Vælg en side

Flybus

Flybus ifm jeres fly til Island

Flybus i Island - rejser til Island med ISLANDSREJSERLufthavnstransport til og fra Keflavik lufthavn fungerer ganske enkelt særdeles godt. Det foregår flydende og professionelt i forbindelse med jeres fly til Island.

Afgang fra Keflavik Internationale Lufthavn sker i forbindelse med alle ankommende passagerflyvninger. Man er således sikker på at få plads på FlyBus. Flybusen afgår fra Keflavik Lufthavn 35 til 40 minutter efter hver ankomst.

Vi anbefaler at man booker billetten inden afrejsen – så medbringer man blot sit købsbevis (kaldet voucher) fra os. Beviset (voucher) viser I til chaufføren. Her fortæller du hvilket hotel du eller I skal bo på i Reykjavik. FlyBus busserne er i øvrigt placeret lige uden for terminalbygningen.

Og ligeledes til hjemturen sørger vi for at booke jeres Flybus til jer. I bliver samlet op på jeres hotel eller ved én af de nærmeste busstoppesteder rundt i Reykjavik. Således kommer I ud til lufthavnen i passende tid til jeres flyafgang hjem.

Hvis du ankommer sent om aftenen eller dit fly er forsinket, skal du ikke bekymre dig, der vil være en Flybus, der venter på dig.