Vælg en side

Snescooter i Island

Adrenalin-kick de luxe!

Snescooter i Island – året rundt, selvfølgelig!

Snescooter i Island . aktiviteter med ISLANDSREJSERSnescooter i Island er en helt speciel oplevelse, fordi de i Island er de så heldige at have gletsjerne. Men også fordi det således indbyder til spændende aktiviteter året rundt som man ellers kun forbinder med vinteren. Oplevelserne bliver ikke mindre af at det foregår i særdeles smukke omgivelser.

Forestil jer at køre højt oppe på gletsjeren med udsigt langt ud over kysten. Det er et af de scenarier der eksempelvis udspiller sig når man kører på snescooter på Eyjafjallajökull-gletsjeren på sydkysten. Også gletsjerne Vatnajökull og Langjökull byder på fantastiske ture på snescooter i Island!

Når man booker en tur på snescooter, eller snowmobile, som mange også kalder dette spændende køretøj, sidder man som udgangspunkt 2 personer på snescooteren. Mange vælger også muligheden for at tilkøbe retten til at køre på den alene / solo-kørsel. Hvis man er fører af en snescooter i Island skal man vise et gyldigt kørekort.  Sidder bag på scooteren som passager er et kørekort selvfølgelig ikke nødvendigt.

Sikkerheden er i top…

…når man kører på snescooter i Island. Det hele varetages og guides af vores mangeårige og nøje udvalgte samarbejdspartnere. Der udleveres alt det nødvendige udstyr (overtrækstøj, støvler, hjelm, handsker og beklædning for at holde ansigtet varmt).

Snescooter i Island er en aktivitet der nem kan foretages i forbindelse med jeres kør-selv ferie. Her I kører til den base camp vi guider jer til når I får udleveret vores købsbevis. Der er også ture hvor man kan blive afhentet og afleveret i Reykjavik. Turene på snescooter kombineres også på nogle ture med kørsel i Super Jeep som et ekstra krydderi.

Tag et kig på de forskellige ture vi har herunder – hvor en af turene er en guidet kombi-bus-tur. Her kommer man rundt til seværdighederne i Den Gyldne Cirkel – med turen på snescooter som det absolutte højdepunkt.