Vælg en side

Rideferie på Island

Flerdages-ture

Rideferie på Island – flerdages-ture

Rideture og rideferie på islandske heste - aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERRideferie på Island er noget, de fleste inkarnerede ryttere på islandske heste drømmer om at opleve. Det er en helt speciel og uforglemmelig oplevelse at ride på disse prægtige heste i deres rette element – nemlig Island!
Mette her hos ISLANDSREJSER er meget erfaren “islandsheste-pige”, og har en stor viden og selvfølgelig egen erfaring omkring rideferie og islandske heste – og derigennem et stort netværk i landet, der også har udviklet sig til gode og mangeårige venskaber med denne fælles passion.

Vi er IKKE et fordyrende mellemled

Det er vores erfaring, at en del selv booker deres længere rideferie på Island i den tro, at det er billigere at købe direkte hos vores samarbejdspartnere. I den forbindelse vil vi nævne, at vi formidler disse ture til samme pris som vores samarbejdspartnere i Island. Booker man rideferien gennem os, får man i tilgift tryghed og masser af erfaring med i prisen – og vi tager os af det hele for dig eller jer – nemt og bekvemt.
Ofte har vi ligeledes adgang til billigere flybilletter, der som regel kan reserveres (uforpligtende) i lang tid, før de skal udstedes. Det kan være en fordel, hvis noget uforudset sker.

Kom forbi til en snak – eller ring

Vi har tit besøg på kontoret, og du eller I er også meget velkomne til at komme forbi hos os i Aarhus og “nørde-snakke” islandske heste med Mette, inden der besluttes, hvilken rideferie der passer bedst. Ring og aftal tid – så har vi kaffe på kanden i vores lille Café Søpapegøjen 😉
Bor du ikke i nærheden, er du også velkommen til at ringe og tage en god snak på telefonen og få masser af kompetent vejledning i forbindelse med en kommende rideferie på Island.

Ofte stille spørgsmål og rejser til IslandOFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
Få svar på alle tænkelige spørgsmål inden rejsen.
Vær godt forberedt. LÆS MERE