Side 2

Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Side 2 (af 4)

Kære Mette,

Så er vi tilbage efter en helt fantastisk oplevelse og rejse rundt i Island – tusind tak for, at alt bare var så fint arrangeret, gode hoteller og herligt besøg hos Thea og Doddi – venlige mennesker og gode samtaler. Håber at møde dem igen.

Vores eneste ”fortrydelse” er, at vi kunne have brugt én dag mere i Reykjavik – sol og 20 gr i går – alle de kopper kaffe vi kunne have nået at drikke …..men så må vi jo blot afsted igen 🙂

Vi besøgte i øvrigt et godt hestested Gauksmyri nær Hvammstangi – helt tilfældigt – trængte blot til lidt at spise og så et skilt ved  vejen – men her var staldbesøg og fremvisning af gangarter på bane og en god frokost – der kunne vi faktisk godt finde på at tage et par dage næste gang.

Men tak igen for en dejlig tur – skal nok anbefale jer vidt omkring – ses nok lige pludseligt.

BH Nina, Mette & Lone
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette Viberg

Vi havde en meget fin tur i enhver henseende. Virkelig godt program, gode hoteller, meget fin forplejning i de middagsmåltider, der var inkluderet, dygtig og meget hjælpsom rejseleder, som også fortjener stor ros for en tilføjelse til programmet på dag 6, hvor vi fik mulighed for at se ned i et vulkankrater ved Grabrokargigar (hed det vist).

Forlængelsen af opholdet i Reykvavik viste sig at være ekstra bonus, derved at vi også fik mulighed for en byrundtur til fods med City Walks, Reykjavik. Det tager et par timer og KAN VARMT ANBEFALES, hvis man har mulighed for det”.

Mvh Vibeke Overlund og Per Klitt Jensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,
 

Har lige læst dine mails. Vi havde en fantastisk tur med mange gode naturoplevelser og et fantastisk vejr også.

Servicen var i top på alle hoteller og receptionisten hjalp os med koder på det sidste hotel. Alt i alt en fantastisk ferie.

 
Mange sommerhilsner her fra
Familien Rasmussen
[Fotos: Familien Rasmussen©]

Hej Mette

Så er vi landet igen efter en helt fantastisk tur. Vil bare lige fortælle dig, at alt klappede som det skulle – og selv vejret var fint – selvom vi ifølge vejrudsigterne kunne have forventet regn hele ugen. Så tak for fin planlægning, som gjorde, at vi fik max ud af vores 8 dage 😊

Vi ankom lidt sent, men det var det en flot tur i midnatssol hen til hotellet (VISA-kort fungerede fint ved biludlejningen).
Super tur til Hengill i det flotteste solskinsvejr – med lokal guide, som vidste alt om området – og gav os en god kickstart på turen.
Gletchervandringen på Solheimajökull var også helt i top – også med en super guide.
Både Gullfoss og Strokkur var imponerende – og vi fik også gået en tur i Thingvellir Nationalpark, set kirken etc. Meget storslået.
Snæfellsnæs-halvøen – her kunne man jo næsten bruge en hel ferie. Vi droppede rideturen og tog i stedet turen op til Glymur-vandfaldet. Hold da op, hvor en flot og spændende tur.
Lang travetur fra hotellet og ind langs havnefronten i Reykjavik. Videre ud langs havnen, hvor der var fine små kaffesteder og vi fandt også Reykjaviks svar på ”Street food” i Århus – med masser af dejlig fisk og sager.

Sidste dag inden flyet gik, var vi på ’Reykjanes ude og se ”Bridge Between Continents” og  de meget varme kilder, Gunnuhver, i nærheden. Fin afslutning på turen.

Bedste hilsner fra Helene Røberg og Jan Frandsen
[Foto: Røberg©]

Hej Mette

Ville lige give feed back på vores fantastiske tur til Færøerne.

Det var en god tilrettelagt tur (tak for det) og vi fik tid til at se flere steder – og godt med bilen 🙂 Vandrestøvlerne blev også brugt.

De første to dage havde vi lidt regn og bådturen var også en våd fornøjelse, men sikke en oplevelse alligevel.

De resterende dage var sommervejr, som Færingerne beskrev det.

Det var dejligt varmt på vores vandretur på Mykines – og sikke en naturoplevelse.

Alt i alt var det bare så flot og fantastisk en tur. Vi fik oplevet landet med gråvejr og da vi kom derop, gik de stadig i vinterjakker. Og som en lokal sagde, da varmen kom, havde de haft koldt vejr indtil nu. 

Nogen har spurgt os, hvad der var bedst Island eller Færøerne? Dette kan vi ikke give svar på, da det er to vidt forskellige lande og giver hver deres oplevelse af natur og kultur.

Så vi tak for denne gang og må se, hvor turen går hen næste sommer 🙂

Vi har nydt Islandsrejser/Færøernerejser de sidste to somre og kan kun fortælle godt om jer  🙂 

Fortsat god sommer 🙂

Sommerhilsner
Gitte og Bjarne Høgh
[Foto: Høgh©]

Kære Mette,

 
Vi havde en SÅ skøn tur! Island er et mekka af oplevelser og vi er slet ikke mætte. Og så har vi jo også en hvalsafari til gode;-), så der er både det og en masse andet at komme tilbage efter.
 
Men ja – vejret var ligeså uforudsigeligt som naturen og vi måtte hurtigt sande, at deroppe må man fralægge sig sit planlægningsgen og følge vejrets vilje. 
 
Det var dejligt at have dig ved hånden på turen – både med et super program og på mailen 😉
 
Vi har allerede anbefalet jer vidt og bredt.
 
Hilsen Ane Havkrog
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Til alle hos ISLANDSREJSER, 

Tusind tak for at have planlagt vores kør-selv ferie i Island. Det var fantastisk!

Hvis vi tager til Island igen vil vi helt sikkert bruge jer! 

Tak for turen,

Carol Suzdak
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette
 
Jeg er ked af at jeg først skriver til dig nu, for at takke for en helt fantastisk planlagt tur for os.
Vi nød virkeligt vores ophold på Island og har fået en oplevelse for livet.
 
Vi følte hele vejen igennem at alt bare var så godt taget hånd om, alle overnatningsstederne var rigtig hyggelige.
 
Endnu engang tak for en fantastisk tur.
 
Knus fra Jane Wollesen
[Fotos: Wollesen©]

Kære Islandsrejser,

Vi har haft en helt igennem fantastisk tur.
Hvor er Island et flot land.

Her er et par billeder af ganske lidt af det vi oplevede.

Mange hilsner
Lisbeth Stolberg
[Fotos: Stolberg©]

Til Mette.

Så er vi hjemme efter turen, Skjulte Kræfter og Nordlysjagt.

Til start var jeg lidt spændt på 5 dage i bus med folk vi ikke kendte, forskellige nationaliteter (kun 5 danskere) min mand der går dårligt – men det var overhovedet ikke noget problem.    

Guiden der talte engelsk, islandsk og ret meget dansk, var rigtig god – fortalte stolt om sit land.  Bus og chauffør var den samme på hele turen – dejligt roligt og trygt. Ud over det der stod i programmet opfyldte chaufføren og guiden de ønsker der kom fra folk – nogle ville klappe heste – andre købe striktrøjer…

Hotellerne vi sov på var gode – dejlig både morgen og aftensmad.

Der var nordlys den 9. okt. Desværre så vi det ikke – men på Northern Lights Centret så vi de mest fantastiske optagelser af det. Ligesom vi på The Volcano-besøgscenteret så vulkanudbrud, mærkede hvordan jordskælv er og så film af hvordan de forberedte sig på udbrud fra vulkaner og jordskælv.   

Katla holdt – og alt var perfekt. Selv vejret var med os.

Tak for alt.

Mvh. Ingelise Sørensen
[Fotos: Sørensen©]

Hej Mette,

Så er vi godt hjemme igen.

Vil blot takke for en fantastisk godt arrangeret ferie for os. Vi har fået de mest fantastiske oplevelser sammen. Af flere omgange har vi forsøgt at lave en top 5 over oplevelserne, det er helt umuligt for os. Indtrykkene er så store og fantastiske, vi er overvældende over hvor meget smuk og afvekslende natur vi mødte. Gletchervandringen og snorkelturen er mine favoritter, sammen med gletcherlagunen, gejseren, den blå lagune, vandfaldene, slugten og og og…

Desværre så vi ikke nordlys, det havde selvfølgelig været fantastisk, men vi glemte helt at vi manglede det i alle andre oplevelser 🙂

Vi fulgte i stor udstrækning dine anbefalinger for ruten, så igen, tusind tak for anbefalingerne. Alt klappede.

Mvh Heidi Elbæk og ungerne.
[Fotos: Elbæk©]

Hej Mette,

Så har vi været afsted og havde en fuldstændig fantastisk tur! Ja, vi har faktisk allerede booket lejligheden til en ny og længere tur i juli.
Jeg tænkte jeg lige ville give dig en tilbagemelding på Super Jeep folkene, idet du skrev det var en ny samarbejdspartner. Meget, meget behagelig og kompetent chauffør der kom til tiden, vidste en masse og endda ville køre forbi en lokal is-producent da vi jo havde en seksårig med – han var så faldet i søvn sidst på dagen, så det sprang vi over – men super fint tilbud.

På vej ned fra gletcheren kørte vi noget mere roligt end off road turen dertil – jeg tænkte det var af hensyn til det ældre britiske par vi have selskab af på Golden Circle turen, men efter frokost kom vi tilbage til en ny jeep da der var opstået et problem med det ene dæk. Det formåede de lige at få klaret, byttet jeep og kørt afsted med den anden på trailer, på de 45 min vi spiste frokost. Jeg er ikke bleg for at danne mig en mening, og bliver meget hurtigt, meget træt ved inkompetence – til gengæld bliver jeg også virkelig begejstret når jeg oplever en så professionel tilgang til tingene som her, så kæmpe anbefaling herfra!

Når vi kommer tilbage i juli vil vi gerne se søpapegøjer, på hvalsafari, riverrafting, samme tur hos Eldhestar, og ny tur med Super Jeep. Vi plejer at være ved at være klar til at komme hjem igen når vi når slutningen af en ferie, men denne gang var vi slet, slet ikke færdige med at opleve. De islandske vidder kan altså noget helt særligt.

Tak for hjælpen! Og tak for at arrangere og sammensætte en så velfungerende tur!

Vh Christina, Nicolai og Natasha Lie
[Fotos: Lie©]

Kære Mette Viberg!

Det var en fantastisk skøn oplevelse – rent faktisk den bedste rejse nogensinde, og der er et stort sammenlignings grundlag. Vi håber på at opleve Island mange flere gange.

