Vælg en side

Anmeldelser

- side 2
Anmeldelser ISLANDSREJSER - foto/design: Lars Viberg - ISLANDSREJSER

Anmeldelser ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER

Vi har et slogan der siger dit eventyr er vores passion. Derfor bliver vi glade når vores kunder efterfølgende – uopfordret og frivilligt, deler deres oplevelser med os. Så herunder kan I få et lille indblik i deres eventyr og rejser til Island og Færøerne med ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER.

Vi har fået rigtig mange anmeldelser og udtalelser – derfor har vi, for at siden ikke skal blive for langsom, delt dem over flere sider. Man bladrer nemt mellem siderne via linket i bunden af siden.

Side 2 (af 5)

Kære Jannie,
Jeg vil bare sige tusind tak for planlægning af vores rejse til Færøerne. Alt forløb helt perfekt, det er et smukt land og fordeling af hotelophold med de fleste overnatninger i Torshavn, 1 på Suderøy og 2 i Klaksvik er perfekt.
Der er kun få afgange til Suderøy, så man skal lige være opmærksom på afgange. Vi kunne enten komme derfra kl. 7 eller kl. 16.
Vi var også glade for overnatningerne i Klaksvik. Hvis vi havde boet i Gjøgv i to dage, havde der været lang snørklet vej til og fra. Hotellet i Torshavn er dog helt klart det lækreste.

Og så en anbefaling til jeres hæfte – vi bookede mad via eatlokal.fo på Suderøy. Vi fik fantastisk mad og hyggeligt samvær med en færøsk familie. Et godt alternativt i Tvøroyri, da der ikke var så mange restauranter.

Smuk smuk tur og de bedste anbefalinger til jer, både for kommunikationen og planlægningen.

Mange hilsener
Katrine Norup
[Foto: FÆRØERNEREJSER ©]

Hej Mette!

Tusind tak for en uforglemmelig dejlig Islandstur med verdens bedste guide (Vidunderlige Island – red.).

Med bedste sommerhilsner
Mette og Oluf
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Tak for en hel fantastisk tur til Island (Vidunderlige Island grupperejsen – red.). Det var virkelig en oplevelse. Et meget spændende land med et helt specielt natur.

Med Elin som guide følte vi os virkelig i gode hænder.
Gruppen på 30 synes vi er helt perfekt, da der er mulighed for at lære alle at kende (mere eller mindre).

Vi anbefaler gerne til alle vi møder smilesmile

Venlig hilsen Aase og Hans Hellegaard
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hejsa

Vi er lige kommet hjem fra vores fantastiske rejse til Island, som vi virkelig har nydt! Hvor har det været dejligt nemt at booke rejsen igennem jer, så vi vil gerne takke for god service.
Vi rendte dog i problemer på hjemturen, da vores fly blev forsinket med 3 timer og 18 minutter. Vi har ret til kompensation, ifølge Icelandair, og vil gerne søge det. Håber I kan hjælpe.
…(det kunne vi – ISLANDSREJSER).

Hej Mette
Tusind tak for hjælpen, vi får lige kigget på det:)

Jeg regner med at jeg gerne vil besøge Island igen senere hen og booker glædeligt igennem jer endnu engang. I er bare super behjælpelige og giver hurtigt svar og sammensætter nogle fede turer. Vi har ihverfald fået os en oplevelse for livet, så vi siger også tak for denne gang.
Du må også have en dejlig sommer:)

Venlig hilsen Anna og Mille
[Fotos: Anna/Mille ©]

Hej Mette

Vi er netop kommet hjem fra en helt fantastisk ferie på Island. Vi vil gerne sige tak for at arrangere vores biltur rundt om Island, til alle de gode råd vi har modtaget fra jer samt alt det materiale i har bidraget med, herunder rejseplan, ideer til interessante steder at besøge og meget mere.
Alt har fungere meget tilfredsstillende, fra check in i Billund, bil leje, hoteller og retur igen. Vi er super tilfredse med jeres indsats og vil helt klart anbefale jer til vore venner og bekendte som overvejer at besøge Island.
Island er et dejligt land, vi kan godt forstå jeres fascination af landet, vi har kun mødt venlige lokale personer, alle taler engelsk, at køre er nemt og afslappende og så er naturen bare helt fantastisk.

Mange hilsner fra et par glade kunder
Lotte og Tom Andersen
[Fotos: Lotte/Tom ©]

Hej Jannie.

Vi har haft en fantastisk god tur rundt på Island, hvor alt har fungeret perfekt.
Gode og dejlige overnatningssteder og en fyldestgørende rutebeskrivelse, hvor vi har sat flueben ved det hele plus lidt mere.
Så meget stor ros til dig/Jer.
Nu sidder vi bare i Keflavik Lufthavn, hvor vi skulle være fløjet fra kl. 16. Flyet er blevet udsat af flere gange og til sidst til kl. 01.00 islandsk tid. Og det kan I absolut ikke gøre for, og vi skal nok klare, vi ikke er hjemme før i morgen tidlig kl. 06.00.

Mvh. Jørgen Mulbjerg
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Vi vil gerne sige 1000 TAK for en rigtig god ferie, hvor det hele bare klappede! Fandt også det nye mødested for Troll Expedition. Her var vi i øvrigt rigtige heldige med vejret og havde en super oplevelse med god guide. Endvidere kun 3 dage med regn ud af de 14 dage vi var af sted.

Hotellerne var alle perfekte med undtagelse måske lige af Fosshotel Hekla – men her fik vi til gengæld den bedste torsk vi nogensinde har fået! Så meget ros til kokken. 

Vores lejebil var kanon, havde faktisk kun kørt 4000 km da vi overtog og var som spritny. Det var en Golf og passede lige præcis til vores behov!
Selve jeres planlægning og anbefalinger af turen Island rundt passede godt. Antallet af kilometer per dag og forslag til aktiviteter var super. SÅ alt i alt en dejlig ferie og vi vil uden tvivl varmt anbefale andre, at bruge Islandsrejser som rejsebureau!

Med venlig hilsen
Lene Kargaard
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hej Mette,

Vi ville blot endnu engang sige tusind tak for dit store arrangement og arbejde i vores tur til Island. Vi havde en fantastisk tur, og det hele forløb helt problemfrit. Derudover var vi meget overrasket (og glade for), at du var til rådighed under turen.
I er så anbefalelsesværdige, og vi er meget glad for at vi valgte jer.
Så 12/10 stjerne herfra !

De bedste hilsner
Signe og Signe
[Fotos: Signe 😉 ©]

Hej Mette og personale

Vi er nu kommet godt hjem fra en rigtig god tur til Island.
Alt fungerede efter planen både hvad angår fly, hotelreservationer, billeje og jeres forslag til rute som vi fulgte, dog med ombytning på dagene ved Myvatn på grund af vejret. Da vi ikke var på hvalsafari havde vi tid til vandretur til Studlagil, en tur til Seydisfjordur, (en flot køretur og en lille hyggelig by) en tur til Godafoss og flere små tilføjelser til jeres forslag.
De 11 dage/10 nætter passede godt til os, da vores forventninger til oplevelser blev indfriet.

Vi takker for jeres arrangement, intet at klage over og kan kun anbefaler jer til at arrangere kør selv ferie på Island.
Da alt bare fungerede, sidder vi med overvejelser om at få jer til at arrangere en ferie til Færøerne næste år

Rigtig god sommer til jer.
Lisbeth og Svend
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hej Jannie,

Alt klappede.

Dejlige hoteller, super rutebeskrivelse. Rigtig god service fra jeres side.

Tak for en forrygende ferie.

Venlig hilsen
Gregers Christensen
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hej Mette

Ville bare skrive en stor tak for hjælpen med at få strikket en uforglemmelig dejlig rejse sammen for Kira og jeg.

Vi har haft 2 fantastiske uger og har nydt tiden på Færøerne fuldt ud. Vi nåede også at komme afsted til Mykines efter din/jeres hjælp med ombooking – en perfekt afslutning på en dejlig ferie.

Tusind tak og ønsker jer alle en dejlig sommer.

Hilsen Simon Boje Hansen
[Foto: FÆRØERNEREJSER ©]

Hej Jannie,

Vi har nu kommet hjem fra en formidabel tur til Island.
Landet er ubeskriveligt smukt og varieret.
Den nordlige del omkring Myvatn var en stor oplevelse, godt med to overnatninger der.
Hvalsafarien var en meget spændende tur, vi så både hvaler og delfiner.
De varme lagooner prøvede vi tre steder, jeg vil fremhæve den ved Myvatn.
I Østfjordene var de grønne bjerge og sorte strande en stor naturoplevelse.
Man kan sige, alt var store naturoplevelser.
Sidst men ikke mindst havde vi stor fornøjelse af jeres dagsprogrammer.

Venlig hilsen
Kirsten Laurberg Lund
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hej Mette

Vi vil bare lige sige tusind tak til dig og hele holdet bag Islandsrejser for at have planlagt en helt fantastisk tur for os til Island.

Vi nød det hele i fulde drag, og vil sørge for at sende alle de bedste anbefalinger i jeres retning.

Rigtig god pinse.

De bedste hilsner fra
Mads og Anne-Sofie
[Foto: Anne-Sofie og Mads ©]

Kære Mette (og resten af teamet).

Tusinde tak for en vel tilrettelagt tur. Alt var bare, som det skulle være. Masser af gode oplevelser. En meget lærerig tur, samtidig med det var ferie.

Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte Island (og jer) til vores rejse med børnebørn. Helt fantastisk med den barske, kolde og vilde natur (og varme bade).

Hilsen Gunnar og Susanne (Anton og Jonathan)
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Kære ISLANDSREJSER,

Tak for en fantastisk rejse til Island.
Island var fantastisk og vi som familie har fået en oplevelse for livet.
På en uge hvor DMI lovede regn hver dag, blev vi faktisk mest våde, når vi gik tæt på vandfaldene. Der var byger, men også sne og sol og den flotteste blå himmel.
Tak for planlægningen.
Island har bestemt et sted i vores hjerter nu.
God weekend!

Vh. Helle & Thomas
[Fots: Helle og Thomas ©]

Hej Mette,

Vil lige vende tilbage og fortælle vores store tilfredshed med turen til Island.
Det var en perfekt oplevelse, lige fra fly til hotel og oplevelser.
De unge var især henrykte over ATV turen. En sjov tur og lidt overskridende af grænsen.
Endnu en gang tak for hjælpen til vores fantastiske tur som vi anbefaler andre.

Venlig hilsen
Vera Kjeldmann
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Kære Mette

Så er kommet hjem og jeg savner allerede barske smukke Island. Vi skal SÅ meget afsted igen.
Jeg vil lige skrive til dig og sige TUSIND TAK !!!!
Det har været en fornøjelse at købe rejse hos dig og hele servicen fra start til slut. Jeg har også allerede anbefalet jer til andre og skal nok blive ved med det.

Island har rørt mig helt ind i knoglerne – og jeg får næsten tårer i øjnene når jeg sidder her og skriver dette. Der er jo så smukt – smukkere end jeg har forestillet mig. Har ellers i 26 år været vant til Norges også barske natur langt oppe nord på, men Island er noget helt særligt.
Det har også fået mig til at tænke anderledes over den verden vi lever i i dag. Deroppe kunne jeg glemme alt det forfærdelige der sker rundt omkring og jeg følte at bjergene passede på mig og jeg var tryg selvom naturen var barsk og bestemte.
Jeg blev mindet om at jeg er bare på besøg på denne jord og jeg skal respektere den og ikke tage noget for givet. Jeg skal være taknemmelig for alt hvad jeg oplever og det var faktisk en rigtig lærerig og god oplevelse at jeg ikke kan bestemme hvornår jeg vil køre hvorhen og hvor hurtigt det skal ske. Det gør vores jord og naturen.
Jeg ved godt det lyder helt helligt, men det er virkelig rykket på nogle dybe følelser i mig.
Jeg så desværre ikke nordlys, men så har jeg en god undskyldning for at skulle afsted igen 🙂

Mange hilsner Malene Hauge
[Fotos: Hauge ©]

Hej Mette,

Vi havde en fuldstændig vidunderlig tur til Island! At vi måtte blive på land og undvære hvalerne den sidste dag kunne ikke ændre på at vi nød hvert eneste sekund af ferien.
En stor del af den oplevelse skal Du/I have tak for. Hjælpsomheden med at strikke vores ønsker sammen til en brugbar løsning med den korte frist, samt de uundværlige opdateringer og forslag under vores tur løftede oplevelsen til et helt andet niveau.

Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder i såfremt min frygt for at “noget skulle gå galt” når jeg har været ude at rejse. Den ros vil jeg ikke lade gå jeres næse forbi. Vi kommer helt sikkert til at fortælle vidt og bredt om vores fantastiske tur og jeres del i dét. Vi kan faktisk ikke lade være!

Og så må du ENDELIG hilse vores guide på Hengill-Hiken, Andres, når du får muligheden for det!
Den tur står som højdepunktet (også bogstaveligt!) på vores tur og en oplevelse vi aldrig kommer til at glemme! Ubeskrivelig natur og topprofessionel guide til at hjælpe os igennem. Det glemmer vi aldrig!

Vi snakkede allerede om at vende retur til Island en dag inden vi overhovedet havde sat os i flyet på vej hjem. Og skulle det ske er jeg sikker på at vi kigger forbi ISLANDSREJSER igen!

Tusind, tusind tak!

Mvh. Christian og Lea
[Fotos: Bustravel ©]

Hej Jannie

Lidt feedback på vores oplevelser på Island.

Vi har haft en fantastisk tur og har oplevet helt vildt meget. Tusind tak for jeres store arbejde med at tilpasse og ændre turen efter både vores ønsker og efter hvad corona krævede. I har været helt utroligt gode til at forme rejsen efter vores ønsker. Vi fik lige den tur vi drømte om. At vi så var exceptionelt heldige med vejret gjorde det jo bare endnu bedre.
På turen havde vi bl.a. udsigt direkte til Kirkjufell og fik det vildeste nordlysshow direkte foran vores lejlighed surprised

Ture:
Ice Cave tur med med ice explorers: super god tur, fin guide, kæmpe oplevelse. Ikke fortravlet så vi fik en masse ekstra tid i hulen.
Nordlys tur: Jesper var afsted på fototur med arctic shots fra Reykjavik. God tur. Fin kommunikation før, under og efter.
Blue Lagoon: alt klappede

Vi bookede selv Vidgelmir og Secret Lagoon undervejs. Begge dele var rigtig godt. Virkelig god og fortællende guide i Vidgelmir.

Endnu en gang tak for en dejlig tur. Vi har allerede anbefalet jer videre.

Mvh Pil
[Fotos: Pil Hejl ©]

Min kæreste og jeg brugte Islandsrejser til vores to ugers juleferie og vi blev bestemt ikke skuffet. De to os i hånden og hjalp med alt, fly, bil, hoteller og aktiviteter. Der var styr på alt, hvilket var rart i juletiden, da mange parametre der spiller ind i mellem jul og nytår ift. hvad der er muligt og åbent. Vi har allerede anbefalet Islandsrejser til flere efter vores tur fordi vi absolut ingen kvaler havde og turen var helt fantastisk. De ved hvad de taler om ved Islandsrejser.

Med venlig hilsen
Mathias Devan Hansen
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Vi er lige kommet hjem fra to fantastiske uger på Island.
Rejsen var planlagt og booket af Islandsrejser, som har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Det har været utrolig rart at have kontakten til Mette, specielt når der har været ombookninger af vores aktiviteter på grund af vejret. Så har vi kunne slappe af og nyde turen. Vi kan på det varmeste anbefale Islandsrejser.

Bedste hilsner
Lærke og Anders

[Fotos: Lærke/Anders ©]

Kære Mette,

Så er vi hjemme igen efter en helt igennem skøn ferieuge. Tak til jer for en velarrangeret tur – som gjorde at vi virkelig kunne holde fri og ferie.
Alt klappede bare med hensyn til rejsen, hoteller, bil, reserverede ture (ikke jeres skyld at hval-kompagniet aflyste vores hvalsafari grundet dårligt vejr) og ikke mindst gode beskrivelser og forslag til seværdigheder m.v. af ruten. TAK smile. Det var lige præcis tilpas og ikke for meget – så der var plads til at vi også selv kunne finde på noget wink.
Navnet på vores tur: Nordlys og Isbjerge – blev opfyldt + alt det andet vi så. Gletcher-vandringen var også super – rigtig gode guider.

Og så glæder jeg mig helt vildt til at vi snart skal arrangere en tur til sommer 2022 (hvis altså verden holder åben til den tid).

Mange hilsner Arki
[Fotos: Hansen ©]

Vi kan varmt anbefale ISLANDSREJSER som rejsearrangør.
Vi har netop været på en 5 dages veltilrettelagt kør-selv tur i det sydlige Island. Der var arrangeret fly, leje af bil, eller rettere minibus, da vi var 6 familiemedlemmer afsted – samt overnatning på 4 forskellige hoteller på ruten. Skønne hoteller…. det første lå i byen placeret ovenpå et geotermisk område med varme kilder. Dejlige hottubs og fantastisk udsigt til fjelde med de dampende kilder. Suverænt godt ovenpå en lang rejsedag. Undervejs på ruten var der anbefalinger til skønne steder og attraktioner. Flotte vandfald, gletcher, gejsere, klippekyster, varme bade …Secret Lagoon.. tomatrestauranten Fridheimar m.v.
Inden rejsen fik vi god information om praktiske forhold og tips samt diverse rabatkuponner. ISLANDSREJSER var i hele forløbet gode til at rådgive og hjælpe på enhver måde.
Fem store skønne stjerner herfra *****

Birgitte Mouritzen
[Fotos: Mouritzen ©]

Hej Mette

Jeg vil bare sige tak for en rigtig god tur, godt planlagt og vi nåede stort set at se det I havde foreslået. Fantastisk natur og det var vel bare en appetitvækker smile
Det eneste vi var lidt kede af, var 1,5 times forsinkelse da vi kom, og kaos i lufthavnen i forhold til dokument/Corona pas, så vi nåede ikke Den Blå Lagune (kom kl. 19:45). Men vi fik lov at komme dagen efter. Vi kom til første hotel kl. 20:45. For sent til mad, men så var der en tankstation, hvor de havde nogle udmærkede sandwich. Men alt andet var super.

