Vælg en side

Ridetur på Island

Korte ture / dagsture

Ridetur på Island – overalt i landet!

Rideture og rideferie på islandske heste - aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERRidetur på Island står meget højt på manges ønskeliste, når det gælder aktiviteter i Island. Det er ikke uden grund, for der er bare noget helt specielt ved at ride på islandske heste i deres rette helt element – i Island!
Både Mette og Jannie her hos ISLANDSREJSER er begge meget erfarne “islandsheste-piger” og har stor viden omkring de islandske heste og stederne vi tilbyder – og de har selv testet turene adskillige gange. De kan guide dig eller jer til det helt rette – både erfarne ryttere, nogen erfaring og begyndere – vi har noget for alle. Både de mindre erfarne og jer der er øvede ryttere, kan fint passes ind på samme ture da holdene kan splittes op efter erfaring.

På kør-selv ferie eller hotelophold i Reykjavik

Kør-selv ferie, bilferie, grupperejser, hotelophold og aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERDer er masser af muligheder for en skøn og autentisk ridetur på Island i forbindelse med jeres kør-selv ferie. Vi kan med vores gode kontakter og samarbejdspartnere i hele landet og passer det naturligt ind på jeres rute så I blot skal møde op og nyde en skøn ridetur – aftalerne tager vi os af for jer.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe jer, hvis I er på et hotelophold i Reykjavik. Der er mange gode muligheder i området. Her kan I blive afhentet tur/retur i nærheden af jeres hotel – så det er nemt og bekvemt. Kontakt os med jeres ønsker om en ridetur, så booker vi den (eller dem) gerne for jer så I blot skal medbringe det købebevis som vi sender til jer på mail, lige til at printe.

Ofte stille spørgsmål og rejser til IslandOFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
Få svar på alle tænkelige spørgsmål inden rejsen.
Vær godt forberedt. LÆS MERE