrbål, islandsk folklore og god islandsk mad kombineret med besøg til det skønne spa, Secret Lagoon og jagten på nordlyset på hesteryg i mørket er de oplevelser der kan forventes på denne kortere rideferie på islandske heste i Island. På vej tilbage til Reykjavik stopper I og besøger det mægtige vandfald, Gullfoss og Geysir geotermiske område med den meget aktive gejser, Strokkur. 


Se fotos fra turen nederst på siden.

Inkluderet:

 • Bustransport fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur.
 • Under turen tilbydes helpension. Vores menu består af en god stor omgang morgenmad og traditionelle islandske måltider (fisk eller lam). Vegetariske måltider er tilgængelige på anmodning. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenbordet.
 • Regntøj, vandflaske, saddeltaske, ridehjelm

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur. Vi hjælper jer gerne med at booke fly.
 • Transport til Reykjavik fra lufthavnen tur/retur. Vi hjælper gerne med at booke dette.
 • Alkoholiske drikke er ikke inkluderet i prisen på turen (og er vanskelige af skaffe i højlandet). Disse kan evt købes til en fornurtig (tax free) pris i Keflavik lufthavn ved ankomsten – eller medbringes hjemmefra.
 • Individuel rejseforsikring er ikke inkluderet i rejseprisen. Vi opfordrer dig/jer til at tegne en relevant rejseforsikring.
  Vi vejleder/hjælper gerne med en sådan da vi samarbejder med Gouda Rejseforskiring.

Torsdag: Reykjavik – Kálfhóll

Afhentning kl. 17:00 fra BSI busstation i Reykjavik. I køres herfra til Kálfhóll-gården, hvor I møder hestefarmerne til et “badstofukvöld” – en islandsk traditionel middag, islandske sange og lokale historier. Sent om aftenen tager I på nordlysjagt. Transport til- og fra overnatning på Fosshotel Hekla.

Fredag: Ridning om morgenen – Thjórsárdalur – Nordlysjagt på hesteryg!

Efter morgenmaden går turen til gården Kálfhóll. Efter en kort og grundig instruktion tager I en ridetur langs bredden af ​​den mægtige gletsjer-elv Thjórsá. Efter en pause med dejlig varm islandsk suppe tager I bussen til Thjórsárdalur, hvor I besøger det smukke vandfald Hjálp og og museumsgården Thjódveldisbær. En kort vandretur i Skridudalur-skoven fører jer til en bjergkonges skjulte grav, der også rummer hans elskede hest, Blesi.
Vi besøger det geotermiske spa, Secret Lagoon, hvor I kan slappe af i det varme vand. På gården spiser I en middag med typisk islandsk buffet, og efter middagen går I ud og spejder efter Aurora Borealis – nordlyset! Så sætter I jer i sadlerne og rider en kort tur i mørket – forhåbentlig under nordlyset!
Efter turen vender I tilbage til Fosshotel Hekla for natten.

Lørdag: Kálfhóll gård – Reykjavik

Efter morgenmaden på hotellet køres I til gården Kálfhóll. Herfra tager I endnu en 2-3 timers ridetur gennem det dejlige landskab, før I spiser frokost på gården og transporteres tilbage til Reykjavik.

3-stjernet komfort-hotel

 • eget bad og toilet på værelset.
 • Knæhøje gummi-ridestøvler anbefales til denne tur
 • Vi anbefaler at være i god til med booking af turen – ikke mindst i forhold til prisen på flybilletter da der er meget at spare her ved en tidlig booking eller (uforpligtende) reservation af disse. En reservation fastfryser prisen til den dagsaktuelle pris.

Desinficering/rengøring af rideudstyr
Rideredskaber (ridebukser, jakker osv.) skal vaskes (ved 40 ° C) eller tørrenses. Genstande, som ikke kan vaskes eller tørrenses (ridestøvler, ridehjelm), skal rengøres og desinficeres mindst fem dage inden jers ankomst til Island. Den islandske veterinærmyndighed anbefaler at bruge Virkon S til desinfektion. Brugte ridehandsker, piske, sadler, hovedtøj, skaft og andet brugt læderudstyr må ikke medbringes til Island.

Disse forholdsregler er nødvendige, da der ikke er nogen smitsomme dyresygdomme i Island. Hestene er ikke vaccineret og er derfor modtagelige for smitsomme stoffer der bringes til landet.
For yderligere information se: www.mast.is/en

 

Bestil din rejse til Island med eksperterne fra ISLANDSREJSER

Rideferie på Island - rideture på islandske heste med ISLANDSREJSER
Ridetur i Island på islandske heste mod øst - periode
Tilbydes
:
13. – 15. oktober & 20. – 22 oktober 2022
Varighed: 3 dage/2 nætter (2 ridedage)
Rideture på islandske heste

 


Indkvartering
: 3-stjernet komfort-hotel med eget bad og toilet på værelset.

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - transport
Afhentning: Fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur

 


Erfaring:
Let øvede til øvede ryttere

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - minimumsalder
Minimumsalder: 8 år

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - priser
Pr. voksen: Kr. 11.215,-
Pr. barn under 12 år: Kr. 8.400,-

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk