Book med tryghed

Søpapegøjer i nærkontakt - foto: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Book din rejse til Island med tryghed

Corona/covid-19 er ikke sådan at få bugt med – det har vi alle efterhånden erfaret. Den første bølge i foråret var vanskelig at navigere i for både rejsende og rejsebureauerne. Mange måtte bittert erfare, at pengene var vanskelige at få hjem igen, for aflyste rejser man selv bookede via diverse portaler eller udenlandske bureauer. Omvendt opdagede mange, at der er en tryghed ved at bruge et danskejet rejsebureau – også i forhold til at få pengene retur for en rejse, der ikke kunne gennemføres. Således også vores kunder. ALLE, der ønskede det, har fået deres penge retur – selvfølgelig! Andre har valgt at ombooke/flytte deres rejse. I øvrigt er lovgivningen også med jer, der bruger et danskejet rejsebureau. Pakkerejseloven er klokkeklar – man har krav på at få sine penge retur. Og som en yderligere garant skal et dansk rejsebureau være medlem af Rejsegarantifonden.

Nu har vi en anden bølge af corona/covid-19, som vi som samfund i fællesskab arbejder på at få bugt med. Derfor holder mange naturligt nok igen med at booke en rejse til næste år. Kan man rejse? Mister vi vores penge? Hvad hvis rejsebureauet går konkurs?
Langt fra alle kender til de rettigheder, der følger med at booke rejsen gennem et danskejet rejsebureau.

Situationen her hos ISLANDSREJSER

Pressen skriver i disse tider med jævne mellemrum om den hårdt trængte rejsebranche og også om konkurstruede/ramte bureauer. Bevares, vi synes ikke denne periode er sjov – slet ikke – og branchen er overordnet set trængt. Men ISLANDSREJSER er et familiefirma med et sundt fundament – og det er vi stadig. Vores mantra er IKKE vækst, men derimod god service og sund fornuft. Firmaet er vores passion og 100% lystbetonet. Derfor “gaber vi ikke over mere end vi kan spise”. 
Vi var heldige at have en åbning denne sommer, hvor Island var et af meget få lande man frit kunne rejse til. Her sendte vi rigtig mange kunder til Island, hvilket blot har styrket vores fundament. Derfor kan vi uden at blinke sige, book din rejse hos os med tryghed. Konkurs kommer ganske enkelt ikke på tale hos os. Vores elskede rejsebureau giver vi IKKE slip på. Det er vores livsværk, som vi på ærlig og redelig vis har bygget op over de sidste 10 år – og vi er her i mange år endnu.

I øvrigt har vi også vores “søster-side” FÆRØERNEREJSER. Færøerne hører under rigsfællesskabet – og her kan man frit rejse til.

Så book trygt din rejse hos os til næste år. Samtidig kan vi ikke forestille os, at det ikke bliver muligt at besøge vidunderlige Island, når vi kommer et stykke ind i 2021 – og vi kan ikke vente med at servicere jer med en skøn rejse, for vi samler på glade og tilfredse kunder

Dit eventyr er vores passion!
Mette og Lars Viberg
ISLANDSREJSER