banner-om-islandsrejser

Om Islandsrejser og os…

ISLANDSREJSER er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau, med kontor i Aarhus – drevet med stor kærlighed og kendskab til Island.

Vi er til stadighed opsøgende og dedikerede for at lave de bedst mulige aftaler med vores samarbejdspartnere i Island, og for os har personlig betjening og høj kundeservice største prioritet.
Island (og vi) holder åbent hele året – og vi er dækket ind på alle pladser når det gælder oplevelser i Island. Vi tager os af det hele – booking, fly, overnatning, billeje og alle aftaler.

Tag en tur rund på hjemmesiden og se de mange muligheder. En af vores specialer er de mange spændende kør-selv pakker.

Vi holder af at møde vores kunder, så du eller I er altid velkommen til en snak og en kop kaffe på vores kontor eller på en af rejsemesserne, vedr. jeres næste tur til skønne Island.

om-islandsrejser-mette

Mette Viberg
Da jeg første gang prøvede at ride islandske heste i deres naturlige omgivelser, Island, var jeg helt solgt! Jeg har stor kærlighed til disse skønne dyr og er ivrig rytter siden jeg var barn. Den interesse har givet mig masser af dejlige oplevelser i Island (jeg har ligeledes arbejdet i sekretariatet ved Dansk Islandshesteforening).

Det er ikke kun hestene, der betager mig ved Island. Landskaberne, det rige dyreliv, det spændende kulturliv i Reykjavik, det kæmpe udbud af aktiviteter – og ikke mindst de skønne islændinge, som altid er så imødekommende og hjælpsomme. Jeg føler mig altid særdeles velkommen – og glæder mig hver gang!”
.

om-islandsrejser-lars

Lars Viberg
Oprindeligt startede interessen for Island gennem min store passion for fluefiskeri som, indrømmet, er temmelig nørdet – og den passion er ikke blevet mindre efter det fantastiske lakse- og ørredfiskeri jeg har oplevet der!
Man skal være nærmest blind for ikke at forelske sig i den islandske natur, så fyldt med kontraster – ikke mindst derude ved de smukke elve og søer hvor jeg har opholdt mig meget.
Det er sidenhen blevet til mange rejser og oplevelser rundt i hele Island og med masser af spændende møder med de venligste og mest imødekommende mennesker jeg nogensinde har mødt noget sted – og det er som at komme hjem hver gang jeg igen lander på “månelandskabet” ved Keflavík på Reykjanes-halvøen.”
.

om-islandsrejser-mia

Mia Viberg
Vores datter, Mia, læser serviceøkonomi med speciale i turisme. Hun er ansat hos os i et studiejob og er en stor hjælp for os når vi har travlt. Mia deltager ligeledes på vores infomøder og stande på diverse rejsemesser.
.

Samarbejdspartnere
Til daglig er vi 2/3 personer på kontoret i Aarhus – og samtidig omgivet af et stort og stærkt net af samarbejdspartnere her og i Island, så vi samlet er dækket ind på alle tænkelige områder!

Med venlig hilsen
Mette og Lars Viberg

ISLANDSREJSER ApS
CVR: 35232710

ISLANDSREJSER er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2463

Ferie, rejser, kør-selv ferie, grupperejser, aktiviteter