Kh Kirsten Demin
[Fotos: Demin ©]

Tusind tak for en meget veltilrettelagt ferie. Island er godt nok et fantastisk land.
Det tog lidt lang tid at komme gennem lufthavnen, for vi var mange rejsende og lufthavnen skulle tjekke alle vores coronadokumenter. Men pyt vi stod og snakkede med andre danske rejsende og fik en masse god tip til vores ferie.
Vi havde regn de første dage og vulkanen sov, så vi freestylede lidt, så det var ok – vejret kan man jo ikke gøre noget ved smile
Vi havde valgt at have en ekstra dag på Sydkysten, det var vi rigtig glade for. Så havde vi god tid at opleve den storslåede og meget forskellige natur.

Overnatningsstederne var alle fine og nemme at finde. Vi havde hjemmefra lagt alle hotellerne ind på vores egen gps og brugte derfor ikke den gps, der blev udleveret sammen med bilen. Wilderness centret var en dejlig oplevelse og et fantastisk museum. De søde unge mennesker, der primært passede stedet var meget hjælpsomme.

Inden vi nåede tilbage til Reykjavik vågnede vulkanen igen, så vi havde en fantastisk oplevelse derude.

Vi var så heldige at vi så en polarræv den ene dag, og da vi var på hvalsafari så vi både en pukkelhval og ca. 20 grindehvaler.
Hvis du havde spurgt os inden vi rejste, om vi troede at vi skulle til Island igen, var svaret blevet nej, men efter vi har været i dette fantastiske land er vi enige om at vi gerne vil afsted igen – vi mangler at opleve nordlys (vi så det kun i 3 minutter og vil gerne opleve det noget mere) og midnatssol. Ja og så er der jo også så mange steder vi endnu ikke har set eller bare har lyst til at gense.

Endnu en gang tusind tak for en fantastisk ferie.
Suzette og Michael Hegelund
[Fotos: Hegelund ©]

Kære Mette

Her er lidt feed back fra vores tur til Island.

Først og fremmest tusind tak for en veltilrettelagt tur.
Vi havde en meget fin tur uden uheld, hvor vi havde mange interessante og spændende oplevelser: Så vulkaner, gletschere, vandfald m.m.m., badende i en varm flod, hot tups og bassiner. Vi var meget betaget af det vekslende lys og farver rundt om på øen. Så desværre ikke nordlys.
Som et koriosum kan nævnes , at vi havde et helt hotel for os selv (Kirkjufjell Hotel). Værtsparret tog venligt imod os og viste os, hvor morgenmaden stod og forlod så hotellet og vi så ikke mere til dem og der boede ikke andre på hotellet.
Et lille bump på vejen: Ved Höfn Inn var der self-check in, som ikke fungerede, da vi ikke havde fået at vide værelsesnr. og key code fra jeres side. Jeres samarbejdspartner på Island fik dog hurtigt løst problemet – hurra. Morgenmaden på Höfn Inn var dog ikke af samme kvalitet som de andre steder, hvor vi boede.
Vi havde ok vejr og nogle dage med meget fint vejr. De 2 sidste dage i Reykjavik havde vi dog heldags regn.
Der kunne skrives meget mere men vi vil slutte her med at sige, at vi var meget tifredse og glade for turen.

Ha’ en god dag.

Med venlig hilsen
Inger, Mogens, Marianne og Erik
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

“Wellness for to”

120 meter nede brager Atlanterhavets dønninger ind mod klipperne. Havgus og lavthængende skyer blander sig med vinden. Havfugle glide på opadgående luftstrømme og baner af sollys. Heroppe er græsset grønt. Vinden stille. Og som i et med øjeblikket er jeg i fuldstændig ro.

Birgitte og jeg selv var egentligt på vej til Mykines. Turen blev dog fra morgenstunden aflyst da havets dønninger var for kraftige til at bådturen kunne gennemføres. Min min kone havde et alternativ. Bøsdalafossur med klipperne ved Trælanipan viste sig at gemme på endnu en uforglemmelig vandreoplevelse. Grønne skråninger og klipper med top udsigt til havet. Stille søer og rindende vandfald. Alt det som Færøerne venligt stiller frem for besøgende.

Vi bookede kør selv turen “short break” med 5 dage/4 nætter. To overnatninger i Klaksvig og to i Torshavn. På denne tur besøgte vi øerne Vagar, Streymo, Ysturoy, Bordoy og Vidoy. Kørte igennem mange af de lange, dybe og helt igennem fantastiske tunneller. Besøgte Gasadalur, Vestmanna, Kirkjubøur, Klaksvig og Torshavn. Nød udsigten fra Klakkur ovenover Klaksvig. Spiste gourmet fisk i Torshavn og nød den nye spa på hotel Føroya.

Hele turen var professionelt arrangeret af “Færøernerejser”. Dejlig og vedkommende service. Og en fed wellness oplevelse oplevelse for to – så vi vender med garanti retur 😉

Søren Greve
[Fotos: Søren Greve ©]

Hej Mette

Tusind tak for al jeres hjælp med at planlægge vores sølvbryllupsrejse. Vi har haft en fantastisk tur i det skønneste vejr. Vi så bl.a. lunder hele 3 gange forskellige steder rundt på øerne. Vi vender helt sikkert tilbage til dette smukke land.