Niels (guide) er eminent, og må være en guldgrube for firmaet. Han var en stor del af den unikke oplevelse, som vi havde.
Her er nogle af de flotte fotografier, som vi har taget.
.
Venlig hilsen
Leif Andersen og Ann-Dorthe Hegedahl
[Foto: Andersen – Hegedahl©]
Hej Islandsrejser,
Vi har evalueret vor fantastiske rejse til Island.
Det har været en meget stor oplevelse, vi har næsten set alt i forhold til  den planlagte tur og lidt mere til.
Vi nåede desværre ikke helt til Landmannalaugur, da vi havde 2 punkteringer inden for 24 timer og vi ikke turde køre på reservehjulet de sidste 25 km dertil, men vendte op til Vik og fik et nyt dæk.
Vi fik trods alt en tur på vej 570 ved Olafsvik og kom op på bræen. Senere efter Olafsvik  var vi på den udslukte vulkan Saxhòll med megt fine trapper til toppen – kan anbefales. Se billede.
Generelt var det  fine indkvarteringer, bortset fra Ensku Husin Guesthouse. Værelserne udmærkede med morgenmad meget spartansk samt vi spiste kun en aften med en fiskeret, som kun undertegnede spiste. Til gengæld var det en af de dyreste middage og det stod slet ikke mål til de øvrige steder –  kan ikke anbefales.
Vi fik badet en 3 gange og besøgte bla. Krauma tæt på Reykholt – et fint sted til en rimelig pris. Det har været en meget stor oplevelse og vejret har selvfølgelig skiftet,  kun haft regnstøj på en enkelt gang.
I Reykjavik fik vi endda Marathonløbet at se, utrolig flot vejr og i tusindvis af folk i gaderne.
Da både Stinne og Ulla er strikkeguruer har vi besøgt rigtig mange garnforretninger. Bla. i Borgarnes samt vi kan anbefale Handknitting assoation butikken på Borgartun i Reykjavik, en ualmindelig god betjening (taler norsk).
Tak for en veltilrettelagt tur til Island, som fortjener et gensyn.
Jeg skal nu i gang med at lave et foredrag med billeder, så vi kan få flere danskere til Island.
Med venlig hilsen
Ulla, Stinne, Søren og Kent
[Fotos: Kent Jensen©]

Hej Mette,
Så er Anna og jeg vendt tilbage fra den mest fantastiske oplevelse på Island.

Vi har kun kæmpe roser tilovers for Islandsrejser i almindelighed, men dig Mette i særdeleshed 🙂 Alt klappede bare fra første færd. Vi var godt forberedte og havde printet de dokumenter du havde sendt os. Vi fik bil og Ipad udleveret uden problemer og fandt rundt uden problemer. Det var fint at have Ipad’en når vi kom ud på steder, hvor vi ikke var helt enige med GPS’en, men den største hjælp var den printede version af din rutebeskrivelse. Du var derfor med os hele vejen rundt og vi sendte mange positive tanker i din retning 🙂

Rideturen var i en klasse for sig. Fordi du havde booket den lange for ”experienced” riders, var vi kun 4 ryttere med på turen – alle de andre kunne vi se var 12-14 stykker, så en lille intim flok, der begav sig op af bjerget til den varme flod. Et par raske galopper blev det også til, så vi kunne godt mærke vi var levende dagen efter.

Vi fik set en masse og alle overnatningerne var lige til UG, så der kommer helt sikkert en næste gang på Island og vi vil helt sikkert bruge jer igen.

Endnu engang tusind tak 🙂

Mange hilsner
Anna og Kirsten Johansen
[Fotos: Johansen©]

Kære Mette ,

Tusind tak for en fantastisk godt planlagt tur til Island – det har været en kæmpe oplevelse for os alle 3. Sikke nogle vilde naturoplevelser, vi fik og i smukt vejr en del af tiden ☀️ Henrik fik sin biloplevelse 😃 men det gjorde vi andre også – jeg ville næsten ikke afleverer den igen 😂 Jeg håber, at du også har haft en rigtig skøn tur og, at du fik redet på nogle dejlige heste. Jesus – hvor er der mange, og hvor ER de smukke at se på. Det er et smukt og råt land. Vi er virkelig imponerede. Og vi mødte så mange imødekommende og hjælpsomme mennesker. Fedt hotel – det fungerede så godt.

Kh. Marie Jaconsen, Henrik Brix og Lise Jacobsen
[Foto: Jacobsen©]

Hej til Jer…

Vi er nu tilbage efter en helt fantastisk tur til Island 🙂

Alt er  gået efter en snor ingen problemer af nogen art, det har været 5 helt  fantastisk dage.

…tak for chokoladen i forbindelse med vores sølvbryllup 🙂

Det er bestemt ikke sidste gang vi har været på Island, og vi  var alle 4 var enige om, at det  var en ferie man ikke ville hjem fra 🙂

Mange hilsner
Steffen, Line, Lasse og Karin Loft Pedersen
[Fotos: Loft Pedersen©]

Hej Mette,

Vil bare fortælle, at vi havde en fantastisk rejse i Island.
Tak for hjælpen med at arrangere turen – det kunne vi ikke have klaret selv 🙂

Venlig hilsen Susanne Thomsen
[Foto: Thomsen©]

Hej Mette og øvrige,

Vi er kommet hjem for en uge siden, efter en fantastisk tur i 11 dage Island rundt.
I havde forstået hvad vi gerne ville, og havde fået lavet en tur, med en masse info til hvad der var at se i området.

Turen rundt, diverse overnatningssteder var bare perfekte, efter hvad vi gerne ville have. Kan ikke fremhæve nogen for andre, men alligevel – Brekka Guesthouse og Hunkubakkar var bare super steder. Alle steder lækker morgenmad, og utrolig gæstfrihed vi mødte. Alle de steder vi fik anvist var det muligt at købe aftensmad, og det var dejligt.

Vi kunne slet ikke nå at se alt det vi gerne ville, og nogle steder ”sprang” vi let over for at komme videre.
Vi var vilde med naturen 🙂

Tror ikke flere dage ville have gjort at vi fik alt at se – det er svært at rumme i hovedet. En tur senere ville være utrolig oplagt 😉 når denne har sat sig.

Tusinde tak til jer alle på kontoret.

Hilsen Jens Peder og Grethe Larsen

[Foto: Grethe Larsen©]

Hej Mette,

Peder og jeg vil sige mange tak for en fin tur til Island. Det er et fantastisk flot land, meget flottere end jeg havde forestillet mig. Storslået, varieret, masser af får, heste, frisk luft og ikke mange mennesker.

Vi har haft en super god tur, og det er gået godt det hele. Vi har fulgt Jeres rejseplan og har brugt tabletten flittig. GPS’en ikke nogen hjælp, og den gik død efter knap en uge.
Vi havde dog svært ved at finde nogle af guesthouses, men det kan vi tage en snak om en dag.
Vejret var godt, fuld sol de dage vi var i Rejykjavik.
Tak for Jeres indsats med at få os sendt øen rundt, uden Jer havde vi ikke fået set og oplevet så meget, som blev tilfældet.
Mange hilsner
Kirsten Boelt
[Fotos: Boelt©]

Hej Mette,

Tusind tak for en fantastisk ferie. Åh hvor var jeg ikke færdig med at opleve Island da vi skulle hjem i går. Jeg kunne sagtens have blevet der en uge mere – også selvom vejrudsigten kun var regn, overskyet og en 10-11 grader.

Vores ture, guider og overnatningssteder fungerede bare så godt – det hele var i skønneste orden. Faktisk fik vi mere for pengene den ene dag, da vores bookede 4 timers super jeep tur til Eyjafjallajökul endte med at blive en 7 timers tur da vi også rundede Thorsmörk. Det var en helt igennem fantastisk dag med store oplevelser.
Vi kommer helt sikkert tilbage!  😃

Igen, tak for hjælpen Mette – det var en super tur!!

Mange hilsner
Maja Meisner
[Foto: Meisner©]

Kære ISLANDSREJSER,

Tusind tak for en dejlig ferie!

Som 1. gangs-Islands-rejsende besluttede vi os hurtigt for at ISLANDSREJSER skulle stå for planlægningen, og efter en spændende informationsaften i Aarhus i foråret var vi alle 4 sikre på, at vi havde valgt den for os helt rigtige 12-dages rundtur.

Vi har været meget tilfredse med forløbet og med samarbejdet med ISLANDSREJSER. Alt ”klappede” – selv vejret viste sig fra den bedre side.

Overnatningsstederne var meget forskelligartede;  et enkelt sted troede vi faktisk at hotellet var nedlagt… det grinede vi noget af… men her fik vi til gengæld rigtig dejlig aftensmad. Alle steder var der rent og pænt, og flere gange havde vi den mest fantastiske udsigt.

