Tak for interesseN

- for Island og ISLANDSREJSER 🙂

Inden I kontakter os…

Da Island er et af de lande man denne sommer frit kan rejse til, kan der her op til højsæsonen opleves mere travlhed på vores telefoner og mail end normalt.
Vi er glade for interessen efter en ufrivillig stille periode. Og vi kan som tak for jeres interesse, kvittere med, at Island er en helt igennem unik og anderledes oplevelse.

Selvom der er travlhed hos os, er vi klar til at hjælpe…

– men aktuelt vil vi i denne helt specielle periode, med øget efterspørgsel på Island, være nødsaget til at være meget konkrete i vores udbud for at kunne honorere jeres ønsker. I denne periode gælder det forespørgsler fra JULI MÅNED OG FREM da en forespørgsel for JUNI lige nu vil ligge for tæt på. Når vi er ajour, vender vi omgående tilbage til vores normale tilstand.

Selvom vi har lidt længere svartider lige nu, vil vi stadig kunne finde plads med kør-selv pakker til alle der ønsker at bestille – også med fornuftige flypriser.

Aktuelt vil vi således kunne tilbyde vores store udvalg af KØR-SELV FERIE PAKKER.


Vi står som sagt klar til at servicere jer, og følgende vil være en stor hjælp:

 • At I har kigget vores store udbud af KØR-SELV FERIER igennem. Her kan I se både ruterne, antal dage/nætter, priser, biler, overnatningskategorier, rutebeskrivelser og meget mere. Link til kør-selv pakker finder I HER.
 • Forbered jer på følgende: Hvilken rute ønsker I / hvilken overnatningskategori og værelsesfordeling ønsker I / hvilken bil ønsker I.
  .
 • Hvis I ringer til os og vores linjer er optaget, så send os en MAIL med navn og telefonnummer hvis I ønsker at blive ringet op.
  I finder vores kontaktoplysninger HER.
 • Vi har også en detaljeret FORESPØRGSELSFORMULAR som samtidig er en god huskeliste. Den finder I HER
 • Det hele kan ligeledes tilgås fra vores FORSIDE som I finder HER
  .
 • Vi har i øvrigt lige nu 2 pladser tilbage på vores grupperejse, Vidunderlige Island.

Flybilletter til Island

Ved jeres forespørgsel kan I med fordel vælge vores service med en uforpligtende reservation hos Icelandair – en reservation der samtidig fastfryser den dagsaktuelle pris. Hav derfor gerne ved en forespørgsel jeres navne klar, svarende til det der står i passet. Navnene skal bruges til den uforpligtende reservation.
Vi har adgang til lidt billigere flybilletter med netop Icelandair – altid inkl. bagage (23 kg/10 kg håndbagage pr. billet).

Vi glæder os til at hjælpe jer med en skøn rejse til det smukkeste sted vi kender – ISLAND 🙂


Vi vil meget gerne tilføje…

…at vi under normale omstændigheder har tid til selv den mindste detalje og tilpasning ved forespørgsler – det er simpelthen vores DNA. Men den aktuelle situation kunne vi slet ikke forudse da vi sad ved telefonerne med den første bølge af forespørgsler i weekenden/Pinsen. Derfor denne lidt mere “firkantede” tilgang vedr. forespørgslerne til JULIMIDT AUGUST så vi kan nå at honorere jeres ønsker 🙂

Vi vil vi også lige tilføje…
…at Island ligeledes er fantastisk i sidste halvdel af august – og også i september, hvor der stadig er lange dage, mildt vejr og i tilgift med chancer for nordlys. Turene er også lidt billigere i den periode.

Venlige hilsner
Mette, Jannie, Lars og Mia

ISLANDSREJSER - dit eventyr er vores passion

 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette fra ISLANDSREJSER - kontakt osJannie fra ISLANDSREJSER - kontakt os
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk