Vælg en side

Diverse dagture

og udflugter

Aktiv ferie i Island – blandede dagture / aktiviteter

aktiviteter i Island med ISLANDSREJSERAktiv ferie i Island og dagture og aktiviteter med de bedste og mest seriøse samarbejdspartnere i landet. Her har vi samlet en spændende blanding af nogle af de mest populære dagture og udflugter i Island i en kategori vi kalder for “Diverse dagture og udflugter”. Du kan se mange flere spændende dagture og aktiviteter i konkrete kategorier på denne side – en side der i øvrigt er i konstant udvikling og hvor vi gennem vores jævnlige besøg til Island selv finder nye spændende muligheder for et samarbejde.

Vi samarbejder som tidligere nævnt kun med de bedste operatører i Island hvor vi hos ISLANDSREJSER gennem årene både har knyttet venskaber og haft et professionelt samarbejde med disse operatører. Og vi har gennem årene sendt rigtig mange kunder på disse kvalitetsture og er helt trygge ved dette.

Masser af muligheder

Der er en sand mangfoldighed af dagture og udflugter i Island – også mange flere end disse ture vi har udvalgt at vise på vores hjemmeside. Du/I er velkommen til at komme med specielle ønsker, så undersøger vi gerne mulighederne så vi kan se om der er grobund for et samarbejde – vi er åbne, men også kvalitetsbevidste.

Vi kan også arrangere private ture for større eller mindre grupper og gør ofte dette. Det kunne være en firma-tur, familietur, en forening, en flok venner eller anden gruppe-sammensætning. Her er der mulighed for helt private dagture og aktiviteter med jeres private bus og evt. guide.

Inden jeres tur til Island kan vi anbefale at kigge forbi vores side “Nyttig viden“. Her finder I masser af praktisk og brugbar indhold og også links til relevante sider i Island – fx vejret, vejforhold, nordlys-vejrudsigt (aurora forecast) og andet der kan bruges i forbindelse med jeres dagture og aktiviteter på en aktiv ferie i Island.

Vi er klar til at hjælpe jer – og har du eller I spørgsmål, så kontakt os endelig 🙂