De kærligste hilsner og tak
Fra Anja og familie.
[Fotos: Nyby©]

Vi vil gerne takke for en rigtig dejlig tilrettelagt tur til Island. Bil, hoteller og inspiration til hvad vi skulle se – alt fungerede så perfekt. Om det så var vejret var det også sol og kun lidt støvregn en enkelt morgen.
Island er bare så dejligt et land og vi vil helt klart anbefale jer til alle som vil en tur derop. I gør det så godt. Foredraget gav så godt et indblik i, hvad der er at se. Også dokumenter til rejsen er så gennemført. Tusind tak.
Her er så lige et par billeder… to fra Jökulsálón og to fra Reynisfjara. Håber de kan bruges.
Vi var på den tur som I kalder Naturens Kræfter.

Mange hilsner
John og Birthe Rasmussen fra Randers 👏👏👏😀
[Fotos: Rasmussen ©]

Så er vi vel hjemme igen fyldt med gode oplevelser. Hvem siger, at det altid regner og er tåget på Færøerne? Vi har haft solskin, klart vejr og let brise alle dage, så vi har haft de bedste muligheder for at nyde den flotte natur, og det har vi gjort!
Bortset fra den første overnatning har alle overnatningssteder været absolut tilfredsstillende. Vi har virkelig oplevet stor service og gæstfrihed – især på Brim, Suderoy. Alt har fungeret let og gnidningsløst både med billeje, ture o.l. Det har været gode og brugbare oplysninger, vi har modtaget fra jer. Tak for det.
Vi siger tak for denne gang og vender tilbage, når turen skal gå til Island.

Venlig hilsen
Elisabeth og Co.
[Fotos: Bro©]

Kære Mette

Så er jeg ved at komme mig efter en helt fantastisk tur til skønne Island! Sikken dog en kæmpe oplevelse det var, og sikken en fantastisk program du havde strikket sammen til mig. Hver dag tæt besat med aktiviteter, så da jeg kom til søndag må jeg indrømme, at jeg nok skulle have holdt lidt igen med turene, eller endnu bedre have taget et par dage mere 😉

Rideturene var turens højdepunkt for mit vedkommende. Jeg havde en smule sommerfugle i maven inden den første ridetur, men hold da op hvor jeg nød at sidde på en islandsk hest igen, og det på selveste Island!

De øvrige ture (uden hest) var også store oplevelser. Hvalsafarien var lidt lang, men alle timerne værd. Tænk, vi var så heldige at se pukkelhvalens blæs og kæmpe hale et stykke væk fra båden. Det var stort og hele ventetid værd. Derudover så vi også hvidnæsede delfiner og vågehvaler. Stort med stort på.

Turen rundt Den Dyldne Cirkel var også en stor oplevelse. Ved Friedheimar blev vi modtaget af den sødeste fyr, som fortalte os om tilblivelsen af stedet og om selve produktionen. Spændende nok, og utroligt at de kan dyrke tomater året rundt. Han afsluttede med at sige, at nu skulle vi være velkomne i restauranten, hvor vi kunne købe forskellige retter med tomat, samt i deres lille butik hvor vi kunne købe forskellige souvenirs. Tja, så dyrt var retterne heller ikke, men sulten havde ikke meldt sig endnu, for det var midt på formiddagen.

Og så sluttede jeg mit eventyr af med turen til vulkanen. Det var en hård, men meget spændende tur op til toppen. Vi så desværre ikke selve lavastrømmen, så skulle vi have gået yderligere en time – og det var tiden ikke til. Men vi kunne se lidt gløder ude i lavastrømmen, så det var fint. Landskabet var så smukt, så smukt – og barskt. Jeg havde faktisk været så heldig at se noget af lavastrømmen, og det oppe fra flyet! På flyturen op meddelte kaptajnen på et tidspunkt, at nu var vi lige over den aktive vulkan, og han syntes virkelig, at vi skulle se den. Så han tippede flyet mod venstre et par gange, så vi kunne nyde synet af den flydende lava. Så sjov en oplevelse.

Nu vil jeg slutte min lange beretning, og jeg tænker, at jeg vist opbrugt min kvote for brugen af “fantastisk” og “stor oplevelse” 😉

Skal jeg nogensinde til Island igen, og det håber jeg virkelig jeg skal, vil jeg helt klart gøre brug af jeres store kompetence igen.
Jeg kan virkelig kun anbefale jer;)

Rigtig god weekend.

Kærlig hilsen
Lene Drewsen
[Fotos: Drewsen ©]

Kære Mette / Islandsrejser

Er lige kommet hjem fra en fantastisk oplevelse Island rundt. Vil bare sige at alt fungerede til UG (med kryds og slange).
En gigantisk masse indtryk der lige skal “sluges” men stadig sidder klippe klart på nethinden. Den overdådige natur, elve og ikke mindst vandfald gjorde et stort indtryk.

Dette sagt så er gruppen (Vidunderlige Island, grupperejsen)  jo også vigtig – man ved jo ikke hvem man kommer til at rejse/køre i bus med, men sikke en dejlig “masse” mennesker – det var helt ubeskriveligt. Alle klingede 100% og på dag to var alle allerede pot og pande, hvilket resulterede i , bl.a., at aftensmaden blev indtaget i et inferno af larm – DB 800 +; ALLE talte/snakkede på kryds og tværs – det var bare genialt (selvom man ikke rigtig kunne få ørenlyd nogle gange…)

Super dejlig og kompetent guide (Elin). Har være på rundtur med bus før men ikke inkluderet morgensang, ha ha. Ingen vej udenom – det var bare at skråle med – og Elin synger rigtig godt. Solveig, vores chauffør, styrede bussen sikkert rundt og med jernhånd. Det forholdsvis lille men meget stærke menneske kunne bare tage fra. Kufferterne røg ind og ud af bussen i rekordfart. Man skulle sandelig ikke selv prøve.. 🙂

Der er jo lavet en del beskrivelser fra gæster på jeres hjemmeside som ligner vores, så vil ikke udpensle ret meget mere.

