OM FLYBILLETTER

banner-flybilletter

 

Flybilletter til Island gennem os…

Her kan I fastfryse prisen ved uforpligtende reservation – dette kan anbefales i en evt. overvejelsesfase, da prisen er styret af udbud/efterspørgsel.

Ofte kan vi holde en reservation længe inden billetten skal udstedes – og skulle uheldet være ude, (sygdom eller lign.) kan vi i den periode frit annullere igen. Den mulighed har man ikke, hvis man selv køber billetten.

Personlig betjening – her sammensætter vi de bedst mulige flyvetider og priser i forhold til jeres rejse.

I er dækket af Rejsegarantifonden, da det således bliver en pakkerejse (kræves at fly + overnatning er købt som samlet pakke).

Booker I gennem søgemaskiner som fx Momondo eller lignende, er det “her og nu” priser med betaling online med det samme – og uden mulighed for at reservere. Vær også her opmærksom på flyvetiderne og om det er direkte fly uden mellemlandinger, når I sammenligner net-priserne med det vi tilbyder.

Vi booker vores fly gennem en billetagent og ikke via flyselskabernes hjemmesider, således vi er ikke offer for “cookies” der kunstigt kan booste prisen.


ISLANDSREJSER optræder som agent for flyselskabet og er kun formidler af flybilletten – og ikke ansvarlig for flyrejsens gennemførsel.


.
skilt-book-i-tide

Ferie, rejser, kør-selv ferie, grupperejser, aktiviteter