Vælg en side

Hiking i Island

Hiking i Island

Hiking i Island - aktiviteter og dagture med ISLANDSREJSERHiking på Island bringer dig helt tæt på den storslåede natur. Her får du ganske enkelt Island helt ind under huden. De storslåede og meget varierede landskaber på Island er som skabt til hiking. Her er der terræn for alle.

Hvis du kan lide at hike, er en kør-selv ferie perfekt. På den måde kan vi hjælpe med at planlægge ruten efter områder, du har lyst til at vandre i. Det behøver langt fra at være officielle vandreruter. Der er utallige steder, hvor man blot parkerer bilen og snører vandrestøvlerne – og begiver sig ud i et storslået landskab. Foretrækker man mere officielle vandreruter, er der også nok at tage fat i. Og er man til længere hiking på Island med guide – måske i flere dage – er det også et spændende udbud.

En hike, vi gerne vil fremhæve, er Hengill-området. Her kan man komme på spændende guidede ture i et geotermisk aktivt landskab, man aldrig glemmer. Det kan kombineres med et dejligt varmt bad i det, man kan kalde en ægte hemmelig lagune.

Tøjvalg til hiking i Island

Vi anbefaler åndbart tøj i 3 lag. Åndbart undertøj og åndbart mellemlag (som fleece eller uld). Som øverste lag en vind- og vandtæt jakke. Således kan man nemt tage et lag af eller på, alt efter behov. Hvis man hiker i et lidt mere udfordrende terræn, anbefaler vi et par støvler med god støtte til anklerne, der kan forhindre, at man kommer til at vrikke om på foden. Men et par gode vandresko kan også klare det meste.

Se i øvrigt vores rabat-aftale med Eventyrsport og Friliv.dk til vores kunder.