ISLAND 2024

- vær i god tid!
Søpapegøje ved Vestfjordene - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Island 2024 – vær i god tid

Island er et populært rejsemål for mange danskere – og også for turister rundt omkring i verden. Island er på ingen måder oversået med hoteller rundt omkring i landet, så derfor kæmper turisterne om de overnatningsmuligheder, der nu engang er. Problemet er således ikke det samlede antal turister i Island, som er forholdsvis lavt i forhold til de fleste andre feriedestinationer – det er ganske enkelt at finde hotelværelser – specielt hvis man er sent ude med en bestilling. (Læs i øvrigt om turisme i Island).

Hvis det er et besøg til Island i 2024 du/I har i tankerne, har vi her vores anbefalinger.

KØR-SELV FERIE

Hvis det er en kør-selv ferie / bilferie i Island i vores SÆSON 1 (1. maj – 30. september) der er i tankerne, anbefaler vi at I bestiller turen inden nytår. Jo før, jo bedre.

Vi har vores kør-selv pakkepriser klar fra start/midt september. Samtidig har vi mulighed for at reservere flybilletter (uforpligtende) allerede 11 måneder før en afrejse.
Så jo før man bestiller sin rejse, jo bedre mulighed har vi for at booke alt det ønskede. Samtidig vil flybilletterne være billigere hvis man er tidligt ude.
Alternativt har vi også en række færdige pakker/ruter der er forhåndsbooket til faste datoer. Disse har vi typisk også ledige hen i foråret. Her kan man på forhånd se hvilke hoteller man skal bo på.

Hvis det er en rejse i vores SÆSON 2 (1. oktober – 30. april) bør man specielt i forbindelse med højtider og efterårsferien være tidligt ude. Men også for denne sæson anbefaler vi at man generelt bestiller i god tid da mange gerne vil opleve nordlyssæsonen i Island.

HVIS I laver en forespørgsel på en kør-selv ferie senere end disse anbefalinger vil vi stadig prøve at hjælpe jer. Her skal man typisk være mere fleksibel i forhold til overnatningskategori og ruten. Visse biltyper, eksempelvis minibus, kan erfarringsmæssigt være vanskeligere af finde ved en sen forespørgsel.


.

CAMPER VAN

En alternativ form for kør-selv ferie / bilferie er i en Camper Van. Disse er særdeles populære og der er rift om dem. Selvom vores mangeårige gode samarbejdspartner har en stor “flåde” af disse, skal man være ude i endnu bedre tid end en kør-selv ferie for at få den Camper Van, man ønsker. Er det en ferie i sæsonen 1. maj – 30. september anbefaler vi at man bestiller inden 1. december for at vi har gode muligheder for at hjælpe. Vi kan allerede mere end et år før, lave en reservation af en Camper Van.


.

FLYBILLETTER

Det er rutefly man flyver med til Island. Her gælder det at flyselskabet sælger de første pladser billigere end de sidste. Så jo tidligere man booker sin flybillet, jo billigere er den generelt. Rigtig mange benytter sig af den service, at vi som rejsebureau har mulighed for at lave en uforpligtende reservation af flybilletter – en reservation der fastfryser prisen til den dagsaktuelle pris. Den eller disse kan frit annulleres igen og vi kan holde dem til typisk en måned før afrejse, før de skal udstedes.
Der er mange penge at spare ved også her at være tidligt ude!


.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER 
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette eller Jannie der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk