Vælg en side

REYKJAVIK OG NATUREN

GRUPPEREJSE - 6 DAGE / 5 NÆTTER
Gå bag om vandfaldet ved Seljalandsfoss - Foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Denne tur tilbydes ikke i 2020/2021

Reykjavik og naturen – grupperejse / hotelophold

Her er en helt speciel sammensat tur der både kan kaldes for en grupperejse og et hotelophold med indlagte guidede ture hver dag. Det hele i en skøn samlet pakke og en blanding af Reykjavik og naturen i Island.

SE PRISER, AFGANGE M.M. LÆNGERE NEDE.

Highlights fra Reykjavik og naturen:

 • Infomøde og velkomstdrink på ankomstdagen

 • Hotelophold i Reykjavik på mellemklasse el. komfort, begge med eget toilet/bad – inkl. morgenmad
 • Guidet tur til seværdigheder i Den Gyldne Cirkel

 • Guidet tur til seværdigheder på sydkysten

 • Guidet tur på Reykjanes-halvøen

 • Blue Lagoon inkl. adgang, håndklæde, ansigtsmaske og drink

 • Guidet vandretur i “Old Town Reykjavik”

 

Flybilletter til Island med Icelandair

Reykjavik og naturen - grupperejse og hotelophold i Island med ISLANDSREJSER

Når du trykker på FORESPØRG/BESTIL kommer du til vores formular med en let forståelig vejledning.

...https://www.islandsrejser.dk/wp-login.php

Priser og afgange


PRISER PR. PERSON

Vær opmærksom på at priserne ikke inkl. fly.
Der flyves med rutefly til/fra Island, derfor varierer prisen i forhold til bestillingstidspunktet.
Det betaler sig oftest at være i god tid.

MELLEMKLASSE-udgaven – prisen er sæsonafhængig:
I dobbeltværelse, fra kr. 7.070,- pr. person
I enkeltværelse, kr. 9.680,- pr. person
I tripleværelse, kr. 6.780,- pr. person
…………………………………………………………….
UPGRADE-udgaven – prisen er sæsonafhængig:
I dobbeltværelse, fra kr. 7.940,- pr. person
I enkeltværelse, fra kr. 12.220,- pr. person
I tripleværelse, fra kr. 7.710,- pr. person
 


BØRNEPRISER:
Forhør.



AFGANGE:

Disse ture bliver desværre ikke gennemført i vinteren 2020/2021 grundet covid-19

Rutebeskrivelse
DAG 1: Ankomst til Island.

Efter ankomsten tager I nemt og bekvemt en FlyBus hvor I bliver kørt til døren. Dette er med i prisen og vi booker det for jer.

Når I ankommer til Reykjavik, er der check-in på jeres hotel. Ankommer i tidligt på dagen, har I mulighed for at udforske Reykjavik – en spændende hovedstad med masser af muligheder. Aftensmad er på egen hånd, og Reykjavik har mange restauranter og caféer at byde på. 

Om aftenen, omkring kl. 18, vil der være et informationsmøde, så I kan møde jeres lokale guide og de andre i jeres gruppe. Jeres lokale guide vil gennemgå ugens program og komme med forslag til hvad I kan lave i Reykjavik når I har “fri”. Nyd en velkomstdrink (inkluderet) og lær hinanden lidt at kende.

Overnatning i Reykjavik.
.


Hallgrimskirken - kør-selv ferie Island - ISLANDSREJSERDAG 2: Reykjavik – lær hovedstaden at kende

Efter en dejlig morgenmad på hotellet ligger dagen åben til at udforske Reykjavik der vil være jeres hjem de næste dage. Derfor er det nærliggende at lære byen at kende. I mødes med jeres guide til en sjov og informativ gåtur i ”down town area”. Guiden vil udpege nogle af byens mest kendte steder og give jer indblik i historien og det daglige liv i byen. I vil også få tips og anbefalinger til lokale madsteder og andet spændende.

Nogle af de mange steder/seværdigheder I vil se på jeres tur er Hallgrimskirken, rådhuset, den centrale sø med masser af fugleliv, Harpa koncertsal og den gamle havn. På turen vil I gøre stop hvor der er smagsprøver.

Turen ender i downtown-området, hvor guiden vil lade jer nyde resten af dagen på egen hånd. Reykjavik har nogle flotte museer som viser højdepunkterne fra byens historie. Tag en gåtur ned gennem den største shoppinggade og se på kunstgallerier og islandsk kunsthåndværk/designbutikker. Gå tur langs en af søfartsstierne og nyd havudsigten. Tag ud og bad i en af byens berømte geotermiske bade. Nyd en kop kaffe på en hyggelig café. Der er mange måder at bruge tiden på i verdens nordligste hovedstad. Aftensmad og gåtur tilbage på hotellet er på egen hånd.

Overnatning i Reykjavik.


Strokkur gejseren ved Geysir geotermiske områdeDAG 3: Reykjavik – Den Gyldne Cirkel med Thingvellir, Gullfoss og Geysir – Reykjavik

Denne pakkerejse kaldes Reykjavik og naturen – og det er ikke uden grund. Efter morgenmad tager I afsted på den berømte Gyldne Cirkel rute. Den Gyldne Cirkel er betegnelsen for tre top-attraktioner i området.

Thingvellir

I starter med et besøg i Thingvellir National park (på Unesco verdensarvslisten). Thingvellir er intet mindre end et geologisk mesterværk. Her kan man se hvordan kontinentalpladerne mellem Nordamerika og Europa mødes (og skilles). Jeres guide vil her fortælle om nogle af de vigtige ting som er sket igennem Islands historie. For hundreder af år siden samledes landmænd, høvdinge og købmænd fra alle hjørner af Island ved Thingvellir for at mødes og lave love, bilægge stridigheder og arrangere alliancer og hilse på gamle venner. Det blev starten på det islandske Alting det blev etableret i år 930.

Gullfoss

Turen er kommet til at opleve et af de smukkeste og største vandfald i Island (og det siger ikke så lidt) det berømte Gullfoss-vandfald. Her finder I adskillige gode vandrestier, som fører jer til forskellige udsigter over det dobbeltsidede vandfald. I løbet af vinteren fryser vandfaldet nogle gange til, hvilket skaber nogle meget smukke formationer.

Geysir

Næste stop – kun ca. 10 km fra Gullfoss – kommer I til Geysir geotermiske område. I dette meget geotermisk aktive område er det et væld af kogende mudderhuller, dampende farverige småsøer og bække og ikke mindst den verdensberømte Strokkur – en yderst aktiv gejser der med 5 – 8 minutters mellemrum sender en op til 40 meter høj vandsøjle op i luften. Tag en tur rundt i dette egenartede område og mærk hvordan undergrunden i Island fascinerer og forundrer.
Efter en smuk dag fra Reykjavik og naturen med de spændende attraktioner i Den Gyldne Cirkel, vender I om aftenen tilbage igen til Reykjavik.

Overnatning i Reykjavik.


Skogafoss det smukke vandfald i IslandDAG 4: Reykjavik – Seljalandsfoss – Skogafoss – Vik – Reykjavik

Nyd morgenmaden på hotellet og gør klar til en ny kombination af Reykjavik og naturen.
I dag er det den smukke sydkyst i Island der er destinationen. På vejen passerer I forbi typiske islandske landbrug, ofte med masser af islandske heste på markerne. Alt efter vejret, vil I kunne få et glimt af Hekla, Islands mest aktive vulkan. I vil også se den berømte (eller berygtede) gletsjervulkan, Eyjafjallajökull, hvis udbrud i 2010 stoppede flytrafikken verden over. I vil også få et glimt af Vestmannaøerne med de ikoniske bjerge i horisonten ved havet.

Skogafoss og Seljalandsfoss

To af de mest kendte vandfald i Island er Seljalandsfoss og Skogafoss. Begge spektakulære vandfald med hvert sit karakteristika.  Seljalandsfoss er mest kendt for, at det her, er muligt at gå bagom selve vandfaldet og se det hele indefra og ud.
Skogafoss er ikke uden grund et af landets mest fotograferede vandfald. Et mægtigt ikonisk vandfald der er brugt i et væld af film gennem tiden. Her kan man også tage de ca. 500 trin op langs vandfaldet og set det hele fra oven. Storslået!

Når I kører langs kysten, vil I kunne se Myrdalsjökull, Islands fjerde største gletscher. Vejen fører jer til charmerende Vik, Islands sydligste landsby. Her vil I besøge Reynisfjara strand, hvor I kan tage en vandretur på den berømte sorte sandstrand (små sorte sten), og beundre de smukke basaltklippeformationer og bølgerne fra Atlanterhavet – og ikke mindst klippeformationerne (Reynisdrangar) der står ude i vandet. 

Herefter bliver I kørt tilbage til Reykjavik for endnu en aften i den livlige hovedstad. Aftensmaden er på egen hånd.

Overnatning i Reykjavik.


Blue Lagoon geotermiske spa i IslandDAG 5: Reykjavik – Reykjanes – Blue Lagoon – Reykjavik

Først morgenmad på hotellet – og så venter dagens naturoplevelser. I tager den smukke kystvej, der fører jer til Reykjanes-halvøen. Reykjanes blev udpeget som en UNESCO Geopark i 2015 på grund af de mange interessante geotermiske og vulkanske landskaber. Et fantastisk sted at udforske.

På jeres vej kommer I forbi den delvis geotermiske sø Kleifarvatn, der ligger i et fascinerende og måne lignende landskab. Nær søens sydlige ende ligger Krysuvik, hvor kraftige dampstråler stiger op fra de mange geotermiske huller. Her vil I opleve mange små varme kilder, farverige mudderhuller, kogende pools og andre former for geotermiske seværdigheder.

Blue Lagoon

Jeres rute går videre til det charmerende fiskeleje, Grindavik, en by med en stor fiskeriflåde. Herefter fortsætter turen til den verdensberømte Blue Lagoon. Som et fatamorgana på en stor lavamark, finder I det lækre geotermiske spa – en lagune fyldt med varmt mineralrigt havvand i den karakteristiske lyseblå farve. Den ultimative afslapning omgivet af den rå Islandske natur. 

Herefter går turen tilbage til Reykjavik, hvor I kan tilbringe aftenen på egen hånd. Aftensmaden denne dag vil også være på egen hånd.

Overnatning i Reykjavik.


DAG 6: Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. Bemærk venligst at dette kan være en let morgenmad, hvis I skal med en tidlig afgang. Vi anbefaler, at I tager fra jeres hotel senest tre timer før flyet går. 

Efter en dejlig kombination af Reykjavik og naturen er det tid til at komme hjem og fordøje alle de mange indtryk fra smukke Island.

Fotos fra ruten (galleri)

.
KLIK på billederne for fuld størrelse..
.

Inkluderet/ikke inkluderet

Inkluderet i prisen:

 • Lufthavnstransport tur/retur

 • Informationsmøde på dag 1 + velkomstdrink

 • Lokal guide (engelsktalende) fra dag 2 til 4

 • 5 nætter på mellemklasse-hotel i Reykjavik med eget bad/toilet på værelset

 • Morgenmad (ikke på ankomstdagen)

 • Guidet vandretur i “Old Town Reykjavik”, inkl. besøg på islandsk bageri med smag a traditionel kaffe/the og kage (dag 2)

 • Guidet busture (dag 3 – 4 -5) – der er gratis Wi-Fi i bussen

 • Blue Lagoon inkl. adgang og håndklæde, silica ansigtsmaske og en drink efter eget valg

Ikke inkluderet:

 • Fly tur/retur
 • Morgenmad på ankomstdagen
 • Måltider på nær morgenmad
 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejseforsikring (anbefales)
Gode råd og anbefalinger


VÆR GERNE I GOD TID MED JERES BESTILLING
Det betaler sig ofte at være i god tid med bestilling/booking af jeres kør-selv ferie til Island. Jo før vi kan gå igang, jo mere har vi at vælge imellem i forhold til jeres ønsker.
Selv om Island er et stor land, er landskabet ikke plastret til med hoteller rundt i landet – ikke mindst for at værne om naturen og de smukke landskaber. Vi har forhåndsbooket en masse værelser rundt i Island, men vi kan ved en bestilling sent på sæsonen være lidt udfordret  – derfor anbefaler vi at være i god tid.
Vi plejer dog at finde en god løsning også ved en senere bestilling 🙂

Bookingtidspunktet har ligeledes indflydelse på prisen på flybilletter. Se mere herunder.


VEDR. FLYBILLETTER

Flybilletter og priser på disse kan til tider være en indviklet affære. Flyselskaberne er i hård konkurrence med hinanden og skilter ikke nødvendigvis med priser inkl. baggage – den kommer ofte oveni den pris man først ser – også via søgesider som Momondo og lignende. Vær også opmærksom om det er direkte fly I ser priser på!

Det er en fordel at være i god tid med booking af flybilletter. De først bookede flysæder er væsentligt billigere end de sidste bookede da der flyves med rutefly til Island – så her gælder udbud og efterspørgsels-princippet.

Den helt store forskel på at købe flybilletter selv eller gennem os er, at vi som rejsebureau kan fastfryse den dagsaktuelle pris ved en uforpligtendereservation. Ofte kan vi holde en reservation længe inden billetten skal udstedes – og skulle uheldet være ude, (sygdom eller lign.) kan vi i den periode frit annullere igen. Den mulighed har man desværre ikke, hvis man køber billetten selv.

Personlig betjening – her sammensætter vi de bedst mulige flyvetider og priser i forhold til jeres rejse. I er dækket af Rejsegarantifonden (som vi selvfølgelig er medlem af) da det således bliver en pakkerejse (kræves at fly + overnatning er købt som samlet pakke).


Kig forbi vores side “NYTTIG VIDEN” – her er masser af brugbar information til vedr. turen til Island.
Se siden HER.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Lotte Fisker - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER Pia Jørgensen - medarbejder hos ISLANDSREJSER
Det er oftest Mette, Lotte eller Pia, der tager telefonen, når du ringer. På kontoret er også Lars, der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk og danskejet rejsebureau
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk