RUNDT OM VULKANEN

3 ridedage / 2 overnatninger

Rideferie i Island

Rideferie i Island der byder på tre skønne dage i fantastiske landskaber!

Den perfekte kortere rideferie i Island

Denne tur er perfekt for jer, der gerne vil nyde en rideferie i Island på islandske heste i disse prægtige dyrs rette element – Island. Tre skønne dage i fantastiske landskaber – Rundt om vulkanen, i lavastens markerne og mellem de varme kilder ved Reykjadalur.


Se fotos fra turen nederst på siden.

Inkluderet:

  • Bustransport fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur.
  • Under turen tilbydes helpension. Menuen består af en god stor omgang morgenmad og traditionelle islandske måltider (fisk eller lam). Vegetariske måltider er tilgængelige på anmodning. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenbordet.
  • Regntøj, vandflaske, saddeltaske, ridehjelm

Ikke inkluderet:

  • Fly tur/retur. Vi hjælper jer gerne med at booke fly.
  • Transport til Reykjavik fra lufthavnen tur/retur. Vi hjælper gerne med at booke dette.
  • Alkoholiske drikke er ikke inkluderet i prisen på turen (og er vanskelige af skaffe i højlandet). Disse kan evt købes til en fornurtig (tax free) pris i Keflavik lufthavn ved ankomsten – eller medbringes hjemmefra.
  • Individuel rejseforsikring er ikke inkluderet i rejseprisen. Vi opfordrer dig/jer til at tegne en relevant rejseforsikring.
    Vi vejleder/hjælper gerne med en sådan da vi samarbejder med Gouda Rejseforskiring.

Dag 1: Ankomst – Eldhestar

I bliver hentet på BSI busstation i Reykjavik mellem kl. 17:30 – 18:00. I bliver indkvarteret og herefter er der middag på hotellet, hvor I kan lære guider og de andre ryttere at kende.

Dag 2: Vellir – Kolvidarhóll

I starten dagen med morgenmad og herefter skal I møde hestene. Dages ridetur går fra Hveragerdi til Hellisheidi. I kommer gennem lavastens området Kristnitökuhraun til Hengill vulkanen. Denne lava stammer fra et udbrud tilbage i år 1000.
I fortsætter gennem lavastenene til området ved Kolvidarhóll. (Ridetur ca. 21 km – 4 timer)

Dag 3: Kolvidarhóll – Nesjavellir

Efter morgenmaden fortsætter rideturen lidt nord på mellem bjergene Húsmúli og Hengill. I står af og viser hestene vejen gennem en smal kløft, Marardalur. I rider gennem Dyrfjöll og når I kommer til toppen har I udsigt til Thingvallavatn. Stien fortsætter til Nesjavellir, hvor turen ender. (ca. 30 km ridetur – 6-7 timer)

 Dag 4: Reykjadalur – Vellir – Reykjavik

I starter dagen med et solidt morgen måltid og herefter starter rideturen langs bjerget Reykjafjall. Der er mange varme kilder i området og flere steder, vil I opleve at det ryger og damper. Der er flere gode tölt strækninger undervejs gennem det grønne område og I kommer forbi vandfaldet Djúpagilsfoss før I kommer til Reykjadalur.
I Reykjadalur har I mulighed for at bade i den varme kilde før I igen skal ned gennem dalen og ud til kysten, hvis vejret tillader dette.  Turen ender tilbage på gården og efter et par forfriskninger, bliver I kørt til Reykjavik omkring kl. 16:30.
(ca 19 km ridetur – 5+6 timer)

– Der forbeholdes ret til at ændre ruten hvis det er nødvendigt –

 

På Guesthouse eller Hotel ved Eldhestar, der ligger lige ved byen Hveragerdi. 

  • Vi anbefaler at være i god til med booking af turen – ikke mindst i forhold til prisen på flybilletter da der er meget at spare her ved en tidlig booking eller (uforpligtende) reservation af disse. En reservation fastfryser prisen til den dagsaktuelle pris.

Desinficering/rengøring af rideudstyr
Rideredskaber (ridebukser, jakker osv.) skal vaskes (ved 40 ° C) eller tørrenses. Genstande, som ikke kan vaskes eller tørrenses (ridestøvler, ridehjelm), skal rengøres og desinficeres mindst fem dage inden jeres ankomst til Island. Den islandske veterinærmyndighed anbefaler at bruge Virkon S til desinfektion. Brugte ridehandsker, piske, sadler, hovedtøj, skaft og andet brugt læderudstyr må ikke medbringes til Island.

Disse forholdsregler er nødvendige, da der ikke er nogen smitsomme dyresygdomme i Island. Hestene er ikke vaccineret og er derfor modtagelige for smitsomme stoffer der bringes til landet.
For yderligere information se: www.mast.is/en

 

Rideferie i Island med ISLANDSREJSER - Rundt om vulkanen

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - periode
Tilbydes
:
16 – 19. maj | 23. – 26. maj | 31. maj – 3 juni
30. juni – 3. juli | 6. – 9. september

Varighed: 4 dage/3 nætter (3 ridedage)

Rideture på islandske heste
Indkvartering
: To muligheder
Guesthouse: Værelser med bad og toilet på gangen
Hotel: Værelser med eget bad og toilet

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - transport
Afhentning: Fra Reykjavik til hestefarmen tur/retur

Rideture på islandske heste med ISLANDSREJSER
Erfaring:
Lettere øvet

Ridetur i Island på islandske heste mod øst - priser
Pr. voksen:
Guesthouse pris kr. 8.140,- / Hotel pris kr. 9.150,-
Pr. barn 12 – 14 år:
Guesthouse pris kr. 6.510,- / Hotel pris kr. 7.320,-

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk 

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Mette Viberg - medejer af ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Jannie Hedegaard - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER Ida Lund - rejsekonsulent hos ISLANDSREJSER og FÆRØERNEREJSER
Det er oftest Mette, Jannie eller Ida der tager telefonen når du ringer. På kontoret er også Lars der står for hjemmeside, årsmagasin, fotos mv.
ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau,
med kontor lidt nord for Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island og Færøerne. Læs mere om os HER.

52 40 40 77 | mail@islandsrejser.dk