Vælg en side

River rafting

Alle kan være med!

River rafting i Island i storslåede omgivelser

River rafting i Island - aktiviteter med ISLANDSREJSERRiver rafting er ganske enkelt bare en en skøn naturoplevelse. Det er et skønt adrenalinkick at lade sig flyde med ned ad elven i en smuk dal i Island. Mulighederne er til stede både i det nordlige og det sydlige Island. 
Alle turene foregår i tilgift i nogle særdeles smukke omgivelser. Der er næppe smukkere områder end disse storslåede dale ved elven. Her varierer det med fladere områder til begge sider og til områder høje klipper der omkranser elven. En perfekt kombination af naturoplevelser og aktiviteter i Island.

Mod syd i Island

Turene i Den Gyldne Cirkel /Golden Circle har eksempelvis været i gang i mere end 30 år.  Så her er der stor erfaring med hvordan dette skal gøres – og sikkerheden er høj. Alle turene er med yderst rutinerede og dygtige guider der har være på disse ture utallige gange – så der bliver taget godt hånd om alle.

Mod nord i Island

Turene i det nordlige Island er af samme høje kvalitet. Ligeledes her er der masser af rutine og kendskab til “faget”. Kun de bedste guider er med her. Ikke mindst på de mere udfordrende ture hvor der virkelig er nogle oplevelser i vente for de sejeste.

River rafting er på denne måde for alle! Man er her som nævnt i de bedste hænder hos de meget dygtige guider der kender hver en sten i elven. Her er både noget for familier og de lidt mere forsigtige (uden at det bliver kedeligt – vi har prøvet det). Der er i den grad også noget for dem der gerne vil udfordres med noget vildere. Her er det turen “Beast of the East” der skal prøves!