På forhånd havde vi ikke rigtig planlagt noget, så mens mændene sad foran i bilen og skiftedes til at køre, planlagde de 2 kusiner dagens rute og de seværdigheder og stop vi kunne tage undervejs. Vi havde god anvendelse af den fremendte dagstursbeskrivelse, suppleret med den udleverede ”tablet” og Google Maps. Det blev til mange flotte udsigtssteder, imponerende vandfald, øde landskaber, sorte sandstande, fjorde, søpapegøjer, gå-ture, sandstorm, varme kilder, hvalmuseum, tørvehytter, julebutik, cafeer, bytur i Reykjavik og meget mere.

Vi kørte mange kilometer og lange stræk, så det var rigtig fint, at vi havde valgt en ekstra dag omkring Husavik/Akureyi. Vi havde en fantastisk tur og har mange gode oplevelser fra det kontrastfyldte land med hjem.

ISLANDSREJSER får vores varmeste anbefaling.

Mvh. Karin Birgitte Hiis, Silkeborg
[Foto: Hiis©]

Kære Mette,

Vi har haft en rigtig pragtfuld tur.

Før Akureyri skar vi besøget ved Godafoss ned – for at vi kunne nå at blive indlogeret – finde og sted og spise. Os der skulle på hvalsafari, skulle være ved samlingsstedet kl. 20:00. Vi var tilbage kl. ca. 00:30 efter en pragtfuld tur med mange hvaler og et par delfiner. Men byen nåede vi ikke meget af.  Det rådede Solveig (rejseleder) så bod på dagen efter – ved at lave en sightseeing og vi have mulighed for at se den botaniske have – dejligt; – men dagen blev også  lidt længere end planlagt.

Men som skrevet. En rigtig god tur, der måske skulle forlænges med 3 dage. En dag mellem Reykjavik og Akureyri, en dag i Akureyri  og en dag i Reykjavik.

Det var en fantastisk chauffør med en meget rolig kørsel og han havde et godt samarbejde med Solveig, som var meget vidende og god til at formidle.

Mange hilsner
Jens og Bente Christensen
[Foto: Jens og Bente©]

Kære Mette,

Vi er hjemme igen efter en helt fantastisk tur på Island.
Vi har oplevet så meget at det først nu er ved at bundfælde sig, det er umuligt for os at fremhæve noget frem for andre, dog var Hoffel Guesthouse helt speciel. Vi mødt af usædvanlig flot betjening samt spiste et lækkert aftensmåltid i deres restaurant, virkelig et besøg værd i skønne natur områder.
Vi vil gerne rose dig en meget vel tilrettelagt tur med gode overnatninger, alt har været suverænt, og vi har ingen uheld haft.
Det eneste sted vi blev mødt af personale der ikke havde styr på var på hotel Edda Laugar, her var der intet klar, heller ikke vores bordbestilling til fødselsdagsfejring. Til alt held var vi der i god tid og kunne selv booke plads i restauranten.

Endnu engang tak for en fin tur.

Mange hilsner Jette Jensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej 🙂

Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske ferie nogensinde, vi er meget tilfredse – alt har været super godt og lige til.

Tusind tak for alt 🙂
God sommer til jer.
.
KH Jette Sohrt
[Foto: Sohrt©]

Hej Mette,

Så er vi tilbage, efter en fantastisk uge på Island.

Alt gik efter planen, virkeligt godt arrangeret af jer!
Det er nok ikke sidste gang jeg skal derop!
Mvh. Finn Manford
[Foto: Manford©]

Hej Mette,

Islandsrejser havde planlagt en perfekt tur til os, og vi fik på den måde rigtig mange oplevelser, som vi nok ikke havde fået, hvis vi selv skulle arrangere sådan en tur. Vi boede billige steder, men det var udmærkede steder – vi skulle jo trods alt kun overnatte der.

Islandsrejser får vores varmeste anbefalinger for jer, der gerne vil have hjælp til en fantastisk tur.

