Vælg en side

Gletsjervandring i Island

Gletsjervandring i Island

Hiking i Island - aktiviteter og dagture med ISLANDSREJSERGletsjervandring i Island bringer dig helt tæt på den storslåede natur. Her får du ganske enkelt Island helt ind under huden. De storslåede og meget varierede landskaber i Island er som skabt til hiking. Her er der terræn for alle – og som noget helt specielt kan man opleve gletsjerhiking i Island.

Gletsjerhiking i Island må kun gøres sammen med en guide. Her er der mulighed for at komme op på selve gletsjeren sammen med dygtige guider. Der er også mulighed for at prøve is-klatring på en gletsjervandring – se meget mere om dette på turen Solheimajökull m. is-klatring.
På disse gjetsjervandringer og hikes låner du de såkaldte steigeisen så du står helt fast på overfladen af gejseren.

Tøjvalg til gletsjervandring i Island

Vi anbefaler åndbart tøj i 3 lag. Åndbart undertøj og åndbart mellemlag (som fleece eller uld). Som øverste lag en vind- og vandtæt jakke. Således kan man nemt tage et lag af eller på, alt efter behov. Selv på en gletsjer kan vejret nogle gange være varmt. Vi anbefaler et par støvler med god støtte til anklerne der kan forhindrer at man kommer til at vrikker om på foden. Man få påført “pigge-sål” (steigeisen) under støvlerne så man står sikkert fast på isen.

Se i øvrigt vores rabat-aftale med Eventyrsport og Friliv.dk til vores kunder.