Om flybilletter

Flybilletter til Island gennem os…

Den helt store forskel på at købe flybilletter selv eller gennem er, at vi som rejsebureau kan fastfryse den dagsaktuelle pris ved uforpligtende reservation.

Ofte kan vi holde en reservation længe inden billetten skal udstedes – og skulle uheldet være ude, (sygdom eller lign.) kan vi i den periode frit annullere igen. Den mulighed har man desværre ikke, hvis man køber billetten selv.

Personlig betjening – her sammensætter vi de bedst mulige flyvetider og priser i forhold til jeres rejse.

I er dækket af Rejsegarantifonden, da det således bliver en pakkerejse (kræves at fly + overnatning er købt som samlet pakke).

Booker I gennem søgemaskiner som fx Momondo eller lignende, er det “her og nu” priser med betaling online med det samme – og uden mulighed for at reservere. Vær også her opmærksom på følgende når I sammenligner “vores” billitter:

  • Flyvetiderne – er det de samme som dem I sammenligner med hos os?
  • Er det direkte fly uden mellemlandinger,
  • Er der baggage med i prisen. Det medtager vi algid i vores pris

ISLANDSREJSER optræder som agent for flyselskabet og er kun formidler af flybilletten – og ikke ansvarlig for flyrejsens gennemførsel.Book jeres flybilletter i god tid – det betaler sig!
De først bookede flysæder er væsentligt billigere end de sidste bookede da der flyves med rute fly til Island – så her gælder udbud og efterspørgsels-princippet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål


Det er oftest Mette der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars og Mia.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus
– drevet med stor kærlighed og kendskab til Island. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk