Vælg en side

Blue lagoon

Luksus spa midt i naturen!

Blue Lagoon – smukke omgivelser – luksus – lækkert!

Blue Lagoon geotermiske luksus spa i Island - aktiviteter med ISLANDSREJSERDen Blå Lagune er den mest besøgte attraktion i Island – og det er ikke uden grund. Det er ganske enkelt en perfekt blanding af luksus og rå natur midt i lavamarkerne på Reykjanes-halvøen, kun 20. min. fra lufthavnen og 40 min. fra Reykjavik.

Blue Lagoon har været lidt udskældt for at være dyr og lidt af en “turistfælde” – men har man besøgt stedet er man som regel af en anden mening, for her er der rigtig lækre forhold og styr på logistikken, og der er nu et “limit” på antal besøgende ad gangen i den i forvejen meget store lagune.

Lidt historie…

Blue Lagoon blev dannet helt tilbage i 1976 i forbindelse med drift på det nærliggende geotermiske kraftværk som I kan se som nabo til selve lagoonen. Dette bruger den geotermiske undergrund og er på ingen måde forurenende – tværtimod. I årene der fulgte begyndte folk at bade i det unikke vand og anvende silika-mudderet til deres hud. Mennesker med lidelsen psoriasis bemærkede en utrolig forbedring i deres tilstand. Gennem årene har stedet været nyskabende ved at udnytte denne naturens gave til at udvikle forskellige spa-tjenester og skønne produkter.

Sidenhen har Den Blå Lagune være i en forrygende udvikling til det luksus-spa vi kender i dag. Her er mange besøgende, men også rigtig god plads. Det hele er velorganiseret og man mærker tydeligt at det drives med stolthed for dette helt specielle sted, midt ude i lavamarken på Reykjanes-halvøen. Her har man også fået adskillige priser gennem årene – blandt andet også i forhold til miljø. Stedet er certificeret med “Blå Flag”, så man kan trygt bade i det rene (hav)vand der naturligt udskiftes hver 40. time!

OBS! I bør booke i god tid – og det hjælper vi selvfølgelig gerne med.

Blue Lagoon guide med ISLANDSREJSER