Vælg en side

Hiking

og gletsjervandring

Hiking i Island – det bliver ikke bedre!

Hiking i Island - aktiviteter og dagture med ISLANDSREJSERHiking i Island bringer dig helt tæt på den storslåede natur. Her får du ganske enkelt Island helt ind under huden. De storslåede og meget varierede landskaber i Island er som skabt til hiking. Her er der terræn for alle, og i tilgift noget så eksotisk som hiking på gletsjere.

Naturen i Island indbyder til vandreture og hiking i almindelighed, men ønsker man specielle og guidede oplevelser er herunder nogle rigtig spændende muligheder. Hvis vi må fremhæve en helt speciel oplevelse er det turen som vi kalder for Hengill Hike. Her kommer I ind i et geotermisk særdeles spændende område med mulighed for at bade i geotermisk opvarmede søer. Guiden på denne tur kender området indgående og turen er en af de bedste vi her hos ISLANDSREJSER har prøvet.

Gletsjervandring

– og hiking er et kapitel for sig. Dette må kun gøres sammen med en guide. Her er der mulighed for at komme op på selve gletsjeren sammen med dygtige guider. Der er også mulighed for at prøve is-klatring på en gletsjervandring – se meget mere om dette på turen Solheimajökull m. is-klatring.
På disse gjetsjervandringer og hikes låner du de såkaldte steigeisen så du står helt fast på overfladen af gejseren.

Tøjvalg til hiking i Island

Vi anbefaler åndbart tøj i 3 lag. Åndbart undertøj og åndbart mellemlag (som fleece eller uld). Som øverste lag en vind- og vandtæt jakke. Således kan man nemt tage et lag af eller på, alt efter behov. Gode vandrestøvler eller sko. Skal I hike i et lidt mere udfordrende terren anbefaler vi et par støvler med god støtte til anklerne der kan forhindrer at man kommer til at vrikker om på foden.
Se i øvrigt vores rabat-aftale med Eventyrsport og Friliv.dk til vores kunder.