Mange hilsner
Lene Luther og Jan Bjørkum-Jensen
[Foto: Jan Bjørkum-Jensen©]

Hej Mette,
Tusind tak for planlægning af vores tur til Island.
Vi havde en super dejlig oplevelsesrig tur hvor alt klappede som det skulle. Dejlig bolig med hjælpsomt personale midt i centrum. Udflugterne var en stor oplevelse. Vi så desværre kun én hval på vores hvaltur, årsagen var megen søgang og blæst men solskin og flot udsigt. Desværre en lang tur for de ikke søstærke. Vi blev tilbudt en anden tur, men tiden tillod det ikke.

Der måtte 2 ture til for at se Nordlys men det lykkedes flot på den sidste. Den gyldne cirkel med den hemmelige lagune var en flot tur med godt vejr og dejligt badevand. Vi besøgte også det store svømmestadion Laugardalslaug hvor vi kunne vælge Hot Tubs op til 45 grader – super. Perlan var også spændende besøg + de øvrige museer vi nåede at se. Reykjavik er en hyggelig by og man også spiser til rimelige priser selv om det er store is-krone beløb man betaler.
Søndag eftermiddag var vi til en sang koncert på Harpa -Söngbók Tómasar R -spændene selv om vi ikke forstod meget af sproget. En fantastisk flot bygning.

På vores tur til Sydkysten og Jökulsarlon fik vi oplevet det Islandske vejr som det også kan være, regn og voldsom blæst. Iklædt varm tøj og regntøj fik vi oplevet turen som beskrevet, flot var det. Bådturen blev aflyst da det sikkert ville have været en barsk fornøjelse. Se i øvrigt medsendte billede af brudeparret, og dem som tog billeder. Det blæste så meget at man næsten ikke kunne stå fast og temperaturen var 3 – 4 grader.

Endnu engang tak for jeres hjælp til en super rejse.

Med venlig hilsen
Villi og Jørn Hansen
[Fotos: Hansen©]

Hej Mette!

Vi vil bare lige sige TAK for en fantastisk arrangeret tur til Island, hvor vi bare er “høje” endnu af oplevelser af enhvert art; natur, mad, mennesker og atmosfæren på Island.
Alt klappede bare og Freya´s Guesthouse var rigtig godt og de ture, som du havde anbefalet var også rigtig gode, så alt i alt er vi bare rigtig godt tilfreds med hele turen, og det var jo herligt at høre fra Anne hvilken skøn oplevelse rideturen havde været.

Endnu engang TAK for en super service og fed tur til Island.

Mvh
Jørgen og Marianne
[Foto: Islandsrejser©]

Kære Mette/Islandsrejser,

Så er vi kommet hjem fra en fantastisk rundtur på Island.

Vil bare give en tilbagemelding om at alt har fungeret perfekt, dejlige overnatningssteder, hvor alt var rent og pænt, meget venligt og hjælpsomt personale. Vi har oplevet så meget smuk natur og med kun 3 timers regn og derefter sol og varme, har vi set Island på smukkeste vis.

Vi fulgte i høj grad jeres forslag til dagsture, og det har vi ikke fortrudt. Det eneste vi kunne have ønsket bedre, var en opdateret GPS. Den prøvede af og til at lokke os ud på gamle veje. Og desværre fik vi aldrig gang i den udleverede tablet. Men vi har haft den skønneste ferie og fået så mange indtryk og naturoplevelser, som vi kan have med os i lang tid.

Mange venlige hilsner
Elisabeth og Claus Søndergaard
[Fotos:Søndergaard©]

Hej Islandsrejser/Mette!

Ville såmænd bare give dig en tilbagemelding på vores Islandstur.

Den var fantastisk – alt klappede og vi var derudover super heldige med vejret. Det vi bedst kunne lide var hesteturen (Skálakot kan varmt anbefales!!!!), og gletcherturen. Fik anbefalet ture til ufattelig smuk og imponerende natur – f.eks ved Fjadrágljúfur, Reynisfjara og Svartifoss. Hotellet i Reykjavik var virkelig godt! Derudover tog vi – på eget initiativ – til Glymyr. Også fantastisk. Og så var vi heldige at se nordlys to gange.

Vi skal afsted igen og vil igen bruge Islandsrejser!

Venlig hilsen
Mette Blauenfeldt, Ølstykke
[Foto: Blauenfeldt©]

Hej Mette,

Vi har haft en alle tiders tur, Island rundt, dels på grund af Islands vidunderlige natur, og dels- men ikke mindst på grund af vores guide, Niels, som beredvilligt øste af sin viden om Islands geografi, geologi , historie og sociale forhold, krydret med hans humor. Det fungerede fint med at køre fra hotel til hotel og man var hver aften mæt af indtryk og oplevelser.

Her er billeder af et par af vores indtryk.

Venlig hilsen
Lisbet Ring-Hansen
Helge Scholz
[Fotos: Lisbeth/Helge©]

”Efter kontakt med flere forskellige rejseselskaber fik vi kontakt til ISLANDSREJSER i Aarhus, som hurtigt forstod vores idé med turen til Island. Vi valgte at forlænge den traditionelle tur med 2 dage for at have tid til at komme hele vejen rundt.
Vi kørte syd/øst rundt af hovedvej 1 og sluttede med turen over højlandet. Alle aktiviteter og overnatninger var booket på forhånd, så vi skulle bare følge det program, som ISLANDSREJSER havde lavet for os.
Vi prøvede stort set alt….hvalsafari, geometriske bade, tur på hesteryg, gletscher vandring, besøg på Poopet island (søpapegøjer), ATV kørsel, sejllads på gletcher sø… ja jeg kan blive ved.

Vi havde en fantastisk tur med skønne barske oplevelser. Vi kom tæt på en rå uspoleret natur… et land som ikke er et ”nanny-care-land”….Naturen får lov at være sig selv, turister skal indpasse sig herefter.

Vi var meget glade for samarbejdet med ISLANDSREJSER, og alt fungerede bare helt perfekt på turen. Det er tydeligt, at Lar og Mette forstod vores ønsler, og programmet og de planlagte tider passede helt perfekt.
Det kan helt klart anbefales at få denne oplevede… den vil vi helt sikkert i mange år frem”.

Steen Møller, Kolding
[Foto: Islandsrejser©]

Hej Mette / ISLANDSREJSER,

Endnu en gang vil jeg takke for din store service i forbindelse med vores forsinkelse, vi havde en fantastisk tur til Island og havde fuldstændig ro i maven, da vi følte du havde fuldstændigt styr på tingene, vi vil til enhver tid anbefale jer til andre, dette var en fødselsdags gave til min kone, 50 år, derfor betyder det rigtigt meget for mig at det i sidste ende klappede til et stort 12 tal. 😊

Med venlig hilsen
Lars & Pia Beuchert
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Hej Mette,

VI vi gerne takke jer for hjælpen med at planlægge vores tur til Island. Vi havde en fantastisk tur, vejret var med os næsten hele vejen, så vi kan ikke klage der overhovedet 🙂 Det var en rigtigt god beskrivelse I havde lavet og vi benyttede den hele turen. især blev vi meget positivt overrasket da vi skulle bo i de små røde hytter(Hunkubakker guesthouse) Det var virkelig et lækkert sted.

Vi vil rigtigt gerne til Island igen, og vi vil helt sikkert bruge Islandsrejser igen og har også varmt anbefalet jer til andre 🙂

Venlig hilsen
Ida Klose og Morten Nyholm Jensen
[Fotos: Ida og Morten©]

Hej Mette,

Jeg vil bare give dig en kort tilbagemelding på vores rejse.

Det var en helt fantastisk tur. Alt fungerede med overnatningerne og de ture, som du havde booket for os, klappede bare. Og også vejret var med os. Rigtig godt!

Vi håber selvfølgelig at komme afsted selv igen på et tidspunkt. Indtil da vil vi nøjes med at anbefale andre at tage afsted med dig som arrangør.

Tusind tak for denne gang.

Mvh Dorte
[Fotos: Dorte©]