Hvis jeg/vi skal nævne noget omkring udflugterne, skal der nok på jeres hjemmeside gøres opmærksom på, at hvalsafari foregår fra kl ca. 20.30 og til midnat – det er noget af en mundfuld efter en lang bustur på ca. 8 timer – så er det udsolgt – ihvertfald hos os. Turen blev heller ikke til noget; vist ikke pga vejret, men vi var en del der meldte fra grundet tidspunktet – det faldt ikke i helt god jord fra udbyderen…

Summa sumarum:
Rejsen var værd at vente på da vi jo sprang et år over – ingen tvivl om det. Så super duper – tak for en ualmindelig god rejseplan/lægning – tror vi fik set det vi skulle og mere til 🙂

Alt godt fremover ønsker vi jer alle.

Hilsen Erik, Bente og Preben
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Hej Islandsrejser

Vil bare lige sige jer tak for at alt fungerede på vores Islandsrejse (fly-bil-hoteller).
Bare til jeres information:
Kun en enkelt ting fungerede ikke, nemlig den tablet som vi fik udleveret hos Hertz. Af gode grunde ved vi jo ikke, hvad vi gik glip af, men nok nogle tips and trick, som der sagt ved udleveringen (tablet er aktuelt og fremadrettet udskiftet med en APP, mvh Islandsrejser).
Vi fandt jo rundt alligevel, og så en masse skøn natur og historie i den skønne og samtidig barske natur. Det er ikke sidste gang, Island er vort rejsemål.

Med venlig hilsen
Kirsten Risvig Rasmussen
[Fotos: Rasmussen ©]

Hej Mette

Vel hjem kommet fra en super tur. Alt gik som ønsket. Hotellerne var meget forskellige med meget forskellige plusser. Det bedste var nok at der ikke var mange turister. Det gav et godt indtryk af den Islandske natur. Kun i Reykjavik var der “mange”. Eneste minus var at gps’en der fulgte med bilen ikke var opdateret. En del varmtvands bade var lukkede eller under reperation.
Et STORT tak for hjælpen til en god ferie, hvor vi også blev budt på alle typer vejr. Vi ønsker dig og firmaet en god sommer, her fra et par tilfredse kunder.

Mvh
Lillian & Niels
[Foto: Lillian & Niels ©]

TAK for en fantastisk tilrettelagt tur i Island. Vi er vel hjemme efter en helt igennem fantastisk tur. Der var ikke så mange turister, som vi kunne se, de var vant til, men det var så absolut til vores fordel. Alt klappede. Især var dagen med Andrés en usædvanlig god dag.
Skønt med folk, der bare er gode til det, de laver!

Nu ønsker vi bare at kunne rejse derop endnu engang.

Mvh
Margit og Jens Chr.
[Foto: ISLANDSREJSER ©]

Kære Mette/ISLANDSREJSER

Kai og jeg siger tak for en utrolig dejlig rejse til Island (Vidunderlige Island, grupperejsen).
Guiden Elin var vidende, sød, hjælpsom og chaufføren Solveig kørte som en drøm og var ligeledes sød.
Turens tilrettelæggelse var lige noget for os, og at I så også havde skaffet det skønneste vejr, gjorde ikke oplevelserne mindre. Virkelig flotte attraktioner i den rigtige mængde.

Vi vil gøre vort til, at I får nye og glade kunder. Tusind tak for den ordentlighed og gode hjælp, du har vist os og ydet os, tak fordi du sørgede for pladser foran i bussen, gode hotelværelser og allergi venlig mad.

Alt mulig held og lykke med Islandsrejser.

PS. Gruppen var meget homogen og vi hyggede os på tværs af alder og køn.

De bedste hilsner
Hanne Bødtger og Kai Sørensen
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette,

Nu hjemkommet efter 14 dage på Island. En utrolig oplevelsesrig tur. Vanvittigt meget har vi oplevet. Vi manglende faktisk blot at se vulkanen udenfor Reykjavik.

Vestfjorden spændende. Specielt Hornstrandir, med udflugt til området en dag. Dog meget vanskelig at få arrangeret en en dagstur der, pga sejltid og logistik problemer. Virkelig øde og mega spændende.
Myvatn var fantastisk. Et utroligt område med hot springs (Secret Lagoon ), Geotermisk meget aktivt område med. Flere vulkaner man kan besøge i området.
Askja vulkan turen var hård og meget lang 100 km på grusvej og lang vandretur i sne til selve vulkanen. Ganske enkelt et fantastisk spændende område. Turen tog 12 timer.
Dettifoss-vandfaldet imponerende voldsomt. Dynjandi-vandfaldet ved Vestfjorden var meget smukt og utroligt stemningsfuldt. Gullfoss-vandfaldet fik vi også set. Smukt stort og elegant.
Hot Springs fandt vi inkl. anbefalingen af Fosslaug. Vildt at sidde tæt ved en brusende flod og vandfald. Stort set ingen mennesker.
Et besøg værd er absolut Husavik. Hyggelig havn og beværtninger ud mod havnen. Ribbåd var en rigtig god ide. Flere hvaler blevet set meget tæt på. Søpapegøjerne ved Flatey var rigtigt fint.
Vi tog grusvejen langs Langjøkull ca. 70 km fra Borganes ind i landet til grusvej F 550 mod Pingvellir. En smuk og absolut god tur.
Restauranterne Fontabarrin i Reykjavik, Tjoruhusid i Isafjordur, Bjargarsteinn mathus i Grundalfjordur og Strikid i Akureyri var alle super gode. Dokkan Bryghus i Isafjordur var et herlig sted at være i efter Hornstrandir og stedet man kom efter hiking.
Vejret blev bare bedre og bedre. Jo længere østpå, jo bedere vejr . Shorts-vejr og flere dage op til 25 grader i Myvatn og i lavaørkenen ved Askja-vulkanen.

En virkelig spændende tur og giga meget at se og opleve. Iøvrigt sluttede vi det hele af med anbefalingen af “Fly over Island“ – en forrygende oplevelse.

Håber vi en dag ses igen. Det har været en fornøjelse at “rejse med jer“.

Allerbedste hilsner
Anni og Jacob Hassing
[Fotos: Hassing ©] 

Kære Mette & co.

Island er en stor oplevelse. Vi fire rejste på rundtur i lejet bil i de tre sidste uger af juni. Vi oplevede hvor store variationer der er i Island. Det gælder især naturen – men også vejret. Vi så hvaler og delfiner og vi så små og meget store vandfald. Vi så vulkaner – både de falske og de udslukte. Vi så stivnet og levende lava og vi rørte både ved den amerikanske og den eurasiske kontinentalplade ved Myvatn. Vi så fugle, både i søer og fjelde (dog mødte vi ikke thorshanen). Vi så gejsere og boblende mudderhuller og vi badede i hotpots. Vi mødte kulturen på små museer om livet på havet og på gården, om Island under krigen og om hvaler og fisk. Størst indtryk gjorde Kjarvals malerier af det islandske landskab. Men den oplevelse, der vil stå stærkest i vores erindring er turen i superjeep til Landmannalaugar. Den var præget af vejret: frost, sne og blæst gjorde turen til en dramatisk oplevelse, hvor vi så landskabet, ikke i de sædvanlige idylliske røde, gule og grønne farver, men kun i sort og hvidt. Så med en god chauffør kørte vi gennem vand og sne, også på veje, der ikke var åbnet. Så ja, vejrets forandringer mærkede vi; fra lave temperaturer (det koldeste forår i mands minde sagde de islændinge, vi talte med), over regn og tåge, til sol og varme. Så god fornøjelse, husk altid hue, vanter og uldne underbukser. Og en god kikkert.

Rejsen planlagde vi i fællesskab med Islandsrejser. Det var et fint samarbejde, der strakte sig over næsten to år, da vi måtte udsætte rejsen på grund af coronaen. Vi takker for tålmodighed, flexibilitet og inspiration. Jeres egen begejstring for Island mærkede vi. Der blev fundet nogle gode overnatningssteder, der var meget forskellige. Nogle i byer – også i de små, andre langt ude i landskabet. Mest charmerende og idyllisk var Hofstadir ved Skagafjord, her nød vi den gode mad, sad på værelsets terrasse og nød solnedgangen ved midnatstid. Dog undrer vi os over, at vi i de større hotelkæder næsten altid får de yderste værelser med en kedelig udsigt, til trods for at de er bestilt i god tid. Det eneste, der kiksede, var den planlagte tur til vulkanen Askja, som blev aflyst af det islandske firma.

Så samlet set, havde vi en spændende, velplanlagt rejse uden uheld med god hjælp fra jeres vejledning. Vi nåede ikke det hele, men nok til at få et virkelig godt indtryk af et spændende land.

[Fotos: JN Kruse ©]

Kære Mette og Co

Vi har haft en fantastisk tur! Familierejsen til Island har virkelig været vellykket og rig på oplevelser.

Tak fordi I støttede os i at holde fast i rejseaftalen, især da usikkerheden var størst på grund af COVID-19. Jeg er taknemlig for, vi lykkedes med at gennemføre rejsen som planlagt og helt svarende til vores forventninger.

Vi har haft stjernestunder, som vi altid vil huske. Naturoplevelserne har været flest. Islands natur er storslået og har budt på mange variationer:
Gullfoss, Strokkur, Thingvallir Nationalpark, fuglefjelde og sorte strande, gletsjervandring, hvalsafari, termiske bade i det fri, vandreture, snorkling, ridning, etc. Og vi oplevede det meste i solskin 🙂

Vi har haft glæde af jeres informationer om dagsture og ruter. Opgradering af biler gav os flere hestekræfter på vejene og de ekstra lejligheder gav os rum og god plads. Vores ønske om fælles måltider lod sig fint gennemføre. Overalt blev vi godt modtaget, der blev hurtigt dækket op til 19, og vi fik god mad. For eksempel åbnede The Laundromat Café dørene for os en time før sædvanlig åbningstid til fælles morgenmad på afrejsedagen. Netop den dag fejrede vi fælles fødselsdag for min svigerdatter og Valdemar (15).

Rundvisningen med guide på Harpa var vellykket og kan anbefales – også til børn og unge. Vi blev modtaget af en veloplagt guide, der udtrykte sin glæde over at vise os rundt – alt havde været stillet i bero på grund af COVID-19 – så vi var det første hold i denne sæson. Den lysende og transparente bygning så tæt på havet imponerede os alle. Da vi nåede den store symfoniske sal – den glødende røde Eldborg – forklarede vores guide, at hun var professionel sanger og ville synge for os, så vi kunne få et indtryk af salens akustik. Flot fremført og med stort bifald fra os!

Det er blot et eksempel på den opmærksomhed, vi blev mødt med på vores vej. Dette også i Heradsskolinn Hostel i Laugarvatn. Efter en god modtagelse på ankomstdagen med bekræftelse af morgenmad, tid og sted, var det en overraskelse den følgende morgen at møde en låst hoveddør og der var ikke et øje. At der var en syvsover på spil, tænkte vi ikke på. Beklager vi nåede at ulejlige jer. Vi led ingen nød, i solskin gik vi rundt på den grønne tun og nød udsigten over søen til Hekla fjernt i horisonten. Alt var forberedt og hurtigt blev vi præsenteret for et lækkert morgenmåltid.

Jeg har stof til en dagbog og vi har delt et væld af billeder. Tak fordi vi kunne øse af jeres viden om Island og lade os inspirere af de smukke fotos og perfekte beskrivelser på jeres weebsite og i årsmagasiner. Jeg er ret sikker på I hører fra os igen.

Med ønske om held og lykke og vækst for Islandsrejser siger jeg 1000 tak for denne gang.

De bedste hilsner fra
Inger Lise Rasmussen + min dejlige familie
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette

Så er vi tilbage igen efter en helt fantastisk tur. Hovederne er fyldt af gode minder og kameraet af vildt imponerende billeder.

Jeres forarbejde var helt perfekt. Det kørte som smurt med både fly, bil og hoteller, og vi havde stor glæde af den foreslåede dagsplan. (Vi havde ikke fået forberedt os helt så godt hjemmefra, som vi plejer, men vi læste lidt op på sagen undervejs. Det er i sagens natur en særdeles subjektiv vurdering, men der var ikke et eneste sted på ruten, hvor vi følte, at I havde sprunget noget vigtigt over i forhold til, hvad vi kunne finde i vores elskede Lonely Planet-guide, på nettet og hvor vi nu ellers kiggede. Virkelig imponerende.) Et mikroskopisk forbedringsforslag til jeres fine “Nyttige informationer”- dokument kunne måske være at tilføje et afsnit om mobiltelefoni, som fortæller, at dækningen generelt er fortræffelig samt at man sandsynligvis kan anvende sit eksisterende abonnement til både tale, sms og data uden merpris (vi var lidt i tvivl, fordi Island ikke er med i EU).

Vi brugte overliggerdagen i Akureyi til rafting. Jeg ved ikke, hvilket firma, I normalt henviser til, men vi kan meget varmt anbefale Viking Rafting i Varmahlíð (https://vikingrafting.is/). Super udstyr og topprofessionelt afviklet. Deres “action”-tur er efter min bedste vurdering ren verdensklasse. Vi endte selvfølgelig også med en ridetur hos Skorrahestar (skulle hilse Mette mange gange) og hvaltur fra Húsavík (jeg er ikke specielt søstærk, og vejret var ikke det bedste, men timingen passede med en RIB boat, som lå fantastisk på vandet – helt klart ekstraprisen værd).

Så igen: Tak for et virkelig professionelt stykke arbejde. Vi vil helt sikkert benytte os af jer igen, næste gang vi skal på de kanter, og vil i mellemtiden reklamere for både jer og Island til alle, der gider høre på os.

Mange venlige hilsner,
Jacob, Gitte, Rasmus og Jonas
[Foto: ISLANDSREJSER©]

Kære Mette

Sidste år lige da det blev muligt at rejse til Island tog vi 4 kvinder sammmen på en uges eventyrlig rundrejse i Island.

Vi fik en fantastisk ferie, hvor alt fungerede optimalt og vi kom berigede og taknemlige hjem.. Dengang talte vi om at skrive TAK til jer, men det fik vi aldrig gjort. Vi oplevede i forbindelse med bestilling og afvikling af rejsen stor viden, omhyggelighed, service og venlighed fra jeres side. Vi rejste trygge derop med test i DK og I Island. Alle overnatninger var gode og turbeskrivelserne med seværdigheder fine. Vi nåede ikke alle foreslåede highligts, men dem vi nåede var virkelig rejsen værd. Overnatning på Wilderness Center var en særlig god oplevelse.

Vi vil give jer den bedste anbefaling og rejser gerne med jer igen.

De bedste hilsener fra
Inger Kjeldgaard
Kirsten Kjeldgaard
Ulla Colding
Kirsten Vindeløv
[Fotos: Vindeløv©]

Hej Mette

Vi er tilbage igen fra den meste fantastiske tur til Island, som vi da slet ikke er færdige med endnu 😉

ALT fungerede perfekt. Vi mærkede ikke noget til situationen om COVID-19. Alle var super påpasselige, men heller ikke hysteriske.

Turen med Greyline var super. Vi var ca. 10-15 personer med og vi fik set så meget spændende naturfænomener, og guid og chauffør var venlige og der var styr på det, og så skinnede solen fra en skyfrihimmel hele dagen.

Turen 5A med Eldhestar tirsdag til bjergene og hot springs fik vi helt for os selv med privat guide. Vejret den dag var med regn og tåge men det slog os da slet ikke ud, men hold op vi var udfordret på højder på den tur og at overlade kontrollen over hestene om at de kunne gå og passere på de meget stejle, smalle og våde passager. Vi var Max. Udfordret på det mentale plan, men synes vi fik rykket vores comfortzone en helt del på den gode måde, nu hvor alt jo gik godt ha ha .

Onsdag havde vi den mest forrygende tur 6 a the Beach ride, som vi meget gerne tager igen. Der var vi ialt 10 personer afsted, og vejret bød igen på fuld sol og blå himmel, som i øvrigt fortsatte med at være sådan resten af turen. Vi så de mest fantastisk enge og vandområder og fik masser af tølt, og skøn galop på stranden som prikken over i’et 🐎🐎

Fredag rundede vi af med ridetur på 3 timer , hvor gruppen deltes op til sidst for hvor hurtigt man ville ride. Og hold op vi fik mærket hurtig galop på en god strækning, så sikke en afslutning. Vi giver Eldhestar Max. stjerner pga. søde og smilende guider, god match mellem hest og rytterne og man mærkede at der var orden og styr på tingene, og de osede af overskud og tålmodighed. Hotel Eldhestar var super lækkert, roligt og meget rent, og de serverede super lækker mad.

Over middag om fredagen tog vi med Elding på hvalsafari, og der blev forinden udleveret søsygetablet pga. lidt sø og vind, så igen styr på tingene 😉
Vi fik set mange hvaler og fik taget en flot video med det store dyr helt tæt på.

Vores ophold på Freja Guesthouse var rigtig fint. Perfekt beliggenhed i forhold til byen, kirken og til pickup bussted. Ejer var meget flink og det var smukke moderne værelser og rent og lækkert. Der vil vi gerne bo igen. Det eneste som var lidt forvirrende det var i forhold til morgenmad de dage vi skulle tidligt afsted, det var der ikke lige taget højde for, så ejeren hentede lidt til køleskabet. Men det bestod af en lille juice og en masse søde myslibarer, som ikke var helt nok når vi skulle på en dagstur, så havde vi vidst det, havde vi nok selv sørget for noget. Men det jo gik alligevel.

Hjemrejsen gik fuldstændig efter planen.

Stor tak til dig Mette for dit engagement og indlevelse i vores tur også i den svære situation alle rammes af pt. Vi rejser gerne med jer igen og vil til enhver tid anbefale jer til andre som vil besøge dette pragtfulde sted.

Med venlig hilsen
Irene Haaning Woltmeijer & Alice Haaning Kristensen
[Foto: Alice/Irene©]

    Kør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSERKør-selv ferie bilferie rejser og grupperejser til Island med ISLANDSREJSER