Auto Camper Van – frihed overalt i Island!

Oplev den totale frihed til at besøge lige de steder I har lyst til i Island, uden at I behøver at bekymre jer om booking af et hotel for natten. 
En auto camper van er ikke en almindelig auto camper, men derimod en tilpasset kasse-/varevogn med alt hvad man behøver, praktisk og komfortabelt – og til en væsentlig billigere pris end en traditionel auto camper.

Hvor må man campe? I kan campe frit i naturen langt de fleste steder (allemandsret). Hvis det er en privatgrund kan I spørge ejeren – denne giver ofte lov. Der kan også campes på en af de gode og billige campingpladser over hele landet.

I får gratis FlyBus fra Keflavik lufthavn til BSI stationen (central busstation) i Reykjavik. Herfra får I en Taxa-voucher ud til udleveringsstedet. Når Camperen afleveres i Reykjavik igen, får I en gratis Taxa-voucher til et valgfrit sted i Reykjavik-området – fx. BSI stationen, hvorfra I kan tage en FlyBus til lufthavnen.

Island passer perfekt til en auto camper van, og er et godt valg for naturelskere af alle slags – eksempelvis som lystfisker kombineret med fiskekortet.

book-i-god-tid-camper-van

Der kan vælges mellem følgende modeller:

 

Ferie, rejser, kør-selv ferie, grupperejser, aktiviteter